- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.281
ayy deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paybiceeeeeeeeeeee
Selaammm erdoşummmm ayy 1 günümüz kaldı arkadaşımmmmmm. Ama benden ümit yokk tabii yaptım sabah direk gibi tek çizgiiyi yapmışsın yapmamakla. Ben test sapığı olduğum için duramıyorummmmmmmmm Ya yerim sizi herkes benden çok ümitli bu ay inşallah sizi yanıltmammmmmmm :26: Sende varmı regl amca belirtileri ?
canımmmm, günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gelen giden yok hala mala amca dayı, hiçbirşey yokkkkkkk !!!!!!!!! :18::18::18::18::18:
sadece biraz kasıklarımda batma var, dün de memişimin ucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sızladı.. ayy bi hoşuma gitti. yerim senin sızlayan ucnu dedimmmmm.inşallah adet belirtileriyle karıştırmıyorumdurrr.
ama test yapmadım canımm, rüyamda da test yapmadım, at da görmdeimmmm...
sende ne var ne yokkkk ?????, o sulu akıntı biraz bende de oluyor. sabah 7 den beri 8 kez wc gittim, geldi sanıp
innnnşallahhhhhh hamişizdir canımmmm.:Emir Bebek:
tekrardan günaydınlaaaaarrrrrrr canlarımmmmmmmmmmmmmmIyi dilekleriniz için çok çok teşekkürlerrrrrr, inşallah dediğiniz gibi güzel haberler verebilirim sizee Hep geldi sanıyorum ama açık beyaz su gibi akıntı geliyorrr hala gelen giden yokkkkkkk :18: Hayırlısı hakkımızda
gelen giden yok hala mala amca dayı, hiçbirşey yokkkkkkk !!!!!!!!! :18::18::18::18::18:
sadece biraz kasıklarımda batma var, dün de memişimin ucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sızladı.. ayy bi hoşuma gitti. yerim senin sızlayan ucnu dedimmmmm.inşallah adet belirtileriyle karıştırmıyorumdurrr.
sende ne var ne yokkkk ?????, o sulu akıntı biraz bende de oluyor. sabah 7 den beri 8 kez wc gittim, geldi sanıp
ohhhhhhhhhhhh perdogancımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadiii sende bir test yaptırr bakayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
piiitammminimmmm, ben beklicemmmmm bebeeeeeeeeeeeemmmmmm
Sende de böyle olmuş muydu canımmmm ??????
hadii kızlarr allahın izniylee bugun 2 hamişlik haberi alcazz
hep beraber dualara..allahım duyy sesimizi yarabbimmm..
Perimmm vee perrdgnn inşallahhh hayırlı haberler verirsinizzzz
Sadece biraz kasıklarımda batma var, dün de memişimin ucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sızladı.. Ayy bi hoşuma gitti. Yerim senin sızlayan ucnu dedimmmmm.Inşallah adet belirtileriyle karıştırmıyorumdurrr.
Ama test yapmadım canımm, rüyamda da test yapmadım, at da görmdeimmmm...
Sende ne var ne yokkkk ?????, o sulu akıntı biraz bende de oluyor. Sabah 7 den beri 8 kez wc gittim, geldi sanıp
Innnnşallahhhhhh hamişizdir canımmmm.:emir bebek:
Perdoşummmmm ayyy NOBATDAŞIM BENİMMMMM benim sabah uyandığımda memişlerin ucu sızım sızımmmm normalde adetten 2 gün önce sönerlerdi hala taşşşş gibiler ama ben test yaptımmm çıkmadııı olsa silik milikte olsa çıkardı yaaaaaaaaaaa :18: ayy hadi sen yap senin çıkar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcanımmmm, günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bitanemmmmmmmmmmmmm senin o atan kalbini yerim bennnnn Allahım o güzel kalbine göre versinnn inşallahhh, dün sana çok dua ettim inannn inşallah güzel haberleri veririm canımmmmm senin içinde ben çok heeycanlanıyorum gerçektennnn en kısa zamanda güzel haberi vereceğine inanıyorum arkadaşımmmmmmmmmmmahh periiiiiimm yazını görür görmez heycandan kalbim küt küt inan ki inşallah bitanem gecikme değildir hamişliktir inşallaaaaaaaaaahhhhh yaaaa hadi hayırlı güzel haberler ver bize
günaayydııınnnn...
periciimm haydi bakalımmm... hayırlı haberin gelicek..kırmızıların gelmicek inşallaahhh...
Oyyy Allahım bin kez razı olsun dua eden dillerinden canım benimmmm AMİN İNŞALLLAHHHHHHhadii kızlarr allahın izniylee bugun 2 hamişlik haberi alcazz
hep beraber dualara..allahım duyy sesimizi yarabbimmm..
perimmm vee perrdgnn inşallahhh hayırlı haberler verirsinizzzz
kızlar içimden bi r ses yarın burda geniş çaplı bi parti var diyorr hıııı sizce???:
periiii sen bizi diskoya götürrrrr ,periiii sen bizi diskoya götürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?