Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

inşallah canımmm inşallah sende vardırrrrrr.
Ama ben bünyemi biraz tanıyorsammmm Hiç umudum kalmadı, gelicek galibaaa

pitamimimmmm, yaa canım gelen birşey yok Biraz kasıklarım ağrıyor ama inşallah adet ağrısı değildir.
Bu akşam eve gidene kadar olmazsa test yapıcam bakalım inşallah canım inşallah.

yap canım yap ama ben eliften ve senden birde perimden ümitliyim
ama perim yok yaaa ben mi rastlamadım yoksa bugün hiç gelmedimi

Ooohhhhhh meaşallah testler testlerrrrrrrrrr hadi kıslar hakkımızda hayırlısı bende yarın nobatım adet olmazsam bende 5 mayıs sabahı test yapacaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm bakalım kıslarrrrrrrrrrrrrr heycan tavan yaptıııııııııı yaniiii sonuçlarıı yazınnnnnnnnnn haaaaaaaaaa zillilliilerrrrrrrrrrrrrrrr:=)

Bu arada unutmayın kıslar 5 mayısı-6 mayısa baglayan gece hıdırellez gecesi ben her yıl yaparım dilegimi ve inanıırım bu yıl da allah izin verirse yapacam kıslarrrrrrrrrr sizde yapınnnnnnnnnnnnnnn

TATLI TEYZELERİMİZ BEBİŞİM İLK GİYSİLERİNE BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
DARISI TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMIN BAŞINA TEZ VAKİTTE İNŞALLAH

yerim ben onları yaa cok güzeller bitanem..bende almak istiorum ama korkuorum erkenden almak istemiorum aalh göstermesin bişi falan olursa dayanamam görmeye die bende kendimi tutabildiğimce 3. aydan sonra alıcam insallah :)

ELIFIMMM hadii insallahh guzell haberleinleee halayy cekelimmm yarinnnnn

VEE ERDGNN cimmmmmmmmm ayy kizzz insallahhh hadii topigimizin ihtiyacii varrr biii hamislik patlamasinaaaaaa :)))

PAPILOmmm sessizz prensesimm seviyorumm seniiiii :))))))) muckssssss
pek bi narinnnnnn dusunuyorumm seniii kizz papilommmm :))))
durumlar nedirrrrrrr gelen gidennnn haberlerrr ???

ayyyyyy bu aksam mac izlemeye kacar bizzzz
sizde 8 bizde 6 da maca ben BJK liyimmm enn disiiii kartal olanindannnnnnnnnnnn
esimde fb lii( maleseff ama napalimm seviyoruzzz isteeee nede olsaa kocisimmmm benimmmmm :))))))
bakalimmmm iyi mac olurrr
kocalarinizla mac izleme keyfiiiii yasayinnn kizlarrrrrrrrrrrrr

Kislarrrrrrrrrrrr BU ARADA HIDRALLEZZ geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIiiiiii

nelerrr yapicukkkkkkkkkkk bilenlerrrr soylesinnnnnnnnnnnnnnnnnn

dileklerimizii dileyelimmmmmm

ben yazip bi kagida nehire aticam (pekde camurlu valla hizir amca benim kagidi cikarsada okuyabilirmi bilmiyorum ((
bide kagida yazip gul agacinin altina koyucammm

BASKA BILENLER

Bende Gül dalı diye biliyorum bebeem ama burda hiç Gül yok sen benim yerime ikiz bebek resmi yapıp gömer mısın topraga:)))
Bu arada benim de 5 gunüm var ama karnımın alt kısmı cok acıyor pantolon bile kesiyor ayrıca yüzustu uyuyamiyorum. .sanki iki taraftan tutup çekiyorlar gibi his var.gogusler sis bakalım ne olacak yarın son 4 kan vermek istiyorum ama korkuyorum yaa

İyi tatlım sen nasılsın.benim yaptıgım bal çörek otu tarcin bu ay yararsa hepinize ismarliyorum burası bebekler boğulsun :))

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz sırasıyla güzel haberler verir halayımızı çekeriz :)))

TATLI TEYZELERİMİZ BEBİŞİM İLK GİYSİLERİNE BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
DARISI TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMIN BAŞINA TEZ VAKİTTE İNŞALLAH

oyyyy bunlar çoook güzel güle güle giysin annesi benim de bebişim olsa ben de alsam ya şimdiden bile alasım var zor tutuyorum kendimi

hıdırellezde cumartesi gece 12 olmadan gül ağacına dileğimizi yazıp asıyoruz pazar sabah ta sabah ezanı okunmadan kalkıp alıyoruz kağıdı.deniz kenarındaysak denize atıyoruz yoksa yazılar kaybolana kadar akan suda tutuyoruz

Merhaba kızlar.

Ben en son adet 14 Martta oldum. 19 unda bittim.

4 nisan da da aşırı ateş ve baş ağırısı yaşadım. Ama hiç karın ağrım olmadı. Hafif lekelenme ve küçük kanamalar yaşadım. 2-3 gün sürdü. Normalde adetlerim çok ağrılı geçer.

Ve 24 nisanda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.

Adetlerim hep düzenlidir. Gününü şaşmaz. Eğer adet günüm değişti ise yarın birgün adet olmam gerek.

Eğer olmazsam 14 mayıs ta olmam gerek.

Moralim çok bozuk. Kafama çok takar oldum.

Göğüs uçlarım çok hassas ve hamilelik belirtilerini yaşıyor gibiyim. Ama hamile değilim sanırım

Kan testi ni çok mu erken yaptırdım?

Tekrar yaptırsam mı?

Dua edin bana ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…