Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

arkadaşlar hafif enfeksiyon kapmışım doktor antibiotik verdi ben aslında mantar sandım ama enf. dedi, o antibiotik faydalı olurmu kullanan varmı enfeksiyon için hiç? gebe kalmayı etkilermiki bu mikrop ? inş. gçer antibiotik ile..

Hamileyim hamileyim hamileyim de hamileyimm ohhh ohh yandan yandan şıkıdım şıkıdım hobbaaaaaaaaaaaaaaa :))) sabahın 05,30 un da çift belirgin çizgiyle öğrendim kızlar darısı isteyen herkesin başına oh oh yandan yandan :))))))))))))) Allahımmmmmmmmmmmm şükürler olsun sana yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu ne güzel bir haber hayırlısı olsun tatlım allahım kucağınada eksiksiz sağlıkla almayıda nasip etsin gözünüz aydın

bu ne güzel bir haber hayırlısı olsun tatlım allahım kucağınada eksiksiz sağlıkla almayıda nasip etsin gözünüz aydın

çok sağol canım aminnn pazartesi günü de doktor randevusu aldım içim içime sığmıyo gece rüyamda gördüm testi 5,30 da uyandım yapsam mı yapmasam mı düşündüm derken dedim varsa var :)) 30 saniyede belirdi çift çizgi direk ağlamaya başladım Rabbim bütün anne olmak isteyen arkadaşlarımıza tez zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

tebrik ederim canımmm çok sevindim bekliyoduk senden güzel oldu yaaa sabah sabah haberiiii
darısı başımıza inşallahh

bende rüyamda sürekli test yapmakla uğraşmıştım normalde hiç görmemiştim içim tuhaf oldu sabah hemen test yapmıştım zeytinde aynı şekilde öğrenmişti tatlım
demekki bizlere malum oldu dediğin gibi çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese tez vakitte tattırsın

evet canım ama bikaç gün önce topikte paylaşmıştım içim kıpır kıpır diye değişik bi coşku vardı içimde ay ne güzel bi duygu Allahım şükürler olsun . Allahımm tez zamanda bütün arkadaşlarımıza nasip etsin anneliği ya ne güzel bişey anneler günü bu ay ve ilk en büyük hediyem içimde.. Rabbim bebişlerimizi korusun

elifimm canmmm benmmm cook cokk sevindimmm,allah saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallahhh..
bizlerde dua et tatlımm allah hakkımızda hayırlısını versinn..tez zamanda bebişlerimz göbüşümüze konsunn..

amin tatlımmmm tez zamanda konsun bebişler göbüşleree inşallahhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Kızlar ben şimdi gidiyorum banka işlerim var öğleden sonra görüşürüz öptüm hepinizi. İyi dilekleriniz için çok teşekkür edeerim en yakın zamanda anne adaylarımızın göbüşleri dolsun inşallahh

canımmmm benim gözünüz aydın tebrik ederim çokkkkk sevindimm tatlım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
.sabah sabah süper bi haber oldu buuuu

günaydınnn kızzzzzllllaaaaaaarrrrrrrrr

Son düzenleme:
canmm kacıncı denemendi,ve herhangi bi kür yada ilaç kullandın mı,bizede bilgi versen
bizide bilgilendirsen :))
mutlu oluruzz..

tatlım 2. denemeydi kür ilaç vs kullanmadım ve benden de size tavsiye akışına bırakın Rabbim ol dedikten sonra ne kür ne ilaç hiçbirinin anlamı yok İnşallah tez zamanda sizlerde kavuşursunuz bebişlerinize AMİNNNNNN

canımmmm benim gözünüz aydın tebrik ederim çokkkkk sevindimm tatlım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
.sabah sabah süper bi haber oldu buuuu

günaydınnn kızzzzzllllaaaaaaarrrrrrrrr

Çok sağol bitanem darısı başına. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Tez zamanda kavuşun bebişlerinize öpüyorum hepinizi. öğleden sonra görüşmek üzere Muahhh hepinize

Battaşım sana demiştim ben ugurlu battaşım diyeeeeee :=)))benimle battaş olanlar hamile kalıyoo diyeeeeeeee geçen ayki battaşım vitamincdi bu ay kide sendin bak ikinizdeeeeeeeee hamişsinizzzzzzzzzzz canım çok sevindim allah kucagınada almayı nasip etsin canımmm hayırlısıyla saglıkla mutluluklaaaaaaaaa canım aminnnnnnn.......

Günaydınnnn spermlerin sultanlarıııııııııııııııı hepinizeeeeeee hayırlıııııııı cumalar diliyorum allah hepimizz dualarını bu güzel günde kabul eylesinnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr amin..............

Bu halay elif_fatih için hadiiii hepberaberrrrrrrrrr

tebrik ederim caanıımmmm
Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım

şişş battadışım olur musun bebek

güüüünnaaayyyddııınnn sssseevvgılıııııımmmmmm

günaydınnnnn tatlummmmmmmm kıss bende bugün rüyamda seni gördüm hadi bak buay bence sen Yavrımmm güven adoşaaaaaaaaa sen güvenn:=)

şişş battadışım olur musun bebek

olum bundan gayrı benimle battaş olmak paraylannnnnnnnnnnnn paraaaaaaaaaaaaaaaa:=))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…