- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.821
çok şükür herşey temiz çıkmışş meaşallah bacım sal gitsin yaaaaaaaaaa boşver analarımız zamnında yımırtlama mı vardıııııııııııııı anneme soruyom ne yapın diye adetten sonra yıkanırdık sonrada halvet olurdu bi bakmışız hamileyim diyoduuuuuuuuuu kadına ceket atsan hamile kalıyomuşşşş yaaaaaaaaaaa
Olcak canım er yada geç sıpalr bize gelecek benim bugün nobatım evet ama gelen giden yok gerçi geçen ayda 8 gün gecikmişti bakalım bekliyorum halamıııııııııııııı:=))))))))
canimmmmm cokkkkkkkk sevindimmmmmmmm
simdii actiimm bi baktimmm senin altinda bebissss resmii oylee farkettimmm ayyyyyy hadiiii cumaaa sabahiii ogrendinn bakarmisinn hemde namaz saattiiiii insallahhhh allahh hayirliiii zamanda verdigii bebisiniiiilee senii ailenii omur boyuu mutlu etsinnn hep hayirli haberler alinn cnmm insallahhhhhh
hemennn banaa bizeee duaaa ediyosaunnnnnnn cnmmm cokkcokk sevindimmmmmmmmm
bi hamislik haberine ihtiyac vardiiiiii
EWETTTTTTTT DAVULLARIMIZZZ CALSInnNNNN
HALAYIMIzzzZZZ baslasinnnnnnn
kızlar size bir hikaye anlatayım ama gerçek heeeeeeeeeeeeeeeee
Bizim tanıdık anlatıyor,bunların mahallede bir karı koca varmş bunların 5 kızı olmuş
Eski zaman yaa,erkek için çalışıyor karı kocaa.
Birgün tesadüf yine kadın hamile kalıyo,veee erkek cocugu oluyooo
yolda mahalleli kadınlar,dogum yapan kadının kocasını görüp tebrik etmek için ayaküstü konusurkeneeeee
Birtane matrak mahalleli kadın diyoki bilmemne abii 5 kızdan sonra nasıl erkek yaptınız hadi gözünüz aydın diyor..
Adamda saf ne cevap verse
Herzaman ben üste çıkıyordum bunda da karım çıktı erkek oldiiiiiiiiiiiii
bunu diyenn adam hemen durumu anlarrr ve uzaklaşırrr ordannnn
Mısırlılar kadında kısırlığın tespiti için rahim ağzına (uteris) akşam yatarken sarmısak veya soğan yerleştirmişler. Sabah kadın uyandığında genzinde sarmısak veya soğan kokusu duyarsa tüplerinin açık olduğu ve gebe kalmasına bir engelin olmadığı anlaşılırmış. Koku duyulmazsa kadının tüplerinin kapalı olduğu bu nedenle hamile kalamayacağı bilinirmiş. Ayrıca kadının rahminin içerisine paslanmayan metallerden olan altın veya gümüş yüzük konularak gebelik önlenirmiş. Arap kervancılar da bu yöntemi öğrenip uzun çöl seyahatlerinde dişi develerin gebe kalmalarını önlemek için rahimlerinin içerisine temizlenmiş çakıl taşı doldururlarmış
Hamileyim hamileyim hamileyim de hamileyimm ohhh ohh yandan yandan şıkıdım şıkıdım hobbaaaaaaaaaaaaaaa :))) sabahın 05,30 un da çift belirgin çizgiyle öğrendim kızlar darısı isteyen herkesin başına oh oh yandan yandan :))))))))))))) Allahımmmmmmmmmmmm şükürler olsun sana yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağlıkla kucağına alırsın inşallaahhhh....hayırlı olsuunnn.....
bi halayda benden tabii kii....
Mısırlılar kadında kısırlığın tespiti için rahim ağzına (uteris) akşam yatarken sarmısak veya soğan yerleştirmişler. Sabah kadın uyandığında genzinde sarmısak veya soğan kokusu duyarsa tüplerinin açık olduğu ve gebe kalmasına bir engelin olmadığı anlaşılırmış. Koku duyulmazsa kadının tüplerinin kapalı olduğu bu nedenle hamile kalamayacağı bilinirmiş. Ayrıca kadının rahminin içerisine paslanmayan metallerden olan altın veya gümüş yüzük konularak gebelik önlenirmiş. Arap kervancılar da bu yöntemi öğrenip uzun çöl seyahatlerinde dişi develerin gebe kalmalarını önlemek için rahimlerinin içerisine temizlenmiş çakıl taşı doldururlarmış
şimdi ise ultrason ve iğnelerle bu işi görüyorlar o arada vücut zarara uğruyor önceden herşey aslında daha masum ve zararsızmış aslında
CANIMMMM tazee annecikkkkkk bugun senin bebisi gorup yazarken birden gozume ilisti elif - fatih esinle sen sanirsamm ahaa dedim ikisinden elfatiha cikiyooo bebisin icin direk o aklima geldi ve onu okudum senin bebisinin sans duasi elfatiha olsun cnmm cuma saati icimden o gectii ....
BIDE soyle bakalim ne yaptin bu ayy kacinci ayindi neydi ne oldu halvetler ne zaman olduuuuuu BILGIIIIII VER BIZEE CNMMMM ona gore bizde yapalimmmmmm
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?