Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Selam canımmm nasılsınn?? Kesinlikle canım. Ya kendisi çocuk sesine ağlamasına tahammül edemezdii. Bikere bi çocuk ağlıyordu dışarda dönüp bana 'şunu çocuğun olsa bağrına basar mısınnn' demişti. ŞOK olmuştum... Neyse canım Allah büyükkk..

Kaç gün kaldı batına ?

kızlar ya adet oldum dün ama yine de ilk defa 30 mart 30 nisan yani düzenli bir siklus geçirdiğime seviniyorum...allah bir gün bize de nasip edecek biliyorummm...

perim abin bence güçlü olsun...gitmiş kurtulmuş... daha da fazla ömür çürütmemiş kendini sevmeyen biriyle...belki kendisi gibi birini sever ya da daha önceden çocuk sahibi olmuş eşi hayatta olmayan...hem o çocuğa babalık eder hem de karısı onu daha da çok sever...kim bilir...hiç üzülmesin...allah gönlüne göree versin

Sağol canım benim senin eşine nekadar düşkün olduğunuda biliyorum
abin bunların mükafatını alıcaktır bitanem herzamanki gibi zor günlerinde yanında olun hem yeniden evlenir dediğin gibi tıp çok ilerledi yarın ne olucak Raabim ne lütfedicek bilemeyiz

perim bizi kendine bu kadar yakın hissettiğin için çok teşekkürederiz. Tüm kızlar adına
sen bizim herzaman heycanlı, test kolik perimiz olarak kalıcaksın bu belli oldu

Çok haklısın canım inşallah dediğin gibi oluuur. Adetinin düzene girmesine sevindim canım, bu güzel bi işaret. Umarım en kısa zamanda mutlu haberini alırız.

Son düzenleme:

Canım benim yaa çok tatlısın. Evet eşim benim en büyük şansım. Hepinizi çok çok içten seviyorum inan, biri üzülse içim sızlıyor. Test dedinde aklıma geldi uzun zaman oldu yapmayalı sabahtan beri yapmadım

kızlar 500 yasin okutuyorum arapça bileniniz var mı 1 kişi 1 kere okuyabiliyomuş 500 kişiyi bulmak zor oluyo sizede sorayım dedim
bileniniz okuyabilicek olanınız varsa benim için 1 yasin okur musunuz?

kızlar 500 yasin okutuyorum arapça bileniniz var mı 1 kişi 1 kere okuyabiliyomuş 500 kişiyi bulmak zor oluyo sizede sorayım dedim
bileniniz okuyabilicek olanınız varsa benim için 1 yasin okur musunuz?
Canımmmm, canım benimmmmmm .... Ben arapça bilmiyorum AMA SENİN İÇİN DUA EDECEĞİME EMİN OLABİLİRSİNNNNNNNNNNNN , yeni banyodan çıktım zaten, Allah kabul etsin inşallah canımm.
noldu ki peri pidilgaya bişey mi olduuu evet 2 gündür yok

Antibiyotik alıyordu canım dün biraz keyifsizdi, bugünde gelmedi merak ettim :18:

canım benim senin o güzel yüreğinden gelen bi amin bile yeter çok sağol bitanem

yaa pitiriğimiz hasta demek üzüldüm yaa çok geçmiş olsun ona, inşallah ben gitmeden gelirde rastlarım ona

Canim benim bata cok var 28 gun :) ama ayin onunda doktora gitcem. Adet azligi htta gelmemesi nedeniyle. Benim bi kay tedavim olur herhalde adet duzene girene kadar. Ben simdilik yaninizda hamile ola.lari gorup sevinmek ve umitlenmekle yetincem. Umutlanacagim her bir hamile ile ama adet duzene girene kadar beklentim yok.

kızlar bata 2 ila 3 gün kala henüz belirtim yok adete dair ara ara ayakta çok kaldığımda ve ani hareket ettiğimde kasıkla karın arasında bi yer henüz çözemedim ne zıkkımsa batma kısa süreli ağrım var. son bikaç gün kaldığı için de regli olacağıma inancım daha da arttı haliyle ama eşime sorsanız cıxxx regli olmıcam :) pericim eşlerimiz bu ay bebişten umutlu ama biz değiliz :) İnşallah eşlerimiz haklı çıkarlar :)))

Anladımcanımcımmm inşallah bian önce tedavin biter ve bebeğine kavuşursunnnn

Ahhh balımmmm o kadar isterimki eşlerimizin haklı çıkmasınııııı. İnşallah o batmalar hayra alamettir tatlımm. Benimde oluyor o batmalar ama geçen aylarda da olduğu için umursamıyorum artık. Yalnız bugün farkettiğim tek şey göğüslerim hep inerdi adete bikaç gün kala ama bu sabah çok fena acıdılar zaten yumurtlamadan beri şiş ve kocamanlar her ay olduğu gibi ama bugünde devam etmesi tuhaf. Yarın sabah balon gibi sönerler kesin Ben test yaptığım için ümidi kestim sipsilik de olsa bi çizgicik olsaydı keşkeee neyse o da olur inşallahhh

perimmm inşallah haklı çıkarlar eşlerimiz. bu arada göğüslerde aynı durum bende de var koltuk altımdan ellediğimde ağrım var sende de var mı sızı gibi .. iyice paranoya mı oluyoruz bilmiyorum ki hele hele sayılı gün kalınca insan daha da stresleniyor sürekli kendiyle çelişiyor :S

Canım benim hep hassaslaşıyor göğsüm evlendiğimden beri nedense yumurtlama günlerimden adete kadar dokunamaz oldum. Eşim sarılınca çığlığı basıyorum alt tarafları ve yanları çok acıyor, sabahta uçları yanıyorduu. Ama dediğim gibi bu ağrı bende hep olduğu için ümitlenemiyorum sen farklı birşeyler yaşıyorsan biraz olsun sevinmek için sebebin var demektir canım Evet bende heyecanla yarını bekliyorum gerçi geçen ayda bigün önceden gece halvet oldu pembe akıntı gelmişti ben yerleşme kanaması sanıp delirmiştim sevinçten çünkü benim direk kıpkırmızı başlarrrdı bugün olucak mı bakalım halvetten sonra.

Son düzenleme:
Ben kirmizilari bugun gordum malesef bu ay çok heveslenmiştim ama nasip bu ay dr gitmeyi dusunuyorum 1 senedir her seferinde adetten 2-3 gun once kahverengi akintim geliyor adetimde duzenli degil. Adetin 3. gunune randevu almaya caliscam bakalim..
Ayrica hirslandim bu ay butun kurleri yapicam esime keciboynuzu ve havuç kürü, kendim icin de yarin bal tarcin corekotu kurune başlicam. İncirle sogan kürü ayni anda olmuyor sanirsam hangisini yapayim ona karar veremedim yardim edin kizlar?

Canım benimm inşallah bu ay olurr çok gaz gördüm seni süpersinnnnnnnnn bende öyle yapıcam bu ay yarın muhtemel kırmızıları gördükten sonraaa. Yap tatlım eşine keçiboynuzu ÖZÜ al o daha yoğunmuş ben ondan içirdim geçen ay, eşim kafasına dikti yumoş günlerinde serserim benim Balım önce soğan kürü yapıyorsun temizleniyorsunn sonra incirle güçleniyorsun ben böyle biliyorumm

Saol pericim aynen tam gaz..mayis ayi son olucak Allah' in izniyle:) ama sen daha umudunu kaybetme inşallah ben senden güzel haberi alicagimizi dusunuyorum:))
O zaman sogan kuru yapicam ama o bitene kadar da yumurtlama günüm gecmis oluyor incir kurune baslamadan.. Olsun bakalim once temizleyelim icimizi adetin 7.gunu başliyorum dimi?

inşallah yarın kırmızı kartı görmiceksin ve bu sadece yarınla kalmıcak 9 ay sürecek inşallah.. Umarım benim değişiklik de bebeğime işarettir ve inşallah şuan benimledir :)

Adetin biter bitmez başla canım soğan kürüne. İkisini aynı ay içinde yapma, soğan bittikten sonra diğer ay incire gerek kalmadan hamiş kalmış olursun zaten Allahın izniyle Ben soğan kürü yaparken, ki ben 5 gün yapabildim midemden, kuru incir aldım organik ondan yiyordum hergün 3 tane felan çok lezzetli organik olanları. Miden rahatsızsa mide koruyucu aldıktan sonra iç soğanı felan canımcımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…