- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.681
benmde bugun reglden itibaren 9.günüm c.tesi doktor cagırdı ne dıcek bakalım yumoslar için :))
bende calısmalara basladım dün itibariylee :))))
yok yok biz küstük size konuşmuyoruzgood bye
#canimmm boll su iccc yesil cay iccc papatya iccccc
yemeee sakinnnnnn
kizimm seninn sonucc nedir bu arada nobat canin durummu nedirrr??
benimde yarin 8.gunum olucak haa bismillah deyip calismalara basliyayim diyorum ama bakalimm :))ben 12-13. gun yumurtluyorumdaa acep catliyomuuu onu bilemiyorumm isteee
valla idimmmmmmmmm nobat yarın ama geçen ay 8 gün geç olmuştum bu ay bakalım memişler davul gibi ve çok hassass herzamnki gibi bekliyorum nobatımııııı ben buay çok verimli çalışamdım hastalıktan dolatıı pek umutlu degilimm o yüzdennn minigim kendimi mayısa saklıyorummmmmmmmmmm:=)))))))))))))))
su günde iki litre fiks içiyorum ama açlık çok zor yani buu bahar aylarıı çok yediriyooo idilga
bide sana şeyi soracaktım karnıbahr ve kabagı haşladıktan sonramı fırına atıyoduk azıcık z.yaglayıpp cankuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))9
yok yok biz küstük size konuşmuyoruzGood bye
cnmmm kabak tekk yapiyosunnnn onlarii ince ince halka yappppp bi kaba koy az zeytinyagi biraz tuz koy (istege bagli un da serpeleyeblirsin uzerine ama ben yapmiyorummm kilo almamak icin )
kapta karistir firin kagidina diz at firinaaa ohhh yogurtlaaa yee cnmmmm
hem kalorisiz hemm lezzetliii
karnabahar farklııı onu hasliyosunn istersen brokoliyleee haslandiktan sonra bi kapta 1 yumurta,az sut,az yogurt,az zeytinyag,karabiber,tuz koyup cirpiyosunnnnn haslanmislarla bulamac yapip borcama koyuyosunn ben bazen taze soganda doguryorum bulamaca karistiriyorum istersen havuccc ne bulursann firina gupppppppp:))
istersen almadan once uzerine kasarda rendeleee
wala bende catlama günlerinde yogun akıntı oluyo anlıyo gibiyim ama yinede dediğin gibi
catlıyomu bakalım :))
canimm ama ben ovulasyonla takip yapiyorum daaa orda goruyorum zaten yumurtladigimi ama orda gorununce tamam yumurtladik ama catlamasi ?? oluyomuuuu
onu bi sorsana doktoruna gittiginde ovulasyonda cift cizgi gormek demek yumurtladik catladi tamammiii
sadece yumurtladik analmaina mi gelioooooo
bunuuu bulamiyorummmm cnmmcmcm bennnnn((
biz 8 aydir deniyoruz cnmmm ama benim yumurtlamam buraya gelince duzensizlesti 4 aydir yumurtlayip esas denememiz yanii
olmadi mayis sonu doktor kontroluyle denicez bakalimmm hayirsiylaaa cnm
wala bende catlama günlerinde yogun akıntı oluyo anlıyo gibiyim ama yinede dediğin gibi
catlıyomu bakalım :))
canimm ama ben ovulasyonla takip yapiyorum daaa orda goruyorum zaten yumurtladigimi ama orda gorununce tamam yumurtladik ama catlamasi ?? oluyomuuuu
onu bi sorsana doktoruna gittiginde ovulasyonda cift cizgi gormek demek yumurtladik catladi tamammiii
sadece yumurtladik analmaina mi gelioooooo
bunuuu bulamiyorummmm cnmmcmcm bennnnn((
biz 8 aydir deniyoruz cnmmm ama benim yumurtlamam buraya gelince duzensizlesti 4 aydir yumurtlayip esas denememiz yanii
olmadi mayis sonu doktor kontroluyle denicez bakalimmm hayirsiylaaa cnm
tamam canm benm sorarım mutlaka..cumartesi gitcem yaa ama pazartesi söliebilirim ancak sanaa..evde net yokk(
hakkaten catlıyomu catlamıyomu bide o var yaa bende onu sorcam mutlaka..
perdgncımm senn nasıı durdunn yaaa inş hamişsinnndeirrrrrrrrrrrr
Elifimm fatihimmm, var mı birşeyler sende? Bende henüz birşey yok nobat benim de dündüü. Bu akşam test yapıcam bakalımm.. Innşallah vardırr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?