- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.541
aminn kuzucann inşallahh inşallahh..dualarım seninlee..
:119::119::119::119::119::119:
Kıslarrr..., günümüz aydın olsunn, göbüşlere bebişler dolsunnnn.
Aybicem, hafzakım, elif fatihim,penderimmm...
Dün benim nobatımdı kırmızılar gelmedi, bazen nadiren 1 gün geciktiği olur, ne olur dua edin bugün de gelmesinnn...hiç adet belirtisi yokkkk hiççç.
Allahım ne olur kırmızılar gelmesinHepimize o güzel duyguyu yaşat allahm. Amin.
günaydın canlarımmm napıosunuz kaç gündür giremedim yoğunluktan özledim siziiiii
erdgnım elifim inş gelmez kırmızılar hayırlısıyla hamişsinizdir
periiiiiiimmmmm canım benim ya okudum az önce gününde geçmiş ama niye negatif çıktı yaaa,hakkınızda hayırlısı olsun tatlı arkidişim benim mayıs ayında topikte patlama yaşanır inş.üzülmek kırılmak yok bu ay da tam gaz çalışmaya devam hayırlı zamanda gelsin bebişleerrrrr.bende adetimi bekliyorum gelsede başlasam çalışmalara
inşallah canım gelmezler inşallahhhhhhh dualarımız seninle ve perimle veee elifleee hadi sevindirin bizi kızlarrr hamişler umut veriyo bizee
Bende seni merak ediyodum noldu diyee hadi hayırlısı canım
günaydın canlarımmm napıosunuz kaç gündür giremedim yoğunluktan özledim siziiiii
periiiiiiimmmmm canım benim ya okudum az önce gününde geçmiş ama niye negatif çıktı yaaa,hakkınızda hayırlısı olsun tatlı arkidişim benim mayıs ayında topikte patlama yaşanır inş.üzülmek kırılmak yok bu ay da tam gaz çalışmaya devam hayırlı zamanda gelsin bebişleerrrrr.bende adetimi bekliyorum gelsede başlasam çalışmalara
Oy oy oy topikteki herkes hemileymişşşşşşşşşş herkesin ikişer üçer bebişlerimi olmuşşşş aman amannnnnnnnnnnnnnn tey tey tey tey
Bebişaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlar olsunnnnnnnn mutluluk olsun ,huzur olsun,aşk olsun ve en önemlisiiiiiiiiii bol bol halvet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :=))))))))))))))))))
nasılsın battaşım var mı sende gelişme bende tık yok bat bugün en geç yarın akşama kadar beklicem sonra direk hastaneye :))) cıstak cıstak
inşallah canım gelmezler inşallahhhhhhh dualarımız seninle ve perimle veee elifleee hadi sevindirin bizi kızlarrr hamişler umut veriyo bizee
Bende seni merak ediyodum noldu diyee hadi hayırlısı canım
kızlarr
günaydınnnnnnnnnnnn
ben gece mahvoldumm,habire pırtlattımmkociş nasıı uyudu bilmiyorumm..
Vitamin olsun diye baklagil yapayım dedim,kurufasülye yaptım off offf zaten gazlıydımm anam anamm anammmmmmm
sabah sabah güldüreyim siziiiiiiiiiiiiii
perdogann,elif_fatih,eks battasım addoşşşş
inşş adet olmazsınızda hamişşsinizidrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim canım ne olsun aynı şeyler benim buaydan umudum yok o yüzden belirtimde yok zaten batasıcamı bekliyorum hatta gelsede ve bitsede halvete girsem diye tetikteyim canım inş.senin halan gelmez canım hakkımızda hayırlısııııııı aminnnnn
kızlarr
günaydınnnnnnnnnnnn
ben gece mahvoldumm,habire pırtlattımmkociş nasıı uyudu bilmiyorumm..
Vitamin olsun diye baklagil yapayım dedim,kurufasülye yaptım off offf zaten gazlıydımm anam anamm anammmmmmm
sabah sabah güldüreyim siziiiiiiiiiiiiii
günaydın canımmm hoşgeldin çalışınca öle oluyoo napalımmm
inşallah bende mayısta listedeyimamiiinn
günaydınnn vitoşummm kocişi zehirleme de sonraaaa tatlım ya
nasılsın canım miniğimiz nasılllllllmııııışşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?