Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Batasıca adet amcayaaa son iki günnnnnnnn ayyy yabancı siteleri okuyorum bi yandan aynı bizim gibiler yaaa diller farklı olsada içerik aynı oluyor adete birsürü lakap takmış onlarda cadı amca felan diyorlar sonrada aynı bizim klasik cümlelerimizden varr 'seni ümitlendirmek istememem ama' diyerek başlıyor onlarda çok komik

OoOOoOoOoOO KİMLER gelmişşşşşşşşşşşşşş nerdesin kuzuummmm özledikkkkkkkkkkkkk

PERIMM bitanemcimmmm okumazmiyimm yorumunuu cnmm benimm cevapp bilemm yazdimmmmmmm

dillerinnnnnnee saglikkkkk o dillerinnn kocisineee hamisimmmmm demeyiii nasipp etsinnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bilemm dedimm sanaaaa kokosumm benimmmmmm kucuk kokosss:))) buyuk kokostan kucuk kokosaaa duaa yolladimmm --tamamm :)))))

MESIMMMM sorma kuzumm 1 haftadir durmadan yagmur yagdiii gunes yokkk havaa less
neyseki bugun durdu gunes actii ama benim dengeyide aldii goturduu cnmmmmmmmm
ayyyy toparlanayimmmmm artikkkkkkkkkkk

iykii varimmm diyeyimmm soyleee kendime geleyimmmm artikinn :))))))

sizi seviomm bennnn mucksss

İdilim ins canım yaa esim hep dua ediyor ikiz olsun diye.8 gün sonra belli olcak tek olsa da olur yaa yeterki sağlıklı bebis olsun

OoOOoOoOoOO KİMLER gelmişşşşşşşşşşşşşş nerdesin kuzuummmm özledikkkkkkkkkkkkk

ya çok yoğun çalışıyorum valla kafayı yiceeemmm...

ben de çok özzleediiimmm siziiiiiiii.....

bu ay kür filan yapmadım, yımırtlama takip etmediiimmm....ohh rahattım yanii...kocamın gelmesine son 10 gün

ama karar verdim aşılama yaptırcam. daha fazla beklemek istemiyorum ben..

ama önce bir hasret gidermek lazım

haydi periiiiii listeyi şenlendir..halayını çekeliim.....kırmızıları aklına getirme kuzucuummmm....çıbık işeme alışkanlığından da kurtulursun böylecee...

kızlar bu arada arkadaşımın annesi eczacı dermiş ki çok çay içilmesi doğru değil...spermi etkileyebilirmiş...

noolur nolmazz çok çay, nescafe içmeyin...:13::13::13:

kızlar bu arada arkadaşımın annesi eczacı dermiş ki çok çay içilmesi doğru değil...spermi etkileyebilirmiş...

noolur nolmazz çok çay, nescafe içmeyin...:13::13::13:

MESSI mmm benimmmmm
hayirlii kararlar olsunn insallahhhhhhhh cnmmmm
kizimm bide boyle kararlar alaninnn karari uygulaamasina firsati olmadann guppp diye hamis oluveriyolarrrrr
seninde oyleee ourmuuu dersinn kissssss :))))))
hadii bakalimm insallahhh cnmmmm
hepimiz icin hayirli olan zamanda hayirli olan bebislerii nasip etsinnnnnnn insallahhhhhhhh

Alya bende bornovaliyimmmmuckssss ege unitesi dogumlulardan :))) ondan pek isinivermisim sanaaa muckss cnmmmm
insallahhh benimde hep hayalimm ikizdirrrr
saglikli olsunnnn tekiz ikiz ucuz dorduz.... allahh ne verdiysee kabulummmmmmm :)))))) insallahhh hayirliiii evlatlar olsunnn hepimizeee

PERIMMMMMMMMMMMMMM kactimm cnmmmmmmmmm

monumm:

yumurtali ispanak
firinda kofte
yogurt
tursu
tatlida tarcinli sutt :)))))))))))

Az kalmış kuzum kocişinin gelmesineeeeeeeeeeee ayy bebişkommm inşallahh yaaaa inşallah şenlendirebilirim listeyiii ama o zaman çıbığa işeyemem dimiii

valla yemekler şahaneee..eline sağlıkk...hepsi top top kaliteli sperm, kocaman yumoşlar tabii çatır çatır çatlayaannndan olsun inşallaaahhhh..

yaa şu hayırlı zaman ne zaman acabaa yaa? artık gelsin kuzucuklarr..başka şeyler konuşalım...

kıyafetlerini, beslenmelerini, emzirmeyi...

Az kalmış kuzum kocişinin gelmesineeeeeeeeeeee ayy bebişkommm inşallahh yaaaa inşallah şenlendirebilirim listeyiii ama o zaman çıbığa işeyemem dimiii

ivitt az kaldıııı yaşasııınnn...

işersiiiiiin ama tamamen keyiften tek çizgili günlerin acısını çıkarta çıkartaaa...

Son düzenleme:
İvit bebeğim gördümmmmmmm. Ya canımsınnn Allah benim için dilediklerinin bin katını sana versinnnnnnn bitoşummmmmmm anoyy BİNİZ in olurmuş

Görüşürüz bebekimmm afiyet olsunnnnnn

Menü sağlammm halvete hazırlıkkkkkk

Meleklerimmmmmmmm güzellerimmmmmmmmmmmm canlarımmmmmmmmmmmm ben kaçıyorummm

Hepicinizee aşk dolu geceler canlarımmmmmmm

Sizleri seviyorummmmmmmmmmm sabah görüşünceye dekkkk beni özleyin anacımmmmmmm

:118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119:

iyigeceleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr perilerin perisii....

ve bir gunun dahaa sonuuuuuuu
kepenkler inerrrrr
yeni gun yeni umutlarin baslangici olsunnnnnnnn
mutlu huzurlu uykularr topikcanlarrrrrrrr
allaha emant olunnnnnn

Günaydınllllllaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr canlllaaaaaaarrrrrrr, güzel annelerrrrr, anne adaylarııııııııı, cicişler minişlerrrrrrrrrrrrrr. Bu sabah erkenciyimmm tabi testsiz geçirmedim. Günüm yarın ve hala KOCA BİR TEK ÇİZGİ DAL GİBİ ivit kırmıızlar görünene kadar umut var ama benim umudum yok, bian önce olsa bitsede MAYIS çalışmalaraına başlasakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…