Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Şimdi şu clear blue nun digital olanına diktim gözümü. Onlara çok pis işeyesim var, mutlaka işemeliyim ona

kz dur sabırsızzzzzzzz olmaaa ayyyy bıde dıyene bakkkkkkkkkk

poklu sıdıklıye magnaaaaaaaaaa buluyooooooooo

ayyyyy kız valla ısedıgımız cubuklrı satsak kose olurdukkkkkkkkkkk

cokkk sabırsızız cokkkkkkkkkk

Kızlar günaydın, benim 28 inde kırmızızları görmem lazımdı ama hala gelmedi ayy çok merak ediyorum acaba oldu mu, ya hamişim yada klomen kist yaptı bilmiyorum bu gün de evlilik yıldönümümüz, test yapsam mı beklesem mi ,
Akıntım fazla bembeyaz, aşırı gazım var..............bir kaç belirti gibi daha var ama umutlanmaktan korkuyorum...

ben sadece bi kere yaptım.periiiiii kendimi tuhaf hissediyorum.neden bende öyle bişey yohhhhneden bende test yapma isteği hiç yokk50:

Son düzenleme:

Ahanda buuuuuuuuuu. Offf çok şekil yaa şu ekranın güzelliğine şu zerafete bakkkkkkk.

Birgün sanda işeyecem oğlummm !!!!

yappppppppppp kıssssssssss evlılık yıldonumu hedıyeeeeesıııııı geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

deli kız geçmiş gününn hadi yap koşşşşşşş durduğun kabahat bekliyoruz burda seni hadiiii

yappppppppppp kıssssssssss evlılık yıldonumu hedıyeeeeesıııııı geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

deli kız geçmiş gününn hadi yap koşşşşşşş durduğun kabahat bekliyoruz burda seni hadiiii

Bana hiç sorma bence
ben sadece bi kere yaptım.periiiiii kendimi tuhaf hissediyorum.neden bende öyle bişey yohhhhneden bende test yapma isteği hiç yokk50:

Canım sen tuhaf hissetmeee tuhaf olan benimmmmmmmm

Gulgun45 yapsana ya hala beyaz diyosun iki gun gecti diyosun ooo ne guzel iste hiç durma birbirinize en guzel hediyeniz olur insallah

hemen kan tahliline bebişim

Çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkk perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızzz deliiiii garıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Sapıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Birgün mutlkaaaa işeyemeyin emiiiiiii
Çünkü 2 gün içinde adet olmayasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlarrrrrrrr yenii totem buldummm pojomm
Birbirimize çok kızdıgımızda diyeceğiz kiii

ADET OLMAYASIN HAMİŞ KALASIN EMİİİİİİİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…