- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.801
Günaydın canlar.
Elif gözün aydın canım, çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tebrikler
Alyacım güzel haberler verirsin inşallah, heyecanla bekliyoruz.
Erdoşum hayırlısı olsun kuzum bu ay anneler günü hediyesi gelsin meleklerimiz inşallah.
Ben dün eşimin de izin günü olması sebebiyle artık ertelemeyip doktora gittim. Adet olmamıştım henüz, sancılarım vardı, bu ay vücudum bana güzel oyunlar oynadı. Üstten, alttan ultrasonla baktı, alttan bakarken adet oldum. Rahim ağzı rahim içi tertemiz kist veya mist yok çok şükür :) Aslında ben ufak tefek vardır diye düşünüyordum belkide 5 günlük soğan kürüm bile temizlemiş olabilir. Yaşınızda çok genç olur dedi doktor. Bayanların kısırlık sebepleri bu ilk muayenede %80 belli oluyormuş ama genede içimin rahat etmesi açısından adetin 3. günü hormon testlerimi yaptırcam. Rahim filmi de çektir istersen dedi ama ona tam karar veremedim. Öyle işte, özledim sizleri, umarım herşey yolundadır. Güzel mis kokulu birgün diliyorum hepinize... Şimdi kaçıyorum işlerim var biraz
Canımmm tebrik ederimmmmmmmm.Sağlıklı bir şekilde kucağına all inşşallahhhhhhHamileyim hamileyim hamileyim de hamileyimm ohhh ohh yandan yandan şıkıdım şıkıdım hobbaaaaaaaaaaaaaaa :))) sabahın 05,30 un da çift belirgin çizgiyle öğrendim kızlar darısı isteyen herkesin başına oh oh yandan yandan :))))))))))))) Allahımmmmmmmmmmmm şükürler olsun sana yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm
güüünaydın canlarrrr :119::119::119::119::119:
hayırlı cumalar olsunn hepimize, allah dualarımızı kabul etsin kıslarrr..
ben dün akşam adet gördümm maalesef
umudum önümüzdeki aya artık, canı sağolsun ne diyimmm, allahın takdiri, doğru zaman değilmiş... :103::103::103::103:
zaten bundan sonra totem yapıp hamile kalmaya değil, kalmamaya çalışacağım, belki tutar :26::26::26::26:
bu arada yeni NOBAT 2 Haziran
Günaydın canlar.
Elif gözün aydın canım, çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tebrikler
Alyacım güzel haberler verirsin inşallah, heyecanla bekliyoruz.
Erdoşum hayırlısı olsun kuzum bu ay anneler günü hediyesi gelsin meleklerimiz inşallah.
Ben dün eşimin de izin günü olması sebebiyle artık ertelemeyip doktora gittim. Adet olmamıştım henüz, sancılarım vardı, bu ay vücudum bana güzel oyunlar oynadı. Üstten, alttan ultrasonla baktı, alttan bakarken adet oldum. Rahim ağzı rahim içi tertemiz kist veya mist yok çok şükür :) Aslında ben ufak tefek vardır diye düşünüyordum belkide 5 günlük soğan kürüm bile temizlemiş olabilir. Yaşınızda çok genç olur dedi doktor. Bayanların kısırlık sebepleri bu ilk muayenede %80 belli oluyormuş ama genede içimin rahat etmesi açısından adetin 3. günü hormon testlerimi yaptırcam. Rahim filmi de çektir istersen dedi ama ona tam karar veremedim. Öyle işte, özledim sizleri, umarım herşey yolundadır. Güzel mis kokulu birgün diliyorum hepinize... Şimdi kaçıyorum işlerim var biraz
Hamileyim hamileyim hamileyim de hamileyimm ohhh ohh yandan yandan şıkıdım şıkıdım hobbaaaaaaaaaaaaaaa :))) sabahın 05,30 un da çift belirgin çizgiyle öğrendim kızlar darısı isteyen herkesin başına oh oh yandan yandan :))))))))))))) Allahımmmmmmmmmmmm şükürler olsun sana yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün adet sancısı gibi sancılarım var yumurtlama günüm yani (büyük ihtimalle) şu kaygan uzayan akıntı yooooookkk şimdi ağrıma mı inanayım akıntıya mıı :44: klomen kullandım bu ay o akıntımın olmamasına sebep olabilir mii? 2 aydır kontrol ediyodumdaaa akıntım hep 1 -2 gün önceden başlıyodu.
hohoyttttttttttt selam :) kızlar saaat 7.30 da hastaneye gittim eve ancak girebildim öldüm yaaa şeker yüklemesi yapıldı saat bası kan vermeyi beklemek offf birde ac karna ölüyorum aclıktan cokta yorgunum sizler niler yaptınız :)
neden şeker yüklemesi yapıldıkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ee canım hamilelikte yapılıo ki bu şeker varmı yokmu yüksek mi yüksekse diyet yada baska bişiler verilio
ee canım hamilelikte yapılıo ki bu şeker varmı yokmu yüksek mi yüksekse diyet yada baska bişiler verilio
normalde 24 üncü haftada yapıyorlar şeker yüklemesini banada yapmadılar arkadaşımada sende şekerdenmi şüphelendiler ki zeytincim
TATLI TEYZELERİMİZ BEBİŞİM İLK GİYSİLERİNE BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
DARISI TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMIN BAŞINA TEZ VAKİTTE İNŞALLAH
canım dün sen öyle aldın yaaa hediyeee bebişinee
dün aksamda bana geldi teyzesi çok güzell çoraplar almışşşş
Kocişe gösterdimm gül gül öldükkk yaa işaret parmağım kadar..Diyoki bukadarmı olcak ayaklarııı
yok dedim seninkiler gibi 43 numara fln olur babasıı
çok tatlılar,rabbim ii günlerde kullandırmayı nasip etsin bebişine.. hangi siteden aldığını bir de ben öğrenebilirmiyim cnm:))
allah iyiliğiniz<i versin benide güldürdünüz güle güle giysin teyzesinin mis kokulusu
ama insanaın hayal gücünü zorluyorlar dimi ufacık olcaklar bizim bebişimiz ve anne olcaz inşallah çok değişik bir duygu hareketlenmeye başlayınca asıl daha farklı hissedersin diyor arkadaşlar şuan birşey hissetmeden böylesin düşün diyolar
aralık anneleri topiğindeki arkadaşlardan biride don alda donansın annesi dedi bak sende düşün haklı doğru söyledi valla öyle der büyükler
allahım isteyen tüm arkadaşlarıma tattırsın bu yüce duyguyu
butikbebeden almıştım tatlım orda çok güzel şeyler oluyor sürekli takipteyim
slm canlar... Maalesef benim bu ayda olmadiBugun regl oldum. Yeni nobat 1 haziran. Gecen ay dr a gittim alttan bakti hic biseyim yok allaha sukur. 1 sene olmadan baska bisede yapmiyolar. Daha gencsiniz dedi folk asit yazdi yolladi. Smear yaptirdim oda temz. Reglimde duzenli niye tutmuyo bu bebis Sizlere bise sorucam kizlar iliski esnasinda biraz canim aciyo esimde tedirgin oluyo sanirim tam gitmiyo spermcanlar:26: Bu ay bebe yagi kullancam spermlere zarar verirmiki? Nolur yardim edin
Hafzakımmm evet canım benim şükürler olsun bişe çıkmadı, inşallah en hayırlı zamanda bebiklerimize kavuşcaz hepimizzhayırlısı olsun tatlım sakın üzme kendiniii
hem bak için rahatlamış oldu kistin yok tertemizsin eminim tahlillerinde öle çıkıcaktır. içini ferah tut. Rahim filmine gelince bende çok karasız kaldım ama pidilgam ikna etti beni gerek yok dedi gerçi benim eşimin durumu malum yaa senin için rahat edicekse çektir bitanem hem rahim filmi sonrası gebeliklerde doktorların bile kabul ettiği bi artış var zaten öle denildiği kadar ağrılı bişeyde değil
Vitoşum güzel annem benim bende seni özledimmmm, evet artık düşünmüyorum bu ay çok yoğun olcaz zaten eşimle üniversite festivallerinde organizasyonumuz var ay boyu halvet bile zor olabilirCanımmm tebrik ederimmmmmmmm.Sağlıklı bir şekilde kucağına all inşşallahhhhhh
Yivrummmmmmmmmmm perdognnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmmm..
Sakın sakın üzmek yokkkkk son sürat çalışmaya devam hep Allahtann hayırlısını istedim ben ondan sende öyle yap tamam bebeğimm..
Mutlu mutlu halvetler canımmm başarılı bollll çocukluuuuuuuuu
Perimmmmmmmmmmmmm
Balım özledim kızz seniiii,
Heh iyi yapmışın doktora gitmeyle ne güzel hem kafanı rahatlattınn bakk anlaşıldıki seninkide psikolojik...
Şu kürü mürü yapmaları bırakın allah aşkına bu ayda söyle yapp sanki bebiş istiyorsunda istemiyorsun gibi yapp..
Yani bence hiç ovü testi fln da yapmaa.Adetin bitsin hemen çalışmaya basla tatlımm..
Ama bak konusunu bile etmeyin kocişle bebğinn..
Bu ayda böyle yapalım..
Zaten bak çok şükür ne kist var ne myom nede baska birseyyy..
Ohhhhhhhhhh bee negüzellll
canım akıntı derinlerde olabilirrr sancılar olgunlaştığına işaret çalışmaya başla akşamdan kuzum istersennnbugün adet sancısı gibi sancılarım var yumurtlama günüm yani (büyük ihtimalle) şu kaygan uzayan akıntı yooooookkk şimdi ağrıma mı inanayım akıntıya mıı :44: klomen kullandım bu ay o akıntımın olmamasına sebep olabilir mii? 2 aydır kontrol ediyodumdaaa akıntım hep 1 -2 gün önceden başlıyodu.
Pitişkommmm bende özledim bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tüm söylediklerine katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmm seviyorum seniiiii muujxxxxxxxxxxbu arada heycanla gunaydini falan unuttukkk
GUNUMUZZ AYDINNN CUMA SAATTII TUMM DUALARIMIZZZ KABULLL olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HIZIR (as) daaa tumm dileklerimizii okuyuppp yucee rabbimizee sunsunnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sizi seviyorumm
iykii varizzzzz hepimizzzzzzzzzz
PERIMMM ozledimm cnmm seniiiiiiiiii
hormon testlerini yaptir ama rahim filimi cektirme derim benn gerek yok be cnmm 3-4 aydaa tutmadii dieeee:)))))
cnmm benimmmm bizim anneler gunu hediyemiz olsunn insallahh bu ayyyyy sabir cnmmmm hayirli haberlerimizi almamizaa cokkkkkk azz kaldiii bitanemcimm benimmmmm
yeterkii bizz sag olalimmm kocalarimiz sag olsun allah agzimizin tadini bozmasinn insallahhhh cnmmmmmm bebisde bunlari susleyerek gelicekkkk hepimizee insallahhhhhh :)))))))))
slm canlar... maalesef benim bu ayda olmadibugun regl oldum. yeni nobat 1 haziran. gecen ay dr a gittim alttan bakti hic biseyim yok Allaha sukur. 1 sene olmadan baska bisede yapmiyolar. daha gencsiniz dedi folk asit yazdi yolladi. smear yaptirdim oda temz. reglimde duzenli niye tutmuyo bu bebis sizlere bise sorucam kizlar iliski esnasinda biraz canim aciyo esimde tedirgin oluyo sanirim tam gitmiyo spermcanlar:26: bu ay bebe yagi kullancam spermlere zarar verirmiki? nolur yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?