- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.601
taşır mı taşır bunlar onuda yapar anaaamm çatlak bu kk hatunlarııı
Tabii canımm anında topikten anons yaparım ben sizee hiç merak etmeyinnn
günah anam günah bacımmmmmmmmm ben bakmam anammmmmmmmm abdestim bozulurrrrrrrrrr dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))))))))))
sen de bakma,kendimi köprüden atıciiimmm
Gunaydin:))
Kizlar yumurta gelişim takibi yapilirken alttan mi bakiyorlar ultrason ile mi? Bilgisi olan?
kızlarrrr yaa midemin agrısı gecmiyo,hiçbişeym yok..
Sadece strestenn..2 güne kadarda yumoş günlerim baslıyoo..
Stresten kurtulmam lazımm( bebişimm olcak mı dıe dıee olmuyoo yaaa
hadi birer ayetel kürsi okuyalım hepimz için..
kıyma kendine tatlım çatlaklığın sınırıı yokOlan sana olur
biz yine edepliyiz anam karşı masamdaki çalışma arkadaşımın yarın kına gecesi var oda kk üyesi topiğindeki kızlar kına gecesi yapıyolar ona topikte, müzikte yüklemişler açtık bizde burda dinliyoz az daha durayım kalkıp oynayacam valla resmen sanal alemde kına gecesi yapıyolar
tatlım sanırım alttan muayene ediyolarr,bende c.tesi gtcem..
bikaç gün önce gittimde alttan muayene etti,hemde relgdim..düşün yani :/
kızlarrrr yaa midemin agrısı gecmiyo,hiçbişeym yok..
Sadece strestenn..2 güne kadarda yumoş günlerim baslıyoo..
Stresten kurtulmam lazımm( bebişimm olcak mı dıe dıee olmuyoo yaaa
hadi birer ayetel kürsi okuyalım hepimz için..
hadi ya(ben gebelik oncesi genel muayene icin dr.a gitmek istedim ve ayarlayabildigimiz tek dr erkek. Baska hastaneler en erken haziran sonuna randevu veriyordu. Ben de alttan muayenemi erkek doktorun yapmasini istemiyorum onu sikinti yaptim biraz.
kıs enderrrrrrrrrrrrrrr neyin peşindesinnnnnnnnnn sen neyinnnnnnnnnnn ???????? Bebegin peşindyesen böyleeeeeeee olmazzzzzzzzzz yosmaaaaaaaaaa kız bebek diyeee diyeeeeeeeee halvettt olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz rahat ol sal kendini kocişinin kollarınaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhh mis gibi çok takma deliiii yosmaaaaaaaaaaaaa sal içindekiiiiiiiii kötülükleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sallllllllllllllllll ,sonraaaaaaaaaaaaaa soyun veeeeeeeeee saldırrrrrrrrrrrrrrrrr koacanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:=))))))))))))))))))))))))))
ooo tatlımm yaa ne bu stress sen benide geçtinn silkin bakiiim
Okuyalım tamam
ama burda müzik çalıyo malum kınamız varrrNamaza kalkınca okurum ben
hadi ya(ben gebelik oncesi genel muayene icin dr.a gitmek istedim ve ayarlayabildigimiz tek dr erkek. Baska hastaneler en erken haziran sonuna randevu veriyordu. Ben de alttan muayenemi erkek doktorun yapmasini istemiyorum onu sikinti yaptim biraz.
Merhabalar;
bende sizin gibi bebiş deneyenlerdenim hatta mart ayı topiğiniz de de vardım.martta 5gün gecikti adetim nisan ayı adetim daha gelmedi bile enson 20martta adet oldum bugün oldu 3mayıs dün test yaptım tek çizgi çıktı adet belirtileri yaşıyorum ama adet olamadım bitürlü çok moralim bozukbide ben de pco var ama hiç gecikme olmazdı bugüne kadar hep bi iki gün erken yada aynı gün gelirdi.zaten pco var diye ya bebiş olmazsa die korkuyodum bide böyle gecikmeler olunca hepten korkmaya başladım kötüye mi gidiyo die.evlendikten sonra akıntı şeklim bile değişti.normal zamanda kuru sarımsı bi akıntı oluşmaya başladı ilişkiden bigün sonraysa şeffaf ıslak yoğun bi akıntı geliyo...enfeksiyon ya da mantar falan mı var acaba off
canım doktor muayenesinde enfeksyon olsaydı derdi sana ama mantar yada aşırı bi iltihabın olsaydı kaşıntı idrarrında yanma olurdu yinede şüpeleniyorsan adetinle beraber soğan suyuna başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?