- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.841
MESSII immmm cnmmmmm nasilsinnnnn berekett bebisliiiiiimmm muckssssss
VITOCANNNNNN cnmmm pek bi durgunn gordummm seniiiiiiiiiiii buaradaaa senin sehzadee fikraya uygun olarakmiiii imal edildiiiiii yoouuuwwriimmmmmmmmm :))))
pidilgacımcımımcımcımmmmmmmmmmmmmm
Bak elifcimm de öyle yapmışş
Bende öyle yaptımm..
tamam bende eşim hiç istemiyordu daha cok erken diyordu,hatta önemli günlerimi söylediğim anda geri kaçıyorduu..
bende kafama takıyordum myomdan dolayı ya tutmazsa ya birsey olursa diye.Çnkü ben bebekleri hep sevmişimdir.Evleneyim hemen yapcam derdim.2yıllık evliyim.Evliliğimin ilk 6 ayı yasminle korundum snra bıraktım çünkü ara kanamam cok oldu.Bune ya dedm benm adetim cok düzenlydi çnkü,bunu duyan eşim kendi korundu..
snra myom çıkınca doktorlar cocuk yap ve sezeryanla hem bebeği hemde myomunu alırız dedi.1 taşla 2 kuş hesabı
eşim ondan snra yanaştı bebek olayına..
ve bende 1 ay denedim bebek için çalışmalara başldım..ilkinde olmayınca bende soğankürü vss yapimm dedim..
Sonra dedimm eskilerde bunların hiçbiri yoktuu..Benim anneannemin 8 yıl coocugu olmamış kısır diye az kalsın geri gönderiyorlarken hamile kalmışki köylerde bu nekadar önemli hepimiz biliyoruz.
dedim hersey Allahtann biliyor içimi nekada ristediğimi,folik asit kullanmaya başldım hemen şubatta,martta dedik olmadı,üzüldüm tabiki,hatta dedim nisandada tutmayacak galiba 2 yıldır korununca daha zor oluyor tabii,ama olduu
Bence bırakın diger yöntemleri,testleri,jelleri,kürleri....
Önce kafamızın rahat olması gerikiyor..
Bir arkdasımda 4 yıl ugrasıyordu bebek için,hiçbir sorun yokk.ama kalamıyor.neden biliyormusun.kadın diyoki,benim içimde nası bir canlı oluşup dogucakk ben bunu aklıma inandıramıyorum diyor..Ve psikolojik tedavi görmeye başladı ve hamiş kaldı..Sorun sadece kafamızda bitiyor..
Ah onu bir atlatabilsekkk..
çok şükür hiçbir problemimiz yokkk..Tıpta ilerlediii..kısır olanlar bile bebk yapcak durumda nerdeyse yaniii
Çok şükür hiçbir probleminiz yokk,lütfen kafanıza takmamaya çalışınnnnnnnnn
pidilgacımcımımcımcımmmmmmmmmmmmmm
Bak elifcimm de öyle yapmışş
Bende öyle yaptımm..
tamam bende eşim hiç istemiyordu daha cok erken diyordu,hatta önemli günlerimi söylediğim anda geri kaçıyorduu..
bende kafama takıyordum myomdan dolayı ya tutmazsa ya birsey olursa diye.Çnkü ben bebekleri hep sevmişimdir.Evleneyim hemen yapcam derdim.2yıllık evliyim.Evliliğimin ilk 6 ayı yasminle korundum snra bıraktım çünkü ara kanamam cok oldu.Bune ya dedm benm adetim cok düzenlydi çnkü,bunu duyan eşim kendi korundu..
snra myom çıkınca doktorlar cocuk yap ve sezeryanla hem bebeği hemde myomunu alırız dedi.1 taşla 2 kuş hesabı
eşim ondan snra yanaştı bebek olayına..
ve bende 1 ay denedim bebek için çalışmalara başldım..ilkinde olmayınca bende soğankürü vss yapimm dedim..
Sonra dedimm eskilerde bunların hiçbiri yoktuu..Benim anneannemin 8 yıl coocugu olmamış kısır diye az kalsın geri gönderiyorlarken hamile kalmışki köylerde bu nekadar önemli hepimiz biliyoruz.
dedim hersey Allahtann biliyor içimi nekada ristediğimi,folik asit kullanmaya başldım hemen şubatta,martta dedik olmadı,üzüldüm tabiki,hatta dedim nisandada tutmayacak galiba 2 yıldır korununca daha zor oluyor tabii,ama olduu
Bence bırakın diger yöntemleri,testleri,jelleri,kürleri....
Önce kafamızın rahat olması gerikiyor..
Bir arkdasımda 4 yıl ugrasıyordu bebek için,hiçbir sorun yokk.ama kalamıyor.neden biliyormusun.kadın diyoki,benim içimde nası bir canlı oluşup dogucakk ben bunu aklıma inandıramıyorum diyor..Ve psikolojik tedavi görmeye başladı ve hamiş kaldı..Sorun sadece kafamızda bitiyor..
Ah onu bir atlatabilsekkk..
çok şükür hiçbir problemimiz yokkk..Tıpta ilerlediii..kısır olanlar bile bebk yapcak durumda nerdeyse yaniii
Çok şükür hiçbir probleminiz yokk,lütfen kafanıza takmamaya çalışınnnnnnnnn
Ben kaçar bebkler h.sonu nete giremezsem merak etmeyin pek bi yogunum bu h.sonu ama akşamları bakmaya çalışırım nobat gelirse yada test yaparsam mıtlaka süylerimmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tikkatli olunnnnnnnnn kendinize iyi davranın ve vitoşunda dedigi gibi kafaya çok takarsak bunalıma girersek zaten olacagı varsada olmazzzzzzzzz salalım gitsiiinnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaa
addd yoouuwwwwriimmmmmmm kiss daha seninnn dahaaaa halan gelmediiiiiiiii dimiiiiiiiiiiii anaaaaaaaaa
Eee sen halan gelmedennnnn calismalaramii baslicuukkkkksunnnn yatagaa matagaaa hayirdirrr:)))))
MESSII immmm cnmmmmm nasilsinnnnn berekett bebisliiiiiimmm muckssssss
VITOCANNNNNN cnmmm pek bi durgunn gordummm seniiiiiiiiiiii buaradaaa senin sehzadee fikraya uygun olarakmiiii imal edildiiiiii yoouuuwwriimmmmmmmmm :))))
normalde 24 üncü haftada yapıyorlar şeker yüklemesini banada yapmadılar arkadaşımada sende şekerdenmi şüphelendiler ki zeytincim
taktik yapıyommmmmmmmmm idiiiiiiiiiiiii yımırtayııııııııı şaşırtmaca taktigiiiiiiiiiiiiiii
Yok halam galiba gecikecekkkk ama rezervasyonu yaptırdııııııııı kesin gelirrrrrrrrrrrrrrrr
Nasip idimmmmmmmmm yaaaaaaaaaaa bekliyozzzzzzzzzzz kurbanlık dana gibimmmmmmmmmmmmm
idilgaaammm iyi sayılırıımmmmm...keşke olsa çok çok bebişleerr.....
kocamın gelmesine az kaldı. regli olmama az kaldı...ama şöyle bisıkıntı var, kocacım gelicek bihafta kalıp dönecek..hoofff
yani sanırım gelecek ayda sizinle bu heyecanı yaşayamicam..aşılama yaptıriim diyorum adam yok..aklım olaydı evlenince korunmazdım...
5 i geçtik 1 ini bile yapmak için biraraya gelemiyoruz...benden böyle canımcımmm...
sen nasılsın? iyi gördüm cinnettin gitmiş sanırım :) öptümmmm en seslisindeennn...
Kızlarrrrrr bende çıktımmmmmmmmmmmm
öpüyorum sizleririiiiiiiiiiiiiiiiii
yarın benim için dua edinnnn doktor kontrolüm varrr,keseyi görürüz herhalde ama kalbinide duysammmmm
cokmu sabırsızım neeee
inşşllahh bebişim sağlıklıdır
ayy allaha sukur cnmmm yine ben -keyfim ve kahyasii sekliniii aldim tekrardannn cicnnettin beyii yolladikkkkkkkkkk
ayyyy hap icerken cok dikkat etmek lazimmmmm benii mahvettii hayatimdaa cok sIKINtili gunlerim olduu ama hicc depresyona girmemisim allaha sukurr hap benii bitirdi resmen depresyonnnn
ayy allahh gercekten surekli bu sekilde olan inasnlarin yardimcisi olsunn ne zormusss hicc olumlu pozitif bisey dusunemedim 3-4 gun yaaa amann yarabbimmmmmmm
saglimiz bize verdigin herseyy icinn sukurler olsunnnnnnnnnn
mucksssssss
MESSIMMMMMMM sizin bu denk gelememe isiniz kotu direk yumurt catlatip igne olduktan sonra atlicaksin gidiceksin izin alip halvetlenip doonuceksin cnmmm
akşam yemeği listesi alalıımm..
messin listesi
1-mercimekli salata
2- soda
3- fıstıklı bitter çikolata elma çayı eşliğinde....
yaa birde annelerinize hediye alıyor musunuz? annemden çok kaynanam düşündürüyor beni hep :26::26:
akşam yemeği listesi alalıımm..
messin listesi
1-mercimekli salata
2- soda
3- fıstıklı bitter çikolata elma çayı eşliğinde....
yaa birde annelerinize hediye alıyor musunuz? annemden çok kaynanam düşündürüyor beni hep :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?