Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

evet bitanem doğru söylüyorsun inşallah göbüşler bebişlerle dolsun zaten uyanır uyanmaz bi acaiptim rüyamda doğum yaptığımı gördüm benim balatalar yanıyo kanımca :)) neyse oğluşum olmuş ama o kadar tatlıydı ki kalkar kalkmaz gözümden yaş geldi sevdim onu bi güzel...göğsümün ucunun kenarlarında kabarcıklar var canım kaptırmakda istemiyorum kendimi ama... hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hadi hayırlısı battaşım inş.hamişsindir az kaldı batımıza ben bekliyorum adetimi ama inş.seninki gelmez bak ben ugurluyumdur senden önceki battaşım vitaminc di şimdi hamile inş.sende hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrr hakkımızda hayırlısı canım :=)))))))))))))))))))))))

aminnnn bitanem inşallah hepimiz bi an önce kavuşuruz bebişlerimize battaşım

İnşallah canım benim hayırlısı olsun.Bende korkuyorum inan bu kist konusunda ama elimizden gelen bir şeyde yok Ne yapacağım bilmiyorum ama Cuma günü yumurta kontrolü için gideceğim ozaman soracağım inşallah,benimde aklımdaydı zaten bu soru?Hayırlısı bakalım...

cncmmmlarrrrrrrrrrr selamlarrrrrrrrrrr
bugun keyfim yok gibi antibiyotik ictim oda bana dokundu sanirim dayak yemis gibiii sersem gbi oldummmmmmmm(

simdi keyifsizim ama sorularim varr:)) yarin cok iyi olucam sozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Klomen nasil kullan dedii gunde kac tane cnmcm?????????

bide doktoruna sorarmisin catlama olmasada duzenli gunu gunune adet gelirmi
bende gecen ay femara kullandim catlayip catlamadigindan emin deilimm ama tammmmmmmmmm gunude geldi kirmizilar
ve ovulasyondada yumurtladigimi gormustuk
yani yumurta catlamazsada ovulasyon aletinde cift cizgi olup yumurtlayabiliyomusun ve duzenli gunugunune adet gelir miiiiiii

bunlariii sorarsan sevinirimmm cnm
hakkinda hayirlisi olsunnnn
kist olucak diye dusunup beynini sartlamaa hicbisey olmazzzz ikiz ikiz bebisler olur insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ADD kizimmmmuckssssssssss

birde o memis etrafinda belirtisi olan CNMCM o da okudugum kadariyla ennn hamislik belirtilerindenn biri hadii insallahh hayirlisi olsun bakalimmm

ADDD kisssss sende sorularimin cevabini biliyosaann yazz gulummmmmmmmm :))

buarada kızanlar ben dün gece rüyamda 3 tane altın gördüm hadi hayırlıısı bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=)))))

accaba totoşumu açıktamı unuttum yaaaaaaaaaaaaa:=)))))))))))) :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ADDD kisssss sende sorularimin cevabini biliyosaann yazz gulummmmmmmmm :))

valla kukliletaaaaaaaaaaaaaaaa benim dr bana her ay yumurtlama olur ama her ay istenen büyüklügüe erişip çatlayacak die bişey yok dedi her kadında her ay yımırtlama olsada çatlama olmadıgı için ve çatlamayan yımırta döllenemedigi için kadınlar adetini düzenli görür dedi canımcıgımmmmmmmmm bilgim bu yeni ovu.testi yumurtladıgını gösteriri ama çatlama olayııı muammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatlımmmmmmmmmmmm o bi tek dr takibinde anlaşılıyooo galibaaa dadlummmmmmmmmmmm

kızlar hamilelik jeli varmış kullanan var mı ya da bilgisi olan

iwittttttttttt

preesed ve sasmar diye 2 ayri
ben gecen ay aldim yaptim ama bi numara yok simdilik :)))
ama kulanan var topikte yarin gelince kizlarr anlatirlar
sitede varr preesed kullananlar diye cnmmmm

iwittttttttttt

preesed ve sasmar diye 2 ayri
ben gecen ay aldim yaptim ama bi numara yok simdilik :)))
ama kulanan var topikte yarin gelince kizlarr anlatirlar
sitede varr preesed kullananlar diye cnmmmm

hımm bi araştırıyım ben ama bu ay geçen geçti zaten gelecek ayda ailem abimler ablamlar bize geliyo o ayı da geç haziranda okulum a tatile girer belalı öğrencilerden kurtulup rahatlayıp belki kullanırım

merhabalar..canım bende gelecek ay düşünüyorum aşılama..hiç sorun yoksa klomen almak gerekli miymiş acaba?
birde adetin kaçıncı günü gitmiş oldun şimdi? adetliyken alttan ultrasona giriliyor mu? hoff kafamda bir sürü soru var....
inşallah sonucun güzel olur...

Canım ben çok sancım vardı adetin 2.günü gittim ama alttan muayene olmadım tabi.Çarşamba adet olmuştum dün klomene başladım sabah akşam Cuma tekrar gideceğim hem muayene hemde yumurta takibi için.Bende ne adette ne yumurtlamada sorun yok ama aşılama olacağı için sonuçta yumurta da çatlatmada ilaç ile yapılıp takip ediliyor.Artık aşılamada pazartesi felan olur galiba.Hayırlısı bakalım.

Canım ben adetin 5.günü dün başladım sabah akşam 5 gün içeceğim.6.gün kontrol inşallah.

Pitişkommm yumurta oluştuğunda testte pozitif gösteriyor ama bu illa çatlama olacağı anlamına gelmiyor onu boyutundan doktor anlıyor, bide çatlama olmasa bile adet düzenli geliyor diye biliyorum bitanem.

"Allahım! (Bu yapacağım işde) bana hayırlısını ver. Benim için hayırlı olanını seç,en hayırlısını nasîb eyle."

"Umulur (ümid ederim ümid ediyorum) ki Rabbimiz bize daha hayırlısını (daha iyisini) verir (verecektir). Biz Rabbimizi arzu
edenlerdeniz.(O'nun rızasını istiyoruz. O'nun hükmüne razıyız. Tek emelimiz Allahımızın rızasına ermektir).

Günaydın canlarrrr kırmızılar gelmedi ama sinyalleri başladı ayakta uyuşmalar sancılar felan. Olacağıma eminim artık, gelecek ayın planlarına başladım o yüzden, hakkımızda hayırlısı olsun, bu ay bi doktora gitmeyi düşünüyorum bilememki belki de bi sorun var gidip anlayalım bakalım

Herkese mükemmel bir gün diliyorum

günaydın pericimmmmmm

canım 2 mayıstı dımı seninki.adet sancısıyla döllenme sancısı aynı oluyormuş farkedilmiyormuş yani.

kırmızı kart gelmeden ümidimiz var demektir dımı ama.bend e yarın doktora gidecem bakalım ne alemde benim yımırtalar

listeye baktımda yeni bi hamiş var .ama ben tanıyamadım.'hür' canım hayırlı olsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…