Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
:2:
tühh yaa add 5 indeki test pozitif çıkarsa seninle battaş olma şansına nail olamayacazzz

Aman pozitif çıksın da inşallah başka battaş buluruz napalım

nası yaniii ya anlamadım adoşla battaş olanlar hamişmi kalıyo

hanimişşşş benim adoşummmm bitanemmmmm balıımmm gülümümmmmmmmmmm

ayy ne diyorum ben.... benim taaaaa ayın bilmem kaçında nobatım.kaçtıııı gördünmü ya tühhhh

Elif Fatih

tebrikler canımmmmmmmmmmmmmm
Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

:2:

Tühh yaa add 5 indeki test pozitif çıkarsa seninle battaş olma şansına nail olamayacazzz

Aman pozitif çıksın da inşallah başka battaş buluruz napalım

sagolasın hafzakımmmmmmmmmmmmmm yavrummmmmmm bakalım şuan halam gelmedi ama benim halam biraz tutarsız zaten pek dengeli degillllllll benim gibi oda çatlakkkkkkkkkkkkk:=)))))))))))))

kısss aybicemmmmmmmmmm benimde halam pek tutarsız hiç belli olmaz yaniiiiiiii bakarsın battaş oluruzzzzzzzzz herkes kendini bana ayarlarmışşşşşşşşşşşşşşşş :=))))))))))))))))) bak bugünkü totem bu adoşla battaş olmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:=))))))))))))))))))))))))))

canım sen ardeşenlimiydin yoksa ben karıştırdım mı?:44:

yok bebekim ama senin için ardeşenli olurum bana farketmez yersiz yurtsuz fahişe gibiyim zaten nereli oldugum muammaa :=))))))))))))))))))

cigerim ben k.maraşlıyammmmmmmm sülalem orda ben ist.da yaşıyommmmmmmmmmmmmm ne yaparsın ekmek parasııııııııııııııııııı:=))))))))))))))

nasıl gördün yawrımmm??
bi de benle dalga geçiyodun Pitaminimi rüyamda gördüümde,tanımadan nası görüyomuş da muş muşş

Eliffatih canım tebrikler sende hamileler kervanına giriş yaptın hayırlı olsun . Kız ayağını sürü ins bizde arkandan geliriz hayirlisiyla.bende bugun kan tahlili verdim dua edin bana ins bende bugun hamileyimmm derim.amin : D

nasıl gördün yawrımmm??
Bi de benle dalga geçiyodun pitaminimi rüyamda gördüümde,tanımadan nası görüyomuş da muş muşş

yok yavrum ya senin bojou nicikini görüyom burdaaaaaaaa işteeeeeeeeeee aaaa diyom bojoum hamişmiş diyorummmmmmmmmm seviniyom öyleydi lan zaten suratını görsem kabus sanır sıçrardım yataktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn totoşumun üzerine düşerdim çanagı kırardımmmmmmmmmm dermişimmmmmmmmmmm:=))))))))))))))))

arızasın yawrım sen
hayırlısı bakalım

adoşuum,
hıdrellez şeysini nasıl yapıcaz deyiver bakem maraş yosması

maraş yosamsından dondurmalııı hıdırellez tarifiiiiiii haşa tövbee çarpılacm şimdi ,

canım ben kendi yaptıgım şekile yazım,

ben dilegimi kagıda çiziyorum yada kibritle veye taşlarla yapıyorum(mesala geçen yıl araba maketi koymuştum ve arabam oldu:) evimin orda gül agacı olmadıgı için balkonuma gül alıp koyuyorum ve 5 mayıs gecesi saat 00.00 da yaptıgım dileklerimi o güllerin altına dualar ederek koyuyorum ve dilegimi diliyorum sonra sabah namazı okunmadan yine dualarla dilegimi alıyorum güllerin altından ve saklıyorum eger dilegim gerçekleşirse suya atıyorum gerçekleşmezse bir sonraki hıdıreelezde suya bırakıyorum canım böyleeeeeeee yani ama en önemlisi inanmak bence ben inanıyorummmmmmmmm.............

ok datlum,yapıciim

ayyyy canıımmmmmmmmmmmmm haaarikaaaaaaaa, çok çok sevindimmmm. allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canımmmm.

anneler günün kutlu olsunnnn, en minik anneemiiiiiizzzzzzzz.
elifim fatihim çok çok sevindim, dün konuşmuştukkkkkk...
kendim kadarsevindim canım.
allah isteyen herkese versinnnn...

güüünaydın canlarrrr :119::119::119::119::119:
hayırlı cumalar olsunn hepimize, allah dualarımızı kabul etsin kıslarrr..

ben dün akşam adet gördümm maalesef

umudum önümüzdeki aya artık, canı sağolsun ne diyimmm, allahın takdiri, doğru zaman değilmiş... :103::103::103::103:
zaten bundan sonra totem yapıp hamile kalmaya değil, kalmamaya çalışacağım, belki tutar :26::26::26::26:

bu arada yeni NOBAT 2 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…