Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canımmmm, günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gelen giden yok hala mala amca dayı, hiçbirşey yokkkkkkk !!!!!!!!! :18::18::18::18::18:
sadece biraz kasıklarımda batma var, dün de memişimin ucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sızladı.. ayy bi hoşuma gitti. yerim senin sızlayan ucnu dedimmmmm. inşallah adet belirtileriyle karıştırmıyorumdurrr.
ama test yapmadım canımm, rüyamda da test yapmadım, at da görmdeimmmm...
sende ne var ne yokkkk ?????, o sulu akıntı biraz bende de oluyor. sabah 7 den beri 8 kez wc gittim, geldi sanıp
innnnşallahhhhhh hamişizdir canımmmm. :Emir Bebek:

Ya kızlar yüzustu yatmayı çok sevmeme rağmen yatamiyorum çünkü kasıklarım cok batıyor özellikle sol taraf 2 gündür ilk defa bu gece cok uyandım sık idrara çıkma oluştu ama beni ilki daha cok umitlendirdi siz bebeği öğrenmeden böyle birşey olmusmuydu:)) daha 6 gün var kan testinden önce idrarda görmek istiyorum çünkü kan sonucu beni cok üzüyor hep negatiff ((

ohhhhhhhhhhhh perdogancımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadiii sende bir test yaptırr bakayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadii kızlarr allahın izniylee bugun 2 hamişlik haberi alcazz
hep beraber dualara..allahım duyy sesimizi yarabbimmm..
perimmm vee perrdgnn inşallahhh hayırlı haberler verirsinizzzz

ahh periiiiiimm yazını görür görmez heycandan kalbim küt küt inan ki inşallah bitanem gecikme değildir hamişliktir inşallaaaaaaaaaahhhhh yaaaa hadi hayırlı güzel haberler ver bize

Kızlar, canlar, hepinize günaydınnnn :119::119::119::119::119::119:
Herkese güzel, mutlu, huzurlu bir gün diliyorum.
Inşallah hepimiz hamiş olucazzz

Perdoganıımm
o halde patlat bi testt yawrıımm

kızlar içimden bi r ses yarın burda geniş çaplı bi parti var diyorr hıııı sizce???:

periiii sen bizi diskoya götürrrrr ,periiii sen bizi diskoya götürrrr

günaayydııınnnn...

periciimm haydi bakalımmm... hayırlı haberin gelicek..kırmızıların gelmicek inşallaahhh...

Perimmm vee perrdgnn inşallahhh hayırlı haberler verirsinizzzz

canımmmmmmmmmmmmm, innnnnnşallahhhhhh...
Dua eden dillerin dert görmesinnnn bitanemmm.
Işte ben burayı bu yüzden çok seviyorummm.
Kızlar iyi ki varsınız.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inaşllahhhh...

inşallah canım rabbim dualarımızı kabul eder iki haberi birden alır seviniriz

Perdoşummmmm ayyy NOBATDAŞIM BENİMMMMM benim sabah uyandığımda memişlerin ucu sızım sızımmmm normalde adetten 2 gün önce sönerlerdi hala taşşşş gibiler ama ben test yaptımmm çıkmadııı olsa silik milikte olsa çıkardı yaaaaaaaaaaa :18: ayy hadi sen yap senin çıkar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ahh periiiiiimm yazını görür görmez heycandan kalbim küt küt inan ki inşallah bitanem gecikme değildir hamişliktir inşallaaaaaaaaaahhhhh yaaaa hadi hayırlı güzel haberler ver bize
Bitanemmmmmmmmmmmmm senin o atan kalbini yerim bennnnn Allahım o güzel kalbine göre versinnn inşallahhh, dün sana çok dua ettim inannn inşallah güzel haberleri veririm canımmmmm senin içinde ben çok heeycanlanıyorum gerçektennnn en kısa zamanda güzel haberi vereceğine inanıyorum arkadaşımmmmmmmmmmm
günaayydııınnnn...

periciimm haydi bakalımmm... hayırlı haberin gelicek..kırmızıların gelmicek inşallaahhh...

Mesoşummmmm inşallahhh inşalllahhhhhhhhhhhh

perimmm vee perrdgnn inşallahhh hayırlı haberler verirsinizzzz
Oyyy Allahım bin kez razı olsun dua eden dillerinden canım benimmmm AMİN İNŞALLLAHHHHHH
kızlar içimden bi r ses yarın burda geniş çaplı bi parti var diyorr hıııı sizce???:

periiii sen bizi diskoya götürrrrr ,periiii sen bizi diskoya götürrrr

Hüleynnnn bi hamiş oliymmm diskonun kıralına götürcem sizi beeeeeeee

Dövücem sizi heee beni bu halimle sinirlendirmeyinn..
Hadi ozamannn meme ucu sızlıyorsa kesindirr,illada çişte belli etmez kendini Allah allaaaa sizemi sorcak bebişşş
Hadiii heemenn gidinde kan verinn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar doğum ne kadar zorlaştı ıya üst katta ki komşumuzun gelini hamile hastaneye gidiyor daha başlamış de eve gönderiyorlar günü de gelmiş...ölü doğumlarda çok artmış kız orda iken 2 ölü doğum haberi gelmiş kızın psikoloji bozulmuştur kesin ya bende ölü doğum yaptığım için acıısnı çok iyi bilirim allahıım tüm hamilelere yardım etsin hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...bu gün internetten bi arkadaşımdan da haber bekliyorum inş. oda iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…