Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

Sonesinti Hamileee

aserenhan Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Candost17 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Hurr Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

gulgun45 NOBAT: 29 Nisan

karabiber89 NOBAT: 30 Nisan

eerdgn NOBAT: 2 Mayıs

papilo NOBAT: 2 Mayıs

Perisoko NOBAT: 2 Mayıs

belfü NOBAT: 3 Mayıs

ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs

Tatlicadi55 NOBAT: 4 Mayıs Nisan

naz34 NOBAT: 4 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)

elif_fatihim NOBAT 3 veya 4 Mayıs

07belinAy NOBAT 4 Mayıs

deragun NOBAT: 5 Mayıs

Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs

meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs

sevval17 NOBAT:12 Mayıs

Hafzak NOBAT: 18 Mayıs

jonguil NOBAT:19 Mayıs

Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

İdilga NOBAT: 23 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

eylemsevcan NOBAT: 30 Mayıs

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Yok kuzum yapmadımmm ovu testi yapıcammm 2 gündür yapıyorum dün bi önceki günden daha koyu çıktı şuan bu tez üzerine yoğunlaştırdım çalışmalarımı

ooooo super valla bız sende aynıyız adet gunu yaklasınca kurtlanıosssssssss

hemencecık ıseyıverıosssssssssssssss

hahhahahhahahahahahh

Kuzummmmm daha çok var adetineee çıkmazz yapma boşunaa tam 12 gün var adetine bebişkommmmmmm Oyy benden bu denli mantıklı cümleler

daha bu ayyyy yapmadım kuzuuuuuuuu benım ısemeler bosuna zaten bız onumuzdekı ay tup bebege baslıcaz yıneeeee

valla arkadasımın tupp bebek tuttu ve dogdu bebıs 3 aylık amaaaa bıııırrrr gazııııı varkiiiiiiii acep bebegın cınsı tüp diyemiiiiiiiiiiiiii cok gazlııııııııı

çıbık kraker yiyodum midem bulandı heee

kk da okumuştum hamilelik öğrenmek için çişe limon damlatılıyordu falan fıstıkk......bikere denemiştim o gün bugündür limonata içemem hatta şu bardaklı sarı kafalar bile midemi bulandırıyoray midem bulandı dedim yoksa hamilemiyim

heeh al sana bi Perişko daha

Canlarrrrrrrrrrrr, bidenelerrrrrrrrrrrrrrr, yavrıler,,,,,,,,,,,,,,,,,

ne yapanızzzzzzzzzzzzz hepinizi tek tek öptüm ama nerenizdn tabiiii kiiiiiiiiiiiiii dudagınızdannnnnnnnnn :=)))))))))))))) hemen kötü düşünmeyinnnnnnnnn kızzzzzzzzzzz aklınız fikrinizzzzzzzzzz uçkurunuzdaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaa ziliiii gavurun kızlarııııııııııı yosmadan dönmeeeeeee aşifteler :=))))))))))

yawrımmm hoşgelmişiin
seviyon mu dövüyon mu belli diil heee

Yafrımmmm geldin gene dağıttın ortalığııı geçmişş sayfalar tam senlikkkkkkkkk

Aybikkkkkkkk afiyet olsun kuzummmm yimeen yanında limonata içççç dur ben bi bakym şu limon testineee

yawrımmm hoşgelmişiin
seviyon mu dövüyon mu belli diil heee

ben ayı gibiyim :=) ayılar yavrularını severken öldürürmüş ya bende öyleyimmmmmmmmmm işte sizi severkennnnnnnnnnnnnnnn heran öldürebilirimmmmmmmmmmmmm:=))))))))))))))

yafrımmmm geldin gene dağıttın ortalığııı geçmişş sayfalar tam senlikkkkkkkkk

aybikkkkkkkk afiyet olsun kuzummmm yimeen yanında limonata içççç Dur ben bi bakym şu limon testineee

okudum yavrum işeye işeye çıbıklarda usandııııı sizdennnnnnnnnnnnnnnn çizgi çiftte olsa çıbık diycek ki ulan gene mi bu yosma işiyooo bana göstermiyorum ulen varsada gıcıgına göstermiyorum çift çizgiyi hadi bakalım :=))))))))))))))))))))))))

ben bundan sonra karar verdim adetliyken işeyecem çıbıgaa belkiii öyleee çiftiii gösterir puhahahahhhaaa bakalım deneme yanılmaaaaaaaaaaaaaa:=)))))))))))))))))))))

aybiceeeeeeeeee yosmaaaaaaaaaa az ye azzzzzzzzzzzzzz gerçi senin halvet haftan başlamış iyi yeee ki yımırtan iyi çatlasınnnnnnn ziiiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kıssssssssss işe de gel hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yosmaaaaaaaaaaaaaa ne nazlanıyoooooooooooooooo halvete girerken zorlanmıyonda çıbıga işerken mi zorrrrrrrrrr hadi bebişim bekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :=))))))))))))))))

Selam kızlar raporumu doldurdum bugün işbaşı yaptım.

Ne güzel olmuş forum yaa sabit gelenler belli artık msnden yazışır gibi olduk valla evde netim olsa bende akşamları takılırdım yaa ( neyse şu kpss çalışmaları bitsin ozamana alırız inş.
Umarım herkes iyidir kızlar moraller ful öle görüyorum aman nazarlaar değmesiinnn

kızlar bide artık içimde tutarsam çatlayacam birilerine içimi dökmem lazım
biz sürekli bebiş bebiş ilaçlar tedaviler filan dedik sen tut eltimin çocukları kıskan ağla yalvar bebek istiyoz diyeee eltim sende tut 3.'ye hamile kal o kadar moralim bozuldu ki kızlar anlatamam onun adına çok sevindim allah isteyen herkese versin ama bizim yavaş yavaş tüp bebek düşündüğümüz zamanlara denk gelince ister istemez insanın morali bozuluyoo

Yaa işte böle kızlar kafanızı şişirdim sizindeee

bukadar belirtiye ve ikigün geçmesinee ben olsam kan testini 2 kere yaptırmıştım

Koş kız test yap bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…