Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın canlarımmm napıosunuz kaç gündür giremedim yoğunluktan özledim siziiiii

erdgnım elifim inş gelmez kırmızılar hayırlısıyla hamişsinizdir

periiiiiiimmmmm canım benim ya okudum az önce gününde geçmiş ama niye negatif çıktı yaaa,hakkınızda hayırlısı olsun tatlı arkidişim benim mayıs ayında topikte patlama yaşanır inş.üzülmek kırılmak yok bu ay da tam gaz çalışmaya devam hayırlı zamanda gelsin bebişleerrrrr.bende adetimi bekliyorum gelsede başlasam çalışmalara

Son düzenleme:

inşallah canım gelmezler inşallahhhhhhh dualarımız seninle ve perimle veee elifleee hadi sevindirin bizi kızlarrr hamişler umut veriyo bizee

Bende seni merak ediyodum noldu diyee hadi hayırlısı canım

günaydın ışılımmm, sağol canım inşallah, bekliyoruz (beklemiyoruzz !!!) bakalımmm.
hepimiz için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah, geç olsun da güç olmasın kıslar.

inşallah canım gelmezler inşallahhhhhhh dualarımız seninle ve perimle veee elifleee hadi sevindirin bizi kızlarrr hamişler umut veriyo bizee

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzu güzel dileklerin seni de bulsun inşallahhhhhhhhhhhhh :))) herkese nasip olsun bebiş

Oy oy oy topikteki herkes hemileymişşşşşşşşşş herkesin ikişer üçer bebişlerimi olmuşşşş aman amannnnnnnnnnnnnnn tey tey tey tey
Bebişaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlar olsunnnnnnnn mutluluk olsun ,huzur olsun,aşk olsun ve en önemlisiiiiiiiiii bol bol halvet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :=))))))))))))))))))

inşallah canım inşallah hepimiz hayırlı zamanda hamiş kalalım :)) aminnnnnnnnnnnn

nasılsın battaşım var mı sende gelişme bende tık yok bat bugün en geç yarın akşama kadar beklicem sonra direk hastaneye :))) cıstak cıstak

kızlarr
günaydınnnnnnnnnnnn
ben gece mahvoldumm,habire pırtlattımm kociş nasıı uyudu bilmiyorumm..
Vitamin olsun diye baklagil yapayım dedim,kurufasülye yaptım off offf zaten gazlıydımm anam anamm anammmmmmm

sabah sabah güldüreyim siziiiiiiiiiiiiii

nasılsın battaşım var mı sende gelişme bende tık yok bat bugün en geç yarın akşama kadar beklicem sonra direk hastaneye :))) cıstak cıstak

iyiyim canım ne olsun aynı şeyler benim buaydan umudum yok o yüzden belirtimde yok zaten batasıcamı bekliyorum hatta gelsede ve bitsede halvete girsem diye tetikteyim canım inş.senin halan gelmez canım hakkımızda hayırlısııııııı aminnnnn

sağol canımm hafzakımm...
iyi ki varsınız kızlar ya, birlikte sevinip birlikte heyecanlanıyoruz, yeri geliyor birlikte üzülüyoruz, birlikte yeniden umutlar yeşertiyoruz. ne güzel paylaşımlarımız var, hepinizi çok seviyorum. inşallah allah bozmaz, hepimize de bebişler verri. amin

tırsın alçaklar 3,5 atın korkaklar iyilerin dostu kötülerin düşmanı gazman vitamin geliyoooooorrr :))) olacak kuzu böyle şeyler pırttıdı pırttıdı pırt :)))

amin canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah normal şartlarda bugün en geç akşama kadar gelmesi lazım normalde sabah gelmesi gerekiyodu du bakalım elimden geldiğince geç olacakmışım gibi telkinliyorum kendimi :)

günaydınnn vitoşummm kocişi zehirleme de sonraaaa tatlım ya

nasılsın canım miniğimiz nasılllllllmııııışşşşşşşş

günaydın canımmm hoşgeldin çalışınca öle oluyoo napalımmm

inşallah bende mayısta listedeyim amiiinn

adoooooşşşşşşşuummmmmm enerjik arkadaşım benim şu yerinde duramayan halinin sırrını bana da versen,hiç bişi yapasım yok halvet malvet hak getire napcam bennnn

günaydınnn vitoşummm kocişi zehirleme de sonraaaa tatlım ya

nasılsın canım miniğimiz nasılllllllmııııışşşşşşşş

iyiyim canım sadece cok gazlıyımmm
aksamları eve gidene kadar karnım fena şişiyo göbücükkk kocaman oluyooo
Bebişide cumartesi günü gidince görücemm inşlaahh.
Kötü birsey olmasada kalp atısını fln duyabilsem canım.

Sen daha adet olmadın mı canım yaa,hadi olda hemen halvete baslaa beni yalnız bırakmayın hepiniz hemen gelinki peşpeşe patlaatalım bebişlerimizi Allahın izniylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…