- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.661
sakinnnnn ol kızzzzzz .sen minik pitaminimize ne zam alcan cicilerrr alda seninkilere de bakalımmm
huleeeeaaaayynnnnnn
ayyyyyyyyyyyyyyyy ben bunları görmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
yivrumm yaaa gitmiş tavşan almışş yaaaaaaa hayyy allahımmmmmmmmmm parçalarım bunlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Yirimm yirimm heryeriiiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım Allah sağlıklı birseklde onların hepsini giyip kirletmeyi sana da yıkayıp ütülemeyi nasip etsinnn
Çok güzelmişş bunlarrrrrrrrrrrrr
ayyyyy dua niyetine amin inşşş.
kızlar hani diyorlarya işte yok soğan suyundan,incir küründen,hayıttan falan fıstık hamile kalmış olabilirim.aslında belkide birinin ettiği dua kabul olmuşturda hamiile kalınmıştır .oyüzden sizin benim için burda ettiğiniz dua yanımda çok çok kıymetli
hımm anladım canım. normalde öğle yemeğinden önce içilmesi gerekiyormuş bende işte olduğum için sabah içiyorum yapccak başka bişeyim yok bende ilk dafa bu ay deniyorum bakalım bana bi zararı dokunacakmı
hayırdır inşşşşş
kısssssss nerdesin sennnn
Canım daha var yaaaa bir kalp atışını duyayım pitamininimmnnnnnnnnn uyyy yirim ben onun dötünü,mötünüüüüüü
azcık büyüsün ben ona neleerrrr alcamm teyzesiii sözzz ama şimdi birsey almıcammm ama güzel birsey görürsemm kendimi tutamam alırımmm
Bir kalp atışını duyayımda bir onu göbüşümde hissedeyimde ondan sonra bakarızz demiiiiiiiiiii
hayttttttttttttttttttttttttttttttttttttt o ne kızzzz kareteciler gibi saldırır gibi girdin topiğee
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrr peri nerelrde hiç girmedi dımı bugün ne oldu acaba :26::26::26::26: canım mı sıkkın acaba
kızlarrrr nasılsınızzzzz..pidişimmm yumoş takibi yaptırıyomusun
SPERMI AZ CIKANN KANKIMCANNNN bu baska topiktennnn CALINTI OLARAK ALINMISTIR:)))
Yalniz spermi 1 ay -40 gun icinde % 100 artiran bisey biliyorum.Bu garantili arkadaslar.Iyisinden soyle yarim kilo kuru incir ve hakiki zeytinyagini alin.Kuru incirleri dorde bol cam kaseye doldur sonra ustune yagi dokun.Iyisinden zeytinyagini.Bunu iki gun los bir yerde saklayin.Sonra erkeklere sabah 1 -2 kasik aksamlari 1-2 kasik biraz yagindan biraz incirinden yedirin.Bazen bu yagdan ben yemeklerede koydum.Bakarsiniz bitiyor bir kase daha hazirlarsiniz bitmeden.Iki arkadas yaptik duyunca hem hareketlilik hemde sayi iki katina cikti.4. haftada farketmeye basliyor.Deneyin gorun arkadaslar garanti veririm.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/82977-azosperm-icin-caksir-otu-3.html
BURDAN CALDIMM KISLARRR
YOKK BE CNMM
bizim gelisimiz mayis sonu o zaman yaptiricam insallahhhh orda burda hicbisey yaptiramiyorummmm
sogan kurune basladim adetimin ertesi gunuu bugun 6. gunummm sogandan memnunum bakalim
halaa arada kahve akinti gibi geliyo onu gorunce seviniyorum ksit falan olustuysa sokuyodur dieeeeee
onun harici
bu ay icin calismalara baslamamizada az kaldiiii
geleneksellll yumurtlama haftasi halvet calismalarimiz icin son 3 gunnnnnnnnn sonrasindaa starrrttt :)))
hayirlsiiii
Kıslarrrrrrr sizde 2 saat arayla açıkıyomusunnnnn ben çok acıkıyorummmmmmmm yaaaaaaaaaaa bahar beni fena çarptıııııııı yakındaaaaaaa 100 kilo olucam heralllllllllllllll:=))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?