Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyo ben hiç giremedim unuttunuzmu bni yoksa:))
Ben bütün hamişlere küsüm. Amacınıza ulaşınca bir daha uğramıyorsunuz aşkolsun hepinize, burda herşeyi beraber paylaştık bu yola birlikte çıktık ama bebişler gelince siz bizi unuttunuzz hıhh Benimde halam gelio galiba pitişşşşşşşş baksana halimeeeeeee ama gerçekten böyle neyse sanada mercimeğin hatrına bişi demiyorum, daha ne diceksem
o peçeteki leke bende pazar sabah oldu bi de cumaretesi oldu koyu kahve ama bende adet öncesi kızken bile oluyordu
Kız adetten kaç gün önce geliyor seninkii? Ben ilk kez geçen ay farkettim o da halvet oldu diye geceden pembe geldii. Hep böyle erken mi gelir seninn?
Masallah. Ben biraktim canim.midemi kotu yapti. Su piskolojiden kurtulmam lazim. Oteki ay bida denicem. Kendimi sartlandiriyorum galiba. Bunu icince cikarcam diye. Halbuki tadi fena degil ama iste...

Canım bende bıraktım geçen ay 5 gün içebildimm bal tarçın çörekotu yap kuzuu

Hmm bide onu denim tarifi almistim. Baslamam gereken bi gun varmi mesela adetten su kadr once veya sonra yoksa herhangi bi gun baslaniomu. Bide ne zaman almam lazim sabah kahvaltidan oncemi? Cok mu soru sordum ne :)

biz burdayız ama banadamı küstünnnnn

benimki bir gün önce bazen iki gün önce gelirdi halvetle ilgisi yoktu kızken de olurdu

Hmm bide onu denim tarifi almistim. Baslamam gereken bi gun varmi mesela adetten su kadr once veya sonra yoksa herhangi bi gun baslaniomu. Bide ne zaman almam lazim sabah kahvaltidan oncemi? Cok mu soru sordum ne :)
Sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı. Adetin 2. günü başlanıo canımmm
biz burdayız ama banadamı küstünnnnn

Oyyy sonesoşum sana küser miyimmmm yok kuzummm diğerlerine de küsmedimmm, bizim Mart ayı topişimiz vardı ordaki kankerallalara söyledim bebeikimmm

yaşasınnnn sevindirik oldum çokkkkk
evet biliyorum o topiği bende ordaydım ama ben geldim dağıldı artık ne yaptıysammm itiraf ediyorum bütün suç benim galiba

günün yarın değilmiş taa ayın 5i. Yani 8 gün önceden mi başlıyor kanaman lekelenmen? Hep böyle diilse belki yerleşme kanaması olabilir.

Halvetten demedim zaten günün yarın diilmi? sen 5 gün önce geldi dedin belki bu yerleşme kanamasıdır diye şeetmeye çalışmıştım

bilemedim ki canım hele bekliyim bakalım yarın okulda nöbetçiyim tüm gün ayakta kalcağım perşembeye gelmezse test alırım göğüslerim ağrımaya başladı hep arıyo adete yakınken

günün yarın değilmiş taa ayın 5i. Yani 8 gün önceden mi başlıyor kanaman lekelenmen? Hep böyle diilse belki yerleşme kanaması olabilir.

yok canım ben onu yanlış hesaplamışım normalde perşembe olmam gerek ama tam düzenli değil benimki gecikme olabilir

Halvet haftasii olmayan cekirdek aile monusudurr :)))))

kiymali bamya (biz pekbi severiz bamyayi ve dunn buldummmm yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu)
borulce salatasi
yogurt
peynir -tursu :))

ahanda bu kadarcikkkkkkk

ya cnmcmlar valla benim kocise protein yuklememden dolayiii gecen gece ayak parmagi agridi anaa dedimm gut mu yapiyorumm adamiii :)
kizlar hakkaten dikkat edelim kolestrollerinide tavan yaptiriyoruz insanciklarin :))

Ayyy bamyaya bayılırımmmmmmmm pitişkommmmmmmmmmmmmmmm

Ben yemek yapmadım bugünnnnnnn Bizim bugünki Menü

Lahmacun ( canım çekti kocacımcım gelirken alıcakkk)

Salata

Ayyy bamyaya bayılırımmmmmmmm pitişkommmmmmmmmmmmmmmm

Ben yemek yapmadım bugünnnnnnn Bizim bugünki Menü

Lahmacun ( canım çekti kocacımcım gelirken alıcakkk)

Salata

ayyy canimmm bak sana lahmacunlu bana ozel special monumu soyliimmmm:))) kocisine ilave ettirrr

lahmacuun yanina birde adana soyluyosunnnnnnn
lahmacunlari soyllleee bi guzel tabaga yatirippp uzerine adanalari koyuppp bolll sumakli soganiiii koyupppp durum yapiyosunnnnnn

afiyet olsunn kuzuummmmm :)))))

Anoooyyyyyyyy o ne öyleeeeeee bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…