Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bakıyım bi canım böle olmuyo çünküüü
bişi yapmadıına emin misiinnn

valla yapmıom yaaaa

über ötesiii manyaxxxx

bişi yapmadıına emin misiinnn

ısılllllllllllllllllll hıııııııııııııııı gece noldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii noldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bol bol uyuyorum kocişe fırsat bile vermiyorum uyumaktannn

nasıl yapıyoz arısütü şeysini darling?

valla yavruuu kuşummmmmmmm minik kelebekimmmm dün biraz araştırdım arısütünü saf olarak almak en iyisiymiş oda arısütünü tahta kaşıga(kesinlik metal olmayacak) azıcık alıyosun ve dilinin altına yerleştiiriyosun 5 sn içinde eriyoo zaten o kadar yani hersabah kahvaltıdan 15 dk önce yani tatlım yada balla karıştırıp direk yutabiliyosun tatlııııııı minikkkkkkkk kediiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm:=)) daha ayrıntılı bilgi için lütfenn www.halvette başarısızım ne yapsam.com.tr yi tıklaaaaaaaaaaaaaaaaa benim sitemmmmmmmmmm dermişimmmmmmmmmmmmmmmmm yada sıcak sohbet hattıı 0900 gel bebek yapalımı-tuşla araaaaaaaaaaaaaaa:=))))))))))))))))

bol bol uyuyorum kocişe fırsat bile vermiyorum uyumaktannn

kıssssssss ışılllllllll silkelennnn ve kendine gell seni halvete davet ediyorummmmmmmmm kıs sen hurimisin uyuya uyuyaaa nasıl bebek olacak acabaaaaaaaaaaaaaaa hasbaaaaammmmmmmmmma bak yaaaaaaaaaaaaa kıs sen yeni gelinmisin halveti görünce korkup saklanacakkkkkkkkkkk yosmaaaaaaaaaa hemen yasakın bitinceeeeeeeeee halvet halvet halvettttttttttttttt

tamam adoşumm yaaa kısmaaa valla elimde deil 7 24 uyusam uyurum yani,bugünden itibaren daha enerjik olcaammmm pitaminimi içiyimdeee

yaa bizler nasıı çalışıyoruz dimiiii
burda gırgır yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ahahaaaaaaaaaaaaaaa

biz yine edepliyiz anam karşı masamdaki çalışma arkadaşımın yarın kına gecesi var oda kk üyesi topiğindeki kızlar kına gecesi yapıyolar ona topikte, müzikte yüklemişler açtık bizde burda dinliyoz az daha durayım kalkıp oynayacam valla resmen sanal alemde kına gecesi yapıyolar

tamam adoşumm yaaa kısmaaa valla elimde deil 7 24 uyusam uyurum yani,bugünden itibaren daha enerjik olcaammmm pitaminimi içiyimdeee

hıhhhh şöyleeeeeeeee bu neee yaaa bu nedir yanii bu nasıl bir bana dokunmayan sperm bin yaşasıncılıktır,bu nasıl bir amaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn yemişim halvetiniiiiiiiiiiiii olursa ekimeeeeeeeee olmazsaaaaaaaaaaa kasımacılıktıırrrrrrrrrrrrrrrrr,bu nasıl bir sergeşliktirrrrrrrrrrrrrr,bu nasıllll bir adam sendeciliktirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniziiiiiiiiiiiiiii bol bol halvetliiiiiiiiiii gecelereeeeeeeeeeeee davetttttttttt ediyorummmmmmmmmm ama yok benim veletim gündüzleme de olabilirrrrrrrrrrrrrrrr diyosanızzzzzzzzzzzzz halvetli gündüzleredeeeeeeeeeeeeee davetttttttttttttt ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))))))))))))))))))))

amannnnnnnnnnnnn hafzakım söyle arkidişineeeeeeeeee ilk geceyideeeeee sanalaaaaaaaaaaaaa taşımasınnnnnnnnnnnnnn mazallahhhhhhhhhhhhhhhhh puhahahahhaahaaa :=))))))))))))))) yada taşırsada bizede haber versinnnnnnnnnnnnn canlı canlıııııııııııı performansssssssssssss bakarızzzzzzzzzzz yaniiiiiiiiiiiiiiii :=))))))))))))))))))))))))))))

ya resmen kendimden utandım şu an ben neymişim böleeee sen ne dersen o komutanım emir ve görüşlerine hazırımmmm

taşır mı taşır bunlar onuda yapar anaaamm çatlak bu kk hatunlarııı
Tabii canımm anında topikten anons yaparım ben sizee hiç merak etmeyinnn

ya resmen kendimden utandım şu an ben neymişim böleeee Sen ne dersen o komutanım emir ve görüşlerine hazırımmmm

hahahahaaaa yerim seni birinci görevimmm sayın asker anneee yaskın biter bitmez giyinip süslenip yada sen bilirsin direk soyunup kocişini beklemek ve mutlu etmekkkkkkkkkk sınırsız halvetttttttttttttttt veriyorum sanaaaaaaaaaaaaaa :=)))))))))))))))))))))))))))))))))

katılıyoruumm tatlımmm kesinlikle gün gece farketmez ben koçişe küsken bile yalakalık yapıyorum napıyımm yumyum günümü kaçırmamak içinn

yasak bitti zaten tatlişim korunma süremiz var adete kadar,görevimi layıkıyla yerine getirceme and içeriimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…