- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.241
Günnnnnnaaaaaayyyyydınnnnnnnnnnnnn hayata umutla bakan gavurun gızlarrrrrı, bebek aşkıyla yanan güsel yüreklerin sahibi aşifteler,kocalarıyla bıkmadan usanmadan bebek için sevişen yosmalar,eczaneleri zengin eden her buldugu çıbıga acaba çift çizgiyi görürmüyüm diyeeee çişleyennnnn tuvalet kedileriiiiiiiiii hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gü-na-y-dı-nnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günnnnnnaaaaaayyyyydınnnnnnnnnnnnn hayata umutla bakan gavurun gızlarrrrrı, bebek aşkıyla yanan güsel yüreklerin sahibi aşifteler,kocalarıyla bıkmadan usanmadan bebek için sevişen yosmalar,eczaneleri zengin eden her buldugu çıbıga acaba çift çizgiyi görürmüyüm diyeeee çişleyennnnn tuvalet kedileriiiiiiiiii hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gü-na-y-dı-nnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah canını almasın kız işyerinde iyi güldürdün beni haaaaaaaaaaaa
allah gülen yüzünü hiç soldurmasın tez zamanda bebiş nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
valla süper bi günaydın oldu sanada kucak dolusu günaydınlar canım:)
Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz
:119: :119: :118: :118:
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
Alpellaaa Hamileee
Aycaece Hamileee
Elmadas Hamileee
FactorB Hamileee
Zeytinnn Hamileee
Derinsuberfu Hamileee
Sonesinti Hamileee
aserenhan Hamileee
Kapnax Hamileee
Gizz86 Hamileee
Candost17 Hamileee
Vitaminc Hamileee
Hurr Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
eerdgn NOBAT: 2 Mayıs *****
papilo NOBAT: 2 Mayıs *****
Perisoko NOBAT: 2 Mayıs ****
belfü NOBAT: 3 Mayıs
ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs
Tatlicadi55 NOBAT: 4 Mayıs Nisan
naz34 NOBAT: 4 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)
elif_fatihim NOBAT 3 veya 4 Mayıs
07belinAy NOBAT 4 Mayıs
deragun NOBAT: 5 Mayıs
Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs
meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs
sevval17 NOBAT:12 Mayıs
Hafzak NOBAT: 18 Mayıs
jonguil NOBAT:19 Mayıs
Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs
mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs
enderfts NOBAT: 22 Mayıs
İdilga NOBAT: 23 Mayıs
aybice NOBAT: 23 Mayıs
suvesabun NOBAT 24 Mayıs
beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs
eylemsevcan NOBAT: 30 Mayıs
gulgun45 NOBAT: 1 Haziran
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
Peri hayır olsun rüyan canım.bugun hastaneye gidecek mısın yoksa yarını mı bekleyeceksin hadi git gel de güzel haberlerini ver artık hepimiz senden umutluyuz. Bende gidip kan testi vermek istiyorum yaa daha 6 gunüm var coookkk merak ediyorum.hamile olan arkadaslara sorum var; ben yüzustu uyumayı cok severim ama kasıklarım cok acıyor hemen dönmek zorunda kalıyorum bu bir belirti midir:)))
Pericim adetten 8 gün önce test yapmıştım ya evde başka test yok bak simdi sabredebiliyorum artık demek test var diye dayanamamisim:)))
kızlar zenci bebkli avatrlı bi kız vardıya yeni topik açmış
iim balım ben.senin güzel haberlerini duyunca inşşş daha ii olacam/olacazPitoşşşş ya beklemiim mi az dahaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18:
Pojoummm gelen giden yok henüzzzzzzzzzzz
Adoşumm gene böğüre böğüre güldürdün beni Allahta seni güldürsün yavrummmmmmmmmmmm
Aybicemmmm diğer hatunlarrrrrrrr nasılsınnızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ne topiki neredeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?