Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Allah canını almasın kız işyerinde iyi güldürdün beni haaaaaaaaaaaa
Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın tez zamanda bebiş nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

Peri hayır olsun rüyan canım.bugun hastaneye gidecek mısın yoksa yarını mı bekleyeceksin hadi git gel de güzel haberlerini ver artık hepimiz senden umutluyuz. Bende gidip kan testi vermek istiyorum yaa daha 6 gunüm var coookkk merak ediyorum.hamile olan arkadaslara sorum var; ben yüzustu uyumayı cok severim ama kasıklarım cok acıyor hemen dönmek zorunda kalıyorum bu bir belirti midir:)))
Pericim adetten 8 gün önce test yapmıştım ya evde başka test yok bak simdi sabredebiliyorum artık demek test var diye dayanamamisim:)))

valla süper bi günaydın oldu sanada kucak dolusu günaydınlar canım:)

allah canını almasın kız işyerinde iyi güldürdün beni haaaaaaaaaaaa
allah gülen yüzünü hiç soldurmasın tez zamanda bebiş nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

eylemsevcannnnnnnn gül kıs gülllllllllllllllllllll güllll yosmaaaaaaaaaa,
amin canım cümlemizin gülen yüzü solmasın en kötüüü günümüzde bile şen kahkalar atabilelimmmmmmmmmm inş. Aminnnnnnnnnnnnnnn canım hepimiz en kısa zamanda Kalalım ama hepimizzzzzzzzzzzzzzz

pericimmmmmmmmm hadiii rabbim hayırlara vesile kılsın inş. Dir tatlımmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))

Tekrardan günaydınlaaaaarrrrrrr canlarımmmmmmmmmmmmmm İyi dilekleriniz için çok çok teşekkürlerrrrrr, inşallah dediğiniz gibi güzel haberler verebilirim sizee Hep geldi sanıyorum ama açık beyaz su gibi akıntı geliyorrr hala gelen giden yokkkkkkk :18: hayırlısı hakkımızda

beni de ekleyin listeye 15 mayıs :)

canımmmmm o test orda durdukça resmen dürtüyor insanı dimiiiiiiii bende öyleyim işte ama hala testler negatiffffffff Bilmiyorum şuan çok şaşkınım saati bile geçmez benim reglimin ya bedenim bana oyun oynuyor yada inş diğer seçenek olsunn lütfennnnnnnnnnnnnnn. Biraz daha mı beklesem kan içinn. Zor tutuyorum bende :18:

hamiş olmak istiyorum hamiş olmak istiyorum hamiş olmak istiyorum.kocamı zivanadan çıkarttım çok pis daldı bebiş yapmaya oda karalı çok kararlıyıızzz...

Pitoşşşş ya beklemiim mi az dahaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18:

Pojoummm gelen giden yok henüzzzzzzzzzzz

Adoşumm gene böğüre böğüre güldürdün beni Allahta seni güldürsün yavrummmmmmmmmmmm

Aybicemmmm diğer hatunlarrrrrrrr nasılsınnızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aman sabah sabah herkesde bi günaydın faslı...

adoşşş kızım çatlatacanmı işyerinde bizi kendi kendime gülüyorum yine millet yanlış anlicek

Evet canım yaa beni kullan diyor resmen bu testler senin sonuc pozitif çıkarsa kalan testleri bize gönder test yapası gelen kullansın :))bugun adet gunün istersen bugun git ama aksam gelir dersen ve en önemlisi dayanabilirsen yarın git :))

Canımcımmm bak seninkide benimki gibi günü gününe sabit geliyorr anladıgım kadarıylaa
Ama senin anattgın belirtilerr bu rüya kısımlarıı bende de olup psikolojimi allak bullak etmişti..
Bendede adet olcagım gün sanki oluyorum gibi o stresve agrı vardı.aamaa gelmedi birseyy ve kahverengi leke geldi 3-4 damlacık..
sonuç 1 gün bekledim pozitifff
Ozmann sende yarın sabahtan hemennnn kan testi yapıyorsun tamammm mı canemmmmmmmm

Ayyy perimm yaa inşlaahh hamişsindir,inş gecikmemişsindirrrrrrrrrrrrrrrr

iim balım ben.senin güzel haberlerini duyunca inşşş daha ii olacam/olacaz
ne topiki neredeeeeeeeeee

ay topiğin adını unuttumda yeni sayfa açmış kendine he hatırladım adını sahraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…