- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.161
inşallah yarın kırmızı kartı görmiceksin ve bu sadece yarınla kalmıcak 9 ay sürecek inşallah.. Umarım benim değişiklik de bebeğime işarettir ve inşallah şuan benimledir :)
Canım inşallah bu ay bizim ayımızdııııırrrrrrve bizle beraber isteyen herkesin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
kızlar 500 yasin okutuyorum arapça bileniniz var mı 1 kişi 1 kere okuyabiliyomuş 500 kişiyi bulmak zor oluyo sizede sorayım dedim
bileniniz okuyabilicek olanınız varsa benim için 1 yasin okur musunuz?
kızlar hepinize merhabaaaaaaaaaaa...
periiii, nobattaşımm, geçmişi okuyamadım canım, sen bugün de test yaptın mı?
ben yapmadım, yapmıcam da. en son geçen cumartesi yapmış, tek çizgiyi görmüştüm.
inşallah hamişiszidr canım. ben senden çok ümitliyim bu ay.
HERKESEE sevgiii doluu bir gunn diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy kizlarr ciktim depresyondannnn o ictigimm Biteral antibiyotigi beni bitirdii kizlarrr amann diyeyimm aklinizda olsunnnnnnnnnnn
cokk kotuu oldumm yaaaaa
simdi iyiyim allaha sukur
Selaammm erdoşummmm ayy 1 günümüz kaldı arkadaşımmmmmm. Ama benden ümit yokk tabii yaptım sabah direk gibi tek çizgiiyi yapmışsın yapmamakla. Ben test sapığı olduğum için duramıyorummmmmmmmm Ya yerim sizi herkes benden çok ümitli bu ay inşallah sizi yanıltmammmmmmm :26: Sende varmı regl amca belirtileri ?
HEYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BEN GELDIMMMMMMMMMMMM
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM durumm nedirr?????
Bitanemmmm hoşgeldin çok merak ettim seniiii. Şafak doğan güneş bebekim sabah yataktan kalktığım gibi foşlarım ben. Sen nasılsın bugün nasıl hissediyorsunnn???
kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyo ben hiç giremedim unuttunuzmu bni yoksa:))
Canim o pembelik olunca noluokinecanimmm yaa ben o ictigim antibiyotigi kestim ondanmiss cnmm yaaa
icini bi okudummm direk merkezi sinir sistemi cokertiyooo vertiigodan bulantiya suur kaybinaa.... derkennn depresyonla bitiyo yan etkilerii bide bunlar sik goruluyomuss
hayy allahimmmm
tumm modum dustu yaaaa cumadan berii sefil etti beniiii pazar aksami ilaci kestim ama inan anca anca attim uzerimdennn
kendi kendimden korktum yaaaaa
bu bize ders olsunnn ruhhh sagligimizinn bu kadar pozitif coskulu olmasii bilee allahimiza binn sukurrrr demeye yeter amann bebisss
b izden sonraaa cnmm yaa
kendi kiymetimi anladimm
:)))
sende takma sakin kafana hayirlisiysa insallahhh gelicekkk bebisinnnnn deilsedeee salla bakk bi daha calisirizzzz hc onemli deillllllll
ama bunu sabaha birakmadan ben su sekilde anliyorummm
gece halvet calismasii sonrasinda pecetede bak vami bi pembelik kahvelikkkkkk
buda benim yeni yontemim
canimmm yaa ben o ictigim antibiyotigi kestim ondanmiss cnmm yaaa
icini bi okudummm direk merkezi sinir sistemi cokertiyooo vertiigodan bulantiya suur kaybinaa.... derkennn depresyonla bitiyo yan etkilerii bide bunlar sik goruluyomuss
hayy allahimmmm
tumm modum dustu yaaaa cumadan berii sefil etti beniiii pazar aksami ilaci kestim ama inan anca anca attim uzerimdennn
kendi kendimden korktum yaaaaa
bu bize ders olsunnn ruhhh sagligimizinn bu kadar pozitif coskulu olmasii bilee allahimiza binn sukurrrr demeye yeter amann bebisss
b izden sonraaa cnmm yaa
kendi kiymetimi anladimm
sende takma sakin kafana hayirlisiysa insallahhh gelicekkk bebisinnnnn deilsedeee salla bakk bi daha calisirizzzz hc onemli deillllllll
ama bunu sabaha birakmadan ben su sekilde anliyorummm
gece halvet calismasii sonrasinda pecetede bak vami bi pembelik kahvelikkkkkk
buda benim yeni yontemim
Canim o pembelik olunca noluokine
PED ini hazirlaaaaa HALANN geliooooooooooooooooooooooooo anlamina geliooo cnmmcmm:))))
sogan kurun nasill gidiyoo cnmmcm bende basladimm hergunn iciyorum bugun 4. gunum oldu bilee
PED ini hazirlaaaaa HALANN geliooooooooooooooooooooooooo anlamina geliooo cnmmcmm:))))
sogan kurun nasill gidiyoo cnmmcm bende basladimm hergunn iciyorum bugun 4. gunum oldu bilee
ELIF cimm senin sayfana baktim simdiii sendee cokk yenii girmissin senin durum nedir??
ne zamandir deneme var nerdesin sehir olarak ?? cnmcmmm
ben kacirdim sanirsam bunlariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?