- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.781
Olsun varsın be bacımmmmmm erken öğrensem ne çıkarrr ahanda üzülmedim kazık gibi tek çizgiyi görünceeeDediğin gibi sabrın ne demek olduğunu melek kocam askerdeyken öğrendiğimi sanıyordummm, öğrenememişimmm Hayatım boyunca beceremedim şu sabretmeyii ben ya, gıptayla bakıyorum sabırlı insanlaraa. Sabırsız gavurun gızıyım bennnnnn Geç olsun güç olmasın annemmmmmmm hem ben daha yeni evliyim yahuuuu halvete doyamadan gebelik psikolojisine girmeyelimmm benim azgın boğam ben formdan düşersem çok üzülürrr Hayırlısı kuzummmm benimmmmmmmmm Mayıs Haziran Temmuz Ağustos annesi oluruz nolmuş yaniiiiiiiiii Ama kırmızılar gelmese fena olmaz haniiiiiiiiiii :18::18::18::18::18::18::18: Belirtilerimde vardı ama
Canımcım lütfen kendini çok fazla kaptırma, olursa süpriz olsun, elde değil biliyorum ama sonra çok üzülüyor insannninş güzel haberleri verirsin canımmmm Bide benim göğüslerim evlendiğimden beri hamişim gibi areola şişti genişledi, ucundaki kabarcıkları diyorsan normal, ama ucun koyu çevresinde kabarcıklar olduysa hamişlik belirtisi süt bezlerinden kaynaklanan diye biliyorum kuzucum
evet bitanem doğru söylüyorsun inşallah göbüşler bebişlerle dolsun zaten uyanır uyanmaz bi acaiptim rüyamda doğum yaptığımı gördüm benim balatalar yanıyo kanımca :)) neyse oğluşum olmuş ama o kadar tatlıydı ki kalkar kalkmaz gözümden yaş geldi sevdim onu bi güzel...göğsümün ucunun kenarlarında kabarcıklar var canım kaptırmakda istemiyorum kendimi ama... hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hadi hayırlısı battaşım inş.hamişsindir az kaldı batımıza ben bekliyorum adetimi ama inş.seninki gelmez bak ben ugurluyumdur senden önceki battaşım vitaminc di şimdi hamile inş.sende hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrr hakkımızda hayırlısı canım :=)))))))))))))))))))))))
canım benim ark.klomen kullandı sonra dr göbekten yımırta çatlamsı ignesi yaptıı ;ark.pko vardı çok şükür hemen hamiş kaldı şimdi ikiz bebek bekliyo biri kız biri erkek inş.seninde öleeee olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım ama şu da var klomen vb ilaçlar sonrası gebelik oluşmazsa yımırtalıkta kist yapma ihtimali çok yüksekmiş sen yinede dr gidince bu konuyu sor bizede aslı varmıymış bu kist yapma olayının anlatırsın canımmmmmmmmmmmm inş.tez zamnadaoluruz:=)
cncmmmlarrrrrrrrrrr selamlarrrrrrrrrrr
bugun keyfim yok gibi antibiyotik ictim oda bana dokundu sanirim dayak yemis gibiii sersem gbi oldummmmmmmm(
simdi keyifsizim ama sorularim varr:)) yarin cok iyi olucam sozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Klomen nasil kullan dedii gunde kac tane cnmcm?????????
bide doktoruna sorarmisin catlama olmasada duzenli gunu gunune adet gelirmi
bende gecen ay femara kullandim catlayip catlamadigindan emin deilimm ama tammmmmmmmmm gunude geldi kirmizilar
ve ovulasyondada yumurtladigimi gormustuk
yani yumurta catlamazsada ovulasyon aletinde cift cizgi olup yumurtlayabiliyomusun ve duzenli gunugunune adet gelir miiiiiii
bunlariii sorarsan sevinirimmm cnm
hakkinda hayirlisi olsunnnn
kist olucak diye dusunup beynini sartlamaa hicbisey olmazzzz ikiz ikiz bebisler olur insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ADD kizimmmmuckssssssssss
birde o memis etrafinda belirtisi olan CNMCM o da okudugum kadariyla ennn hamislik belirtilerindenn biri hadii insallahh hayirlisi olsun bakalimmm
ADDD kisssss sende sorularimin cevabini biliyosaann yazz gulummmmmmmmm :))
kızlar hamilelik jeli varmış kullanan var mı ya da bilgisi olan
iwittttttttttt
preesed ve sasmar diye 2 ayri
ben gecen ay aldim yaptim ama bi numara yok simdilik :)))
ama kulanan var topikte yarin gelince kizlarr anlatirlar
sitede varr preesed kullananlar diye cnmmmm
Kızlar ben çarşamba günü adet olmuştum ve çok sancım oldu 2 gün.Acile gidecek kadar çok hemde.Doktora gittim perşembe günü.Kan verdim-karın ve rahim ultrasonu derken bir şey çıkmadı.Zaten daha öncedende rahim filmine kadar çektirmiştim hiç bir sorun yoktu.Eşimin sperm sayısı da iyi ama sadece hareketlilikte biraz sıkıntı var.Normalde %50 nin üstünde olması lazımmış hızın ama bizimkisi %40-45 lerde.Üroloji doktoru olur dedi ilaç bile yazmamıştı eşime.Çünkü 1 tane sperm gitse o yetiyormuş zaten.Ama benim doktorum dün aşılama yapalım beklemek istemiyorsanız dedi ve bana klomen yazdı.5 gün içip Cuma günü gel dedi.Ona göre muayeneden sonra aşılama için gün söyleyecek...
Rabbim sen büyüksün,dertlerimize derman ver inşallah.Hakkımızda en hayırlı olanı nasip eyle inşallah.
merhabalar..canım bende gelecek ay düşünüyorum aşılama..hiç sorun yoksa klomen almak gerekli miymiş acaba?
birde adetin kaçıncı günü gitmiş oldun şimdi? adetliyken alttan ultrasona giriliyor mu? hoff kafamda bir sürü soru var....
inşallah sonucun güzel olur...
bugun keyfim yok gibi antibiyotik ictim oda bana dokundu sanirim dayak yemis gibiii sersem gbi oldummmmmmmm(
İnşallah iyi olur.Ben dün adetin 5.günü başladım sabah akşam 5 gün içeceğim.6.gün kontrol inşallah.
simdi keyifsizim ama sorularim varr:)) yarin cok iyi olucam sozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bende gecen ay femara kullandim catlayip catlamadigindan emin deilimm ama tammmmmmmmmm gunude geldi kirmizilar
yani yumurta catlamazsada ovulasyon aletinde cift cizgi olup yumurtlayabiliyomusun ve duzenli gunugunune adet gelir miiiiiii
kist olucak diye dusunup beynini sartlamaa hicbisey olmazzzz ikiz ikiz bebisler olur insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
birde o memis etrafinda belirtisi olan CNMCM o da okudugum kadariyla ennn hamislik belirtilerindenn biri hadii insallahh hayirlisi olsun bakalimmm
Günaydın canlarrrrkırmızılar gelmedi ama sinyalleri başladı ayakta uyuşmalar sancılar felan. Olacağıma eminim artık, gelecek ayın planlarına başladım o yüzden, hakkımızda hayırlısı olsun, bu ay bi doktora gitmeyi düşünüyorum bilememki belki de bi sorun var gidip anlayalım bakalım
Herkese mükemmel bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?