- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.641
küsttttttttüüüüüük size biz gidiyoruz hıhhh
bizi hiç soran yok kidemekki aranan biri değilim burda
:82::82::82: nabresin datlummmmcanımcımmmm esrarengiz hatunumm burdayımmmm
kızlar eşim ikna oldu ve dün sperm testi yaptırdı..sonuç total sperm 165 milyon 55 milyon sperm %35 ileri hareket %15 yavaş hareket çıktı...inşallah şu kistim kaybolmuşturda bu ay klomene devam edebilirimmm...dua edin ne olur
aldıklarınnn çok şekerrrr yaaaaaaaaaaa
:82::82::82: nabresin datlummmm
ii çok şükür sevindim canımm.soğan kürü yapıyormusun sen canım
:82::82::82::82::83::83::83::83::83::83:
İyidir bebeğimm sen naparsın be yaaa
yok canım...ben sadece gündüz evdeyim... 3te işe gidicem.sabah 8 de çıkıcam... o yüzden ona vaktim olmuyor.bir de daha nce böbrek ağrısı yapmıştı soğan suyu bana.o yüzden bi daha cesaret edemedim..klomen kisti benimki 4 cm...
bir de doktor eşimin sperm sonuçlarına çok iyi deyince tek sorunlu ben kaldım...inşallah eşimi daha fazla babalık duygusundan mahrum etmem
ayyyyy dua niyetine amin inşşş.teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri senin tatlı bebişinin olsun inşallah tatlım
yok canım...ben sadece gündüz evdeyim... 3te işe gidicem.sabah 8 de çıkıcam... o yüzden ona vaktim olmuyor.bir de daha nce böbrek ağrısı yapmıştı soğan suyu bana.o yüzden bi daha cesaret edemedim..klomen kisti benimki 4 cm...
bir de doktor eşimin sperm sonuçlarına çok iyi deyince tek sorunlu ben kaldım...inşallah eşimi daha fazla babalık duygusundan mahrum etmem
TATLI TEYZELERİMİZ BEBİŞİM İLK GİYSİLERİNE BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
DARISI TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMIN BAŞINA TEZ VAKİTTE İNŞALLAH
ayyyyy dua niyetine amin inşşş.
kızlar hani diyorlarya işte yok soğan suyundan,incir küründen,hayıttan falan fıstık hamile kalmış olabilirim.aslında belkide birinin ettiği dua kabul olmuşturda hamiile kalınmıştır .oyüzden sizin benim için burda ettiğiniz dua yanımda çok çok kıymetli
hımm anladım canım. normalde öğle yemeğinden önce içilmesi gerekiyormuş bende işte olduğum için sabah içiyorum yapccak başka bişeyim yok bende ilk dafa bu ay deniyorum bakalım bana bi zararı dokunacakmı
ayyyyyyyyyyyyyyyy ben bunları görmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
yivrumm yaaa gitmiş tavşan almışş yaaaaaaa hayyy allahımmmmmmmmmm parçalarım bunlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Yirimm yirimm heryeriiiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım Allah sağlıklı birseklde onların hepsini giyip kirletmeyi sana da yıkayıp ütülemeyi nasip etsinnn
Çok güzelmişş bunlarrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?