Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canlarım ben bugun butun gun yoktummm pıknıge gıttıkkkk

ammmmmaaaaaa pikniktede bos durmadımmmmmm

ne ogrendımmmmmm

bı arkadas geldı senelerce bebegı olmamıs 20 mılyar tedavı parası vermıs bır seferde oda tutmamıs sonra ona demısler

1 kılo bala 15 tane gunluk yumurta ama ogun tumurtlamıs olcek tavukkkkkkkkk sonra aktarlarda lımon tuzu gıbı günlük dıye bısey varmıs 15 tanede ondan onu bı güzel karıstırıp macun gıbı yapacaksınızzzzzzzzzz

o arkadas varya artık cocugun olmaz senın demısler 40 gun ıcınde hamıle kalmıs

sabahları ac karına 1 kasık

tabı dolapta saklamayı unutmayın

ınsallah hepımıze sıfa olurrrrrr

bu arkadasın hıc yumurtası olmazken hamıs olmus ve sımdı bır oglu varrrrrrrrrr

canimm bende senii merak ediyodumm nasilsinnn konusamadik cene yapamadik ne zamandirrrr
beni gecen hafta bi buhran havasi sardi neyse simdi bugun iyiyimmm cnmm
artik gelis geri sayimi basladii ama bu dahada yoruyo beniii bi tuhaf yani icimm sanirimm bayaaa ozlem var
bunun harici
bu yumurta bali yap bakalim cnmmmm
sifali bisey oldugu kesin
ozledimm seni cnmcmmm
optummmmuckssssss

bılıyyorum canıım cok gecmıs olsun

sene gorusemedık bı turlu benım msnde hep acık ama gorusemedık hıc

bende ozledım

senın kırmızılar bıttımı

bılıyyorum canıım cok gecmıs olsun

sene gorusemedık bı turlu benım msnde hep acık ama gorusemedık hıc

bende ozledım

senın kırmızılar bıttımı

bitiyo gibi gibi haftayaa halayy baslarr cnmm :))

bu arada yagmurdan bizim yaris ertelenmiss sabah gorusmek uzereee :))))))))

huzurlu uykularrr

Bugün erkenciyim gördüğünüz üzere saat henüz 7yi 15 geçmekteeee. Gel görki ben uyuyamadımm gecede çok sancım vardı artı rüyalar beni uyutmadı. Adet oluyorum rüyada nası canım sıkılıyooor aşkım adet oldum diyorum. Sonra doktora gidiyoruz ben solaryumdan çıkmışım hamiş diilim diye kontrol amaçlı gidiyorum hamilesin diyor doktor 4.5 haftalık ayy karmakarışoık neler gördümmmmm bebek pseti gördüm bideee aşkım onu sevip öpüyoduu.

Dün halvetten sonra derinlerden gelende olmadı. Ama benim hiç şaşmaz 25. günün SABAHI yataktan kalktığım anda iner, ve şu ağrılara bakılırsa çoktan gelmeliydi, yalnız benm uyduruk test hala negatif, fakat adet günümde inmesi gereken göğüslerim hala kocaman ve acıyorr. Napacağımı bilemedim kızlar sizlere ihtiyacım varr.......

bitiyo gibi gibi haftayaa halayy baslarr cnmm :))

bu arada yagmurdan bizim yaris ertelenmiss sabah gorusmek uzereee :))))))))

huzurlu uykularrr

İnan şuan başka bi habere şuna sevindiğim kadar sevinemezdiiim, biliyorum o yarışa gitmeyi çok istiyordun ama bende seni istiyorummmm bugünnnnn fenayımmmm hem iptal olmamaışki canııım ertelenmişşşşşş Yazık at kardeşleree ıslanmasınlar kıyamammmmmmm

Tatlımmm günaydınnnn hayırlara vesile olsun inşallah. Söyle halana 9 ay görüşmek istemediğini belirt küssün sana gelsin bebişin :))) İçimden bi ses bebiş diyo canım inş doğru çıkarrr :)))

hayırlısı olsun tatlım bakarsın hamıssındır dıkkat et sen kendıne

gunaydınnnnnn hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorum sızıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

:82::82::82::82::82::82::82:

günaydınnnnnnnnnnnn

herkese sevgiler saygılarrr hörmetler
perim güzel haberlerini bekliyoruz şekercim

Son düzenleme:

ayyy kıyamam ben sana kuzummmm allah hayra çıkarsın rüyalarını inşallah

Günnnnnnaaaaaayyyyydınnnnnnnnnnnnn hayata umutla bakan gavurun gızlarrrrrı, bebek aşkıyla yanan güsel yüreklerin sahibi aşifteler,kocalarıyla bıkmadan usanmadan bebek için sevişen yosmalar,eczaneleri zengin eden her buldugu çıbıga acaba çift çizgiyi görürmüyüm diyeeee çişleyennnnn tuvalet kedileriiiiiiiiii hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gü-na-y-dı-nnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
inşlaahhhhhhhhhhhhhh hamişsindirrrrrrrrrrrrr perişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benm içimede diğer seçenek dogmuyo sankiiiii heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…