Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar günaydın nasılsınıız...bugün güzel şirin bi günlük defter aldım süslü süslü hamile günlüüğü yapıcam ben onu :) ultrason kağıdımı hemncik yapıştırı verdim yazılar yazdım seviyorum ya ben böle şeyleri senide seviyorum bebişim tabi babamızı da seviyoruz

peri kız sen gerçekten hamişsin heralde haaa
haydi artık yap testttttttttt

Günaydin
Peri hadi bakalim hayirlisi insallah tatlim bugun Senin halayini cekeriz:)))

Benimde hamileligimi ogrenecegim tarih olarak 28 mayisi yazarsan sevinirim:)))

battaşım sen de varmı regli belirtileri bende sadece bel ağrısı var ara ara da kasıkta ? Sende durumlar ne :)

yok tatlım bende bişey yok sıradan adet belirtileri ben yımırtlaıklarımı mayısa saklıyorummmmmmmmmmmm mayısta çatlatacam bizim nazlı yımırta aşifteleriiiiiiiiiiiiiniiiiiii hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaa :=)))))))))))))))))

aman sabah sabah herkesde bi günaydın faslı...

Adoşşş kızım çatlatacanmı işyerinde bizi kendi kendime gülüyorum yine millet yanlış anlicek

kıssss zilliii gül güll korkmaaaaaaaaaaaaa ne olacak hep gülelim amannnnnnnnn hayat boş spermcanlarlaaaaaaaaaaaaaaaaa çoşşşşşşşşşşşşşşşşşş:=)))

kızlar zenci bebkli avatrlı bi kız vardıya yeni topik açmış
İviiittt kuzum bende gördüm :)
Evet isteyene göndericem söz veriyorummmm :)

Vitoşum yaaaaa diyorum ya saati bile geçmez günüm gelir sabahına yataktan kalktığım anda akar, hiç akşam olduğumu hatırlamıyorum geçen ay adetten 1 gece önce halvet olmuştu pembe gelmişti peçeteye sabaha da foşurt diye gelmişti. Dün halvet oldu gene bişi yok derinlerde de Psikolojik desem geçen aylar daha çok inanıyordum hamiş olduğuma gecikse o zaman gecikirdi bilmiyorum beklicem dayanabildiğim kadarrr. İnşallah dediğin gibidir bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm

Herkese günaydınnnn

Pericim çok heyecanlıyım ya bakalım ne olacak bu ay sabırsızlıkla bakliyorum. Başka bi marka test mi alıp yapsan acaba? Kan ver desem çıkar mı onu da bilmiyoruz bazılarının çıkmayabiliyor ya. Offfff heyecan bastıııı..

bizde hamiş olursak bizde öyle şeylerden yapicaz biliyamısınnn

ayyy canımm bende baktımda bulamadımm....Hem vaktim var cumartesi gitcem doktoraa resmimiz yok çünküü bizim dhaa teyzesiiii
Bende seyi düşündümm acep dedimm nikah için çok süslü bir defterim vardı onamı yapsamm bulamadım ya

Yaa topikte kaç tane hamile var biri beni tinlamadi öyle olsun.Kustum.hih (

peri kız sen gerçekten hamişsin heralde haaa
haydi artık yap testttttttttt
Kuzum yapıyorumda çıkmıyoki bişiii hepsi NEGATİFF

Günaydin
Peri hadi bakalim hayirlisi insallah tatlim bugun Senin halayini cekeriz:)))

Benimde hamileligimi ogrenecegim tarih olarak 28 mayisi yazarsan sevinirim:)))
Günaydın Balımmmmm inşallahhh, tabiiki yazdım tatlımmmmm
Periiim manyak gibi bişeyip duruyon bi de kan versen tam olur hee
Kızım varya ben tam kan verirken ADET AMCA gelir KESİNNNNNNN
Güzel annemmmm bende çok heyecanlıyımmm yaptım kuzu 2 farklı test yaptım gerçi isimleri farklı ama çıkış fabrika aynı yok kuzum çıkmadı çıkmadıııı sadece sabah yaptığım testte asimetrik bi çizgi oluşmuş sonradan, onlara takmıyorum artık hep çıkıyorlar çünkü Kan vericem biraz daha bekliyim
Yaa topikte kaç tane hamile var biri beni tinlamadi öyle olsun.Kustum.hih (

Noldu tatlımm bişi mi sormuştunn görmemiştir belki anneciklerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…