Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
benmde bugun reglden itibaren 9.günüm c.tesi doktor cagırdı ne dıcek bakalım yumoslar için :))
bende calısmalara basladım dün itibariylee :))))

benimde yarin 8.gunum olucak haa bismillah deyip calismalara basliyayim diyorum ama bakalimm :))ben 12-13. gun yumurtluyorumdaa acep catliyomuuu onu bilemiyorumm isteee

#canimmm boll su iccc yesil cay iccc papatya iccccc
yemeee sakinnnnnn
kizimm seninn sonucc nedir bu arada nobat canin durummu nedirrr??

valla idimmmmmmmmm nobat yarın ama geçen ay 8 gün geç olmuştum bu ay bakalım memişler davul gibi ve çok hassass herzamnki gibi bekliyorum nobatımııııı ben buay çok verimli çalışamdım hastalıktan dolatıı pek umutlu degilimm o yüzdennn minigim kendimi mayısa saklıyorummmmmmmmmmm:=)))))))))))))))
su günde iki litre fiks içiyorum ama açlık çok zor yani buu bahar aylarıı çok yediriyooo idilga
bide sana şeyi soracaktım karnıbahr ve kabagı haşladıktan sonramı fırına atıyoduk azıcık z.yaglayıpp cankuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=))))))))))9

yok yok biz küstük size konuşmuyoruz good bye

nedenn cnmcmmm KARAGULUM VE TOMURCUGUU :)))
sen kimseleree kusmeeeee once bebisin icinn sonraaada bizde bebislerimize kavusalimm diee bizee bolbol dua ett lutfennnnnnnn
hamislerin dualari kabul oluyomusss ona goreeee

topigimizin hamislerinin gorevleri varrrrrrrrr
dua etmekkk cokcaaa

MUCKXXXXXXXXXXXXX once tomurcugunaaaa bebisineee sonraa sanaa :))

benimde yarin 8.gunum olucak haa bismillah deyip calismalara basliyayim diyorum ama bakalimm :))ben 12-13. gun yumurtluyorumdaa acep catliyomuuu onu bilemiyorumm isteee

wala bende catlama günlerinde yogun akıntı oluyo anlıyo gibiyim ama yinede dediğin gibi
catlıyomu bakalım :))
kac yıllık evlisin bebiştom senn

cnmmm KABAK tekk yapiyosunnnn onlarii ince ince halka yappppp bi kaba koy az zeytinyagi biraz tuz koy (istege bagli un da serpeleyeblirsin uzerine ama ben yapmiyorummm kilo almamak icin )
kapta karistir firin kagidina diz at firinaaa ohhh yogurtlaaa yee cnmmmm
hem kalorisiz hemm lezzetliii

KARNABAHAR FARKLIII ONU hasliyosunn istersen brokoliyleee haslandiktan sonra bi kapta 1 yumurta,az sut,az yogurt,az zeytinyag,karabiber,tuz koyup cirpiyosunnnnn haslanmislarla bulamac yapip borcama koyuyosunn ben bazen taze soganda doguryorum bulamaca karistiriyorum istersen havuccc ne bulursann firina gupppppppp:))

istersen almadan once uzerine kasarda rendeleee

ok dostummmmmmmm olay anlaşıldıııııııııııııııııı beebişimmmmmmmmmmmmmmm sagolasınnnnnnn:=))))
ikiz ikiz dogurasınnnnnnnn inş..amin.....

yok yok biz küstük size konuşmuyoruz good bye

canimmm seninnn TOMURCUK un bugunnnn 1 gr :)) 1 gr altinnn :)))

sen anlat bakalimmm sen o tomurcukk icinnn NELER YAPtinnnnnnnnn
kendiliginden mii geldiii nasill olduuu
bizee tiyoo ver bakalimmmmm

oylee kacmakk yokkkk:))

ben azzz yuruyusee cikarrr cnmcmmlarrrr

burdan hava raporuuuuuu ::: rezilllllllllllllllllll bir havaaaaa kapalii yagmurluu sogukkk bu ne yaaa ahh memleketimm benimm:))

yuruyusumle dualarimida yapicam insallahh herzamanki gibiiiii
sizlerede uflicemmm
insallahhhh allahh enn ahyirli zamnda ennn hayirlii enn guzell bebisleriii kismet etsinn bizlereeeeeeee

MUCXXXXXXXXXXXXXXXXX

İdilgaaa
o kabak tarifini benn kasenin içine un,kekik,nane koyuyorum azda sumuydu sütmüydü onu unuttum bakkk
Kabakları ince ince halka halka dograyıp o karısımın içine atıp tavada kızartıyordumm

tAdıı varyaaa hiç kabak değil hee çıtır çıtırrr oluyoooo
Ohh şimdi olsada yesekkkk enfesssssssssssssssssssssss
ama kızartmmaaa yasakkkk banaaa hıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (Sümbül Ağa giibi)

İdilgaaa
o kabak tarifini benn kasenin içine un,kekik,nane koyuyorum azda sumuydu sütmüydü onu unuttum bakkk
Kabakları ince ince halka halka dograyıp o karısımın içine atıp tavada kızartıyordumm

tAdıı varyaaa hiç kabak değil hee çıtır çıtırrr oluyoooo
Ohh şimdi olsada yesekkkk enfesssssssssssssssssssssss
ama kızartmmaaa yasakkkk banaaa hıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (Sümbül Ağa giibi)

Elifimm fatihimmm, var mı birşeyler sende? Bende henüz birşey yok nobat benim de dündüü. Bu akşam test yapıcam bakalımm.. Innşallah vardırr.

perdgncımm senn nasıı durdunn yaaa inş hamişsinnndeirrrrrrrrrrrr

pitamimimmmm, yaa canım gelen birşey yok Biraz kasıklarım ağrıyor ama inşallah adet ağrısı değildir.
Bu akşam eve gidene kadar olmazsa test yapıcam bakalım inşallah canım inşallah.

Elifimm fatihimmm, var mı birşeyler sende? Bende henüz birşey yok nobat benim de dündüü. Bu akşam test yapıcam bakalımm.. Innşallah vardırr.

gelen de yok giden de :))) gelmesin kışt dedim inş laf dinler :))) 9 ay gözüme gözükme dedim ama bakalım kim kazancak :)))) inşallah vardır canım bende sabırsızlanıyorum ama kendime yarın akşama kadar süre verdim umarım sabredebilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…