- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.821
Bu arada rüyamda birsürü gebelik testi yapıyordum hepsi pozitiftirüyamda görmek bile ne güzeldi yaa
Güzel annneemmm Sonesintiimm
Ahhhh sonesoşummm keşke dediğin gibi olsa bebekim ama sıfır umut artık bendeeeayyy bende rüyada görüp sabah yamıştım gerçeğini inşallah seninde öyledir
ne zaman yapcaksın test bukez tatlım
Buyrun benimmmmm iviiitttttttttttttest manyaaa Periiiimmmm
totem manyaaaa Pitamiinimmmm
Penderimmm
Şevvalliimmm
Oyyyyy Allah bağışlasınnnn, benim yiğenimde öyle kokuyorrrr mis gibi cennet gibii kurban olduğummmm. Darısı başına pojummmmmkızlaaarr dün eltim doğum yaptııı
nur topu gibi bi kızımız oldduuuuu
Allahım o kokuuu var yaa o kokuuuu cenetin kokusuuu diyolar ya,öyle güzel kiiiiii
Allahım hepimize hayırlısıyla o duyguyu tatmayı nasip etsin inşallaahh
öğle tatilinde gidicem bebişi sevmeye
Peri canini sikma daha regl olmadin bakarsin gelmez:)))gelirse de bizim bilmedigimiz bi şermiştir Allah hayırlısını vermek icin bizim sabretmemizi istiyodur demekten baska caremiz yok kelin ilaci olsa durumundayim ben de ama baskasini teselli etmek daha kolay oluyorbenim kahverengiler devam ediyor test de yapmadim kirmiziya doner diye ama beyaza donsun diye de dua ediyorum:)) olmadi ben de bu ay doktora gidip genel testleri yaptirmak istiyorum
Kızlarr bendee rüyamda görmüştümmm yaaa çift çizgiyi iiiii tuvalet kagıdının üstündeeeeeeeeeeeeee
Perişkoooo da öyleeee
Nassınızz gızlzarrrr yüreciğimmm sızlarrr.Ben nekadar alışmışımm sizeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pojommmmmmmmmmmmmm neydiyon gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
son esintimmm bende bu cumartesi gitcem doktora yineee
Bende hafta sonu düğün vardııı yoruldummm..
Halayda çektim az böyle yavas yavass 50 yasında nineler gibinnn yaaaa 2 tur döndüm oturdumm yerimeeeeeeeee
Annemmm kızdıııı,komsular kızdı,akrabalar kızdıı oturrr diyolarr nasıı içim gitti oynayamadım haaaaaaaaaa
ondan şimdi oynuyommmmm
ayyyy yavrummmmm sen hamıs oldugunu ogren ben sana bısuru hamıslık testı yollıcam hepını yap koy vıtrıne seyrettttttttttttttt
ohhhhhhhhhhhhhhh
Kızlarr bendee rüyamda görmüştümmm yaaa çift çizgiyi iiiii tuvalet kagıdının üstündeeeeeeeeeeeeee
Perişkoooo da öyleeee
Nassınızz gızlzarrrr yüreciğimmm sızlarrr.Ben nekadar alışmışımm sizeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Halayda çektim az böyle yavas yavass 50 yasında nineler gibinnn yaaaa 2 tur döndüm oturdumm yerimeeeeeeeee
Annemmm kızdıııı,komsular kızdı,akrabalar kızdıı oturrr diyolarr nasıı içim gitti oynayamadım haaaaaaaaaa
ondan şimdi oynuyommmmm
iviiiitttttttt sevoşşşşşş ben naparım testlerim olmadannnn anoooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyçıbığın üstüne işeme hastalığı var bende doktooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Perişkoooo da öyleeee
ondan şimdi oynuyommmmm
hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin vitaminim bizim şimdiki randevumuz ayın 11 ne
bu arada sadece el çırpılcak kıvırtılmayacak sağa sola aaaaaaa tamammı bundan sonra buseferlik affettik
perimmmmm umudunu yitirme tatlım herşeyde vardır bir hayır gelecek yiğenim balkide gelmiştir belli olmaz sadece biraz nazlı olcak sanırım baksana kerataya annesini dört döndürüyor şimdiden
ayyy valla bebegım benımde aynı valla gunum gelsın hemen ısıyoooooooooommmmmmmmm
bende cok sevıyom cıft cızgı cıkacak dıye basında beklıyorummmmmmmmm
Bi gelsinnn o yiğeninnnn bi gelsinnnn popişine popişine vurucam onun nirdeydiiiiinnnnnnn hiç yapmadıysam 250 çıbığa işedim senin ilk resmini görücem diyeeee dicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?