Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Benim eşim bendende çok etkilenmişti , nasıl üzülmüştü anlatamam birde kürtaj olunca bana bişey olcak die ödü koptu canım benim yaa gerçekten zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın , senin içinde inşallah en hayırlı zamanda gelir meleğin karnına konar canım

benim esimde bana bisi olcak diye cok korkmustu kiyamam. bende o üzülmesin diye kürtajdan cikarken hasta bakici beni yatakla getirirken bisi olmamis gibi davrandim.
bana dedi seni baygin olarak gelirsin diye bekledim. böyle uyanmis etrafa baka baka gelince cok mutlu oldum dedi.
halbuki icimde ki aciyi bilseydi

aminnn yaşatmasın inşallah allah isteyen herkese versin canım

Kızlar beni de ekler misiniz?Benimde bat 25 nisan.

pericim valla benim göğüslerin uçları nasıl bir sızlıyor anlatamam..yeni yeni başladı ama çok fena..gece yatarken daha bir kötü oluyor..kociş çarpıyor falan uyurken bir bağırıyorum ki

alpella nerdesin gittin mi doktora naptın...hem buraya hem kasım annelerine bakıp duruyorum seni yakalayabilmek adına ama yetişemiyorum..2 taraftada aynı şeyi sorup hiç cevap yazmamışsın tekrardan..çok merak ettim sebi lütfen habersiz bırakma:18::18:

herkese merhaba pericim idilgam valla bi sorun yok.ben dr a gitmicem dedim ya 8 haftaya kadar dayanamadım 7 haftam doldu gittim. gittiğim gibi kalbinin atışını gördük. darısı başınıza tez zamanda inşşş.bende bi sorun yok çok şükür, bulantım falan yok.rahat geçiriorum diğer gebeliklerim gibi.ama uykum çok var, halsizlik had safhada... yani 3 yaşındaki çocuk beni itse düşerim.o kadar.
şu göğüs ucuna gelince bende hiç bi gebeliğimde kararma olmadı.ama 6 haftada biraz sızladı.geçti oda.
eğer ucu kararırsa erkek derler.ama bu çok gerçek . kaç kişide denediysem tuttu.
idilgam yaptın tatilini geldin, bu rahatlamanın üzerine güzel bi haberle mutlu edersin bizi , 23 nisan da 2 bayramı yaşarsın inşş...

İnşallah Rabbim tüm dileyenlerin,isteyenlerin gönlüne göre verir.Emin olun ki bende hamile kalırsam ilk sizlere söyleyeceğim inşallah.Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık...İnşallah bir an önce sağlıkla sıhhatle hayırlı bebiş haberlerimizi yayınlarız burdan...

canim aminnnnnnnnnnnn insallahhhhh
cok sevindimmmmmm rahat gecirmeneee ohhh canimm benimm o kadar halsizlikte olsunn azicikk naz yap keyfini cikar hamisliginnn :)))
kalp atisini duyunca ki heycaniiiiiii bende yasamakk istiyorummmmmmmmmmm allahin izniyle ama herhalde hephep aglarimmm bennnn bugun sabah dogum izledim tw de hala gozler kizarik bende :)))
canimm benimmmm ozletme kenidini haberlerini ver bizeee

yok canım ya bebek yok sanırım daha ayın 15 inde adet olucam baktılr acilde 0.49 cıktı deger bu degerle yoktur olmaz sanırım dubai cok güzeldir canım bizde gittik....

olsun canım yaaa allah hayırlısını hayırlı zamanda versin...

mide spazmı gecirmşim tatlım ben herseyi kafaya takıyorum galiba midem ara ara patlak verio rahat olabilmek cok önemli yaaa sakın bişei kafanı takmayın...

bak ben ikiz fotolarını koydum allah sanada versiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm

ALPELLAMMM biz inancli insanlariz kaderde ne varsa onu yasadigimiza ve bizim icin onun hayirli olduguna inanan insanlar olarak bu sekilde stres yapmamaiz lazimmm biliyosunn o bebis senin karnina dualarla konduuu onun icinde saglikli sen hic merak etmee canimm benimmm
ama stres oluyosun madem doktora gitme islerini daha siklastir doktorunlada konus bence bu yaptigin stres bebisinide strese sokuyo cnmcm
ama bak bir kere bulantilarin devam ettigi surece korkma bebisin karninda zatenn lekelenmede dedigim gibi bebisin yerine yerlesirkende olur rahim genisliyo cnmcm ve adet olucagin zamni hesapla bak o zamnlardada olabiliyoooo
ya arkdasim 9 ay lekelenerek nurtopu gibi kizini dogurduda simdi 3 yasindaaaa

canimmm kendini rahat birakkkk bebisinnn saglikli merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeee

dua et icini ferahlat lutfen

ayyyyyyyyyyyy insalahhhhhhhhhhhhhhh canimmmmmmmmmmmmm insalahhhhhhhhhhhhhhhh :))))

canimcim benimde midem cok kotu surekli bulantim var bu bende incir havuc kurunden sonra patladii bide bu bal coekotu falan derken midee zorlandi galibaa benimde midem cok kotu bide bahar baslangici ya o yuzden midelerin ennn riskli donemi o yuzden bu ay kur falan yapmadan geciricem insallahhhh
ALlah hayirli yazialar yazsinnnn

bizim canakkaleli topigi buldum ama 2 topigi actigim icin ayni anda sanirsam yazamadim
ordada bi kisi daha yazmis bi hemserimiz dahaaa hemidee lapsekiden mis bizim yazlikta orda kesinnn tanirimmmmm ayy dunya ne kucuk yaav :)))))

bizim gelis tarihimiz belli oldu allahin izniyle 24 mayista ucuyoruz 12 hazirandada londraya geriiii daha bayaa var ama cok ozledimm canakkaleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canimm 15 inde adet olucaksan daha cikmaz be cnmcmmmmmmmm ??????????? belli olmazzzz hayirlisiiiiii

bende kafaya çok taktığım için midem karnım bitik halde
geçen hafta 4 gün boyunca midem bulandı ve halsizlik vardı yemek yiyemedim
bu haftada sürekli karnım ağrıyor, sanki bir şeye heyecanlanırsın karnın kasılır ağrır ya aynen bu ağrıyı yaşıyorummm

bu arada ikiz fotoların gözükmüyor canımm

Kızlar beni de ekler misiniz?Benimde bat 25 nisan.
Eklendin cNIMCIMMMMMMMMM hoşgeldiiiinnn sefalar getirdinnnn mis kokulu öpücükler sanaaaaaaa

Maşallahhhhhhhh nazar değmesin polymmmmmmmmmmmmmmmmm İnşallah doğumun da böyle kolay olurrrrrrrrrr

bu arada PISICANLARRRR bu kadar kanki olmusken yapisal analizlerimizi daha iyi yapabilmek icin bi tablo daha geldi aklimaa BURC larimizzzzzzz v :))))))))))

pIDILGA .......................... YENGEC

PERIMM. .............................

SEVVAL ..............................

ASISIM ...............................

ALPELLAM ..........................

AYCAECEM ..........................

BEYAZ IM ............................

ZEYTIN cik...........................

AYBICE hatun........................

POYYYYM..............................

ISILISIL...............................

hadii ekleyeleimm kislarrrrrrrrr birazcik bebis muhabbetinden uzaklasalimmmmmmmm BURCDASLAR bulalimmm :))

ayy canım benimkide yengeç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…