- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.581
bişi yapmadıına emin misiinnn
bakıyım bi canım böle olmuyo çünküüüışılımmmmmmmmm ben sana arısütünü öneriyorum int.araştır istersen ben bu ay kullanacam hem dogurganlık için hemde böyle enerji flan veriyooooooooo ((ayyyyyyyy ben fazla enerjiden patlamayım sontraaaaaaaaaa:)))))))))
adeti düzenliyoooo bayagı iyi ????????
sana odaklanırsam ikimizin enerjisindennnnnnnnnnn çok fena veletlerrrrrrrrrr çıkarrrrrrrrrr ortayaaaaaaaaaaaa ammaaaaannnnnnnnnnn sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu topiktekiiiiiiiii yosmalarrrrrrrrr halveteeeeeeeeeeee doymasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:=)))))))))))))))))))))
herbirinin ikişer üçerrr piçleriiiiiiiiiiiiiii olsunnnnnnnnnnnnnnn tey tey tey
ışılımmmmmmmmm ben sana arısütünü öneriyorum int.araştır istersen ben bu ay kullanacam hem dogurganlık için hemde böyle enerji flan veriyooooooooo ((ayyyyyyyy ben fazla enerjiden patlamayım sontraaaaaaaaaa:)))))))))
adeti düzenliyoooo bayagı iyi ????????
ısılllllllllllllllllll hıııııııııııııııı gece noldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii noldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasıl yapıyoz arısütü şeysini darling?
huhu biiiz geldiiik
bol bol uyuyorum kocişe fırsat bile vermiyorum uyumaktannn
kıssssssss ışılllllllll silkelennnn ve kendine gell seni halvete davet ediyorummmmmmmmm kıs sen hurimisin uyuya uyuyaaa nasıl bebek olacak acabaaaaaaaaaaaaaaa hasbaaaaammmmmmmmmma bak yaaaaaaaaaaaaa kıs sen yeni gelinmisin halveti görünce korkup saklanacakkkkkkkkkkk yosmaaaaaaaaaa hemen yasakın bitinceeeeeeeeee halvet halvet halvettttttttttttttt
yaa bizler nasıı çalışıyoruz dimiiii
burda gırgır yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ahahaaaaaaaaaaaaaaa
tamam adoşumm yaaa kısmaaa valla elimde deil 7 24 uyusam uyurum yani,bugünden itibaren daha enerjik olcaammmm pitaminimi içiyimdeee
biz yine edepliyiz anam karşı masamdaki çalışma arkadaşımın yarın kına gecesi var oda kk üyesi topiğindeki kızlar kına gecesi yapıyolar ona topikte, müzikte yüklemişler açtık bizde burda dinliyoz az daha durayım kalkıp oynayacam valla resmen sanal alemde kına gecesi yapıyolar
hıhhhh şöyleeeeeeeee bu neee yaaa bu nedir yanii bu nasıl bir bana dokunmayan sperm bin yaşasıncılıktır,bu nasıl bir amaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn yemişim halvetiniiiiiiiiiiiii olursa ekimeeeeeeeee olmazsaaaaaaaaaaa kasımacılıktıırrrrrrrrrrrrrrrrr,bu nasıl bir sergeşliktirrrrrrrrrrrrrr,bu nasıllll bir adam sendeciliktirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniziiiiiiiiiiiiiii bol bol halvetliiiiiiiiiii gecelereeeeeeeeeeeee davetttttttttt ediyorummmmmmmmmm ama yok benim veletim gündüzleme de olabilirrrrrrrrrrrrrrrr diyosanızzzzzzzzzzzzz halvetli gündüzleredeeeeeeeeeeeeee davetttttttttttttt ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))))))))))))))))))))
ohh ohhh kızlarrr kızlarrrrr keşke buluşabilsekkkk yawwwwwwwwwww
tatatatammmmmm
amannnnnnnnnnnnn hafzakım söyle arkidişineeeeeeeeee ilk geceyideeeeee sanalaaaaaaaaaaaaa taşımasınnnnnnnnnnnnnn mazallahhhhhhhhhhhhhhhhh puhahahahhaahaaa :=))))))))))))))) yada taşırsada bizede haber versinnnnnnnnnnnnn canlı canlıııııııııııı performansssssssssssss bakarızzzzzzzzzzz yaniiiiiiiiiiiiiiii :=))))))))))))))))))))))))))))
ya resmen kendimden utandım şu an ben neymişim böleeeeSen ne dersen o komutanım emir ve görüşlerine hazırımmmm
hıhhhh şöyleeeeeeeee bu neee yaaa bu nedir yanii bu nasıl bir bana dokunmayan sperm bin yaşasıncılıktır,bu nasıl bir amaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn yemişim halvetiniiiiiiiiiiiii olursa ekimeeeeeeeee olmazsaaaaaaaaaaa kasımacılıktıırrrrrrrrrrrrrrrrr,bu nasıl bir sergeşliktirrrrrrrrrrrrrr,bu nasıllll bir adam sendeciliktirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniziiiiiiiiiiiiiii bol bol halvetliiiiiiiiiii gecelereeeeeeeeeeeee davetttttttttt ediyorummmmmmmmmm ama yok benim veletim gündüzleme de olabilirrrrrrrrrrrrrrrr diyosanızzzzzzzzzzzzz halvetli gündüzleredeeeeeeeeeeeeee davetttttttttttttt ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))))))))))))))))))))
hahahahaaaa yerim seni birinci görevimmm sayın asker anneee yaskın biter bitmez giyinip süslenip yada sen bilirsin direk soyunup kocişini beklemek ve mutlu etmekkkkkkkkkk sınırsız halvetttttttttttttttt veriyorum sanaaaaaaaaaaaaaa :=)))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?