Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar ben temmuza kadar hamile kalmazsam doktora gidip 6 ay denediğimi değil de bir yıl denedim olmadı desem ne olur
Canımcım hiç kontrole gittin mi daha önce sende veya eşinde bi problem varmıı??

Yoksa bence biraz daha dene sonuçta 1 sene derse ağır ilaçlar vs. verilebilir o da bünyeni olumsuz etkilerse :18: bilemedim canım bence önce genel kontrol yapılmadıysa onları yaptır sonra şekillenir zaten süreç

Haklısın canım benimmmm çok zor gerçekten ama bak bu tedavi başarıyla sonuçlanacak inanıyorum ben, benim ablamında tüp bebişi ilk denemede tuttu canım benim. İnşallah hepimiz birgün anne olucazzz. Evet şafak doğan güneş bebikommm :) Sabah kalkarım ve lööp diye gelir, keşke gelmese ama hayırlısı olsunnnn

hayırlısı olsun canım boş ver benimki on altı yaşında evlenmiş on sekizde anne olmuşöncesinde düşük yapmış ben 25de evlendim 7 ay korundum benim eltilerim hep 16sında evlenmiş kayınvalidem de bekar bi kaynım var 25 yaşında bi kıza talip oldu eltileirm görümcelerim kart dedi o kıza ben de 25 yaşında ordayken

slm kizlar.. nobatim 4 mayis ama ben bu sabah test yaptim. bariz bi tek cizgi cikti daha erkenmi acaba ? ama mide bulantisi oluyo ara ara. cok ayakta durursamda adet sancim gibi bi agri oluyo. hadi hayirlisi... Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah:49

gittim canım 6 aylık evli iken ki o altı ay hep korunduk gebelik öncesi muayene gittim her şey normal çıktı troid çıktı bir ay da onun yüzünden korundum korunmasız 2. adet dönemim işte

daha erken canım bekle

amin canım hayırlısı olsun herzaman

bu arada bende 25'im bizde kart olduk tövbe tövbeeee Cahilce konuşmalar işteee

Hergün tvde görüp duyuyoruz... Bebeğini parklara sokaklara bırakan 6 çocuk yapıp bakamayıp yetiştirme yurtlarına verenn. Allahım diyorum onlara veriyorsun sokaklara atıyorlar, nolur bizlerede ver yemin ederimki gözümden sakınıcam yemeyip yediricem içmeyip içiricem........
Bugün çok duygusalım... Sizler öyle yakınım oldunuz ki içimi size dökmek, beni yaralayan şeyi paylaşmak istiyorum.... Sonrasında da sizlere bir soru soracağım.. .

Benim bi abim var, ailemizin mucizesi, pamuk kalplisi... Mucize diyorum çünkü onun yaşaması gerçekten mucize. 3 yaşında ufacık bi bebecikken kanser yapıştı yakasına, zavallı anneciğim ve babacığım sahip oldukları ilk bebeklerinin (annem ilk geceden hamile kalmış) bu hastalığa yakalanmasına yıkılsalarda dimdik durmuşlar. İnanmışlar yaşayacağına önce Allahın izni sonrada onların çabalarıyla. İstanbula gitmişler.... Umutların şehri. Orda bir düzine testten sonra doktorların verdiği yanıt lösemi en fazla 3 ay yaşar, onu kaybetmeden önce gözleri kararıcak, sonra görmez olucaklar, o zaman anlarsınız denmiş. Bu nasıl bir acıdır... Annem ışıkları hiç kapamamış o günden sonra, nasıl bi acıdır heran bununla yaşamak. Bu fikri reddetmişler, kaderlerine mahkum olmamışlar ve tutmuşlar AMERİKA yollarını... En büyük umutların şehri... Ordaki doktorlar 1 ay kadar daha fazla bir süre vermişler, bu sırada abimin hastalığı daha da ilerlemiş ve artık sadece burnundan besleniyormuş. Sonra o gün gelmiş abim 'anne ışıkları neden söndürdün demiş'... Babamla gözgöze gelmiş annem, o anı düşünmek öyle acı verici ki.... Hemen yoğun bakıma, ufacık kalbi durmuş, geri çalışmış... Gözyaşları içinde yazıyorum sabah sabah içinizi kararttım biliyorum ama daha fazla uzatmadan sona geliyorum. Bir düzine ameliyattan vsden sonra abim hızla gelişme göstermiş hastalığı yenmek üzereymiş fakat doktorlar buna imkan vermiyorlarmış... Sonra Amerikadaki tüm yerel televizyonlara 'mucize çocuk' olarak çıkmış ve diğer lösemililere ümit olmuş....

Şuan abim 33 yaşında çok sağlıklı çok yakışıklı benim herşeyimmm.

6 sene önce evlendi. Fakat 3 yaşında aldığı çok fazla miktardaki kemoterapi onun kısırlığına sebep oldu. Doktorlar o zamanlar bunu söylemişler annemlere ama o an kimin umrunda, o yaşasın yeter...

Abim evlenmeden önce gelinimize bunu söyledik, bebekleri olamayacağını... O herşeye rağmen kabul etti. Kimbilir belki bende hastalanırım yarın birgün hayat bu dedi... Onun bize Allahın lütfu olduğunu düşünmüştük. Genede bir umut abimde sperm arandı, yok tek bir canlı spermi bile yoktu. Ve 3 ay önce eşi onu terketti. Tek gerekçesi bebekleri olmamasıydı.

Şuan eşime çok aşık olduğum için ve deli gibi bebek istediğim için bunu anlamaya çalışıyorum. Annelik özlemi bambaşka belki o zamanlar anlayamadı kabul etti. Ama sevse yapar mıydı???

Demekki sevmedi...

Bebekleri olmayan eşlerin birbirine çok daha fazla bağlı olduklarını görüyorum çevremde.

Gerçek aşk bebek sahibi olmayı deli gibi istesende sevdiğin adamı terketmeye izin verir miydi?

Son düzenleme:

öyle canım haklısın allah yardımcısı olsun inşallah onu gönülden seveni bulur bir gün

Abimin hikayesinden benim çıkarttıklarım şunlar

- Allahtan asla ümidi kesme.

-Hayat mucizelerle dolu.

-Her zaman herşeyin hayırlısını iste.

-Evliliğine, eşine ne olursa olsun sahip çık....

Benim bu denli pozitif olmamda abimin hikayesinin etkisi büyüktür, bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim.

günaydın herkese
nasılsınız kızlar...son hamişiniz kim bakalım var dimi güzel haberler...
perisoko abine çok üzüldüm canım..bence eşi gerçekten onu sevmiş olsaydı böyle bırakmazdı.... kesin abinden boşanınca bişeylerden faydalanmak istedi...

Kuzumm nerdesin sen yaa dilimde tüy bittiii ayça ayça diyeeeeeee dün ceee yaptın gittinnnnnnnn Alpella da aynen hiçbişi yazmadınızzz. Neyse hamişsiniz diye bişi demedikkkk Hamişlerimiz çoğaldııı. Benimde bat yarın bakalımmmm...

Evet canım sevmiş gibi yaptı işte olan canım abime oldu, hastalandı üzüntüsünden

ayyy canım benim...bende sen yokken hep periiiiiiii nerdesin diye inletiyordum
ya ne zamandır giremiyorum...hiç canımda istemiyor aslında...üstümde bir halsizlik var..ece de oyun istiyor ilgi istiyor...öyle işte...temizlik yapıyorum yavaştanda....

şimdi neden bukadar hayat dolu olduğunu anladım canımmm sen mucizeler içinde büyümüşsün
soruna gelince evet sevse terketmezdi bende eşime aşığım onu çok seviyorum ama sorun onda diye onu terketmek demekte nedemek bazen sorunun onda olduğunu unutup allahım benim hiç bebeğim olmayacak mı diye üzüldüğüm oluyor

canım ya inan üzülerek okudum ama çok şükürki şuan abin sizinleeeeeeeeeee evet gerçekten o bir mucizeeeeeeeeeeeeee allahın yaşarken insanlara gösteridgi mucizelerden canım allah ona saglılı ve uzun ömürler versin birdaha acı nedir bilmesin abicigin inş.,

insan birini gerçekten ama gerçekten şakla şevke inanarak severseeeeeeeeeee onu bırakmaz bırakamaz gelinizin evlat sahibi olacagı ne malum nerden biliyor anne olacagını allhaın takdiri ilahi adalet var allahın terazisine çıkmak çok zor allah ıslah etsin gelini eski gelini yaptıgı affedilir degil kimse onu kandırmamış evlenirken biliyodu ama sonradn çekip gitmek insanlıga sıgmaz allah affetsin onuuuuuu canım

ben eşimi çok seviyorum ama yarın öbür gün onda bebek sahibi olmamaya dair bir hastalık çıkarsa onu bırakmam bırakamam bu benim vicdanıma sıgmaz bana ögretilen allah sevgisine allah inancına sıgmaz isyan olur haşa tövbeeeeeeeeeeeeeee allahın kimi neyle imtihan edilecegi bilinmez ben olmuştan olandan ve olacaktan yaradamıa sıgınırımm................

allah hepimize hayırlı yaızlar yazsın rabbim hiçbir kullunun omuzlarına taşıyamacagı yükler yüklemesinnnnnn aminnnnnnnnnnnnn........

demekki gerçek sevgi değilmiş sevse bırakmazdı yada en başta kabul etmezdi inşallah karşısına onu gerçekten seven birini çıkarır allahım tatlım

Canım benim işte gerçek aşk bu seni yürekten kutluyorum canım benim senin gibi bayanlar alnı eli öpülecekler... Allah mükafatını en kısa sürede verecektir eminim... Dualarım seninle arkadaşım.
O kadar güzel yazmışsınkiii söyleyecek söz bulamıyorum.... Benim abim istemez miydi bebeği olmasını, ablam doğum yaptı o bebeğe bakışı görülmeye değerdi. Ablamın hamile olduğuna bile sevinemedik gelinimiz üzülmesin diye, el üstünde tuttuk HER ZAMANN. Benim abim ister miydi böyle olsun. Mahkemeye böyle bir gerekçeyle çıkmak onu çok yaraladı. Ama biz onu Allaha havale ettik, o ne eylerse güzel eyler, kimsenin yanına bırakmaz. Hiç belli olmaz ilahi adalet bakarsın kök hücre tedavisi çıkar abimin de bir evladı olur, Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez.. Canım benim güzel dileklerinin bin katını Rabbim sana versin inşallah temiz kalpli arkadaşım.
demekki gerçek sevgi değilmiş sevse bırakmazdı yada en başta kabul etmezdi inşallah karşısına onu gerçekten seven birini çıkarır allahım tatlım

Amin bitanem, öyle çok hakediyorki bunu aminnn......

Herkese merhabalr. Pericim uzuldum abinin hikayesine ama sukur ki abin yaninizda. Arkadasin dedigi gibi gelininizin cocugu olmayabilir ama ilabilirde ha olursada annesine asi keske cocugum olmasaydi da diye bilir ilerde. Allah buyuktur adaletini gosterecektir. Allah bida sizi boyle insanlarla karsilastirmasib canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…