- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.101
günaydınnnnnnnnnnnn dadlummmmmmmmmmmmmmm bende test yaptımmmmmmmmmmmmmm tek tek ve tekkkkkkkkkkkkk çızgı sevgılımmmmmmmmmmmmmmmmmm ama acaip bi karın agrım ve mide bulantım var galiba şu zııkkım bagırsak enfeksiyonu hastalıgım tekrarlıycak çünkü agrılar onun şeklinde ilaç içmek istiyorum ama hani belki diyorum adetim gelsede ilaçlarımı içecem yumurtlama gününe kadar içecem inş.canım mayıs için çok ama çok çalışacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 1 mayıs sözüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü işçi sözüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü emekçi sözüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :=)))))))))))))))))))))))))))))))))
no stresssss yes bebek
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
günaydın kızlar ün ablam dediki iki çocuğumda adet olacakmış gibi hissettim belim ağrıdı dedi bende de şimdi bel ağrısı ve adet olacak hissi var ama adet öncesi akıntı olmama durumu başladı eğer bu ay hamile olsaydım akıntım kesilmezdi hayırlısı olsun
canım o hiççç belli olmuyorrrrrr her bayanda farklı oluyor inannn. Mesela benim bu ay ilk kez yumurtlamadan sonra bembeyaz yoğun akıntım başladı. Hala devam aynı yoğunlukta değil daha su kıvamında ama ben hamile olmadığımı ve yarın adet olucağımı biliyorum. O yüzden bu akıntıya felan çok takılmamak gerekk
perisko canım yarın adet olacağından nasıl eminsin bu kadar bence akıntı varsa tutmuştur
Bol neşeli huzurlu bi günümüz olur inşallah kızlar
günaydın hafzoşummmm nasılsınnnnn ??
iyiyim çok şükür perimm yaa moralcağzım biraz bozuk dün fırsat bulduğum o iki dakkikada yazmıştım buraya (eltimin hamişliği)
atlattım sayılır ama hamişliğe karşı ümidim bitmek üzere tüp bebek için hastanelerle görüşmeye başladım bile napıyım perimm artık anne olmak istiyorum
Ne bilim canım ya geçen haftalarda sanırım bu ay bizim ayımız tutturduk felan diyordum ama son 2 gündür sanırım testlerin negatif çıkmasından kaynaklanan bi ümitsizlik söz konusu, gerçi yaptığım testler oldukça uyduruk, erken gebelik testleri felanda değil hcg 100 felan olmadan algılayacaklarını sanmıyorum. Eşim adet olmicaksın felan diyor çok emin ama ben adet olucam gibi hissediyorum umarım yanılırım.
Seninde daha günün var canım şimdiden sancıların mı oluyor? Olurmuydu öncedenn?? Yani boş ümit vermek olmuş istemem ama genelde yerleşme bu zamanlarda oluyor ondan ağrıyor olabilirmi karnın tatlım?
iyiyim çok şükür perimm yaa moralcağzım biraz bozuk dün fırsat bulduğum o iki dakkikada yazmıştım buraya (eltimin hamişliği)
atlattım sayılır ama hamişliğe karşı ümidim bitmek üzere tüp bebek için hastanelerle görüşmeye başladım bile napıyım perimm artık anne olmak istiyorum
evet hatırladım canımmmmmmm, tabiiki ister istemez insan neden benim olmuyor diyor. Asla ümidini yitirme canım nedense ben seni hep anne olarak görüyorum öyle yakıştırıyorum sanaa. Allahın izniyle en kısa zamanda anne olacağına inanıyorum canım benimm asla umudunu yitirme, nefes aldığımız sürece ümit vardır canım az kaldı eminim azıcık daha sabrett
kız tontişim sen bizim umut kaynağımızken daha olmadan günün gelmeden pes etmen beni şaşırttı senin için ugün özel dua edeceğim inşallah. ben yanlış hesaplamışım perşembe olacağım adet ama benim adet düzensizliğim vardı sadece son iki ay 34 diğer ay 35de oldum geç adet olmak da iyi olmuyo tutmayacaksa o ay boşa bekliyorsun
benim de eltim bebek istiyo iki kızı var biri 4. Sınıfa gidiyo benden iki yaş büyük ama okula giden iki kızı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?