- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.861
Kızlarrrrrrrr yenii totem buldummm pojomm
Birbirimize çok kızdıgımızda diyeceğiz kiii
ADET OLMAYASIN HAMİŞ KALASIN EMİİİİİİİİİ
evde tam 18 tane test varrrrr ama zor tutuyom kendımıııııııııııııııı
Şimdi şu clear blue nun digital olanına diktim gözümü. Onlara çok pis işeyesim var, mutlaka işemeliyim ona
Yok kuzum yapmadımmm ovu testi yapıcammm 2 gündür yapıyorum dün bi önceki günden daha koyu çıktışuan bu tez üzerine yoğunlaştırdım çalışmalarımı
ANAAMMM nasıı alıyon onlarıı bennn 1 tane bile alırken cok utanıyordummm
Kızlarrrrrrrr yenii totem buldummm pojomm
Birbirimize çok kızdıgımızda diyeceğiz kiii
ADET OLMAYASIN HAMİŞ KALASIN EMİİİİİİİİİ
Kuzummmmm daha çok var adetineee çıkmazz yapma boşunaa tam 12 gün var adetine bebişkommmmmmmOyy benden bu denli mantıklı cümleler
çıbık kraker yiyodum midem bulandı heee
kk da okumuştum hamilelik öğrenmek için çişe limon damlatılıyordu falan fıstıkk......bikere denemiştim o gün bugündür limonata içememhatta şu bardaklı sarı kafalar bile midemi bulandırıyor ay midem bulandı dedim yoksa hamilemiyim
Canlarrrrrrrrrrrr, bidenelerrrrrrrrrrrrrrr, yavrıler,,,,,,,,,,,,,,,,,
ne yapanızzzzzzzzzzzzz hepinizi tek tek öptüm ama nerenizdn tabiiii kiiiiiiiiiiiiii dudagınızdannnnnnnnnn :=)))))))))))))) hemen kötü düşünmeyinnnnnnnnn kızzzzzzzzzzz aklınız fikrinizzzzzzzzzz uçkurunuzdaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaa ziliiii gavurun kızlarııııııııııı yosmadan dönmeeeeeee aşifteler :=))))))))))
ben yemeğe çıkıyorummmmmm görüşürüz hatunlarrrrrrrrrrrr
Canlarrrrrrrrrrrr, bidenelerrrrrrrrrrrrrrr, yavrıler,,,,,,,,,,,,,,,,,
ne yapanızzzzzzzzzzzzz hepinizi tek tek öptüm ama nerenizdn tabiiii kiiiiiiiiiiiiii dudagınızdannnnnnnnnn :=)))))))))))))) hemen kötü düşünmeyinnnnnnnnn kızzzzzzzzzzz aklınız fikrinizzzzzzzzzz uçkurunuzdaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaa ziliiii gavurun kızlarııııııııııı yosmadan dönmeeeeeee aşifteler :=))))))))))
yawrımmm hoşgelmişiin
seviyon mu dövüyon mu belli diil heee
yafrımmmm geldin gene dağıttın ortalığııı geçmişş sayfalar tam senlikkkkkkkkk
aybikkkkkkkk afiyet olsun kuzummmm yimeen yanında limonata iççççDur ben bi bakym şu limon testineee
kızlar günaydın, benim 28 inde kırmızızları görmem lazımdı ama hala gelmedi ayy çok merak ediyorum acaba oldu mu, ya hamişim yada klomen kist yaptı bilmiyorum bu gün de evlilik yıldönümümüz, test yapsam mı beklesem mi ,
akıntım fazla bembeyaz, aşırı gazım var..............bir kaç belirti gibi daha var ama umutlanmaktan korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?