- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.301
Dövücem sizi heee beni bu halimle sinirlendirmeyinn..
Hadi ozamannn meme ucu sızlıyorsa kesindirr,illada çişte belli etmez kendini Allah allaaaa sizemi sorcak bebişşş
Hadiii heemenn gidinde kan verinn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Oyyy Allahım bin kez razı olsun dua eden dillerinden canım benimmmm AMİN İNŞALLLAHHHHHH
Hüleynnnn bi hamiş oliymmm diskonun kıralına götürcem sizi beeeeeeee
kızlar doğum ne kadar zorlaştı ıya üst katta ki komşumuzun gelini hamile hastaneye gidiyor daha başlamış de eve gönderiyorlar günü de gelmiş...ölü doğumlarda çok artmış kız orda iken 2 ölü doğum haberi gelmiş kızın psikoloji bozulmuştur kesin yabende ölü doğum yaptığım için acıısnı çok iyi bilirim allahıım tüm hamilelere yardım etsin hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...bu gün internetten bi arkadaşımdan da haber bekliyorum inş. oda iyidir
Perdoşummmmm ayyy NOBATDAŞIM BENİMMMMM benim sabah uyandığımda memişlerin ucu sızım sızımmmm normalde adetten 2 gün önce sönerlerdi hala taşşşş gibiler ama ben test yaptımmm çıkmadııı olsa silik milikte olsa çıkardı yaaaaaaaaaaa :18: ayy hadi sen yap senin çıkar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bitanemmmmmmmmmmmmm senin o atan kalbini yerim bennnnn Allahım o güzel kalbine göre versinnn inşallahhh, dün sana çok dua ettim inannn inşallah güzel haberleri veririm canımmmmm senin içinde ben çok heeycanlanıyorum gerçektennnn en kısa zamanda güzel haberi vereceğine inanıyorum arkadaşımmmmmmmmmmm
Mesoşummmmm inşallahhh inşalllahhhhhhhhhhhh
Kıslarrrrrrr dün ögrendigim bir bilgiyi paylaşıyorum bi arkdş.adetleri pek düzenli degil hep geç oluyoo zaten yine bu ay da gecikmiş umursamamış sonra pztrsi günü birden fenalaşıyoo hastaneye götürüyolar dış gebelik oluşmuş ve tüplerde oluşan kese tüpleri patlatmiş karnı kanla dolmuş ve arkdş.iç kanama geçirmiş hemen yogun bakıma ameliyata almışlar sol yumurtlagını ve sol tüplerini almışlar ameliyatta çok üzgün şuan ama dr sag yumurtalgın ve sag tüplerin açık bebegin olur merak etme demişşşş
kıslar lütfen ama lütfen dr gidin adetinizin gecikme sebeplerini araştırın düzensizligini araştırın yapalım yani hepimiz dr gidelimmmm çok üzüldüm ark.daşa yaaaaaaaa ama şimdi çok şükür iyi :=)
Kıslarrrrrrr dün ögrendigim bir bilgiyi paylaşıyorum bi arkdş.adetleri pek düzenli degil hep geç oluyoo zaten yine bu ay da gecikmiş umursamamış sonra pztrsi günü birden fenalaşıyoo hastaneye götürüyolar dış gebelik oluşmuş ve tüplerde oluşan kese tüpleri patlatmiş karnı kanla dolmuş ve arkdş.iç kanama geçirmiş hemen yogun bakıma ameliyata almışlar sol yumurtlagını ve sol tüplerini almışlar ameliyatta çok üzgün şuan ama dr sag yumurtalgın ve sag tüplerin açık bebegin olur merak etme demişşşş
kıslar lütfen ama lütfen dr gidin adetinizin gecikme sebeplerini araştırın düzensizligini araştırın yapalım yani hepimiz dr gidelimmmm çok üzüldüm ark.daşa yaaaaaaaa ama şimdi çok şükür iyi :=)
günaydın....perisoko ve günü bugün olan diğer kızlar.....hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz....
An itibari ile bal- tarçın- çörekotu kürüne başlamış bulunmaktayim bunu sabah aksam ayri mi hazirlamak gerekiyor kizlar bir de aç karnina mı?
selam arkadaşlar bende soğan kürüne başladım ilk kürü bitti başka deneyen var mı
Erdoşşşşşşşşş teste mi gittin kızzzzzzzzz ya bende mi gitsemmmmmmmm :18:
Erdoşşşşşşşşş teste mi gittin kızzzzzzzzz ya bende mi gitsemmmmmmmm :18:
yokkk canımmm, burdayımmm, işyerindeyim de zaman zaman kayboluyorum mecburen. ama kalbim hep senle, kendimle ve diğer kıslarlaaaa... :119::119::119::119: :119::119::119:
yarın sabah inşallah gelmezse kırmızılar, evimizde yapmak istiyorummm.
heyecan yaptımmmmm, katılamıyorum daaaaa, işim çok bugün aksi gibi.
durduğum yerde kuduruyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?