- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.221
kızlar 500 yasin okutuyorum arapça bileniniz var mı 1 kişi 1 kere okuyabiliyomuş 500 kişiyi bulmak zor oluyo sizede sorayım dedim
bileniniz okuyabilicek olanınız varsa benim için 1 yasin okur musunuz?
canlarım ben bugun butun gun yoktummm pıknıge gıttıkkkk
ammmmmaaaaaa pikniktede bos durmadımmmmmm
ne ogrendımmmmmm
bı arkadas geldı senelerce bebegı olmamıs 20 mılyar tedavı parası vermıs bır seferde oda tutmamıs sonra ona demısler
1 kılo bala 15 tane gunluk yumurta ama ogun tumurtlamıs olcek tavukkkkkkkkk sonra aktarlarda lımon tuzu gıbı günlük dıye bısey varmıs 15 tanede ondan onu bı güzel karıstırıp macun gıbı yapacaksınızzzzzzzzzz
o arkadas varya artık cocugun olmaz senın demısler 40 gun ıcınde hamıle kalmıs
sabahları ac karına 1 kasık
tabı dolapta saklamayı unutmayın
ınsallah hepımıze sıfa olurrrrrr
bu arkadasın hıc yumurtası olmazken hamıs olmus ve sımdı bır oglu varrrrrrrrrr
canimm bende senii merak ediyodumm nasilsinnn konusamadik cene yapamadik ne zamandirrrr
beni gecen hafta bi buhran havasi sardi neyse simdi bugun iyiyimmm cnmm
artik gelis geri sayimi basladii ama bu dahada yoruyo beniii bi tuhaf yani icimm sanirimm bayaaa ozlem var
bunun harici
bu yumurta bali yap bakalim cnmmmm
sifali bisey oldugu kesin
ozledimm seni cnmcmmm
optummmmuckssssss
bılıyyorum canıım cok gecmıs olsun
sene gorusemedık bı turlu benım msnde hep acık ama gorusemedık hıc
bende ozledım
senın kırmızılar bıttımı
bitiyo gibi gibi haftayaa halayy baslarr cnmm :))
bu arada yagmurdan bizim yaris ertelenmiss sabah gorusmek uzereee :))))))))
huzurlu uykularrr
Bugün erkenciyim gördüğünüz üzere saat henüz 7yi 15 geçmekteeee. Gel görki ben uyuyamadımm gecede çok sancım vardı artı rüyalar beni uyutmadı. Adet oluyorum rüyada nası canım sıkılıyooor aşkım adet oldum diyorum. Sonra doktora gidiyoruz ben solaryumdan çıkmışım hamiş diilim diye kontrol amaçlı gidiyorum hamilesin diyor doktor 4.5 haftalık ayy karmakarışoık neler gördümmmmm bebek pseti gördüm bideee aşkım onu sevip öpüyoduu.
Dün halvetten sonra derinlerden gelende olmadı. Ama benim hiç şaşmaz 25. günün SABAHI yataktan kalktığım anda iner, ve şu ağrılara bakılırsa çoktan gelmeliydi, yalnız benm uyduruk test hala negatif, fakat adet günümde inmesi gereken göğüslerim hala kocaman ve acıyorr. Napacağımı bilemedim kızlar sizlere ihtiyacım varr.......
Elifcimmm napıyosun canımmmmmmmm günaydınnnn ???
Bugün erkenciyim gördüğünüz üzere saat henüz 7yi 15 geçmekteeee. Gel görki ben uyuyamadımm gecede çok sancım vardı artı rüyalar beni uyutmadı. Adet oluyorum rüyada nası canım sıkılıyooor aşkım adet oldum diyorum. Sonra doktora gidiyoruz ben solaryumdan çıkmışım hamiş diilim diye kontrol amaçlı gidiyorum hamilesin diyor doktor 4.5 haftalık ayy karmakarışoık neler gördümmmmm bebek pseti gördüm bideee aşkım onu sevip öpüyoduu.
Dün halvetten sonra derinlerden gelende olmadı. Ama benim hiç şaşmaz 25. günün SABAHI yataktan kalktığım anda iner, ve şu ağrılara bakılırsa çoktan gelmeliydi, yalnız benm uyduruk test hala negatif, fakat adet günümde inmesi gereken göğüslerim hala kocaman ve acıyorr. Napacağımı bilemedim kızlar sizlere ihtiyacım varr.......
bugün erkenciyim gördüğünüz üzere saat henüz 7yi 15 geçmekteeee. Gel görki ben uyuyamadımm gecede çok sancım vardı artı rüyalar beni uyutmadı. Adet oluyorum rüyada nası canım sıkılıyooor aşkım adet oldum diyorum. Sonra doktora gidiyoruz ben solaryumdan çıkmışım hamiş diilim diye kontrol amaçlı gidiyorum hamilesin diyor doktor 4.5 haftalık ayy karmakarışoık neler gördümmmmm bebek pseti gördüm bideee aşkım onu sevip öpüyoduu.
Dün halvetten sonra derinlerden gelende olmadı. Ama benim hiç şaşmaz 25. Günün sabahı yataktan kalktığım anda iner, ve şu ağrılara bakılırsa çoktan gelmeliydi, yalnız benm uyduruk test hala negatif, fakat adet günümde inmesi gereken göğüslerim hala kocaman ve acıyorr. Napacağımı bilemedim kızlar sizlere ihtiyacım varr.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?