Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hatunlar peride son durumlar nedir.en son girdiğimde kan vermeye gidecektiii.

bu arada size anlatmayı unutmuşum malkoçoğlu bali beyim beni doktora götürmüştü.minik kistlerim oluşmuş iki tane ama çok çok çok küçükler.soğanla patlatacam onları

perinin kan tahlili negatif çıktı fakat ben hatalı olduğunu düşünüyorum kan testinin ki inş da öyledir. Sana da geçmiş olsun cnm patlat soğanla kistcikleri :)

geçmiş olsun canım bak erken teşhis çok önemli işte ilaca bile gerek yok sağanla patlat gitsiiiin

perinin kan tahlili negatif çıktı fakat ben hatalı olduğunu düşünüyorum kan testinin ki inş da öyledir. Sana da geçmiş olsun cnm patlat soğanla kistcikleri :)
yapma yaa .hayırlısı olsun peri için.eee kırmızılarda gelmemiş.değeri kaçtı acaba.
saol canımcım.bide doktor dediki hamile kalamaman için hiç bi sebep yok.tamamen stresssssssssssssssssssssss.burdan bütün hatunlara duyrulur
geçmiş olsun canım bak erken teşhis çok önemli işte ilaca bile gerek yok sağanla patlat gitsiiiin

saol şekercim.evet ilaca bile gerek duymadı folik asit falan verdi bide bir iki ilaç daha.soğan kürüme başladım inşşş şifa niyetine içintim.Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi

bencede tamamen bizde bitiyo iş aslında streslendikçe engelliyoruz farkında olmadan.

evettt kızlarr bendede stress varr sürekli midem kasılıyo stresten farkediyorm
ama elimde deil düşünmeden duramıyorumm..calıstıgım zamanlarda pek nadir aklımdan cıkıyo o kadar (

evettt kızlarr bendede stress varr sürekli midem kasılıyo stresten farkediyorm
ama elimde deil düşünmeden duramıyorumm..calıstıgım zamanlarda pek nadir aklımdan cıkıyo o kadar (

geçen ay bende öyleydim o kadar düşündüm ki dedim kesin var çünkü çok düşünüp streslendikçe vücut tepki veriyor ve hamile sanıyo insan kendini. Bu ay da düşündüm ama inan geçen aya göre daha az kaptırdım kendimi çünkü gerçek olan tek birşey var biz istediğimiz kadar olmasını sabırsızlıkla istesek beklesek de Rabbim ol dediği an olacak bizimle bunun bilincindeyiz ama içgüdülerimize de engel olamıyoruz. Bize düşen hayırlı olan zamanda hayırlısını dilemek ve elimizden geldiğince sabırlı davranıp düşünmemeye çalışmak çünkü bizler ne kadar kendimizi kaptırırsak eşlerimizde bizden etkilenerek onlarda strese giriyor ve erkekte stres spermi etkiliyormuş okuduğum makalelere dayanarak az buçukda 2 aylık tecrübeme dayanarak paylaşıyorum bunları sıkma kendini relax ol. Aklına bebiş konusu gelince aç bi müzik ya da oyun kafanı dağıt başka şeylere ver mCxxx

:119::119::119::119::119::119:
kıslarrr..., günümüz aydın olsunn, göbüşlere bebişler dolsunnnn.
aybicem, hafzakım, elif fatihim,penderimmm...
dün benim nobatımdı kırmızılar gelmedi, bazen nadiren 1 gün geciktiği olur, ne olur dua edin bugün de gelmesinnn...hiç adet belirtisi yokkkk hiççç.
allahım ne olur kırmızılar gelmesin hepimize o güzel duyguyu yaşat allahm. amin.

aminnnnn kuzu.adet gelme kışt kışt biz halalara küstük gelmesin istemiyoruzzz boykottayız :))))

aminn kuzucann inşallahh inşallahh..dualarım seninlee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…