Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlaaarr dün eltim doğum yaptııı
nur topu gibi bi kızımız oldduuuuu
Allahım o kokuuu var yaa o kokuuuu cenetin kokusuuu diyolar ya,öyle güzel kiiiiii
Allahım hepimize hayırlısıyla o duyguyu tatmayı nasip etsin inşallaahh
öğle tatilinde gidicem bebişi sevmeye

Peri canini sikma daha regl olmadin bakarsin gelmez:)))gelirse de bizim bilmedigimiz bi şermiştir Allah hayırlısını vermek icin bizim sabretmemizi istiyodur demekten baska caremiz yok kelin ilaci olsa durumundayim ben de ama baskasini teselli etmek daha kolay oluyor benim kahverengiler devam ediyor test de yapmadim kirmiziya doner diye ama beyaza donsun diye de dua ediyorum:)) olmadi ben de bu ay doktora gidip genel testleri yaptirmak istiyorum

seni görmemişim Papiillooşşş

Selam bojou:)) eltin gibi sana ve bize de nasip etsin Allah o kokuyu kendi bebişimizde duymayı :))en kisa ve en hayirli zamanda tabii

benim regli bugün itibariyle son buluyor soğan kürüne ve doktor kontrolüne başlicam

ayyy bende rüyada görüp sabah yamıştım gerçeğini inşallah seninde öyledir
ne zaman yapcaksın test bukez tatlım
Ahhhh sonesoşummm keşke dediğin gibi olsa bebekim ama sıfır umut artık bendeee rüyadan çok etkilenip sabah yaptım direk gibi dikildi karşıma tek çizgiiiii dünde yaptım gene negatiftiii, ben bu testlerle çok uğraştığımdan rüyalarıma giriyorr
test manyaaa Periiiimmmm
totem manyaaaa Pitamiinimmmm
Penderimmm
Şevvalliimmm
Buyrun benimmmmm iviiitttttttttttt
Oyyyyy Allah bağışlasınnnn, benim yiğenimde öyle kokuyorrrr mis gibi cennet gibii kurban olduğummmm. Darısı başına pojummmmm

Papiişşş inşallahhhh dönmez kırmızıyaaa :18: bende bu ay genel testleri yaptırmak istiyorum bakalımmmmmm

Kızlarr bendee rüyamda görmüştümmm yaaa çift çizgiyi iiiii tuvalet kagıdının üstündeeeeeeeeeeeeee

Perişkoooo da öyleeee

Nassınızz gızlzarrrr yüreciğimmm sızlarrr.Ben nekadar alışmışımm sizeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pojommmmmmmmmmmmmm neydiyon gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
son esintimmm bende bu cumartesi gitcem doktora yineee
Bende hafta sonu düğün vardııı yoruldummm..
Halayda çektim az böyle yavas yavass 50 yasında nineler gibinnn yaaaa 2 tur döndüm oturdumm yerimeeeeeeeee

Annemmm kızdıııı,komsular kızdı,akrabalar kızdıı oturrr diyolarr nasıı içim gitti oynayamadım haaaaaaaaaa
ondan şimdi oynuyommmmm

yafrim olmaz öyle otur bi köşeye sessiz sakin dur bakimmmm.ne öyle kapı gıcırtısa oynayanlar gibi zırt pırt halaya kalkıyorsunn

ayyyy yavrummmmm sen hamıs oldugunu ogren ben sana bısuru hamıslık testı yollıcam hepını yap koy vıtrıne seyrettttttttttttttt

ohhhhhhhhhhhhhhh

iviiiitttttttt sevoşşşşşş ben naparım testlerim olmadannnn anoooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıbığın üstüne işeme hastalığı var bende doktooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin vitaminim bizim şimdiki randevumuz ayın 11 ne
bu arada sadece el çırpılcak kıvırtılmayacak sağa sola aaaaaaa tamammı bundan sonra buseferlik affettik
perimmmmm umudunu yitirme tatlım herşeyde vardır bir hayır gelecek yiğenim balkide gelmiştir belli olmaz sadece biraz nazlı olcak sanırım baksana kerataya annesini dört döndürüyor şimdiden

Son düzenleme:
Doktooorrr derdime bul bi çareeeeee, çıbığa işemeden duramıyorumm yaz bi reçeteeee
Sabah akşam yemekten önceeee, sonrada her ann çıbığa İŞEMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Sifonla çekilen bişim boşa gitmiş gibi geliyorrrr, hepsini test üzerinde değerlendirmek istiyorummmmmmmmmmmm
Sanırım gerçekten çıbığa işeme bağımlısı oldum benn itiraf ediyorummmmmmmmmmm

GGden 100lük test istememeliydimmmmmmmmmm

iviiiitttttttt sevoşşşşşş ben naparım testlerim olmadannnn anoooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıbığın üstüne işeme hastalığı var bende doktooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy valla bebegım benımde aynı valla gunum gelsın hemen ısıyoooooooooommmmmmmmm

bende cok sevıyom cıft cızgı cıkacak dıye basında beklıyorummmmmmmmm

iyiyim pitaminimmm
çok sallama göbeeni yawrım,oynak kuşum

Bi gelsinnn o yiğeninnnn bi gelsinnnn popişine popişine vurucam onun nirdeydiiiiinnnnnnn hiç yapmadıysam 250 çıbığa işedim senin ilk resmini görücem diyeeee dicemmm

ayyy valla bebegım benımde aynı valla gunum gelsın hemen ısıyoooooooooommmmmmmmm

bende cok sevıyom cıft cızgı cıkacak dıye basında beklıyorummmmmmmmm

Hadi sen günün gelsin diye beklionnn normal olanı, benim günüm gelmedden 10 gün önce çıbığa işeme seanslarım nolucak peki? Bunu yemek yemek su içmek gibi bi alışkanlık haline getirdim artık.

Dur hele çok konuştuk canım çekti gidem ben bi çıbığa işiyemde gelem
Ayyyyy bu pis iş benim şivemi de bozdu bak heleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bi gelsinnn o yiğeninnnn bi gelsinnnn popişine popişine vurucam onun nirdeydiiiiinnnnnnn hiç yapmadıysam 250 çıbığa işedim senin ilk resmini görücem diyeeee dicemmm

ayyyyy vurma kızzzzzz gelsinde nazlı olsun yerim onu bennnn teyzesinin kuzusuuuuuuu mis kokulusu
ayyyy allahmı söyletiyor nedir doğmuşta kucağıma almış gibi hissettim birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…