Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar 2012 bebek aşkıyla yananlar topiğinde bir arkadaş var 4 yıldır evli bebişi olmuyordu
bu ay bal çörekotu tarçın kürüyle hamiş kalmışşşşşşşşşşşş
duyurulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bence bu kürü deneyinnnnnnnnn

arkadaşlar 2012 bebek aşkıyla yananlar topiğinde bir arkadaş var 4 yıldır evli bebişi olmuyordu
her ay doktora gidiyormuş ama olmuyormuş artık gitmeyi bırakmış bu ay bal çörekotu tarçın kürüyle hamiş kalmışşşşşşşşşşşş
doktorsuz tedavisiz direk bu kürle kalmışşşş duyurulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bence bu kürü deneyinnnnnnnnn

Doğru söylüyorsun canım ama kırmızı aktı akıcak gibi hissediyorum, hayırlısı olsun aybicemm git bakalım canım daha önce gittin mi hiç?

[QUOTE=enderfts;24354563]günaydınn kızlarrrrr,nasılsınızzzz.. :))[/QUOTE]

Günaydın endoşummmmmm, senin testlerin temiz çıktı ama enişteninkileri kaçırdım, belli oldu mu canım eşinin test sonucu?

Eylemsevcoşşş ayyy ne hoş yaaaa çok mutlu oluyorum böyle haberlereeeeeeeeeeeeee ben yaptım geçen ay 5 gün kadar, bu ayda yapiym bu haberden sonraaa

Son düzenleme:
Bebişşşkolarımmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Perimm bende aynısını hissetmiştimmm sanki adet olcam gibiii,olmazsın inşllaahh bebişimmmmmmmmmmmmmm..
Ama olursandaa dediğin gibi kocişinin çapkın spremleri sağolsunnnnnnnnnnnnnnn..
pidilgacıkaaaa nolduuuuuuuu gelmedii dimiiii

günaydınn kızlarrrrr,nasılsınızzzz.. :))
günaydınn pendercim.ben iim sen nasılsın
Doğru söylüyorsun canım ama kırmızı aktı akıcak gibi hissediyorum, hayırlısı olsun aybicemm git bakalım canım daha önce gittin mi hiç?
[/B]

evet gitmiştim hormon tetstlerini falan yaptırmıştım.tekrar gidecem bakalım inş yarın yoğun olmamda bi saatliğine kaçabilirim işten

Güzel anneee günooşşşşşşşşşşşşşşşşş inşallah olmam bebekimmmmmmmmm ama olucimmmmm pidişkom kırmızı kartı yediii sinsirelal gibi geldi bu ay onunkilerrr :18:

Güzel anneee günooşşşşşşşşşşşşşşşşş inşallah olmam bebekimmmmmmmmm ama olucimmmmm pidişkom kırmızı kartı yediii sinsirelal gibi geldi bu ay onunkilerrr :18:

günaydınn pendercim.ben iim sen nasılsın

bende iyiym tatlımmm cok sükürrr..dua ediyorumm hayırlısıyla bebişlerimize kavusalım die..

enişteninkilerde cok iyi tatlımm ona cok sevindimm zaten :)) doktor erkekgın tedavisi cok daha uzun ve zor demişti..o yüsden cok tedirgindim sonuclar cıkana kadar ama allaha cok sükürr,eşimde cok rahatladı :)) cumartesi tekrar gitcem yumurtalara bakcak durumları ne die ve halvet günlerini belirlicekk :)) sen nasılsınnn..durumlar nasıll :))

Ayyy tatlımmm yaaa inşallahh olmazsınnnnnnnnnnnnnnnnnn.Sana bir kırmızı kart önleyici totem yapalım

Yap pitoşummmmmm yappp gelmesinler istemiyorum ama gelicekler biliyorummmm

Ohhhhh çok sevindimmm canımmmmm maşallah nazar değmesinnnn inşallah bu ay güzel haberlerini alcaz gibi geliyor banaaaaaaaa ben iyiyim canımmm 2 günüm kaldı beklemedeyim ama artık adet olucağıma eminim, önümüzdeki ay hesaplarına başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…