- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.741
güüüünnaaayyyddııınnn sssseevvgılıııııımmmmmm
battaşım sana demiştim ben ugurlu battaşım diyeeeeee :=)))benimle battaş olanlar hamile kalıyoo diyeeeeeeee geçen ayki battaşım vitamincdi bu ay kide sendin bak ikinizdeeeeeeeee hamişsinizzzzzzzzzzz canım çok sevindim allah kucagınada almayı nasip etsin canımmm hayırlısıyla saglıkla mutluluklaaaaaaaaa canım aminnnnnnn.......
Günaydınnnn spermlerin sultanlarıııııııııııııııı hepinizeeeeeee hayırlıııııııı cumalar diliyorum allah hepimizz dualarını bu güzel günde kabul eylesinnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr amin..............
Bu halay elif_fatih için hadiiii hepberaberrrrrrrrrr
:2:
Tühh yaa add 5 indeki test pozitif çıkarsa seninle battaş olma şansına nail olamayacazzz
Aman pozitif çıksın da inşallah başka battaş buluruz napalım
nası yaniii ya anlamadımadoşla battaş olanlar hamişmi kalıyo
hanimişşşş benim adoşummmm bitanemmmmm balıımmm gülümümmmmmmmmmm
Ayy ne diyorum ben.... Benim taaaaa ayın bilmem kaçında nobatım.kaçtıııı gördünmü ya tühhhh
canım sen ardeşenlimiydin yoksa ben karıştırdım mı?:44:
günaydınnnnn tatlummmmmmmm kıss bende bugün rüyamda seni gördüm hadi bak buay bence senYavrımmm güven adoşaaaaaaaaa sen güvenn:=)
olum bundan gayrı benimle battaş olmak paraylannnnnnnnnnnnn paraaaaaaaaaaaaaaaa:=))))))))))))
nasıl gördün yawrımmm??
Bi de benle dalga geçiyodun pitaminimi rüyamda gördüümde,tanımadan nası görüyomuş da muş muşş
Eliffatih canım tebrikler sende hamileler kervanına giriş yaptın hayırlı olsun . Kız ayağını sürü ins bizde arkandan geliriz hayirlisiyla.bende bugun kan tahlili verdim dua edin bana ins bende bugun hamileyimmm derim.amin : D
yok yavrum ya senin bojou nicikini görüyom burdaaaaaaaa işteeeeeeeeeee aaaa diyom bojoum hamişmiş diyorummmmmmmmmm seviniyomöyleydi lan zaten suratını görsem kabus sanır sıçrardım yataktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn totoşumun üzerine düşerdim çanagı kırardımmmmmmmmmm dermişimmmmmmmmmmm:=))))))))))))))))
adoşuum,
hıdrellez şeysini nasıl yapıcaz deyiver bakem maraş yosması
maraş yosamsından dondurmalııı hıdırellez tarifiiiiiii haşa tövbee çarpılacm şimdi ,
canım ben kendi yaptıgım şekile yazım,
ben dilegimi kagıda çiziyorum yada kibritle veye taşlarla yapıyorum(mesala geçen yıl araba maketi koymuştum ve arabam oldu:) evimin orda gül agacı olmadıgı için balkonuma gül alıp koyuyorum ve 5 mayıs gecesi saat 00.00 da yaptıgım dileklerimi o güllerin altına dualar ederek koyuyorum ve dilegimi diliyorum sonra sabah namazı okunmadan yine dualarla dilegimi alıyorum güllerin altından ve saklıyorum eger dilegim gerçekleşirse suya atıyorum gerçekleşmezse bir sonraki hıdıreelezde suya bırakıyorum canım böyleeeeeeee yani ama en önemlisi inanmak bence ben inanıyorummmmmmmmm.............
Hamileyim hamileyim hamileyim de hamileyimm ohhh ohh yandan yandan şıkıdım şıkıdım hobbaaaaaaaaaaaaaaa :))) sabahın 05,30 un da çift belirgin çizgiyle öğrendim kızlar darısı isteyen herkesin başına oh oh yandan yandan :))))))))))))) Allahımmmmmmmmmmmm şükürler olsun sana yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?