Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

aminn canmm haklısınnn inşallahhh hayırlısı olur hakkımızdaaa

HEYOOOOOOoooooOOOOoooooooOOOOooooooo

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

GUNUMUZZZ HERR gUNDENNN gUZEllllLLLLLLL OLSUNnnnnnnnnnnnnnnNNNNNNNNN

HErRRRRR GUNUMUZDEEEEEEE DuNDENNNNNNNNNNN GUZELLL OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

GUNUMUZZZ AYDINNNNNNN yumurtlarimizz saglikliii Spermcanlarimizzz supermennnnn gibii olsunnnnnnnnnnnnnnn

gunaydinnnnnnnnnnnnn

Tunaydinnnnnnnnnn :)))))))))))

slmmmmmmmm hatunlar ara ara geldim yahu bugünn iki laf etmeden işim çiktı poffffffff. kaç defa ceeee deyip kaçtım

moralim altüst oldu dün gece test yaptım negatif çıktı ama ben anne olmak istiyorum ilk denemede tutması imkansızmı ki bunun anlamıyorum

ilk denemede olması imkansız deil ama genel olarak düşük bi ihtimalmiş okudugum kadarıyla..
üzülme canm benm bu ay olmadı gelecek ay olur..daha ilk deneme ne ki..aramızda yıllardır deneyenler var..
kac yıllık yada aylıkk evlisinn canmm

zeytincimmmmmmmm ve cekirdegiiiiiiiii hosgelmisssssss cok gezentii oldunuzz sizz ikinizzz :))) yoklamalarda yok yazilmaya basladinizzz ona goree:))

anaaam yok yazmayın yavv yok kız dün en evi temizledimde ondan giremedim halimi görseniz gülmekten catlarsınız..12 de basladımmı temizlige ilk salonu cektim süpürkeyle hopp yoruldum koltuga gec 10 dk ense sonra salonu sildimm hoop tekrar yorgunluk uzat ayakları :) mutfagı cekıyorum anaaaaam uyku coktüü hooop yat yataga 2 saat miş gibi uyu böle böle her zaman 3 saatte biten temizlik aksam 6 da bitti yavv DDDDDDDDD

6 haziran 2010 da evlendim o kadar sabırsızlanıyorumki rüyamda bile testler çocuklar havalarda uçuşuyo bilinç altına çok fena yerleşmiş durumda

tatlım sen daha ilk deneme de stres yapıosan biz ölelim ben varya 2.5 sene ugrastan sonra kalabildim cok sükür bunu 10 sene 12 sene deneyenler var ..sen ilk denemeyle strese girdinse senin cok işiinn varr

kızlarrrrrrr peri nerelrde hiç girmedi dımı bugün ne oldu acaba :26::26::26::26: canım mı sıkkın acaba

ıstem dışı önünü alamıyorum ki böyle giderse stresten olcağı varsa da olmaz

zeytin haklı canım ne bu böyle sakin ol
arkadaşımda sen gibiydi olmayacak olmayacak diye doktor bile dedi böyle yaparsan olmaz diye hormonlarınızı yanlış etkiliyormuşsunuz
oyüzden sakin ol bebişe odaklanmadan hayatını yaşa bak o zamanda gelivercek bebişin
örneğin birşeye üzülüp stres yaptığında adettinde gecikiyor buda aynen öyle
dediğin gibi olacağıda oldurmuyorsun bu şekilde davranarak tatlım

TATLI TEYZELERİMİZ BEBİŞİM İLK GİYSİLERİNE BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
DARISI TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMIN BAŞINA TEZ VAKİTTE İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…