- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.081
idilgaammm hem ilaçtandır hem de mevsimseldir belki...orada hava sanırım kapalı biarkadaşım öyle dediydi..
basık havada benim de sinirim tepemde oluyo acayip mutsuz oluyorum...hep beraber güzel günler göreceğizzzzzz............
Bitanemmm bende yorumladım bi önceki sayfadaa okuu. Kuzum bugün eşim izinsiz :) Perşembe kullanıcakkk iznini. Evet hep hissettin inş seni yanıltmam kuzum ama bende adet olucam gibi hissediyorumm her ay hamileyim kesinn diye bağıran ben bu ay böyle bi gevşeğimmm
MESS immmmmmmm ozlettin kendiniiiiiiiii kisimmmmmm mucksssssssss
Elifim , zeytinimmm , alyam cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk opuyorummmmmmmmmmmm
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMM bizeee cift cizgiyiiii gosterrrrrrr cnmmmmm insallahhhhhhhhhhhhh hayirliiii zamandaa
OoOOoOoOoOO KİMLER gelmişşşşşşşşşşşşşş nerdesin kuzuummmm özledikkkkkkkkkkkkk
kızlar bu arada arkadaşımın annesi eczacı dermiş ki çok çay içilmesi doğru değil...spermi etkileyebilirmiş...
noolur nolmazz çok çay, nescafe içmeyin...:13::13::13:
Messtraa battasim hosgeldin
ama karar verdim aşılama yaptırcam. daha fazla beklemek istemiyorum ben..
ama önce bir hasret gidermek lazım
haydi periiiiii listeyi şenlendir..halayını çekeliim.....kırmızıları aklına getirme kuzucuummmm....çıbık işeme alışkanlığından da kurtulursun böylecee...
MESSI mmm benimmmmm
hayirlii kararlar olsunn insallahhhhhhhh cnmmmm
kizimm bide boyle kararlar alaninnn karari uygulaamasina firsati olmadann guppp diye hamis oluveriyolarrrrr
seninde oyleee ourmuuu dersinn kissssss :))))))
hadii bakalimm insallahhh cnmmmm
hepimiz icin hayirli olan zamanda hayirli olan bebislerii nasip etsinnnnnnn insallahhhhhhhh
Alya bende bornovaliyimmmmuckssss ege unitesi dogumlulardan :))) ondan pek isinivermisim sanaaa muckss cnmmmm
insallahhh benimde hep hayalimm ikizdirrrr
saglikli olsunnnn tekiz ikiz ucuz dorduz.... allahh ne verdiysee kabulummmmmmm :)))))) insallahhh hayirliiii evlatlar olsunnn hepimizeee
PERIMMMMMMMMMMMMMM kactimm cnmmmmmmmmm
monumm:
yumurtali ispanak
firinda kofte
yogurt
tursu
tatlida tarcinli sutt :)))))))))))
Az kalmış kuzum kocişinin gelmesineeeeeeeeeeee ayy bebişkommm inşallahh yaaaa inşallah şenlendirebilirim listeyiiiama o zaman çıbığa işeyemem dimiii
İvit bebeğim gördümmmmmmm. Ya canımsınnn Allah benim için dilediklerinin bin katını sana versinnnnnnn bitoşummmmmmm anoyy BİNİZ in olurmuşPERIMM bitanemcimmmm okumazmiyimm yorumunuu cnmm benimm cevapp bilemm yazdimmmmmmm
dillerinnnnnnee saglikkkkk o dillerinnn kocisineee hamisimmmmm demeyiii nasipp etsinnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bilemm dedimm sanaaaa kokosumm benimmmmmm kucuk kokosss:))) buyuk kokostan kucuk kokosaaa duaa yolladimmm --tamamm :)))))
MESIMMMM sorma kuzumm 1 haftadir durmadan yagmur yagdiii gunes yokkk havaa less
neyseki bugun durdu gunes actii ama benim dengeyide aldii goturduu cnmmmmmmmm
ayyyy toparlanayimmmmm artikkkkkkkkkkk
iykii varimmm diyeyimmm soyleee kendime geleyimmmm artikinn :))))))
sizi seviomm bennnn mucksss
MESSI mmm benimmmmm
hayirlii kararlar olsunn insallahhhhhhhh cnmmmm
kizimm bide boyle kararlar alaninnn karari uygulaamasina firsati olmadann guppp diye hamis oluveriyolarrrrr
seninde oyleee ourmuuu dersinn kissssss :))))))
hadii bakalimm insallahhh cnmmmm
hepimiz icin hayirli olan zamanda hayirli olan bebislerii nasip etsinnnnnnn insallahhhhhhhh
Alya bende bornovaliyimmmmuckssss ege unitesi dogumlulardan :))) ondan pek isinivermisim sanaaa muckss cnmmmm
insallahhh benimde hep hayalimm ikizdirrrr
saglikli olsunnnn tekiz ikiz ucuz dorduz.... allahh ne verdiysee kabulummmmmmm :)))))) insallahhh hayirliiii evlatlar olsunnn hepimizeee
PERIMMMMMMMMMMMMMM kactimm cnmmmmmmmmm
monumm:
yumurtali ispanak
firinda kofte
yogurt
tursu
tatlida tarcinli sutt :)))))))))))
Az kalmış kuzum kocişinin gelmesineeeeeeeeeeee ayy bebişkommm inşallahh yaaaa inşallah şenlendirebilirim listeyiiiama o zaman çıbığa işeyemem dimiii
Meleklerimmmmmmmm güzellerimmmmmmmmmmmm canlarımmmmmmmmmmmm ben kaçıyorummm
Hepicinizee aşk dolu geceler canlarımmmmmmm
Sizleri seviyorummmmmmmmmmm sabah görüşünceye dekkkk beni özleyin anacımmmmmmm
:118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119:
hoşbulduummmm... benim bat kesin çünkü bu ay biolayım olmadı..artık tutarsa da kendimi meryem ana ilan ederiimm
inşallah senin batasıca gelmezzzzz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?