Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
gecen yil tatil deildi dimi 1 mayis ???
ben isdeydim
bu yil basladi sanirim dimi resmi tatil olusu

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum hepinizi öptüm yarın güzel haberlerinizi bekliyorum iyi akşamlar

PERIMMMMM cnmmmmm
gecede arada gir sonuclarindann bilgi verr bitanemcmmmm
merakta birakma

hadii hayirlisii cnmm insallahhhhhhh
hayirlisiysa berii hayirsizsa geriiii diyoruzzzzzzzzzzzzz

CNMCMM yarin ben tum gun yokummmmmmm ayyyyyyyyyy nasill ogrenicemmmm
yarin burda ASCOt at yarislarii varr 1 ay oncesinden biletli bekliyoruzzzz kocamannn guzelll sapkoslarimida bu yaris icinn almistimmmm yanii yarin kraliceden bi isteginizz varsaa iletebilirimmmmm :))) soriimm olmadiii o chares i yaparkenn hangi kurlerii uyguladi kiii :)))))

aamma yarin sabahh cikmadan illakiiiiiii girer bakarimmmm perimmm yazzz banaaaaaaa
insallahhh cnmmmmmm hayirli haberlerin olsunnnn

Akşam bi gelişme olursa yazarım bebekimmm, sabahta yazarım zaten merak etme bitoşkommm bende Perşembe yokumm canımkocişkomcum izinliii ama o zamana belli olur zatennnn iyi yarışlar kuzummm ay koprum sor bakiymmm kraliçeye hangi pozisyonları denemiş neler yapmışşşş

muckssssssssssssSSSSSSSSSSssssssssssss

Kızlar çıkışta silik ikinci çizgili testlerimde salık ocağı da kararsız kaldı kanda baktır dediler telaşa girdim bbir kere e hadi tamam dedim kanda yok çıktı sabahına ise kızmızılar gedli bu ayda olmadı tedavim devam edecek klomende ilk ayımızdı bu ay çatlatma yapacak doktorum hayırlısı denemeye devam yumurtalarımız sağ olsun....kızçelere güzel haberlerinzi bekliyorum benim NOBAT 01.06.2012 GÖRÜŞMEK ÜZEREEEEEEEEEE..

Yumurtaların sağolsun canım inşallah bu ay olumlu sonuç verir tedaviii güzel haberlerle gel tatlımmmmmmm öpüyorum kocamannnnnn

selamlar herkese...

nasılsınız bakalım?

pek sık giremesem de aklımdasınız..

perimmm yarın müjdeni bekliyorum canım...

ayyy canım cok kotu seyler yasamıs abın abın ama yıyecegı ıcecegı varmıs allah uzun omur versınn

tabı gelınınız hıc ıyı yapmamıs

mesele kocam benım herseyım cok sukur ben hayatımda o oldugu ıcın cocuk ıstıyorum onunn meyvesını kocam olmazsa napayım ben colugu cocuguuuuu once esım gelır benım cocuktan once keske oda o zıhnıyette olabılseydıde hayatta bukadar zorluk cekmıs abıne bı acıda o yasatmasaydıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…