Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

pozitif düşünmeye çalış bence.moralimizi bozmayalım durup dururken di mi canım
zaten siz hamişler yeteri kadar kafaya takıyosunuz
Allahım bütün hamişlere hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

bitanem benim Allah razı olsun çok duygulandırdın beni ayy aman duygulanmak yok bugün sizin gününüz canım hepimizin duaları sizinle
Rabbim kabul edicek inşallah kelebekler yoldaaaaaaa

Kıslarrrrrrr dün ögrendigim bir bilgiyi paylaşıyorum bi arkdş.adetleri pek düzenli degil hep geç oluyoo zaten yine bu ay da gecikmiş umursamamış sonra pztrsi günü birden fenalaşıyoo hastaneye götürüyolar dış gebelik oluşmuş ve tüplerde oluşan kese tüpleri patlatmiş karnı kanla dolmuş ve arkdş.iç kanama geçirmiş hemen yogun bakıma ameliyata almışlar sol yumurtlagını ve sol tüplerini almışlar ameliyatta çok üzgün şuan ama dr sag yumurtalgın ve sag tüplerin açık bebegin olur merak etme demişşşş

kıslar lütfen ama lütfen dr gidin adetinizin gecikme sebeplerini araştırın düzensizligini araştırın yapalım yani hepimiz dr gidelimmmm çok üzüldüm ark.daşa yaaaaaaaa ama şimdi çok şükür iyi :=)

yaaa demek böyle durumlarda oluşabiliyo şükür ki sağ yumurtalığı sağlam Rabbim şifa versin

Çok üzüldüm yaaaaaaa neyse 1 tüpü kalmış Allahtannn.... Off gerçekten ihmal etmemek gerekkkkk

ufff çok acı bi durum yaa.daha neler duyacaz kim bilirr.rabbim okıza tez vakitte bi bebk nasip etsin inşş

An itibari ile bal- tarçın- çörekotu kürüne başlamış bulunmaktayim bunu sabah aksam ayri mi hazirlamak gerekiyor kizlar bir de aç karnina mı?

An itibari ile bal- tarçın- çörekotu kürüne başlamış bulunmaktayim bunu sabah aksam ayri mi hazirlamak gerekiyor kizlar bir de aç karnina mı?

Evet tatlım sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığııı hadi şifa olsunnn. Yutarken çörek otunu dişinle öz öyle yut özü çıksın

Erdoşşşşşşşşş teste mi gittin kızzzzzzzzz ya bende mi gitsemmmmmmmm :18:

yokkk canımmm, burdayımmm, işyerindeyim de zaman zaman kayboluyorum mecburen. ama kalbim hep senle, kendimle ve diğer kıslarlaaaa... :119::119::119::119: :119::119::119:
yarın sabah inşallah gelmezse kırmızılar, evimizde yapmak istiyorummm.
heyecan yaptımmmmm, katılamıyorum daaaaa, işim çok bugün aksi gibi.
durduğum yerde kuduruyorummmmm

Evet bende en azından bugün bekliyim. Yani olsa testte azıcık da olsa çıkardı heralde. Ufacık bi çizgi görsem topukları popişse vura vura koşucam ama yokk. Beklicem 1 gün bu sefer sabırlı olucam. Ya işiin gıcığı yarın eşim evde. Ona süpriz yapıcağım için onunla gidememm. Bugün belli olsa iyi olcak o yüzden

Kızlar ben gidiyorum kan vermeye. Ya herro ya merro yarın öğrenemem, ne varsa çıksın, hakkımızda hayırlısı olsun. Bana şans dileyin bebiklerim sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…