- Konu Sahibi Masalsularam
-
Bende yumurtlama donemindeyim benimde benimd bugum riskli gunum ama ben bugun mutfak temizlicem booo. Yorgun olcammuhteşem döneme girmiş bulunmaktayımii değerlendirmem lazım.incir kürüme başyayaım akşama yemekten önce bi bardak hüpleteyim.aslında bende ısapanak yapabilirim yanınada bişeyler eklerim.ii aklıma getirdin.
1.eve gideyim yemeğimi yapayım
2.banyomu yapayım misler gibi
3.bol miktarda ceviz ve türevleri.sonra süslenip püsleneyim
veeee çalışmlar başlasın
canım daha önce sordummu hatırlamıyorum ne kadrlık evliydin sen
yemekten sonra sert kahve şekerim...
ayyyy bu arada bu sarı topicikler beni öldürecek .bu kadar mı cuk oturur muhabbete. çok tatlılar...
canım şansın bol olsun. dananın gözü çıksın bugün inşallah.
heheheheheee bayılıyorum bu sarı kafalara.bazen ookadar güzel yansıtıyorki duygularımız.yazıyla belki ruh halimiz anlatamıyoruz ama bu sarı minnoşlar eklenince süper oluyor.
Ben bu adama kahveyi nasıl içiririm bilememdim işte.hiç sevmez.burnunu tutup zorla içireyimIçmezsede küserim oda gider uyurum vallaaa çekemem bide onun nazını
heheheheheee bayılıyorum bu sarı kafalara.bazen ookadar güzel yansıtıyorki duygularımız.yazıyla belki ruh halimiz anlatamıyoruz ama bu sarı minnoşlar eklenince süper oluyor.
Ben bu adama kahveyi nasıl içiririm bilememdim işte.hiç sevmez.burnunu tutup zorla içireyimIçmezsede küserim oda gider uyurum vallaaa çekemem bide onun nazını
bende yumurtlama donemindeyim benimde benimd bugum riskli gunum ama ben bugun mutfak temizlicem booo. Yorgun olcam
kıss ne dediler cevap yazmışlarmı
Bende yumurtlama donemindeyim benimde benimd bugum riskli gunum ama ben bugun mutfak temizlicem booo. Yorgun olcam
ama böyle bir günde küsülür müüüüü :26:
Kafeinli başka birşey, mesela kola ?
küsme tatlım alternatif bişeyler bul bak kola iyi fikir
hayır canımmmmmmm bende çatlıycam meraktannnnnnnnn. laboratuvarı arıyoruz yorum yapmıyorlarrrrr pislerrrrrrrrrrrrrrrrrrr hıhhhhhhhhhhhhhhhh
ben bir Tuzlaya anneanneye gideyim akşam gelince bilgisayara bakarım. gezeyim azıcık kafa dağıtayım yoksa bu stresten dolayı yaşadığım mide ve karın ağrım geçmeyecek yakında ülser olucammmmmmmmmmmmm
hadi hepinize mucukssssssssssssssssssssssssss
ayın 11 inde 10 ay dolacak canım... çok uzun denemelerimiz olmadı, geçen ay bir şans vermiştik, olmadı. ben sanki hemen olacakmış gibi kendimi çok hazırlamıştım ama işin iç yüzü öyle değilmiş. ama şimdi çok şeyler öğrendim burdan, vizede sıfır aldım ama finalde inşallah geçicem. olmadı bütünlemesi var bunun, hiç bilemedin yaz okulunda veririrm garrrannnnntiii
bana kalırsa değerler normla.hareketli olanların sayısı daha yüksek.neyse çok takılma elbet güzel yorumlayacak bi labaratuar bulursun.git dolan az datlumm açılırsın
Beni gören de ciddi ciddi iş yapıyorum sanır... Ekrana bakıp bakıp , kaldığım sayfayı not ediyorum bir de çıkarken, hiçbirşey kaçırmam lazım
değilmiii yaaa.inşşş bütünlemeye kalmadan hepücüğümüzün karnı bebiş dolar
bu saatlerde buranın bekçisi gibi hissettim ikimizi.tam kalabalık zamanda işşş vardıııı .neyseeeeeee mesaim dolana kadar burdayım
Eklendin cNIMCIMMMMMMMMM hoşgeldiiiinnn sefalar getirdinnnn mis kokulu öpücükler sanaaaaaaa
Maşallahhhhhhhh nazar değmesin polymmmmmmmmmmmmmmmmmİnşallah doğumun da böyle kolay olurrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?