- Konu Sahibi Masalsularam
-
selam kızlar... Yeni hamişleri tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin.. Benim bu sabah lekelenmem olmadı şu saate kadar hala ağrım var gibi ama bilmiorum napsam.. Tecrübelilere bi sorum var benim bebeğim allah korusun karnımda ölse kalbi dursa ben bunu anlar mıyım?? Kanama vs ağrı olur mu yoksa ultrasona girene kadar anlamaz mıyım diğer dr randevuma 10 gün var allah korusun bişey olursa zehirler mi beni
Canlarım ben bi banyo yapıp ortalığı toplicam iş görüşmem var 3:30 da . Aslında bu iş konusunda kararsızım. Bebeğim olunca ve büyüyene kadar çalışmicam zaten ama keşke evden para kazanabilmenin bi yolu olsa. Hamiş kalırsam zorlanırım diye düşünüyorum. Sürekli çocukların peşinde koşmaktan yorulabilirim. Hep ayakta kalıcam sabah 8 30 akşam 6 30. Evimi eşimide asla ihmal etmek istemiyorum iş peşinde koşarak. Napıcam bilmiyorum. Kararsızım. Gidip görüşücem bakalım. Sizce ne yapmalıyım?
selam kızlar... Yeni hamişleri tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin.. Benim bu sabah lekelenmem olmadı şu saate kadar hala ağrım var gibi ama bilmiorum napsam.. Tecrübelilere bi sorum var benim bebeğim allah korusun karnımda ölse kalbi dursa ben bunu anlar mıyım?? Kanama vs ağrı olur mu yoksa ultrasona girene kadar anlamaz mıyım diğer dr randevuma 10 gün var allah korusun bişey olursa zehirler mi beni
evet canım dogru duydun sonuçu aldım 174,25 çok şaşkınım canım benim
canimmm onu duzenli yapppp faydasiniii goruceksinnnnnn cnmcm koku yapiyomu diye sormustunn ya hayirr hic koku yapmiyo agizda merak etme
bu arada yag eritme ozelligi de varr :))))) hadi bakalimmmmm boll sansss
icerken sifa olsun tumm vucuduma de cnmmmm
sifa olsunnn gobusune bebis dolsun insallahh insallahhh
ilk başta allah korusun kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun
ben kendim yaşadığım için böyle yazıları görünce çok korkuyorum sorularına bildiğim kadar cevap vereyim
kalbi durursa sen anlayamazsın ancak ultrasonda bilinir çünkü daha çok küçük hareketlerini hissetmiyorsun hemen zehirlemezmiş ama teşhisten sonra durmaması en iyisi senin için demişti bana doktor öyle demişti kanama ağrıda kişiden kişiye fark gösterirmiş KANAMA LEKELENME AĞRI HİÇBİRŞEY bende olmamıştı mesela sen bekleme randevunu git için rahatlasın sesini duy gel bebişinin
Tekrar diyorum iyi düşün iyi olsun herşey canım
SEVVAL cimmmmm hosgeldinn cnmmmmmm
ozledimmmmm seniiiii ulasamadimdaaa nasilsinnn cnmmm benimmmmmmm
Seninlede aynı kaderi paylaşıyormuşuz canım ama iyi tarafı sağlıklı gebelik olmadığı için vücut kendi sonlandırıyormuş , bendede hep bir korku vardı bu bebişimdede 11. haftada düşük riski azaldığı için bi nebze rahatladım
EVET CANIM VÜCUT SONLANDIRIRMIŞ ALLAHIN BİR LÜTFU DİYORUM HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ
BENDE KÖTÜ HABERİ 3 ŞUBATTA TAM KANDİL GÜNÜ ALMIŞTIM 4'ÜNDEDE UÇTU KELEBEĞİM
SEN RİSKLİ DÖNEMİ GEÇİRMİŞSİN ALLAHIMA ŞÜKÜR ALLAHIM KUCAĞINA SAĞLIKLA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH
MAŞALLAH BEBİŞİMİZEDE ANNESİNEDE
slmmm..buldum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
topiğiniz hayırlı uğurlu olsun. allah tez zamanda dilediğinizi versin inşşşş
Asisimmmmmm hoşgeldinnn gerileyen sayfalarda yazdım sanaaaaa iyiki geldinnn kuzucummmm listedesinnnn
Alpellammmmm doktorunu ara endileşenme canım Allahın izniyle hiçbişe olmicak, bir kez talihsizlik yaşadın haklı korkuların var ama üzme kendini canım benimmmmm
Pidilgam ve Asisim görüşüp konuşup iç sesim ne diyorsa onu yapıcammmm
Ben hazırlaniymmm artık konuştuktan sonra kocişe kahve içmeye gidicemmm, dönerkende 1 adet erken gebelik testi almayı düşünüyorum kızlarrrrrrAma içimden bi ses hamile olmadığımı söylüyorrrrrrrr bakalım hayırlısıııı önümüzdeki ayy soğan kürünü bende denicemmmmm içimiz temizlensin ayollllllllllllllllllll
amin canım hepimize inşallah , eğer geçtiğimiz şubattan bahsediyorsan 2 ay filan olmuş daha yeniymiş canım , benim baya bi oldu 3 sene kadar , ama doktorum kürtajdan sonra hemen hamile kalabilirsin bi sakıncası yok demişti ama ben cesaret edemedim , korundum , kısmet bu güneymiş
Hamişlere bi sorum varrrrrrrrrrrrrrr:
Memiş uçlarım koyulaştıı pespembeydi eskiden ve özellikle sağ memiş ucum iyice çıktı ve sertleştiiii sertleşme ve morumsu renk oluştu mu sizdedeee? Yoksa ben gene belirti sapıklığına mı başladımmm
hosbulduk canımmmmmm iyi olmaya calısıyorum bana ne aldın tatildennnnnnnnnnnnnnnnnnn:((((((((((( yazmamıssın saka bi yana tatil nasıldı nerelere gittiniz
Asisimmmmmm hoşgeldinnn gerileyen sayfalarda yazdım sanaaaaa iyiki geldinnn kuzucummmm listedesinnnn
Alpellammmmm doktorunu ara endileşenme canım Allahın izniyle hiçbişe olmicak, bir kez talihsizlik yaşadın haklı korkuların var ama üzme kendini canım benimmmmm
Pidilgam ve Asisim görüşüp konuşup iç sesim ne diyorsa onu yapıcammmm
Ben hazırlaniymmm artık konuştuktan sonra kocişe kahve içmeye gidicemmm, dönerkende 1 adet erken gebelik testi almayı düşünüyorum kızlarrrrrrAma içimden bi ses hamile olmadığımı söylüyorrrrrrrr bakalım hayırlısıııı önümüzdeki ayy soğan kürünü bende denicemmmmm içimiz temizlensin ayollllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?