Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

EVET BENDE GÜNLERDİR ANNENLE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM AKIŞINA BIRAKIN ZATEN GÜN AŞIRI BİLE YAPSANIZ KAÇIRMA ŞANSINIZ YOK YUMURTALARIDA SPERMLERİDE RAHAT OLUN
GELECEK BEBİŞLER PITIR PITIR VALLA MISIR PATLAĞI GİBİ DOLACAKLAR GÖBÜŞLERİNİZE
AHANDA BURAYA YAZIYORUM SONRADA BUNLAR SÜREKLİ GELİYOR DİYE DOĞUM KONTROL YOLLARINI KONUŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ ESİN SÖYLEMİŞTİ DERSİNİZ O ZAMAN

çok sağol bitanem şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine tez zamanda bebişler dolsun göbüşlere en hayırlı en sağlıklı en tatlısından aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar size bir hikaye anlatayım ama gerçek heeeeeeeeeeeeeeeee

Bizim tanıdık anlatıyor,bunların mahallede bir karı koca varmş bunların 5 kızı olmuş
Eski zaman yaa,erkek için çalışıyor karı kocaa.
Birgün tesadüf yine kadın hamile kalıyo,veee erkek cocugu oluyooo
yolda mahalleli kadınlar,dogum yapan kadının kocasını görüp tebrik etmek için ayaküstü konusurkeneeeee

Birtane matrak mahalleli kadın diyoki bilmemne abii 5 kızdan sonra nasıl erkek yaptınız hadi gözünüz aydın diyor..
Adamda saf ne cevap verse

Herzaman ben üste çıkıyordum bunda da karım çıktı erkek oldiiiiiiiiiiiii

bunu diyenn adam hemen durumu anlarrr ve uzaklaşırrr ordannnn

Ulen bi gün karnım ağrıdı enerjim düştü diye hale bakkk illa ver zoşkuyu Peri patlat mezdekeyi periii çakallar siziiii off şu ade tağrısından nefret ediyorum yaaa ADOŞUMMMMMMM yosmam benimmmm

Gebelik için uygun pozisyon değill bizde tutmazzz

Asmalarda gözüm topikteki yosmalarda gözümm biraz daha halvet yapsam hamişlikte gözüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mayalıların yöntemi:
Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.

Mayalar dogru söylemiş biraz araştırıdım benim ark.akraba flam hakikaten dogruuu o zamn ben bu yıl hamiş olrsam yaş 29 yıl 2012 demek ki şehzadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :=)))))))))))))

senin?

Benimde yaş 25 yıl 2012 yani şehzzadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yine mayalıların çin takvimine göre dee şehzadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ama yine bu mayalılar herşeyi biliyoryaaaa
bu yılda dünyanını sonu geliyoo onlara göree nolcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Mısırlılar kadında kısırlığın tespiti için rahim ağzına (uteris) akşam yatarken sarmısak veya soğan yerleştirmişler. Sabah kadın uyandığında genzinde sarmısak veya soğan kokusu duyarsa tüplerinin açık olduğu ve gebe kalmasına bir engelin olmadığı anlaşılırmış. Koku duyulmazsa kadının tüplerinin kapalı olduğu bu nedenle hamile kalamayacağı bilinirmiş. Ayrıca kadının rahminin içerisine paslanmayan metallerden olan altın veya gümüş yüzük konularak gebelik önlenirmiş. Arap kervancılar da bu yöntemi öğrenip uzun çöl seyahatlerinde dişi develerin gebe kalmalarını önlemek için rahimlerinin içerisine temizlenmiş çakıl taşı doldururlarmış

şimdi ise ultrason ve iğnelerle bu işi görüyorlar o arada vücut zarara uğruyor önceden herşey aslında daha masum ve zararsızmış aslında

sağlıkla kucağına alırsın inşallaahhhh....hayırlı olsuunnn.....

bi halayda benden tabii kii....

tanrımmm yazık yaaa..şu dünyada dişilerin çektiğine bak...gerçi bide çiftleştikten sonra erkeğini yiyen karadullar var..

şimdi ise ultrason ve iğnelerle bu işi görüyorlar o arada vücut zarara uğruyor önceden herşey aslında daha masum ve zararsızmış aslında

CANIMMMM tazee annecikkkkkk bugun senin bebisi gorup yazarken birden gozume ilisti elif - fatih esinle sen sanirsamm ahaa dedim ikisinden elfatiha cikiyooo bebisin icin direk o aklima geldi ve onu okudum senin bebisinin sans duasi elfatiha olsun cnmm cuma saati icimden o gectii ....

BIDE soyle bakalim ne yaptin bu ayy kacinci ayindi neydi ne oldu halvetler ne zaman olduuuuuu BILGIIIIII VER BIZEE CNMMMM ona gore bizde yapalimmmmmm

:)

2. aydı bitanem kür ilaç vs kullanmadım . halvetler gün aşırı oldu işin açığı utanarak söylüyorum bunu :))) öyle işte ama dua edin bol bol dua edin Rabbim geri çevirmez kendine açılan elleri mCxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…