- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.801
Doğru söylüyorsun canım ama kırmızı aktı akıcak gibi hissediyorum, hayırlısı olsun aybicemm git bakalım canım daha önce gittin mi hiç?günaydın pericimmmmmm
canım 2 mayıstı dımı seninki.adet sancısıyla döllenme sancısı aynı oluyormuş farkedilmiyormuş yani.
kırmızı kart gelmeden ümidimiz var demektir dımı ama.bend e yarın doktora gidecem bakalım ne alemde benim yımırtalar
günaydınn pendercim.ben iim sen nasılsıngünaydınn kızlarrrrr,nasılsınızzzz.. :))
Doğru söylüyorsun canım ama kırmızı aktı akıcak gibi hissediyorum, hayırlısı olsun aybicemm git bakalım canım daha önce gittin mi hiç?
[/B]
Bebişşşkolarımmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Perimm bende aynısını hissetmiştimmm sanki adet olcam gibiii,olmazsın inşllaahh bebişimmmmmmmmmmmmmm..
Ama olursandaa dediğin gibi kocişinin çapkın spremleri sağolsunnnnnnnnnnnnnnn..
pidilgacıkaaaa nolduuuuuuuu gelmedii dimiiii
Bebişşşkolarımmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Perimm bende aynısını hissetmiştimmm sanki adet olcam gibiii,olmazsın inşllaahh bebişimmmmmmmmmmmmmm..
Ama olursandaa dediğin gibi kocişinin çapkın spremleri sağolsunnnnnnnnnnnnnnn..
pidilgacıkaaaa nolduuuuuuuu gelmedii dimiiii
pitamin pek sesissün şekerümmmm bebişin ne alemde
pitamin pek sesissün şekerümmmm bebişin ne alemde
Güzel anneee günooşşşşşşşşşşşşşşşşş inşallah olmam bebekimmmmmmmmm ama olucimmmmmpidişkom kırmızı kartı yediii sinsirelal gibi geldi bu ay onunkilerrr :18:
Günaydın endoşummmmmm, senin testlerin temiz çıktı ama enişteninkileri kaçırdım, belli oldu mu canım eşinin test sonucu?
enişteninkilerde cok iyi tatlımm ona cok sevindimm zaten :)) doktor erkekgın tedavisi cok daha uzun ve zor demişti..o yüsden cok tedirgindim sonuclar cıkana kadar ama allaha cok sükürr,eşimde cok rahatladı :)) cumartesi tekrar gitcem yumurtalara bakcak durumları ne die ve halvet günlerini belirlicekk :)) sen nasılsınnn..
günaydınn pendercim.ben iim sen nasılsın
Yap pitoşummmmmm yappp gelmesinler istemiyorum ama gelicekler biliyorummmmAyyy tatlımmm yaaa inşallahh olmazsınnnnnnnnnnnnnnnnnn.Sana bir kırmızı kart önleyici totem yapalım
enişteninkilerde cok iyi tatlımm ona cok sevindimm zaten :)) doktor erkekgın tedavisi cok daha uzun ve zor demişti..o yüsden cok tedirgindim sonuclar cıkana kadar ama allaha cok sükürr,eşimde cok rahatladı :)) cumartesi tekrar gitcem yumurtalara bakcak durumları ne die ve halvet günlerini belirlicekk :)) sen nasılsınnn..durumlar nasıll :))
Bu arada rüyamda birsürü gebelik testi yapıyordum hepsi pozitiftirüyamda görmek bile ne güzeldi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?