Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

görüselim inşallah gelince simit yerissssssssssssssssssssss

kızlar biraz araştırma yaptım bu ayki çalışmalar için.
kocişleree çinkoooo, folik asiiiit, kalsiyuuuuum ve C-D vitaminleriniiiiii bolce yediriyoruuuuuuz.
spermcanlar daha hareketli ve canlı oluyor, kıbılll kıbıllll
tabii idilga daha iyi bilir, benimki nacizane

girdiğim sitede aynen şöyle diyordu : "spermleri bir ok, yumurtayı ise dananın gözü olarak düşünün. işte döllenme, okun dananın gözüne saplanmasıdır..."

benim burcum BOĞAAAAAAAAAAAAAA eşimde TERAZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

ay koptum ben bu benzetmeye hahahaaaa. sapla saplaya bilirsen

bu arada benim burcum balik

Eşim sperm testi yaptı sonuçlar iyiye yakın, ne iyi ne kötüüüüüüüüüü

eşime iyi bakmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmm neler yapmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar çoğumuzun ortak noktası var bilin bakalım neeeeeeee,

hepimiz TOPRAK gurubunun burçlarıyızzzzzzzzzzzzzz tey teyyyyyyyyyyyyyyyy

Kızlaaarrrrrr ben iş görüşmesine gidiyorummmmmmmm, saçlarımı tepeden ördümmmmm takımımı giydimmm açık pembe oceeelerimi de sürdümmm, tam ingilizce öğretmeni oldummmm, ahhhhhh bi de anne olsammmmmmm. Hakkımda hayırlısı olsunnnnnnn, bikaç saat sonra görüşünceye dekkkkkkkkkkkk beni özleyinnn anacımmmmmmmmmmmmmmmmmm

saplanamadilarrrrr gittilerrrr cnmm yaaaaaa o ok :))) bizimmm gozlerrr oyleeee bakakaldii valla:)))))

estagfurullahh cnmmmmcm benimmm
folik asitlerinizden eslerinizede icirebilirsinizzz birde multi vitamin lerin icerisinde folik olandan alarak eslerede vitamin takviyesi en iyisi

KIZLAR BUDA YENI ONEMLI BILGIIIIIIIIII

HAIZR TAVUK MARKETLERDE SATILAN TAVUKLARI YEMEYIN

cok kisa surede civcivlikten antibiyotik lerle ve suni sekillerde tavukhanelerde buyutulen tavuklarrrrrr ve onlarin yumurtalari gercekten tamamen kansorejen ve dusuklere sebep olan gida

dogal ortamda buyumus koy tavugu dedigimiz tavuklari buluyorsaniz ve nlarin yumurtalarini evet ama digerleriiiiiiiii cokkkkcokkk tehlikeli
sabah erkan topuz ulkedeki kanser patlamasinin en buyuk sebebinin TAVUK oldugunu soylediiii

tabiii bunu daha daha ge niss dusunun burger indan tavuk cafeleri isimlerini vermiyorummm ama lutfen dikkattttt

Hadi bakalim Allah yolunu acik etsinn ve hakkinda enn dogruu karari vermeni saglasinnnn canimm benimmmmmmmmmm

meleklerim yanimda olup dogru karar vermemi saglarmisiniz deeee

iceri girerken cnmcmm :))))

hadi bakalimmmmmmm

heeeeeeeeeeeee bu arada memislerindeki o belirtilerr HAMISLikkkkkkkkkkkk ona goree:)) demedi demeeeeeee

hadi bakalim annecikkkkkkkkkk is gorusmesineeeee BASARILAR cnmcmmmmmm

hakkinda hayirlisi olsunnn

optummm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mucksssssssssssssssssssssss

ADD isilisilm ve benn yengecCANlar :))))

anaa okeye 1 kisi kaldiiiii bu ekibi 4 lersek bulusur bulusur aglariz artikkkkkkk :))) enn duygusalindannnnn

BEN KACAR YURUYUSUMU SPORUMU YAPAR GELIRIMMMM optumm herkesiiiiiiii

GUNUN MONUSUNDE artikkkkkkkkkkkkkk TAVUKKKKKKKKKKK yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:)))

bu arada MONU dusunmekde lazimmmmm

optumm sizii

PERIMMMMMMMM hadii gec kalicaksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kiss giderkende bi kan tahlili mi versen ??????????????????????????????

ayy yapmicaz diyoruz yine yapiyoruzz haaaaaa merakkkkkkkkk merakkkkkkk:))

bende bir yay'ım

bende kursa gidiyorum her gün gec kaliyorum bugün gene gec kalcam kesin cepten sizi kontrol etcem yaramazlik yapmayin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…