Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hayırlısı olsun tatlım sakın üzme kendiniii
hem bak için rahatlamış oldu kistin yok tertemizsin eminim tahlillerinde öle çıkıcaktır. içini ferah tut. Rahim filmine gelince bende çok karasız kaldım ama pidilgam ikna etti beni gerek yok dedi gerçi benim eşimin durumu malum yaa senin için rahat edicekse çektir bitanem hem rahim filmi sonrası gebeliklerde doktorların bile kabul ettiği bi artış var zaten öle denildiği kadar ağrılı bişeyde değil

Canımmm tebrik ederimmmmmmmm.Sağlıklı bir şekilde kucağına all inşşallahhhhhh

Yivrummmmmmmmmmm perdognnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmmm..
Sakın sakın üzmek yokkkkk son sürat çalışmaya devam hep Allahtann hayırlısını istedim ben ondan sende öyle yap tamam bebeğimm..
Mutlu mutlu halvetler canımmm başarılı bollll çocukluuuuuuuuu

Perimmmmmmmmmmmmm
Balım özledim kızz seniiii,
Heh iyi yapmışın doktora gitmeyle ne güzel hem kafanı rahatlattınn bakk anlaşıldıki seninkide psikolojik...
Şu kürü mürü yapmaları bırakın allah aşkına bu ayda söyle yapp sanki bebiş istiyorsunda istemiyorsun gibi yapp..
Yani bence hiç ovü testi fln da yapmaa.Adetin bitsin hemen çalışmaya basla tatlımm..
Ama bak konusunu bile etmeyin kocişle bebğinn..
Bu ayda böyle yapalım..
Zaten bak çok şükür ne kist var ne myom nede baska birseyyy..
Ohhhhhhhhhh bee negüzellll

bugün adet sancısı gibi sancılarım var yumurtlama günüm yani (büyük ihtimalle) şu kaygan uzayan akıntı yooooookkk şimdi ağrıma mı inanayım akıntıya mıı :44: klomen kullandım bu ay o akıntımın olmamasına sebep olabilir mii? 2 aydır kontrol ediyodumdaaa akıntım hep 1 -2 gün önceden başlıyodu.

canimmmmm cokkkkkkkk sevindimmmmmmmm
simdii actiimm bi baktimmm senin altinda bebissss resmii oylee farkettimmm ayyyyyy hadiiii cumaaa sabahiii ogrendinn bakarmisinn hemde namaz saattiiiii insallahhhh allahh hayirliiii zamanda verdigii bebisiniiiilee senii ailenii omur boyuu mutlu etsinnn hep hayirli haberler alinn cnmm insallahhhhhh
hemennn banaa bizeee duaaa ediyosaunnnnnnn cnmmm cokkcokk sevindimmmmmmmmm
bi hamislik haberine ihtiyac vardiiiiii

EWETTTTTTTT DAVULLARIMIZZZ CALSInnNNNN
HALAYIMIzzzZZZ baslasinnnnnnn

cxanimm yumurtlarinn kipirdamaya baslamiss iste ondann o agrilarrrr
ama bence imkanin varsa doktora git yumurta takibini yaptir derimm cnmmm
buay sansa birakmaaa derimmm bennnnnnnnn
beimde gecen ayy 11. gunu baslamisti agrimaya 13. gun yumurtladimmmmmmm
ama ben doktora gidemiyroum burda sen ihmal etme git takip yaptir ve mutlaka catlatma ignesii ol derim ben sanaaa cnmmmmm
ilk ay kendisi catlasin diye bekliyo doktorlar ama sen birakma derim benn git catlatsinn:))) sonra dene evde cnmmm benimmm

hohoyttttttttttt selam :) kızlar saaat 7.30 da hastaneye gittim eve ancak girebildim öldüm yaaa şeker yüklemesi yapıldı saat bası kan vermeyi beklemek offf birde ac karna ölüyorum aclıktan cokta yorgunum sizler niler yaptınız :)

bu arada heycanla gunaydini falan unuttukkk

GUNUMUZZ AYDINNN CUMA SAATTII TUMM DUALARIMIZZZ KABULLL olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HIZIR (as) daaa tumm dileklerimizii okuyuppp yucee rabbimizee sunsunnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sizi seviyorumm
iykii varizzzzz hepimizzzzzzzzzz

PERIMMM ozledimm cnmm seniiiiiiiiii
hormon testlerini yaptir ama rahim filimi cektirme derim benn gerek yok be cnmm 3-4 aydaa tutmadii dieeee:)))))
cnmm benimmmm bizim anneler gunu hediyemiz olsunn insallahh bu ayyyyy sabir cnmmmm hayirli haberlerimizi almamizaa cokkkkkk azz kaldiii bitanemcimm benimmmmm

yeterkii bizz sag olalimmm kocalarimiz sag olsun allah agzimizin tadini bozmasinn insallahhhh cnmmmmmm bebisde bunlari susleyerek gelicekkkk hepimizee insallahhhhhh :)))))))))

normalde 24 üncü haftada yapıyorlar şeker yüklemesini banada yapmadılar arkadaşımada sende şekerdenmi şüphelendiler ki zeytincim

canım dün sen öyle aldın yaaa hediyeee bebişinee
dün aksamda bana geldi teyzesi çok güzell çoraplar almışşşş
Kocişe gösterdimm gül gül öldükkk yaa işaret parmağım kadar..Diyoki bukadarmı olcak ayaklarııı
yok dedim seninkiler gibi 43 numara fln olur babasıı

TATLI TEYZELERİMİZ BEBİŞİM İLK GİYSİLERİNE BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
DARISI TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMIN BAŞINA TEZ VAKİTTE İNŞALLAH

çok tatlılar,rabbim ii günlerde kullandırmayı nasip etsin bebişine.. hangi siteden aldığını bir de ben öğrenebilirmiyim cnm:))

allah iyiliğiniz<i versin benide güldürdünüz güle güle giysin teyzesinin mis kokulusu
ama insanaın hayal gücünü zorluyorlar dimi ufacık olcaklar bizim bebişimiz ve anne olcaz inşallah çok değişik bir duygu hareketlenmeye başlayınca asıl daha farklı hissedersin diyor arkadaşlar şuan birşey hissetmeden böylesin düşün diyolar
aralık anneleri topiğindeki arkadaşlardan biride don alda donansın annesi dedi bak sende düşün haklı doğru söyledi valla öyle der büyükler
allahım isteyen tüm arkadaşlarıma tattırsın bu yüce duyguyu

çok tatlılar,rabbim ii günlerde kullandırmayı nasip etsin bebişine.. hangi siteden aldığını bir de ben öğrenebilirmiyim cnm:))

butikbebeden almıştım tatlım orda çok güzel şeyler oluyor sürekli takipteyim

slm canlar... maalesef benim bu ayda olmadi bugun regl oldum. yeni nobat 1 haziran. gecen ay dr a gittim alttan bakti hic biseyim yok Allaha sukur. 1 sene olmadan baska bisede yapmiyolar. daha gencsiniz dedi folk asit yazdi yolladi. smear yaptirdim oda temz. reglimde duzenli niye tutmuyo bu bebis sizlere bise sorucam kizlar iliski esnasinda biraz canim aciyo esimde tedirgin oluyo sanirim tam gitmiyo spermcanlar:26: bu ay bebe yagi kullancam spermlere zarar verirmiki? nolur yardim edin

teşekkür ederim cnm :))

Kızlar nabersiniz ben dün doktora gittim reglimin 3. günüydü klomende ikinci ayımız bu defa tozu sabah ii akşam ikiye çıkarttı vajinal muayene oldum, en sevmediğim durum, neyse başladım klomene dedi ki doktorum en az 3-4 yumurta olgunlaşması lazım ki çatlatalım, bakalım 11. gün hafta cuma gideceğim yumurcaklar gelişecek mi, sizler de durumlar nasıl, bu arada yeni gebiş Elif i de tebrik ediyorum darısı listenin aşağısında kalan hatunlara inş..............

canım benim bildigim bebeyagı,vazelin vb şeyler bebek aşamasında spermlere zzarar verdigi için zararlı sen spermleri içerde canlı kalsın flan istiyosan preesed var bu yumurtlama akıntısına benzer bir jel idilga kullanıyoo ondan al canım o spermlere zarar vermiyoo int.araştırısan google hamile kalma jeli yaz hemen çıkıyooo canım benden bu kadar bilgiiiiiiiiiiiiii

Hafzakımmm evet canım benim şükürler olsun bişe çıkmadı, inşallah en hayırlı zamanda bebiklerimize kavuşcaz hepimizz
Vitoşum güzel annem benim bende seni özledimmmm, evet artık düşünmüyorum bu ay çok yoğun olcaz zaten eşimle üniversite festivallerinde organizasyonumuz var ay boyu halvet bile zor olabilir hayırlısı olsunnnn ay çokkkk dikkat et bebişe hoppidi hoppidi yapma
canım akıntı derinlerde olabilirrr sancılar olgunlaştığına işaret çalışmaya başla akşamdan kuzum istersennn
Pitişkommmm bende özledim bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tüm söylediklerine katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmm seviyorum seniiiii muujxxxxxxxxxx

tatlıcadiskom olcak kuzucum olcak çok şkür temiz çıkmış işteee tutucak kuzum soruna cevap vermeyi unutmuşum kuzummm bebe yağı senin vajina floranı bozabilir spermleri de öldürebilir kaş yaparken göz çıkarmayalım kullanma canım onun yerine preseed alabilirsin eczaneden. Tam olarak kayganlaştıma görevi görüyor mu bilmiyorum ama jel sonuçta. Esas amacı spermlerin canlı kalabileceği uygun bi ortam yaratmak ama faydasını gören çok. Kolay gelsin canım

Son düzenleme:
çok şükür herşey temiz çıkmışş meaşallah bacım sal gitsin yaaaaaaaaaa boşver analarımız zamnında yımırtlama mı vardıııııııııııııı anneme soruyom ne yapın diye adetten sonra yıkanırdık sonrada halvet olurdu bi bakmışız hamileyim diyoduuuuuuuuuu kadına ceket atsan hamile kalıyomuşşşş yaaaaaaaaaaa
Olcak canım er yada geç sıpalr bize gelecek benim bugün nobatım evet ama gelen giden yok gerçi geçen ayda 8 gün gecikmişti bakalım bekliyorum halamıııııııııııııı:=))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…