Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
asis nerelrde ???? zeytin yok ???
hamilelik tablosundan sonra yoklama tablosuda cikaralim bariiiiiii
merak ediyoruzz hanimlarrrr:))))))))))

kızlar bugün içimde anlam veremediğim bi coşku hali var içim kıpır kıpır her an ağlayasım var ama değişik bi sevinç var huzur var içimde inşallah bebeğim benimledir ve onun huzurudur ay off ne biliyim son 12 ila 18 saat kırmızı kartsız geçsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Seninde söylediğin gibi görmemişim canım herkese topluca yazmıştım, kırılcak bişi yok Allah aşkınaaa herkes bana kırılıyor bu durum can sıkıcı olmaya başladı artık...

Benim umudum yok hala adet olmadım ama yok işte olurum muhtemelen yarın. Umarım sen ve perdoş güldürürsünüz yüzümüzü

kırıldım derken zaten p simgesi yapmışım yani espri olarak can sıkıcı durumluk birşey değil bu söylediklerim tepki vermene gerek yoktu peri.

nasılsınız kızlar yeni hamiş haberleri olucak bi gün olur inşallah

perim inşallah kımızılar gelmemiştir dün akşam aklıma geldikçe hep inşallah testte çıkmamıştır pozitiftir diye dua ettim

işe başıyım artık buralardayım takiptesiniiizz

inşallah dediğin gibidir. kan tahlillerinde de yanlışlık olabiliyor inşallah öyledir ve bebeğine kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…