Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
pek bi durgun yaffff topikkkk.hayurdur inşşşş.pojuuuuuuuu pitaminnnn penderrrrrrrrrr adoşşşşşşşş nirdesiniz yaffffffffffffff

kızlar eşim ikna oldu ve dün sperm testi yaptırdı..sonuç total sperm 165 milyon 55 milyon sperm %35 ileri hareket %15 yavaş hareket çıktı...inşallah şu kistim kaybolmuşturda bu ay klomene devam edebilirimmm...dua edin ne olur

karagül canım ne çabuk küsüyorsun yaffff geldiğinde direk lafa dalll şekercimmm bekleme öyleee

canımcımmmm esrarengiz hatunumm burdayımmmm

:82::82::82: nabresin datlummmm

ii çok şükür sevindim canımm.soğan kürü yapıyormusun sen canım

:82::82::82: nabresin datlummmm

ii çok şükür sevindim canımm.soğan kürü yapıyormusun sen canım

yok canım...ben sadece gündüz evdeyim... 3te işe gidicem.sabah 8 de çıkıcam... o yüzden ona vaktim olmuyor.bir de daha nce böbrek ağrısı yapmıştı soğan suyu bana.o yüzden bi daha cesaret edemedim..klomen kisti benimki 4 cm...

bir de doktor eşimin sperm sonuçlarına çok iyi deyince tek sorunlu ben kaldım...inşallah eşimi daha fazla babalık duygusundan mahrum etmem

Kız sizin ikinizinde bacaklarını kırıcammm
Gelin bakim şurayaaa
Nereye kayboldunuz öyleee bir ceee yapıpppp

haydi bebişlerimmm gelin bakimmm

halayı başlattımm sizeee

canımhemen panik olma daha evleneli bi yıl bile olmamıiş

teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri senin tatlı bebişinin olsun inşallah tatlım
ayyyyy dua niyetine amin inşşş.
kızlar hani diyorlarya işte yok soğan suyundan,incir küründen,hayıttan falan fıstık hamile kalmış olabilirim.aslında belkide birinin ettiği dua kabul olmuşturda hamiile kalınmıştır .oyüzden sizin benim için burda ettiğiniz dua yanımda çok çok kıymetli

hımm anladım canım. normalde öğle yemeğinden önce içilmesi gerekiyormuş bende işte olduğum için sabah içiyorum yapccak başka bişeyim yok bende ilk dafa bu ay deniyorum bakalım bana bi zararı dokunacakmı

Son düzenleme:
TATLI TEYZELERİMİZ BEBİŞİM İLK GİYSİLERİNE BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
DARISI TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMIN BAŞINA TEZ VAKİTTE İNŞALLAH

ayyyyyyyyyyyyyyyy ben bunları görmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
yivrumm yaaa gitmiş tavşan almışş yaaaaaaa hayyy allahımmmmmmmmmm parçalarım bunlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Yirimm yirimm heryeriiiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım Allah sağlıklı birseklde onların hepsini giyip kirletmeyi sana da yıkayıp ütülemeyi nasip etsinnn
Çok güzelmişş bunlarrrrrrrrrrrrr

inşallah sansa bir zararı dokunmaz canım...hadi bakalım hayırlısıyla hepimiz hamiş kalalım
30 mayısı heyacanla bekliycem

sakinnnnn ol kızzzzzz .sen minik pitaminimize ne zam alcan cicilerrr alda seninkilere de bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…