Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
MESSII immmm cnmmmmm nasilsinnnnn berekett bebisliiiiiimmm muckssssss

VITOCANNNNNN cnmmm pek bi durgunn gordummm seniiiiiiiiiiii buaradaaa senin sehzadee fikraya uygun olarakmiiii imal edildiiiiii yoouuuwwriimmmmmmmmm :))))

pidilgacımcımımcımcımmmmmmmmmmmmmm

Bak elifcimm de öyle yapmışş

Bende öyle yaptımm..
tamam bende eşim hiç istemiyordu daha cok erken diyordu,hatta önemli günlerimi söylediğim anda geri kaçıyorduu..
bende kafama takıyordum myomdan dolayı ya tutmazsa ya birsey olursa diye.Çnkü ben bebekleri hep sevmişimdir.Evleneyim hemen yapcam derdim.2yıllık evliyim.Evliliğimin ilk 6 ayı yasminle korundum snra bıraktım çünkü ara kanamam cok oldu.Bune ya dedm benm adetim cok düzenlydi çnkü,bunu duyan eşim kendi korundu..
snra myom çıkınca doktorlar cocuk yap ve sezeryanla hem bebeği hemde myomunu alırız dedi.1 taşla 2 kuş hesabı

eşim ondan snra yanaştı bebek olayına..

ve bende 1 ay denedim bebek için çalışmalara başldım..ilkinde olmayınca bende soğankürü vss yapimm dedim..
Sonra dedimm eskilerde bunların hiçbiri yoktuu..Benim anneannemin 8 yıl coocugu olmamış kısır diye az kalsın geri gönderiyorlarken hamile kalmışki köylerde bu nekadar önemli hepimiz biliyoruz.
dedim hersey Allahtann biliyor içimi nekada ristediğimi,folik asit kullanmaya başldım hemen şubatta,martta dedik olmadı,üzüldüm tabiki,hatta dedim nisandada tutmayacak galiba 2 yıldır korununca daha zor oluyor tabii,ama olduu

Bence bırakın diger yöntemleri,testleri,jelleri,kürleri....
Önce kafamızın rahat olması gerikiyor..

Bir arkdasımda 4 yıl ugrasıyordu bebek için,hiçbir sorun yokk.ama kalamıyor.neden biliyormusun.kadın diyoki,benim içimde nası bir canlı oluşup dogucakk ben bunu aklıma inandıramıyorum diyor..Ve psikolojik tedavi görmeye başladı ve hamiş kaldı..Sorun sadece kafamızda bitiyor..
Ah onu bir atlatabilsekkk..
çok şükür hiçbir problemimiz yokkk..Tıpta ilerlediii..kısır olanlar bile bebk yapcak durumda nerdeyse yaniii
Çok şükür hiçbir probleminiz yokk,lütfen kafanıza takmamaya çalışınnnnnnnnn

VITOCANNNNNN cnmmm pek bi durgunn gordummm seniiiiiiiiiiii buaradaaa senin sehzadee fikraya uygun olarakmiiii imal edildiiiiii yoouuuwwriimmmmmmmmm :))))

yok kızzz allah seeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valla ben zar zor kocişi ikna ediyordumyaaa Allah ne verdiyse ama kalkmıyordum yataktannnnn

Ben kaçar bebkler h.sonu nete giremezsem merak etmeyin pek bi yogunum bu h.sonu ama akşamları bakmaya çalışırım nobat gelirse yada test yaparsam mıtlaka süylerimmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tikkatli olunnnnnnnnn kendinize iyi davranın ve vitoşunda dedigi gibi kafaya çok takarsak bunalıma girersek zaten olacagı varsada olmazzzzzzzzz salalım gitsiiinnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaa

kız eks battaşım sen hala adet olmadın dimi çatlakk karıııı

Ay sen umutlu değilsindeee..inşllah süpriz yapar senin bebişşşşşşşşşşşşşşşş

canimmmm benimm tesekkurrrlerrr haklisinnn cokkkk haklisinn aslindaaaa
inan ben yumurtlama agrisi nedir ayhali agrisi nedir hayatimda bilmezdimmmmm yanii kafaaa buuuu haklisinnn cnmmm
bende bu ay rahatim kendimi rahatlattim mayis sonu turkiyey geldigimizde haziran basi tam yumurtlamaya falan gelicekkk doktor kontrolunde catlatirizzz yumuyu dediimm bu ayda denicezz amaaa tutarsaaa kendi bilirr tutmazzsaaaa tutturucaklarrr gulummmmmmmmmmm :)))) aayyyy banum gibi oldummmm kaldiramazsan kaldirirlarr gulummmm hadii benii dansaa kaldirr:))puhahahahaahahah

cnmcmmmlarrr benim telasimmm yer degisikligi ile ilgiliydiii planlamalarimiz bebise goreydii ondan zorladim olsunolsun diyee
ama simdi bakiyoruz allahin vardir bi bildigi ve bizi kaderim yonlendiriyoooo bu bebisin suan gelmeyisi yada gecikmesiii bizi esimi turkiyeye kesin donuse dogru goturduu demkki hayirlisi buymuss diyoruzz simdilikkkkkkkk

yanii kaderde nee varsaa ooo

haklisinn kafamdann atiyorummmmmmm (insallahh:)))))

ne diyoruzzzzzzzzzzzzz catlayamazsan catlatirlarrr gulummmmm :)))

vitamincim senle hikayemiz az çok benziyor ben de 2 yıllık evliyim ve geçen yıl rahim kanserinden şüphelendiler ve bende korunmayı bıraktım eşimden rica ettim o korunuyordu. benim çocuk yapmama sebebim evlendikten 2 gün 3 ay sonra halamı ve babamı kaybetmiş olmamdı kendimizi yeni hazır hissettik psikolojik olarak çünkü o dönemlerde kalsam bebeğime verimim az olacaktı çok şükür Rabbim bu duyguyu tattırdı.
benden de size öneri vitaminin dediği gibi bırakın akışına yok protein ağırlığı yok kalsiyum bunları yapmayın ben ananeci biriyim eski kafalıyım kusuruma bakmayın ama gerçekten de önceeden ananelerimiz Allah ne verdiyse onla besleniyordu çay içmek sakıncalı diyorlar inanırmısınız 1 aydır içmediğim kadar belki çay içtim sözde rahmi etkiliyormuş ve tutmasını engelliyormuş erkeğin spermini etkiliyormuş alakası yok. Demem o ki illaki düşünün ama şartlamayın kendinizi emin olun daha verimli olacaksınız çünkü vücudunuzu sıkmayacağınız için daha rahat tutunacak sıpacıklar. Mcxxxx hepinize lütfen yanlış anlamayın bu arada doğal yollarla demir de alabilirsiniz en azından hamilelik gerçekleşene kadar ben pekmeze yüklenmiştim :)))

ADDD yoouuwwwwriimmmmmmm kiss daha seninnn dahaaaa HALAN gelmediiiiiiiii dimiiiiiiiiiiii anaaaaaaaaa

eee sen halan gelmedennnnn calismalaramii baslicuukkkkksunnnn yatagaa matagaaa hayirdirrr:)))))

addd yoouuwwwwriimmmmmmm kiss daha seninnn dahaaaa halan gelmediiiiiiiii dimiiiiiiiiiiii anaaaaaaaaa

Eee sen halan gelmedennnnn calismalaramii baslicuukkkkksunnnn yatagaa matagaaa hayirdirrr:)))))

taktik yapıyommmmmmmmmm idiiiiiiiiiiiii yımırtayııııııııı şaşırtmaca taktigiiiiiiiiiiiiiii

Yok halam galiba gecikecekkkk ama rezervasyonu yaptırdııııııııı kesin gelirrrrrrrrrrrrrrrr
Nasip idimmmmmmmmm yaaaaaaaaaaa bekliyozzzzzzzzzzz kurbanlık dana gibimmmmmmmmmmmmm

idilgaaammm iyi sayılırıımmmmm...keşke olsa çok çok bebişleerr.....

kocamın gelmesine az kaldı. regli olmama az kaldı...ama şöyle bisıkıntı var, kocacım gelicek bihafta kalıp dönecek..hoofff

yani sanırım gelecek ayda sizinle bu heyecanı yaşayamicam..aşılama yaptıriim diyorum adam yok..aklım olaydı evlenince korunmazdım...

5 i geçtik 1 ini bile yapmak için biraraya gelemiyoruz...benden böyle canımcımmm...

sen nasılsın? iyi gördüm cinnettin gitmiş sanırım :) öptümmmm en seslisindeennn...

Kızlarrrrrr bende çıktımmmmmmmmmmmm
öpüyorum sizleririiiiiiiiiiiiiiiiii
yarın benim için dua edinnnn doktor kontrolüm varrr,keseyi görürüz herhalde ama kalbinide duysammmmm
cokmu sabırsızım neeee
inşşllahh bebişim sağlıklıdır

wayyyyy yumuyaa tersss koseee haaaaa :)))))

yaa en cokta neye hastayimm biliomusunuzz kislarrrr simdiii hazirlannn halvetlenn beklemeyee gecccccc belirti dinleee :)))) beklee bekleee sonucuuu sonraaaaaaaaa hopppppppp tamm umitler tavankennn kirmizi kartttt calan hakem dudugu ile birliktee oyun (cizelge) disi kallll atil oyundan :))))) sonraaaaaa nasillll inancliyizkiii (allahimiza binn sukur) nasilll yasam doluyuzkiiii hooopppppp tekrarrrrr yuzeye dogruuu dikilip kafalarii gokyuzune kaldirippppp yaa allahh deyipp yeni ayaa hazirlann :))))

allahimm ya sabirrrrr ya rabbimmmm en hayirli zamanda enn hayirlii bebislerimizi ver bize:)))

ayy allaha sukur cnmmm yine ben -keyfim ve kahyasii sekliniii aldim tekrardannn cicnnettin beyii yolladikkkkkkkkkk
ayyyy hap icerken cok dikkat etmek lazimmmmm benii mahvettii hayatimdaa cok sIKINtili gunlerim olduu ama hicc depresyona girmemisim allaha sukurr hap benii bitirdi resmen depresyonnnn
ayy allahh gercekten surekli bu sekilde olan inasnlarin yardimcisi olsunn ne zormusss hicc olumlu pozitif bisey dusunemedim 3-4 gun yaaa amann yarabbimmmmmmm
saglimiz bize verdigin herseyy icinn sukurler olsunnnnnnnnnn

mucksssssss
MESSIMMMMMMM sizin bu denk gelememe isiniz kotu direk yumurt catlatip igne olduktan sonra atlicaksin gidiceksin izin alip halvetlenip doonuceksin cnmmm

canimmmm ayyyy keseyii goruncce aglarsinnnnn sennn :))))

canimm o annn duydugunn yasadigin mutluluguuu omur boyuu yasa insallahhhhh veee topigimizdekii herkese bu mutlulugu yasamayi nasip etsinn yuce rabbimm insallahhhhhhhhhhhhh

canimsinnnnnnmucxxxxxxxxxxxx

yok canım o zor işte ırakta benim ki. araplar ele geçirdi kocamı yauu.. bizim iş yaş gibi idilgam bakalım...sağlık olsun dediğin gibi...

depresyonda neymiiişşş...vıızzzz gelirrr tırıssss gideerrr...girsem ben girerim vallaa...

ama şükür bahar geldi, elimiz, ayağımız yerinde ailemiz iyi...Şükürler olsuuunnn.....

birde burada hamile haberlerini alıncaa çok mutlu oluyoruumm, biliyorum sıra bana da geliceekkkk....

akşam yemeği listesi alalıımm..
messin listesi

1-mercimekli salata
2- soda
3- fıstıklı bitter çikolata elma çayı eşliğinde....

yaa birde annelerinize hediye alıyor musunuz? annemden çok kaynanam düşündürüyor beni hep :26::26:

BENIMM MONUMM

barbunya
pilav
mayonezli karides (haftaya hazirlik alakasiz :)))
yogurt-tursu

tatli valla kurabisss varrrr isteyeneee sutluu nescafe esliginde:)))

yatmadan sifa niyetine sogan suyu :))

bu arada cnmm hediye al muhakkakkkk ozlellikle kayinvalideneee (aliver bi hirka-kazak - gomlek o tarz biseyyy )kendi
anneciklerimiz nasilsa alsakta almasakta mutlu olurlar zatennn ikisinede 1 demette cicek aiver yanlarinaa tamamdir istee:)))

yuce rabbim bizede bebislerimizi hediye eder insallahhh bu anneler gununde:))

bende simdiden esime soylemeye basladimm bana ne alicukkkk diyeeeeee eeee nede olsaaa evin annesiyimmmm suann icinnn :)))))
aday ayadyiii :)))

BENIMM MONUMM

barbunya
pilav
mayonezli karides (haftaya hazirlik alakasiz :)))
yogurt-tursu

tatli valla kurabisss varrrr isteyeneee sutluu nescafe esliginde:)))

yatmadan sifa niyetine sogan suyu :))

bu arada cnmm hediye al muhakkakkkk ozlellikle kayinvalideneee (aliver bi hirka-kazak - gomlek o tarz biseyyy )kendi
anneciklerimiz nasilsa alsakta almasakta mutlu olurlar zatennn ikisinede 1 demette cicek aiver yanlarinaa tamamdir istee:)))

yuce rabbim bizede bebislerimizi hediye eder insallahhh bu anneler gununde:))

bende simdiden esime soylemeye basladimm bana ne alicukkkk diyeeeeee eeee nede olsaaa evin annesiyimmmm suann icinnn :)))))
aday ayadyiii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…