Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

...............................................

Son düzenleme:

pericim görüşmeye git kabul edilirsen işe başlamanı öneririm. hem düzenli bir hayatın olur. iş ev ve kafanı sürekli bebek yapmakla bozmadan, strese girmeden kendiliğinden hamile kalırsın. nasıl olsa devlet okulu değil. eğer zorlanırsan, yorulursan, rahatsızlanırsan izin alırsın yada işten ayrılırsın. karar senin tabi ki sen bir git okula, konuş ortamı görr.
azıcık çocukların peşinden koştur kovala bakim koşabiliyormusun :)))))))))))))))))))

ilk başta allah korusun kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun
ben kendim yaşadığım için böyle yazıları görünce çok korkuyorum sorularına bildiğim kadar cevap vereyim
kalbi durursa sen anlayamazsın ancak ultrasonda bilinir çünkü daha çok küçük hareketlerini hissetmiyorsun hemen zehirlemezmiş ama teşhisten sonra durmaması en iyisi senin için demişti bana doktor öyle demişti kanama ağrıda kişiden kişiye fark gösterirmiş KANAMA LEKELENME AĞRI HİÇBİRŞEY bende olmamıştı mesela sen bekleme randevunu git için rahatlasın sesini duy gel bebişinin
Tekrar diyorum iyi düşün iyi olsun herşey canım

Son düzenleme:
SEVVAL cimmmmm hosgeldinn cnmmmmmm
ozledimmmmm seniiiii ulasamadimdaaa nasilsinnn cnmmm benimmmmmmm

tamam canim düzenli yapmaya calsicam da adetten bi hafta sonra basla diyo arkadas. ben 20-25 gibi adet olucam tabi ne kadar adet denilirse onada. ins iyi gelir. yag ertime özelligide iyimis bi tasla iki kus diyosun yani

Seninlede aynı kaderi paylaşıyormuşuz canım ama iyi tarafı sağlıklı gebelik olmadığı için vücut kendi sonlandırıyormuş , bendede hep bir korku vardı bu bebişimdede 11. haftada düşük riski azaldığı için bi nebze rahatladım

SEVVAL cimmmmm hosgeldinn cnmmmmmm
ozledimmmmm seniiiii ulasamadimdaaa nasilsinnn cnmmm benimmmmmmm

hosbulduk canımmmmmm iyi olmaya calısıyorum bana ne aldın tatildennnnnnnnnnnnnnnnnnn:((((((((((( yazmamıssın saka bi yana tatil nasıldı nerelere gittiniz

PERICIMMMMM
is konusunda cok icine sinmedigini dusunuyorum cnmmmcmm icinden gelen sesi dinle ne diyosa onu yap ama ben bi ilkogretimde ing dersine girmeni yorulman ve meslegin acisindan daha iyi olucagini dusunuyorum
anaokulu ve lise daha zor donemlerdir
birde cocuk kalabaligi gozunu korkutmasinn ben 5 yil ogretmenlik yapmis biri olarak soyleyebilirimki ennn zevkli mesleklerden biri ogretmenlik hele hele brans enn keyiflisi ve kolay olani

devlet okullarina girebilsen super olur ama yok omuyosa ozellikle ilkogretim 4-5-6-7 -8 lere girmek ennn kolayi ve zevklisi haberin ola bende devlette ing ogretmenligi yapmistim tarim bakanligina sonra gecis yaptim milli egitim bakanlignndan

canimm cokk guzel meslegin var icinin sesini dinle

EVET CANIM VÜCUT SONLANDIRIRMIŞ ALLAHIN BİR LÜTFU DİYORUM HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ
BENDE KÖTÜ HABERİ 3 ŞUBATTA TAM KANDİL GÜNÜ ALMIŞTIM 4'ÜNDEDE UÇTU KELEBEĞİM
SEN RİSKLİ DÖNEMİ GEÇİRMİŞSİN ALLAHIMA ŞÜKÜR ALLAHIM KUCAĞINA SAĞLIKLA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH
MAŞALLAH BEBİŞİMİZEDE ANNESİNEDE

slmmm.. buldum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
topiğiniz hayırlı uğurlu olsun. allah tez zamanda dilediğinizi versin inşşşş

Asisimmmmmm hoşgeldinnn gerileyen sayfalarda yazdım sanaaaaa iyiki geldinnn kuzucummmm listedesinnnn

Alpellammmmm doktorunu ara endileşenme canım Allahın izniyle hiçbişe olmicak, bir kez talihsizlik yaşadın haklı korkuların var ama üzme kendini canım benimmmmm

Pidilgam ve Asisim görüşüp konuşup iç sesim ne diyorsa onu yapıcammmm

Ben hazırlaniymmm artık konuştuktan sonra kocişe kahve içmeye gidicemmm, dönerkende 1 adet erken gebelik testi almayı düşünüyorum kızlarrrrrr Ama içimden bi ses hamile olmadığımı söylüyorrrrrrrr bakalım hayırlısıııı önümüzdeki ayy soğan kürünü bende denicemmmmm içimiz temizlensin ayollllllllllllllllllll

Amin canım hepimize inşallah , eğer geçtiğimiz şubattan bahsediyorsan 2 ay filan olmuş daha yeniymiş canım , benim baya bi oldu 3 sene kadar , ama doktorum kürtajdan sonra hemen hamile kalabilirsin bi sakıncası yok demişti ama ben cesaret edemedim , korundum , kısmet bu güneymiş

slmmm.. buldum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
topiğiniz hayırlı uğurlu olsun. allah tez zamanda dilediğinizi versin inşşşş

Hoşgeldin polymmmmmmmmm Bizi ihmal etmeee seni seviyoruz güzel anneeeeeeeeeeeeeeeee

Hamişlere bi sorum varrrrrrrrrrrrrrr:

Memiş uçlarım koyulaştıı pespembeydi eskiden ve özellikle sağ memiş ucum iyice çıktı ve sertleştiiii sertleşme ve morumsu renk oluştu mu sizdedeee? Yoksa ben gene belirti sapıklığına mı başladımmm

ümitsizlige kapilma derim ben. eger sogan kürüme baslarsan beraber baslayalim o zaman yanimda bi yandas olmasi iyi olur

evet bu şubat banada korunmana gerek yok zaten vücut kendini hazır hissetmedikçe olmaz demişti öylede oldu benle beraber bir bayan daha vardı ona 4 ay izin vermedi ben geçen ay kürtajdan sonra ilk adetimi oldum olursa buda ikinci olcak inşallah olmaz )) doktorda adet olursan gel biran önce tekrardan bakalım yumurtalarına dedi hayırlısı az kaldı nobata ne olcak gelcekmi gelmeyecekmi

Bende koyulaşma filan olmadı ama aşırı hassasiyet ve patlicak gibi şiştiler ilk zamanlar , şimdi yeni yeni geçti acısı ama bu belirtiler herkese göre değişiyo sanırım

hosbulduk canımmmmmm iyi olmaya calısıyorum bana ne aldın tatildennnnnnnnnnnnnnnnnnn:((((((((((( yazmamıssın saka bi yana tatil nasıldı nerelere gittiniz

dubaide gittik cnmmm cok guzel gectiii tatil cnmmcmm orda kirmizi karti gordummmm :)))) olsun bu ay tekrar devamm cnmcmmm
senin neden miden kotu oldu ????????????????

gerci benimde midem bu kurlerden bitti ulserimde vardiii eskiden hepsi azdi 1 haftadir mide bulantim kusmam varr sorma incirhavuctan sonra oldu midem ama

senin neden cnmcm bebis olmasin \?????????????????????

hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bütün sayfaları oku oku gözlerim sızlıyor vallaaaaaaaaaaaa
iç sesine kulak verrr bende şubat ayında süper 2 işi kabul etmedim. şimdide keşke kabul etseydim 2 aylık çalışıyor olurdum diyorum. ama evde olmaktan da memnunumm. bu hafta sabahları hep 10 da kalktım mesela :))))))))))))))))

kendini çok dinleme pericimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dün doktor bana çok kızdı zaten stres olmuşsun sen dediii. hiç bir şey düşünme rahat ol dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…