- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.521
Günaydın güzel anne aday adayları ve anne adayları
hatunlar peride son durumlar nedir.en son girdiğimde kan vermeye gidecektiii.
bu arada size anlatmayı unutmuşum malkoçoğlu bali beyim beni doktora götürmüştü.minik kistlerim oluşmuş iki tane ama çok çok çok küçükler.soğanla patlatacam onları
evet artık sosyalleştim topikte :)) nobatım bugün gelen giden yok çok şükür :))) inşallah da gelmez kırmızılar :)))
hatunlar peride son durumlar nedir.en son girdiğimde kan vermeye gidecektiii.
bu arada size anlatmayı unutmuşum malkoçoğlu bali beyim beni doktora götürmüştü.minik kistlerim oluşmuş iki tane ama çok çok çok küçükler.soğanla patlatacam onları
:13::13::13::13::13::13::13::13::13: aman gelmesinler 9 ay inşşşşş
evet artık sosyalleştim topikte :)) nobatım bugün gelen giden yok çok şükür :))) inşallah da gelmez kırmızılar :)))
inşallah canım gelmez kırmızılar 9 ay dahaa
ne kadar zamandır istiyosunuz canım bu kaçıncı denemeniz
yapma yaa .hayırlısı olsun peri için.eee kırmızılarda gelmemiş.değeri kaçtı acaba.perinin kan tahlili negatif çıktı fakat ben hatalı olduğunu düşünüyorum kan testinin ki inş da öyledir. Sana da geçmiş olsun cnm patlat soğanla kistcikleri :)
geçmiş olsun canım bak erken teşhis çok önemli işte ilaca bile gerek yok sağanla patlat gitsiiiin
yapma yaa .hayırlısı olsun peri için.eee kırmızılarda gelmemiş.değeri kaçtı acaba.
saol canımcım.bide doktor dediki hamile kalamaman için hiç bi sebep yok.tamamen stresssssssssssssssssssssss.burdan bütün hatunlara duyrulur
saol şekercim.evet ilaca bile gerek duymadı folik asit falan verdi bide bir iki ilaç daha.soğan kürüme başladım inşşş şifa niyetine içintim.Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi
inşallah canım 2. Deneme :)
oo daha çok yeniii biz 1.5 sene oldu
Inşallah hamişsindir tatlım
evettt kızlarr bendede stress varr sürekli midem kasılıyo stresten farkediyorm
ama elimde deil düşünmeden duramıyorumm..calıstıgım zamanlarda pek nadir aklımdan cıkıyo o kadar(
:119::119::119::119::119::119:
kıslarrr..., günümüz aydın olsunn, göbüşlere bebişler dolsunnnn.
aybicem, hafzakım, elif fatihim,penderimmm...
dün benim nobatımdı kırmızılar gelmedi, bazen nadiren 1 gün geciktiği olur, ne olur dua edin bugün de gelmesinnn...hiç adet belirtisi yokkkk hiççç.
allahım ne olur kırmızılar gelmesinhepimize o güzel duyguyu yaşat allahm. amin.
aminnnnn kuzu.adet gelme kışt kışt biz halalara küstük gelmesin istemiyoruzzz boykottayız :))))
:119::119::119::119::119::119:
kıslarrr..., günümüz aydın olsunn, göbüşlere bebişler dolsunnnn.
aybicem, hafzakım, elif fatihim,penderimmm...
dün benim nobatımdı kırmızılar gelmedi, bazen nadiren 1 gün geciktiği olur, ne olur dua edin bugün de gelmesinnn...hiç adet belirtisi yokkkk hiççç.
allahım ne olur kırmızılar gelmesinhepimize o güzel duyguyu yaşat allahm. amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?