Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

Sonesinti Hamileee

aserenhan Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Candost17 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Hurr Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

gulgun45 NOBAT: 29 Nisan ******

eerdgn NOBAT: 2 Mayıs *****

papilo NOBAT: 2 Mayıs *****

Perisoko NOBAT: 2 Mayıs ****

belfü NOBAT: 3 Mayıs

ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs

Tatlicadi55 NOBAT: 4 Mayıs Nisan

naz34 NOBAT: 4 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)

elif_fatihim NOBAT 3 veya 4 Mayıs

07belinAy NOBAT 4 Mayıs

deragun NOBAT: 5 Mayıs

Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs

meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs

sevval17 NOBAT:12 Mayıs

Hafzak NOBAT: 18 Mayıs

jonguil NOBAT:19 Mayıs

Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

İdilga NOBAT: 23 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

eylemsevcan NOBAT: 30 Mayıs

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

günaydınnnnnnnnnnnn dadlummmmmmmmmmmmmmm bende test yaptımmmmmmmmmmmmmm tek tek ve tekkkkkkkkkkkkk çızgı sevgılımmmmmmmmmmmmmmmmmm ama acaip bi karın agrım ve mide bulantım var galiba şu zııkkım bagırsak enfeksiyonu hastalıgım tekrarlıycak çünkü agrılar onun şeklinde ilaç içmek istiyorum ama hani belki diyorum adetim gelsede ilaçlarımı içecem yumurtlama gününe kadar içecem inş.canım mayıs için çok ama çok çalışacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 1 mayıs sözüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü işçi sözüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü emekçi sözüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :=)))))))))))))))))))))))))))))))))

no stresssss yes bebek
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Hayırlısı olsun bebekimmmm gene çalışırız beraberrrrrr nolcekkkkk dur şimdi bişi içme kuzum kırmızılar gelmedennnnn, inş gelmezlerr

günaydın kızlar ün ablam dediki iki çocuğumda adet olacakmış gibi hissettim belim ağrıdı dedi bende de şimdi bel ağrısı ve adet olacak hissi var ama adet öncesi akıntı olmama durumu başladı eğer bu ay hamile olsaydım akıntım kesilmezdi hayırlısı olsun

canım o hiççç belli olmuyorrrrrr her bayanda farklı oluyor inannn. Mesela benim bu ay ilk kez yumurtlamadan sonra bembeyaz yoğun akıntım başladı. Hala devam aynı yoğunlukta değil daha su kıvamında ama ben hamile olmadığımı ve yarın adet olucağımı biliyorum. O yüzden bu akıntıya felan çok takılmamak gerekk

öle hayatım haklısın

perisko canım yarın adet olacağından nasıl eminsin bu kadar bence akıntı varsa tutmuştur

Ne bilim canım ya geçen haftalarda sanırım bu ay bizim ayımız tutturduk felan diyordum ama son 2 gündür sanırım testlerin negatif çıkmasından kaynaklanan bi ümitsizlik söz konusu, gerçi yaptığım testler oldukça uyduruk, erken gebelik testleri felanda değil hcg 100 felan olmadan algılayacaklarını sanmıyorum. Eşim adet olmicaksın felan diyor çok emin ama ben adet olucam gibi hissediyorum umarım yanılırım.

Seninde daha günün var canım şimdiden sancıların mı oluyor? Olurmuydu öncedenn?? Yani boş ümit vermek olmuş istemem ama genelde yerleşme bu zamanlarda oluyor ondan ağrıyor olabilirmi karnın tatlım?

günaydın hafzoşummmm nasılsınnnnn ??

iyiyim çok şükür perimm yaa moralcağzım biraz bozuk dün fırsat bulduğum o iki dakkikada yazmıştım buraya (eltimin hamişliği)

atlattım sayılır ama hamişliğe karşı ümidim bitmek üzere tüp bebek için hastanelerle görüşmeye başladım bile napıyım perimm artık anne olmak istiyorum

Evet hatırladım canımmmmmmm, tabiiki ister istemez insan neden benim olmuyor diyor. Asla ümidini yitirme canım nedense ben seni hep anne olarak görüyorum öyle yakıştırıyorum sanaa. Allahın izniyle en kısa zamanda anne olacağına inanıyorum canım benimm asla umudunu yitirme, nefes aldığımız sürece ümit vardır canım az kaldı eminim azıcık daha sabrett

kız tontişim sen bizim umut kaynağımızken daha olmadan günün gelmeden pes etmen beni şaşırttı senin için ugün özel dua edeceğim inşallah. ben yanlış hesaplamışım perşembe olacağım adet ama benim adet düzensizliğim vardı sadece son iki ay 34 diğer ay 35de oldum geç adet olmak da iyi olmuyo tutmayacaksa o ay boşa bekliyorsun

benim de eltim bebek istiyo iki kızı var biri 4. sınıfa gidiyo benden iki yaş büyük ama okula giden iki kızı var

kızlar ben temmuza kadar hamile kalmazsam doktora gidip 6 ay denediğimi değil de bir yıl denedim olmadı desem ne olur

bitaneemm yaa annelikle aynı cümle içinde anılmak bile güzel
hepimiz hepimiz anne oluruz inşallah sebretmeye çalışıyorum canım ama inan etrafımda herkes ya hamiş ya yeni doğurdu ben unutmaya çalıştıkça istemesemde hatırlatıyolar
Senin yarın şafak dimi canım inşallah gelmez kırmızılar hamişliğini kutlarız canım o uyduruk testlere inanma yaa geçen ayda silik çizgi çıkaran testler değilmi onlar

iviiittttttttttt yok kuzuşum pes etmedimmmmmm pes etmekkkk yokkkkkkkkk sadece hissetmiyorum yanılmayı o kadar çok isterimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iviiiittttt bende saat gibi 25 günde bir olurum ama denemelere başladığmdan beri onu bile bekleyemez oldummmmm. Ya keşke şöyle olsaydı ovu günü ilişkide tutturamazsak ertesi gün adet olsaydıkkk tutturursak olmasaydık hemencecik öğrenseydikkkk doğanın dengesini bozucam ben töbe haşaaa

evet perim daha var nobatasıcam 4 mayıs ama geçen ay 8 gün bi geikmem olmuştu bu ay olmaz inş.eger bebekim yoksa adetim zamnında gelsin yımırtlama günlerim 18-21 mayıs arasındaydı eminim ama ben 15inde-17sinde-18sinde-20sinde halvet yapabildim çok hastalandım çünkü tutma ihtimali varmıdır bilemem ama antibiyotikte kullandım bide ben vucudumu tanıyorum ovu.testinde ayın 18 sinde koyu iki çizgiyi gördüm bakalım nasip kısmet herşeyin hayırlısı ben kendimi az çok tanıdıysam ovu.testindeki koyu iki çizgiden üç gün sonra yumurtlamam oluyoo geçen ayda öylee olmuştu yani 18inde koyu çizgiyi gördükten sonra 21inde akıntım daha çok arttı ama ben 21inde halvete maaaleeseeef giremedim artıkın mayıs ayında inş.daha başarılı olacagımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyy kadın dogum dr gibimmmmmmmmmmm olmuşummmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :=)))))))))))))))))))))))))))))))))

bu ihtimaller dahilinde eger 18inde yımırtladıysam 14 gün sonra adet olacagıma göre adet tarihimin 2 mayıs olması gerekir ki eger 21inde yımırtladıysam adet tarihimin 5 mayıs olması gerekirrrrrrrrrrrrrrrrrrr hatun kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:=)))))))))))))))))))))))))))))))

benim de eltim bebek istiyo iki kızı var biri 4. Sınıfa gidiyo benden iki yaş büyük ama okula giden iki kızı var

benimkinin biri 15 kız diğeri 11 yaşında oğlan ben yeni evlendiğim zamanlar takılırıdım ona sen yap beraber yapalım diye derdi bu yaştan sonra mı filan ama şimdi hamile
kızlar bir görseniz bana karşı mahçup gibi konuşurken yüzüme bile bakmıyo konuyu hemen kapatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…