- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.781
sağol bebeem :103: nefes alıyoruz ya, sağlığımız sıhhatimiz, halimiz vaktimiz yerinde ya,bu ay olmazsa bir dahaki ay inşallah
gelmezse gelmesin eşşek sıpasııı,
canımmmm çok sevindim küçük meleğin gelmişinşallah bize de nasip olur bu mucizevi dokunuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Günaydın canlar.
Elif gözün aydın canım, çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tebrikler
Alyacım güzel haberler verirsin inşallah, heyecanla bekliyoruz.
Erdoşum hayırlısı olsun kuzum bu ay anneler günü hediyesi gelsin meleklerimiz inşallah.
Ben dün eşimin de izin günü olması sebebiyle artık ertelemeyip doktora gittim. Adet olmamıştım henüz, sancılarım vardı, bu ay vücudum bana güzel oyunlar oynadı. Üstten, alttan ultrasonla baktı, alttan bakarken adet oldum. Rahim ağzı rahim içi tertemiz kist veya mist yok çok şükür :) Aslında ben ufak tefek vardır diye düşünüyordum belkide 5 günlük soğan kürüm bile temizlemiş olabilir. Yaşınızda çok genç olur dedi doktor. Bayanların kısırlık sebepleri bu ilk muayenede %80 belli oluyormuş ama genede içimin rahat etmesi açısından adetin 3. günü hormon testlerimi yaptırcam. Rahim filmi de çektir istersen dedi ama ona tam karar veremedim. Öyle işte, özledim sizleri, umarım herşey yolundadır. Güzel mis kokulu birgün diliyorum hepinize... Şimdi kaçıyorum işlerim var biraz
Ekledim violem, asker yeşili yaptım hemde
Günaydın canlar.
Elif gözün aydın canım, çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tebrikler
Alyacım güzel haberler verirsin inşallah, heyecanla bekliyoruz.
Erdoşum hayırlısı olsun kuzum bu ay anneler günü hediyesi gelsin meleklerimiz inşallah.
Ben dün eşimin de izin günü olması sebebiyle artık ertelemeyip doktora gittim. Adet olmamıştım henüz, sancılarım vardı, bu ay vücudum bana güzel oyunlar oynadı. Üstten, alttan ultrasonla baktı, alttan bakarken adet oldum. Rahim ağzı rahim içi tertemiz kist veya mist yok çok şükür :) Aslında ben ufak tefek vardır diye düşünüyordum belkide 5 günlük soğan kürüm bile temizlemiş olabilir. Yaşınızda çok genç olur dedi doktor. Bayanların kısırlık sebepleri bu ilk muayenede %80 belli oluyormuş ama genede içimin rahat etmesi açısından adetin 3. günü hormon testlerimi yaptırcam. Rahim filmi de çektir istersen dedi ama ona tam karar veremedim. Öyle işte, özledim sizleri, umarım herşey yolundadır. Güzel mis kokulu birgün diliyorum hepinize... Şimdi kaçıyorum işlerim var biraz
Herkese gunaydinlar elif_fatih tebrik ederim canim. Allah sqglikla kucagina almak nasip etsin.
hoşgeldin topiğimizin gülü.
çok şükür hiç bi sıkıntı çıkmamış.bende bu ay gittim önceden hormon testi yaptırdığım için regliden sonra gittim ama yinede doktor olmassa gelecek ay tekrar yapcak.küçük küçük iki kist vardı bende soğana başladım hemen.bana kalırs arahim filmini hemen çektirme.bu ay bence yumurtladığımız biliyoruz ama yumurtalarımız çatlıyormu bilmiyorduk en azında onu öğrenelim.çatlamıyorsa doktor iğne vs nevarsa veriri.ben şahsen 4- 5 ay( inşşş ozaman kadar olurda) olmassa rahim filmini düşünüyorum canımcım
kıslar ben bu ay incir kürü yapmayı düşünüyorum. ama ne zaman başlamalıyım biliyor musunuz? bugün reglin 2.günü sayılır. bgün başlasamm???? bir de internette biryerde 2,5 bardak kaynayan suya 15-16 tane kuru incir atıp kaynatıyoruz diil mi???*
ben şimdidennn
ben şöyle yapmıştım canım
7-8 tane kuru inciri 500 ml. suda (2 bardak klorsuz su) 15-20 dk.kaynatıyosun
ılınınca öğünlerden önce 1 bardak içiyosun.ben sadece akşamları içmiştim ama.
yanlız incir kürü prolaktini yükseltiyomuş canım,onu öğrenince kestim hemen kürü.
hormonlarıma henüz bakılmadığı için tırstım yani :)
Canım aybicem, onları soğanla anında halledersin hiç merak etme, bende rahim filmi için biraz daha beklicem. Aslında amacım içimin tamamen rahat olması bende ve eşimde hiçbi sorun olmadığını (İnşallah) öğrenirsem stres yapmayıp sabırla bekleyebileceğimi düşünüyorum. Sanırım benim en büyük sorunum BELİRSİZLİK. Ama dün içim rahatladı bi nebze.
Doktorda o kitlerle ovulasyon takibi yapılıyor ama yumurta çatladımı veya kaliteli yumurta oldumu bunu öğrenemiyoruz dedi. Yumurta takibi yapmak kesinlikle faydalı bu yüzden. İnşallah rahim filmine felan gerek kalmadan ceee diye süpriz yapıp gelir meleklerimizzz balım
bennnn geldim dünkü yorumlarınızı okudum ama napim bizimle ilgilenmediniz bende küstüm gittimbanane işte
ama ŞİMDİ BARIŞTIMHUHUUUUU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?