- Konu Sahibi Masalsularam
-
evet bu şubat banada korunmana gerek yok zaten vücut kendini hazır hissetmedikçe olmaz demişti öylede oldu benle beraber bir bayan daha vardı ona 4 ay izin vermedi ben geçen ay kürtajdan sonra ilk adetimi oldum olursa buda ikinci olcak inşallah olmaz)) doktorda adet olursan gel biran önce tekrardan bakalım yumurtalarına dedi hayırlısı az kaldı nobata ne olcak gelcekmi gelmeyecekmi
Benim eşim bendende çok etkilenmişti , nasıl üzülmüştü anlatamam birde kürtaj olunca bana bişey olcak die ödü koptu canım benim yaa gerçekten zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın , senin içinde inşallah en hayırlı zamanda gelir meleğin karnına konar canım
benim eşim bendende çok etkilenmişti , nasıl üzülmüştü anlatamam birde kürtaj olunca bana bişey olcak die ödü koptu canım benim yaa gerçekten zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın , senin içinde inşallah en hayırlı zamanda gelir meleğin karnına konar canım
Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz
:119: :119: :118: :118:
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
Aycaece Hamileee
Zeytinnn Hamileee
Derinsuberfu Hamileee
İsilisil38 Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
derinsuberfu NOBAT: 5 Nisan
Perisoko NOBAT: 8 Nisan
aserenhan NOBAT: 8 Nisan
Tatlicadi55 NOBAT: 10 Nisan
sonesinti NOBAT: 10 Nisan
yokh NOBAT: 10 Nisan
Sibelsibel38 NOBAT: 12 Nisan
Kapnax NOBAT: 14 Nisan
Pelin67: NOBAT: 15 Nisan
Bojou: Bat(asıca): 21 Nisan
vitaminc NOBAT:22 Nisan
asis NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor İnsannn!!!
enderfts NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor insan
Jonguil NOBAT: 23 Nisan Neşe Doluyor insan
suvesabun NOBAT 23 Nisan Neşe doluyor İnsan
Aybice NOBAT: 24 Nisan
beyazz_35 NOBAT: 20-25 Nisan
İdilga NOBAT: 27 Nisan
karabiber89 NOBAT: 30 Nisan
eerdgn NOBAT: 2 Mayıs
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
Hoşgeldin polymmmmmmmmmBizi ihmal etmeee seni seviyoruz güzel anneeeeeeeeeeeeeeeee
herkese merhaba pericim idilgam valla bi sorun yok.ben dr a gitmicem dedim ya 8 haftaya kadar dayanamadım 7 haftam doldu gittim. gittiğim gibi kalbinin atışını gördük. darısı başınıza tez zamanda inşşş.bende bi sorun yok çok şükür, bulantım falan yok.rahat geçiriorum diğer gebeliklerim gibi.ama uykum çok var, halsizlik had safhada... yani 3 yaşındaki çocuk beni itse düşerim.o kadar.
şu göğüs ucuna gelince bende hiç bi gebeliğimde kararma olmadı.ama 6 haftada biraz sızladı.geçti oda.
eğer ucu kararırsa erkek derler.ama bu çok gerçek . kaç kişide denediysem tuttu.
idilgam yaptın tatilini geldin, bu rahatlamanın üzerine güzel bi haberle mutlu edersin bizi , 23 nisan da 2 bayramı yaşarsın inşş...
dubaide gittik cnmmm cok guzel gectiii tatil cnmmcmm orda kirmizi karti gordummmm :)))) olsun bu ay tekrar devamm cnmcmmm
senin neden miden kotu oldu ????????????????
gerci benimde midem bu kurlerden bitti ulserimde vardiii eskiden hepsi azdi 1 haftadir mide bulantim kusmam varr sorma incirhavuctan sonra oldu midem ama
senin neden cnmcm bebis olmasin \?????????????????????
yok canım ya bebek yok sanırım daha ayın 15 inde adet olucam baktılr acilde 0.49 cıktı deger bu degerle yoktur olmaz sanırım dubai cok güzeldir canım bizde gittik....
olsun canım yaaa allah hayırlısını hayırlı zamanda versin...
mide spazmı gecirmşim tatlım ben herseyi kafaya takıyorum galiba midem ara ara patlak verio rahat olabilmek cok önemli yaaa sakın bişei kafanı takmayın...
bak ben ikiz fotolarını koydum allah sanada versiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm
yok canım ya bebek yok sanırım daha ayın 15 inde adet olucam baktılr acilde 0.49 cıktı deger bu degerle yoktur olmaz sanırım dubai cok güzeldir canım bizde gittik....
mide spazmı gecirmşim tatlım ben herseyi kafaya takıyorum galiba midem ara ara patlak verio rahat olabilmek cok önemli yaaa sakın bişei kafanı takmayın...
bak ben ikiz fotolarını koydum allah sanada versiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm
Eklendin cNIMCIMMMMMMMMM hoşgeldiiiinnn sefalar getirdinnnn mis kokulu öpücükler sanaaaaaaaKızlar beni de ekler misiniz?Benimde bat 25 nisan.
herkese merhaba pericim idilgam valla bi sorun yok.ben dr a gitmicem dedim ya 8 haftaya kadar dayanamadım 7 haftam doldu gittim. gittiğim gibi kalbinin atışını gördük. darısı başınıza tez zamanda inşşş.bende bi sorun yok çok şükür, bulantım falan yok.rahat geçiriorum diğer gebeliklerim gibi.ama uykum çok var, halsizlik had safhada... yani 3 yaşındaki çocuk beni itse düşerim.o kadar.
şu göğüs ucuna gelince bende hiç bi gebeliğimde kararma olmadı.ama 6 haftada biraz sızladı.geçti oda.
eğer ucu kararırsa erkek derler.ama bu çok gerçek . kaç kişide denediysem tuttu.
idilgam yaptın tatilini geldin, bu rahatlamanın üzerine güzel bi haberle mutlu edersin bizi , 23 nisan da 2 bayramı yaşarsın inşş...
bu arada PISICANLARRRR bu kadar kanki olmusken yapisal analizlerimizi daha iyi yapabilmek icin bi tablo daha geldi aklimaa BURC larimizzzzzzz v :))))))))))
pIDILGA .......................... YENGEC
PERIMM. .............................YAY
SEVVAL ..............................
ASISIM ...............................
ALPELLAM ..........................
AYCAECEM ..........................
BEYAZ IM ............................
ZEYTIN cik...........................
AYBICE hatun........................
POYYYYM..............................
ISILISIL...............................
hadii ekleyeleimm kislarrrrrrrrr birazcik bebis muhabbetinden uzaklasalimmmmmmmm BURCDASLAR bulalimmm :))
bu arada PISICANLARRRR bu kadar kanki olmusken yapisal analizlerimizi daha iyi yapabilmek icin bi tablo daha geldi aklimaa BURC larimizzzzzzz v :))))))))))
PERIMM. .............................
ISILISIL...............................YENGEÇ
hadii ekleyeleimm kislarrrrrrrrr birazcik bebis muhabbetinden uzaklasalimmmmmmmm BURCDASLAR bulalimmm :))
PERIMM. .............................
ISILISIL...............................
JONGUIL...............................
ERDGN..................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?