Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
taşır mı taşır bunlar onuda yapar anaaamm çatlak bu kk hatunlarııı
Tabii canımm anında topikten anons yaparım ben sizee hiç merak etmeyinnn

günah anam günah bacımmmmmmmmm ben bakmam anammmmmmmmm abdestim bozulurrrrrrrrrr dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))))))))))

kızlarrrr yaa midemin agrısı gecmiyo,hiçbişeym yok..
sadece strestenn..2 güne kadarda yumoş günlerim baslıyoo..
stresten kurtulmam lazımm ( bebişimm olcak mı dıe dıee olmuyoo yaaa
hadi birer ayetel kürsi okuyalım hepimz için..

kıs enderrrrrrrrrrrrrrr neyin peşindesinnnnnnnnnn sen neyinnnnnnnnnnn ???????? Bebegin peşindyesen böyleeeeeeee olmazzzzzzzzzz yosmaaaaaaaaaa kız bebek diyeee diyeeeeeeeee halvettt olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz rahat ol sal kendini kocişinin kollarınaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhh mis gibi çok takma deliiii yosmaaaaaaaaaaaaa sal içindekiiiiiiiii kötülükleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sallllllllllllllllll ,sonraaaaaaaaaaaaaa soyun veeeeeeeeee saldırrrrrrrrrrrrrrrrr koacanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:=))))))))))))))))))))))))))

allahhhhh hhh canlarını almasınn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adoş dogru dimişşş başka seyleride sanal yapmasınlarrr

papilocum ben bilmiyorum valla ondan birsy diyemicem

tatlım sanırım alttan muayene ediyolarr,bende c.tesi gtcem..
bikaç gün önce gittimde alttan muayene etti,hemde relgdim..düşün yani :/

hadi ya(ben gebelik oncesi genel muayene icin dr.a gitmek istedim ve ayarlayabildigimiz tek dr erkek. Baska hastaneler en erken haziran sonuna randevu veriyordu. Ben de alttan muayenemi erkek doktorun yapmasini istemiyorum onu sikinti yaptim biraz.

ooo tatlımm yaa ne bu stress sen benide geçtinn silkin bakiiim
Okuyalım tamam
ama burda müzik çalıyo malum kınamız varrr Namaza kalkınca okurum ben

hadi ya(ben gebelik oncesi genel muayene icin dr.a gitmek istedim ve ayarlayabildigimiz tek dr erkek. Baska hastaneler en erken haziran sonuna randevu veriyordu. Ben de alttan muayenemi erkek doktorun yapmasini istemiyorum onu sikinti yaptim biraz.

canım alttan bakıyolar bebişin karnında 2-3 aylık olana kadar tüm tedavi muayene herşey alttan oluyooo malesef
ama buda daha net sonuçlar bilgiler almak için tabii tatlım BU yüzden katlanıyoruz yaa hepimiz ümraniyede gitmediğim bayan doktor kalmadıı hepsidee

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyy canmmmm benmm yaa bende kafama takmak istemiyorumm ama elimde deilllkiii..yapcam ama inşallahh yavaş yavass stresten kurtulcam allahın izniylee..

ooo tatlımm yaa ne bu stress sen benide geçtinn silkin bakiiim
Okuyalım tamam
ama burda müzik çalıyo malum kınamız varrr Namaza kalkınca okurum ben

allah kabul etsinn canm benmm,bizede dua ett..kendime gelmem lazımm,her halvetten snra kasılıyorumm tutcak mı die..halvet esnasında sıkıntı yok amaa :)))

bitanemm benm üzermi örttüler cihazıda zaten yardımcı asistan hazırladı doktor sadece bakıyo ama senin ne biyerni görüyo nede dokunuyo rahat ol..hem saglımız için bebişimz içinn kasma kendini

pendercim sen böyle değildin bebişim noldiiiii.bak stres yapma lütfennnnnnnn.stres yaptığımızdan bunları yaşıyoruz.akışına doğallığına bırakkkk.....Rabbime bırakkkk herşeyiii en iyisini bizim içiin o bilir bu şekilde bak olaya

Merhabalar;
bende sizin gibi bebiş deneyenlerdenim hatta mart ayı topiğiniz de de vardım.martta 5gün gecikti adetim nisan ayı adetim daha gelmedi bile enson 20martta adet oldum bugün oldu 3mayıs dün test yaptım tek çizgi çıktı adet belirtileri yaşıyorum ama adet olamadım bitürlü çok moralim bozuk bide ben de pco var ama hiç gecikme olmazdı bugüne kadar hep bi iki gün erken yada aynı gün gelirdi.zaten pco var diye ya bebiş olmazsa die korkuyodum bide böyle gecikmeler olunca hepten korkmaya başladım kötüye mi gidiyo die.evlendikten sonra akıntı şeklim bile değişti.normal zamanda kuru sarımsı bi akıntı oluşmaya başladı ilişkiden bigün sonraysa şeffaf ıslak yoğun bi akıntı geliyo...enfeksiyon ya da mantar falan mı var acaba off

canım doktor muayenesinde enfeksyon olsaydı derdi sana ama mantar yada aşırı bi iltihabın olsaydı kaşıntı idrarrında yanma olurdu yinede şüpeleniyorsan adetinle beraber soğan suyuna başla

canım doktor muayenesinde enfeksyon olsaydı derdi sana ama mantar yada aşırı bi iltihabın olsaydı kaşıntı idrarrında yanma olurdu yinede şüpeleniyorsan adetinle beraber soğan suyuna başla

soğan suyuna başlamayı düşünüyorum da bi adet olabilsem peki ilişki sonrası şeffaf akıntı normal mi sizde de oluyomu canım ya ? 7aylık evliyim ve herseferinde yaşadım ben bunu ama herkeste var mı merak ediyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…