Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

inş hayırlısıyla duyarsın canım aklına kötü şeyler getirme sakıınnn

benim kürtajın üstünde 2 hafta geçti en az 2 haftam daha var adeteee geçmio sanki zaman,hayırlısıyla arkandan yetişcez canımmm

adoooooşşşşşşşuummmmmm enerjik arkadaşım benim şu yerinde duramayan halinin sırrını bana da versen,hiç bişi yapasım yok halvet malvet hak getire napcam bennnn

tatlıııımmmmmmmmmmmmmmmm burdayımmmmmmmmmm olmaz halvetsiz hayat olmazzzzzzzzzz işin sıırrı yımırtayıı dölleyebilen spermde:=))) yeni bir kampanya başlattım kampanyamın adı :haydii kıslarrrr hergün halveteeeee haydi kıslar halveteeeeeee:=)))))))))))))

canım benim enerjiiimmm bilmem kii yani sabah kalkıyorummm önce allaha dua ediyorum bana verdigi herşey için ona şükrediyorum evden çıkana kadar ve yolda işe gelene kadar durmadan dua ediyorum sonrada içime bi gülümseme geliyooo hani derler ya dua insanı rahatlatır hakikaten günün bütün stresini unutuyorummmmm sonrada iş yerinde espiriler neşe enerji flan zamn geçiyoooo sizler varsınız tabiii bide enerjimin büyük ve güzel tarafı aslında sizsinizzzz artık hepinizi tanıyorum kimin neye kırılacagını yada hangi espire üzülüecegini az çok biliyorum:=) ben yapım geregi bişeye çok fazla odaklanamıyorum azıcık hiperaktifimmmmmmmmmm ne yapim yaaaaaaaaaaaaaa kurt var bende kurtttttttttt popomun üstüne oturamam hiiiçççççççççççççççççç kaynıyoooooooo heryerimmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))))))))))))))

maşallah canım allah neşeni enerjini daim etsinnn,şu kurtlarından biraz da benim totişe yollaaa duramasın yerindeee

benim adete kadar korunmam lazım canım sonra başlıycaz çalışmaya ne bilim kürtajdan sonra canım hiç istemez oldiiiiiiiiiiii toparlanmamm lazım koçiş üzülür sonraaa

ben acayıpppp uyuzummm yerimden kalkmak istemiommmm çok yorgunum halbuki bişi yapmadım yorulcakkk

ışılımmmmmmmmm ben sana arısütünü öneriyorum int.araştır istersen ben bu ay kullanacam hem dogurganlık için hemde böyle enerji flan veriyooooooooo ((ayyyyyyyy ben fazla enerjiden patlamayım sontraaaaaaaaaa:)))))))))
adeti düzenliyoooo bayagı iyi ????????

bana odaklan yawrıımm
kurtlu böcük seni

bana odaklan yawrıımm
Kurtlu böcük seni

sana odaklanırsam ikimizin enerjisindennnnnnnnnnn çok fena veletlerrrrrrrrrr çıkarrrrrrrrrr ortayaaaaaaaaaaaa ammaaaaannnnnnnnnnn sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu topiktekiiiiiiiii yosmalarrrrrrrrr halveteeeeeeeeeeee doymasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:=)))))))))))))))))))))
herbirinin ikişer üçerrr piçleriiiiiiiiiiiiiii olsunnnnnnnnnnnnnnn tey tey tey

nasıl yapıyoz arısütü şeysini darling?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…