- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.561
iyiyim canım sadece cok gazlıyımmm
aksamları eve gidene kadar karnım fena şişiyo göbücükkk kocaman oluyooo
Bebişide cumartesi günü gidince görücemm inşlaahh.
Kötü birsey olmasada kalp atısını fln duyabilsem canım.
Sen daha adet olmadın mı canım yaa,hadi olda hemen halvete baslaa beni yalnız bırakmayın hepiniz hemen gelinki peşpeşe patlaatalım bebişlerimizi Allahın izniylee
inş hayırlısıyla duyarsın canım aklına kötü şeyler getirme sakıınnn
benim kürtajın üstünde 2 hafta geçti en az 2 haftam daha var adeteee geçmio sanki zaman,hayırlısıyla arkandan yetişcez canımmm
oooooohh yeeeaahhhh
oooooohh yeeeaahhhh
oooooohh yeeeaahhhh
hoşgeldinnnn bojoum nabersinnnn???
çatlak karıı neye ohhhhhhhhhhh yeaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
adoooooşşşşşşşuummmmmm enerjik arkadaşım benim şu yerinde duramayan halinin sırrını bana da versen,hiç bişi yapasım yok halvet malvet hak getire napcam bennnn
iyiyim ışılıımm süperiimmm
sen napıyon bebişim?
ahaaa geldi bi kıpır kıpr dahaaa
günaydın canıım hoşgeldin napak çalışıyokkk sen napıyoon
tatlıııımmmmmmmmmmmmmmmm burdayımmmmmmmmmm olmaz halvetsiz hayat olmazzzzzzzzzz işin sıırrı yımırtayıı dölleyebilen spermde:=))) yeni bir kampanya başlattım kampanyamın adı :haydii kıslarrrr hergün halveteeeee haydi kıslar halveteeeeeee:=)))))))))))))
canım benim enerjiiimmm bilmem kii yani sabah kalkıyorummm önce allaha dua ediyorum bana verdigi herşey için ona şükrediyorum evden çıkana kadar ve yolda işe gelene kadar durmadan dua ediyorum sonrada içime bi gülümseme geliyooo hani derler ya dua insanı rahatlatır hakikaten günün bütün stresini unutuyorummmmm sonrada iş yerinde espiriler neşe enerji flan zamn geçiyoooo sizler varsınız tabiii bide enerjimin büyük ve güzel tarafı aslında sizsinizzzz artık hepinizi tanıyorum kimin neye kırılacagını yada hangi espire üzülüecegini az çok biliyorum:=) ben yapım geregi bişeye çok fazla odaklanamıyorum azıcık hiperaktifimmmmmmmmmm ne yapim yaaaaaaaaaaaaaa kurt var bende kurtttttttttt popomun üstüne oturamam hiiiçççççççççççççççççç kaynıyoooooooo heryerimmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))))))))))))))
ben acayıpppp uyuzummm yerimden kalkmak istemiommmm çok yorgunum halbuki bişi yapmadım yorulcakkk
tatlıııımmmmmmmmmmmmmmmm burdayımmmmmmmmmm olmaz halvetsiz hayat olmazzzzzzzzzz işin sıırrı yımırtayıı dölleyebilen spermde:=))) yeni bir kampanya başlattım kampanyamın adı :haydii kıslarrrr hergün halveteeeee haydi kıslar halveteeeeeee:=)))))))))))))
canım benim enerjiiimmm bilmem kii yani sabah kalkıyorummm önce allaha dua ediyorum bana verdigi herşey için ona şükrediyorum evden çıkana kadar ve yolda işe gelene kadar durmadan dua ediyorum sonrada içime bi gülümseme geliyooo hani derler ya dua insanı rahatlatır hakikaten günün bütün stresini unutuyorummmmm sonrada iş yerinde espiriler neşe enerji flan zamn geçiyoooo sizler varsınız tabiii bide enerjimin büyük ve güzel tarafı aslında sizsinizzzz artık hepinizi tanıyorum kimin neye kırılacagını yada hangi espire üzülüecegini az çok biliyorum:=) ben yapım geregi bişeye çok fazla odaklanamıyorum azıcık hiperaktifimmmmmmmmmm ne yapim yaaaaaaaaaaaaaa kurt var bende kurtttttttttt popomun üstüne oturamam hiiiçççççççççççççççççç kaynıyoooooooo heryerimmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))))))))))))))
ben acayıpppp uyuzummm yerimden kalkmak istemiommmm çok yorgunum halbuki bişi yapmadım yorulcakkk
bana odaklan yawrıımm
Kurtlu böcük seni
ışılımmmmmmmmm ben sana arısütünü öneriyorum int.araştır istersen ben bu ay kullanacam hem dogurganlık için hemde böyle enerji flan veriyooooooooo ((ayyyyyyyy ben fazla enerjiden patlamayım sontraaaaaaaaaa:)))))))))
adeti düzenliyoooo bayagı iyi ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?