Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

kaldılar ki nasıllll, öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar... Biraz da sen çabala, git yakala, sarıl spermcana,,,, hep karşıdan beklenmez ki canım

Tavukları ben de okudum canım ve midem bulandı,,, uyarın için sağol,,,
asiscim karides,somon,istiridye,ceviz,badem,fıstık,yumurta,yağsız et,kabak çekirdeği,fasulye,greyfurt,portakal,brokoli,ıspanak,fındık,mercimek, lahana,koyu yeşil renkli sebzeler, kurutulmuş meyve, tereyağı... Okudum canım...

kaldılar ki nasıllll, öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar... Biraz da sen çabala, git yakala, sarıl spermcana,,,, hep karşıdan beklenmez ki canım

asiscim karides,somon,istiridye,ceviz,badem,fıstık,yumurta,yağsız et,kabak çekirdeği,fasulye,greyfurt,portakal,brokoli,ıspanak,fındık,mercimek, lahana,koyu yeşil renkli sebzeler, kurutulmuş meyve, tereyağı... Okudum canım...

asiscim karides,somon,istiridye,ceviz,badem,fıstık,yumurta,yağsız et,kabak çekirdeği,fasulye,greyfurt,portakal,brokoli,ıspanak,fındık,mercimek, lahana,koyu yeşil renkli sebzeler, kurutulmuş meyve, tereyağı DİYE OKUDUM canım...

bende kursa gidiyorum her gün gec kaliyorum bugün gene gec kalcam kesin cepten sizi kontrol etcem yaramazlik yapmayin sakin

kopyalayamadım tek tek yazıcam. yorumlarsanız çok memnun kalırım

Abstinans süresi : 4 Gün
Miktar : 3.4 cc
Renk : Sarımtırak
PH :8.0
Vizkozite : (++)
Likefaksiyon : 45 dk
Fruktoz : (+)
1 cc'deki spermatozoon : 16.000.000
Totatl Spermatozoon : 54.400.000

MOTİLİTE VİTALİTE

(a) İleri Hareketli :%46
(b) Yerinde Hareketli :%29
(c) Hareketsiz : %25

Lökosit (Leucoscreen) : 200.000/cc
Eritrosit : /cc
Semende aglutinat başına sperm sayısı
10 gr1, 10-50 gr2, (büyüktür işaret ) 50 gr3, %100 gr4

MORFOLOJİ

Kruger Strict Critera Değerlendirilen spermatooa sayısı 100 adet
Normal yapı : %2
Anormal Yapı :%98
Baş Defekti :%57
Boyun Defekti :%25
Kuyruk Defekti :%16

tatatatammmmmmmmmmmmmmmmmmm karşınızda tipik bi boğaa :119::119::119::119::119::119:

teşekkürler canımmmmmmmmmmmmmmm.

yafffffffffff :126:evraklarımı düzenledim herkeslerde bi kaçış sezdiim sankim.kimi koşuya kimi işgörüşmesine kimi kursa.............

Son düzenleme:

asiscimmm hiçbir fikrim yok canımmm... Keşke bilebilseydim

kendime 1 adet boğa daha arıyorum :))))

yafffffffffff :126:evraklarımı düzenledim Herkeslerde bi kaçış sezdiim sankim.kimi koşuya kimi işgörüşmesine kimi kursa.............

sabah çok cıvcıvlı zamanıydı topiğin. Ama aksilik bu ya benim de çok işim vardı canım. Tam girdim, topicikler uçuştu. Ama olsunnn, ne olursa olsun burda olmak bana moral veriyor ... Hiç olmadı kendim yazar kendim okurum diyorum

aynen valllaa işim yoğundu şimdi biraz boşalır gibi oldum göz atayım dedim.eve gidince ne yemek yapayım diye düşünüyorum yemek yapasımda yokk poffffakşam bol yemem lazım çalışmlarım başlıyor.dün itibariyle ovulasyon dönemime girmiş bulunmaktayımmmm

vuhuuuuuuu aybice hatun süper dönemlerde... öhömm öhömm... :))))) 2 saat önce sert bir kahve... Afiyet bal, şeker, bebiş olsun.
Ben de yemek düşündüm düşündüm yumurtalı ıspanakta karar kıldım. Yanına da birşeyler uydururum...

muhteşem döneme girmiş bulunmaktayımii değerlendirmem lazım.incir kürüme başyayaım akşama yemekten önce bi bardak hüpleteyim.aslında bende ısapanak yapabilirim yanınada bişeyler eklerim.ii aklıma getirdin.
1.eve gideyim yemeğimi yapayım
2.banyomu yapayım misler gibi
3.bol miktarda ceviz ve türevleri.sonra süslenip püsleneyim
veeee çalışmlar başlasın

canım daha önce sordummu hatırlamıyorum ne kadrlık evliydin sen

yemekten sonra sert kahve şekerim...

ayyyy bu arada bu sarı topicikler beni öldürecek . bu kadar mı cuk oturur muhabbete. çok tatlılar...
canım şansın bol olsun. dananın gözü çıksın bugün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…