- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.761
Battaşım sana demiştim ben ugurlu battaşım diyeeeeee :=)))benimle battaş olanlar hamile kalıyoo diyeeeeeeee geçen ayki battaşım vitamincdi bu ay kide sendin bak ikinizdeeeeeeeee hamişsinizzzzzzzzzzz canım çok sevindim allah kucagınada almayı nasip etsin canımmm hayırlısıyla saglıkla mutluluklaaaaaaaaa canım aminnnnnnn.......
Günaydınnnn spermlerin sultanlarıııııııııııııııı hepinizeeeeeee hayırlıııııııı cumalar diliyorum allah hepimizz dualarını bu güzel günde kabul eylesinnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr amin..............
Bu halay elif_fatih için hadiiii hepberaberrrrrrrrrr
tebrikler canım
Eliffatih canım tebrikler sende hamileler kervanına giriş yaptın hayırlı olsun . Kız ayağını sürü ins bizde arkandan geliriz hayirlisiyla.bende bugun kan tahlili verdim dua edin bana ins bende bugun hamileyimmm derim.amin : D
sağol datlummmmm benimmmm inşallah bu güzel duyguyu tez zamanda sizler de yaşarsınızzzz elim ayağım sabahtan beri boşalıyo sevinçten :))))
ayyyy canıımmmmmmmmmmmmm haaarikaaaaaaaa, çok çok sevindimmmm. allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canımmmm.
anneler günün kutlu olsunnnn, en minik anneemiiiiiizzzzzzzz.
elifim fatihim çok çok sevindim, dün konuşmuştukkkkkk...
kendim kadarsevindim canım.
allah isteyen herkese versinnnn...
güüünaydın canlarrrr :119::119::119::119::119:
hayırlı cumalar olsunn hepimize, allah dualarımızı kabul etsin kıslarrr..
ben dün akşam adet gördümm maalesef
umudum önümüzdeki aya artık, canı sağolsun ne diyimmm, allahın takdiri, doğru zaman değilmiş... :103::103::103::103:
zaten bundan sonra totem yapıp hamile kalmaya değil, kalmamaya çalışacağım, belki tutar :26::26::26::26:
bu arada yeni NOBAT 2 Haziran
ne zmn kan testi yaptıracaksın bebişimmmmmmmmmm :=)
amin canım cümlemize hayırlı zamanlarda inş.aminnnnnnnnn
Elif Fatih
tebrikler canımmmmmmmmmmmmmm
Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
Cnım tebrik ederim hayırlı olsun
Hamileyim hamileyim hamileyim de hamileyimm ohhh ohh yandan yandan şıkıdım şıkıdım hobbaaaaaaaaaaaaaaa :))) sabahın 05,30 un da çift belirgin çizgiyle öğrendim kızlar darısı isteyen herkesin başına oh oh yandan yandan :))))))))))))) Allahımmmmmmmmmmmm şükürler olsun sana yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı olsun bebişimm
yımırtaların sağolsun
Elif_fatihim tebrik ederim canim cooook sevindim senin adina şimdi yeni bir surec basliyor ne güzel:))) insallah sorunsuz sikintisiz kucagina da almayi nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?