- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.261
ne topiki neredeeeeeeeeee
iim balım ben.senin güzel haberlerini duyunca inşşş daha ii olacam/olacaz
ay topiğin adını unuttumda yeni sayfa açmış kendine he hatırladım adını sahraa
Tekrardan günaydınlaaaaarrrrrrr canlarımmmmmmmmmmmmmmİyi dilekleriniz için çok çok teşekkürlerrrrrr, inşallah dediğiniz gibi güzel haberler verebilirim sizee Hep geldi sanıyorum ama açık beyaz su gibi akıntı geliyorrr hala gelen giden yokkkkkkk :18: hayırlısı hakkımızda
napçan yawrım, burdan başka bi yere gidemeeennn
battaşım sen de varmı regli belirtileri bende sadece bel ağrısı var ara ara da kasıkta ? Sende durumlar ne :)
aman sabah sabah herkesde bi günaydın faslı...
Adoşşş kızım çatlatacanmı işyerinde bizi kendi kendime gülüyorum yine millet yanlış anlicek
İviiittt kuzum bende gördüm :)kızlar zenci bebkli avatrlı bi kız vardıya yeni topik açmış
Evet isteyene göndericem söz veriyorummmm :)Evet canım yaa beni kullan diyor resmen bu testler senin sonuc pozitif çıkarsa kalan testleri bize gönder test yapası gelen kullansın :))bugun adet gunün istersen bugun git ama aksam gelir dersen ve en önemlisi dayanabilirsen yarın git :))
Canımcımmm bak seninkide benimki gibi günü gününe sabit geliyorr anladıgım kadarıylaa
Ama senin anattgın belirtilerr bu rüya kısımlarıı bende de olup psikolojimi allak bullak etmişti..
Bendede adet olcagım gün sanki oluyorum gibi o stresve agrı vardı.aamaa gelmedi birseyy ve kahverengi leke geldi 3-4 damlacık..
sonuç 1 gün bekledim pozitifff
Ozmann sende yarın sabahtan hemennnn kan testi yapıyorsun tamammm mı canemmmmmmmm
Ayyy perimm yaa inşlaahh hamişsindir,inş gecikmemişsindirrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar günaydın nasılsınıız...bugün güzel şirin bi günlük defter aldım süslü süslü hamile günlüüğü yapıcam ben onu :) ultrason kağıdımı hemncik yapıştırı verdim yazılar yazdımseviyorum ya ben böle şeyleri senide seviyorum bebişim tabi babamızı da seviyoruz
bende okudummm sahrayıı geldim kızlarr
abowwwwwwww aynınn bizimki gibi yapmışşşşş nobat kısmını
kızlar günaydın nasılsınıız...bugün güzel şirin bi günlük defter aldım süslü süslü hamile günlüüğü yapıcam ben onu :) ultrason kağıdımı hemncik yapıştırı verdim yazılar yazdımseviyorum ya ben böle şeyleri senide seviyorum bebişim tabi babamızı da seviyoruz
anaamm hemen bakmalıyım
copy-paste olayı mıı
kızlar toplucamı gitsek he ne dersinizz puhahahahaaa bi çay içip gelelim.
Yaa topikte kaç tane hamile var biri beni tinlamadi öyle olsun.Kustum.hih(
Kuzum yapıyorumda çıkmıyoki bişiii hepsi NEGATİFFperi kız sen gerçekten hamişsin heralde haaa
haydi artık yap testttttttttt
Günaydın Balımmmmm inşallahhh, tabiiki yazdım tatlımmmmmGünaydin
Peri hadi bakalim hayirlisi insallah tatlim bugun Senin halayini cekeriz:)))
Benimde hamileligimi ogrenecegim tarih olarak 28 mayisi yazarsan sevinirim:)))
Kızım varya ben tam kan verirken ADET AMCA gelir KESİNNNNNNNPeriiim manyak gibi bişeyip duruyon bi de kan versen tam olur hee
Güzel annemmmm bende çok heyecanlıyımmm yaptım kuzu 2 farklı test yaptım gerçi isimleri farklı ama çıkış fabrika aynıHerkese günaydınnnn
Pericim çok heyecanlıyım ya bakalım ne olacak bu ay sabırsızlıkla bakliyorum. Başka bi marka test mi alıp yapsan acaba? Kan ver desem çıkar mı onu da bilmiyoruz bazılarının çıkmayabiliyor ya. Offfff heyecan bastıııı..
Yaa topikte kaç tane hamile var biri beni tinlamadi öyle olsun.Kustum.hih(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?