- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
saplanamadilarrrrr gittilerrrr cnmm yaaaaaa o ok :))) bizimmm gozlerrr oyleeee bakakaldii valla:)))))
estagfurullahh cnmmmmcm benimmm
folik asitlerinizden eslerinizede icirebilirsinizzz birde multi vitamin lerin icerisinde folik olandan alarak eslerede vitamin takviyesi en iyisi
kızlar buda yenı onemlı bılgıııııııııı
haızr tavuk marketlerde satılan tavukları yemeyın
cok kisa surede civcivlikten antibiyotik lerle ve suni sekillerde tavukhanelerde buyutulen tavuklarrrrrr ve onlarin yumurtalari gercekten tamamen kansorejen ve dusuklere sebep olan gida
dogal ortamda buyumus koy tavugu dedigimiz tavuklari buluyorsaniz ve nlarin yumurtalarini evet ama digerleriiiiiiiii cokkkkcokkk tehlikeli
sabah erkan topuz ulkedeki kanser patlamasinin en buyuk sebebinin tavuk oldugunu soylediiii
tabiii bunu daha daha ge niss dusunun burger indan tavuk cafeleri isimlerini vermiyorummm ama lutfen dikkattttt
saplanamadilarrrrr gittilerrrr cnmm yaaaaaa o ok :))) bizimmm gozlerrr oyleeee bakakaldii valla:)))))
folik asitlerinizden eslerinizede icirebilirsinizzz birde multi vitamin lerin icerisinde folik olandan alarak eslerede vitamin takviyesi en iyisi
kızlar buda yenı onemlı bılgıııııııııı
haızr tavuk marketlerde satılan tavukları yemeyın
cok kisa surede civcivlikten antibiyotik lerle ve suni sekillerde tavukhanelerde buyutulen tavuklarrrrrr ve onlarin yumurtalari gercekten tamamen kansorejen ve dusuklere sebep olan gida
dogal ortamda buyumus koy tavugu dedigimiz tavuklari buluyorsaniz ve nlarin yumurtalarini evet ama digerleriiiiiiiii cokkkkcokkk tehlikeli
sabah erkan topuz ulkedeki kanser patlamasinin en buyuk sebebinin tavuk oldugunu soylediiii
tabiii bunu daha daha ge niss dusunun burger indan tavuk cafeleri isimlerini vermiyorummm ama lutfen dikkattttt
iwitt iwittt nar simitte simitler bendennnn :))))))
KIZLAR BUDA YENI ONEMLI BILGIIIIIIIIII
HAIZR TAVUK MARKETLERDE SATILAN TAVUKLARI YEMEYIN
sabah erkan topuz ulkedeki kanser patlamasinin en buyuk sebebinin TAVUK oldugunu soylediiii
ADD isilisilm ve benn yengecCANlar :))))
anaa okeye 1 kisi kaldiiiii bu ekibi 4 lersek bulusur bulusur aglariz artikkkkkkk :))) enn duygusalindannnnn
BEN KACAR YURUYUSUMU SPORUMU YAPAR GELIRIMMMM optumm herkesiiiiiiii
GUNUN MONUSUNDE artikkkkkkkkkkkkkk TAVUKKKKKKKKKKK yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:)))
bu arada MONU dusunmekde lazimmmmm
optumm sizii
PERIMMMMMMMM hadii gec kalicaksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kiss giderkende bi kan tahlili mi versen ??????????????????????????????
ayy yapmicaz diyoruz yine yapiyoruzz haaaaaa merakkkkkkkkk merakkkkkkk:))
bu arada PISICANLARRRR bu kadar kanki olmusken yapisal analizlerimizi daha iyi yapabilmek icin bi tablo daha geldi aklimaa BURC larimizzzzzzz v :))))))))))
pIDILGA .......................... YENGEC
PERIMM. .............................
SEVVAL ..............................
ASISIM ...............................
ALPELLAM ..........................
AYCAECEM ..........................
BEYAZ IM ............................
ZEYTIN cik...........................
AYBICE hatun........................
POYYYYM..............................
ISILISIL...............................
hadii ekleyeleimm kislarrrrrrrrr birazcik bebis muhabbetinden uzaklasalimmmmmmmm BURCDASLAR bulalimmm :))
kaldılar ki nasıllll, öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar... Biraz da sen çabala, git yakala, sarıl spermcana,,,, hep karşıdan beklenmez ki canım
Tavukları ben de okudum canım ve midem bulandı,,, uyarın için sağol,,,
asiscim karides,somon,istiridye,ceviz,badem,fıstık,yumurta,yağsız et,kabak çekirdeği,fasulye,greyfurt,portakal,brokoli,ıspanak,fındık,mercimek, lahana,koyu yeşil renkli sebzeler, kurutulmuş meyve, tereyağı DİYE OKUDUM canım...
kopyalayamadım tek tek yazıcam. Yorumlarsanız çok memnun kalırım
abstinans süresi : 4 gün
miktar : 3.4 cc
renk : Sarımtırak
ph :8.0
vizkozite : (++)
likefaksiyon : 45 dk
fruktoz : (+)
1 cc'deki spermatozoon : 16.000.000
totatl spermatozoon : 54.400.000
motilite vitalite
(a) ileri hareketli :%46
(b) yerinde hareketli :%29
(c) hareketsiz : %25
lökosit (leucoscreen) : 200.000/cc
eritrosit : /cc
semende aglutinat başına sperm sayısı
10 gr1, 10-50 gr2, (büyüktür işaret ) 50 gr3, %100 gr4
morfoloji
kruger strict critera değerlendirilen spermatooa sayısı 100 adet
normal yapı : %2
anormal yapı :%98
baş defekti :%57
boyun defekti :%25
kuyruk defekti :%16
bu arada pısıcanlarrrr bu kadar kanki olmusken yapisal analizlerimizi daha iyi yapabilmek icin bi tablo daha geldi aklimaa burc larimizzzzzzz v :))))))))))
pıdılga .......................... Yengec
perımm. ............................. Yay
sevval .............................. Terazi
asısım ............................... Boğa
alpellam ..........................
Aycaecem ..........................
Beyaz ım ............................
Zeytın cik...........................
Aybıce hatun........................ Boğa
poyyyym..............................
ısılısıl............................... Yengeç
beyaz_35 balık
eerdgn.............................. Oğlak
add83............................... Yengeç
sonesinti........................ Yay
hadii ekleyeleimm kislarrrrrrrrr birazcik bebis muhabbetinden uzaklasalimmmmmmmm burcdaslar bulalimmm :))
kendime 1 adet boğa daha arıyorum :))))
yafffffffffff :126:evraklarımı düzenledimHerkeslerde bi kaçış sezdiim sankim.kimi koşuya kimi işgörüşmesine kimi kursa.............
üçlicekmiyizi.bu arada değerler normal gibi geldi bana çok anlamam ama:44:
sabah çok cıvcıvlı zamanıydı topiğin. Ama aksilik bu ya benim de çok işim vardı canım. Tam girdim, topicikler uçuştu. Ama olsunnn, ne olursa olsun burda olmak bana moral veriyor ... Hiç olmadı kendim yazar kendim okurum diyorum
aynen valllaa işim yoğundu şimdi biraz boşalır gibi oldum göz atayım dedim.eve gidince ne yemek yapayım diye düşünüyorum yemek yapasımda yokk poffffakşam bol yemem lazım çalışmlarım başlıyor.dün itibariyle ovulasyon dönemime girmiş bulunmaktayımmmm
vuhuuuuuuu aybice hatun süper dönemlerde... öhömm öhömm... :))))) 2 saat önce sert bir kahve... Afiyet bal, şeker, bebiş olsun.
Ben de yemek düşündüm düşündüm yumurtalı ıspanakta karar kıldım. Yanına da birşeyler uydururum...
muhteşem döneme girmiş bulunmaktayımii değerlendirmem lazım.incir kürüme başyayaım akşama yemekten önce bi bardak hüpleteyim.aslında bende ısapanak yapabilirim yanınada bişeyler eklerim.ii aklıma getirdin.
1.eve gideyim yemeğimi yapayım
2.banyomu yapayım misler gibi
3.bol miktarda ceviz ve türevleri.sonra süslenip püsleneyim
veeee çalışmlar başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?