Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

sağol datlummmmm benimmmm inşallah bu güzel duyguyu tez zamanda sizler de yaşarsınızzzz elim ayağım sabahtan beri boşalıyo sevinçten :))))

Periiiiiiiiiii,vitaminccccccccc,sonesinti,kara_gül,zeytinnnnnnnn,endefts,sevval17,idilgaaaa ve daha niceleriiiiiiii nirdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kısssssssss yosmalarrrrrrrrrrrrr aloooooooooooooooooo olummmmm alttamı kaldınızzzzzzzzzzz leynnnnnnnnnnnnnnnnnn çıkın ortayaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayağımı sürüyorum inşallah uğurlu gelirim tez zamanda sizlerde kavuşursunuz bebişlerinize mCxxx hepinize

kızalr bende bu ay ovulasyon hesabı neyin yapmadım.doktor söyledi günleri onu bile unutturmaya çalıştım kendime.nedense bu ay bende bi isteksizlik var.eşim dün diyor önemli günler başlıyor(hesaplamış zanlımca ) bilmiyorum dedim çok hevesli değilim dedim buay.. şaşırdı.annemde aradı ne var neyok diye.anne olursa olur olmassa napayım dedim allaaa allaaa yani.bişey demedi kadın ama yüzündeki ifadeyi tahmin edebiliyorum şu şekil

Son düzenleme:

çok sağol canım benim güzel dilekleriniz gerçekten mutlu etti beni. Tez zaman da sizlerde kavuşun bebişlerinize inşallah. evet ilk anneler günüm olacak :))) o da ayrı sevindiriyor zaten

hayırlısı olsun bebişimm
yımırtaların sağolsun

canımmmm çok sevindim küçük meleğin gelmiş inşallah bize de nasip olur bu mucizevi dokunuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Elif_fatihim tebrik ederim canim cooook sevindim senin adina şimdi yeni bir surec basliyor ne güzel:))) insallah sorunsuz sikintisiz kucagina da almayi nasip etsin Allah

hayırlısı olsun bebişimm
yımırtaların sağolsun

sağol bebeem :103: nefes alıyoruz ya, sağlığımız sıhhatimiz, halimiz vaktimiz yerinde ya,bu ay olmazsa bir dahaki ay inşallah
gelmezse gelmesin eşşek sıpasııı,

kızlar olabildiğince tebriklerinize cvp veriyorum fakat bulunduğum yerde net çok kötü yazamadıklarım yanlış anlamasın hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah tez zamanda sizlerde kavuşursunuz bebişlerinize aminnnn :)))

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

Sonesinti Hamileee

aserenhan Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Candost17 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Hurr Hamileee

elif_fatihim Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs

Tatlicadi55 NOBAT: 4 Mayıs

naz34 NOBAT: 4 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)

07belinAy NOBAT 4 Mayıs

Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs

meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs

sevval17 NOBAT:12 Mayıs

feryal_efe NOBAT: 15 Mayıs

Hafzak NOBAT: 18 Mayıs

jonguil NOBAT:19 Mayıs

Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

İdilga NOBAT: 23 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

Perisoko NOBAT: 27 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

papilo NOBAT: 28 Mayıs

eylemsevcan NOBAT: 30 Mayıs

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

eerdgn NOBAT: 2 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…