Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

BENIMM MONUMM

barbunya
pilav
mayonezli karides (haftaya hazirlik alakasiz :)))
yogurt-tursu

tatli valla kurabisss varrrr isteyeneee sutluu nescafe esliginde:)))

yatmadan sifa niyetine sogan suyu :))

bu arada cnmm hediye al muhakkakkkk ozlellikle kayinvalideneee (aliver bi hirka-kazak - gomlek o tarz biseyyy )kendi
anneciklerimiz nasilsa alsakta almasakta mutlu olurlar zatennn ikisinede 1 demette cicek aiver yanlarinaa tamamdir istee:)))

yuce rabbim bizede bebislerimizi hediye eder insallahhh bu anneler gununde:))

bende simdiden esime soylemeye basladimm bana ne alicukkkk diyeeeeee eeee nede olsaaa evin annesiyimmmm suann icinnn :)))))
aday ayadyiii :)))

hediye almadan olmaz evet..bir çarşı pazar yapmak gerek...

bizde kutlarız anne ve baba aday adaylığımızı. bazen çiçek bazen hediyeyle. bu sefer tlf da olcak gibi.. bunlar hayata neşe katıyor işte...

yemeklerin yine konuşuyor idilgaammm..yarın tatil bende artık biyemek pişiriimm, barbunya iyi fikir...

msj tekrara dusmuss:)))

ben yavastannn kacmayaa baslarr cnmmmm masamizi hazirlayalimmmm yemekk sonrasii yuruyusumuzzzz veee cumaaa tatiliiiiiiii mucksssssssssssss

Son düzenleme:

geçen ay gittim pidilgam yumurtluyorum yumurtamda çatlıyo çok şükür gün takibini eşimin durumuna göre yaptırırım hiç sorundeğil hastane 2 dk. ötemde bakalım önce eşimin tahlilini bi görelim zaten yükselme yoksa ağustosta tüp bebek yaptırmak istiyorum. ondan önce uymuyo sınavım var arayada ramazan giriyo ağustosa kalıyo eylül başı gibi işteee yine beklemedeyiz yaniii pidilgam

kızlaaaaaar topikte niye kimse yok 2. sayfada buldum topiğimiziiii siziiii siziiiiii

uykucular uyanın bakıyım

bi musait zamanı kollayabilsem alıcam birşeyler ama iş güç birde bugün geç geldik hamilelik işte dünde erken gittim yattım şöle 2 saat

bi musait zamanı kollayabilsem alıcam birşeyler ama Iş güç birde bugün geç geldik hamilelik işte Dünde erken gittim yattım şöle 2 saat

ohhh iyi yapmışsınız sefanız olsun
yemeye gelince mide bulantıların yokken yiyebiliyorken bol bol ye
umarım hiç olmazda böyle devam edersin diyorum ama bulanmıyor dimi miden

pek yok ama bende bu hamileleliğimde midem den rahatsızlandım gece zübeyde doğum evine gittik şurup yazdı yediklerine dikkat et dedi bende kahvaltı türü yedim dedim birşey yemedim miden rahatsızdır dedi küsman bunalmalar varmı yok dedim 7 haftalıktım o zaman 2 defa kustum 7. haftama kadar onları söyledim...şurubu da yine öyle ağrım falan olduğunda içiyorum naneli iyi geliyor

geçmiş olsun iyi yapmışsuın doktora gitmekle
kusma ve bulantıya gelince aman olmasında zaten beter bişey tatlım
bende kusma yok bulantı hissi bile bunaltıyor dün akşam ağladım durdum miğdem bulanıyor diye
aslında herşeye ağladım hary potter izledik ona sevindim ona bile ona bile ağladım tuhaftım ben ağladıkça eşimde ağladı kıyamam
Bu arada bende izmirden buraya geldim ailemle 15 yıl kaldım orda halada gelip giderim sen neresindesin izmirin buraya geleli 3 yıl oldu henüz

ben bursadayım yaşım 20 geçen sene ocak ayında evlendim ve hemen hamile kalanlardan oldum başka iş hayatım ne olucak saçma sapan şeyler düşündüm sonra tam alıştım derken ne sancı vardı ne nişan geldi doktorumda randevu alamadım yoktu başka doktora aldım ve sabah gittik nts ye aldı ve kalp atışlarının olmadığını söyledi ne zaman öldü anlamadın mı dedi bende dün akşam iyi olmadığımı karnım taş gibiydi dedim ama aklıma böyle şeyler getirmedim doğum yaklaştığı zaman hareketleri azalır dediler die dedim doğuma az kaldı o yüzden heralde tabi ağlaya ağlaya konuşuyoruz. 4 -5 defa farklı ultrason yerlerinde baktılar bana bağırsaklarında sorun oldu dediler kağıtlada elime verdiler yazıyı ama kağıdı sonra ordan aldılar doğuma giderken o kağıdıda bi daha bulamdım 2 defa kordon dolanmıştı sunu sancı ile doğum yaptım çok kötü birşey allahım kiimseyi evlatla imtihan etmesin

bundada hamileliğim güzel geçiyor duaalar ediyorum bi liste yaptım kendime elimi karnıma koyup asr süresini okuyorum salavat okuyorum sayacım var parmağma takıyorum....düşük tehlikem yoktu ama yinede el mübdi c.c. ismini karnıma koyup 99 defa okudum...birde bana bi hoca ümmü sübyan var dedi bana bi nazar duası verdi bi de ayrı birşey verdi onları takıyorum internettede görmüştüm 22 besmele 1 fatiha 1 nas vs.. o duaları çıkarttım onu üzerimde taşıyorum öyle :26: inş. bu bebeğimi kucağıma alırım

profilinde izmir yazınca izmirdesin sandım pardon
Inşallah tatlım alırsın sağlıkla bukez kucağına çok üzüldüm ilkine ömrü okadarmış demekki allah birdaha sanada kimseyede yaşatmasın
annem bana 7 aylık hamileyken yüzüstü düşmüş doktor bebeğe kordonun dolanmış heryerine boğazda dahil eştende ayrılmış azıcık bir bağla tutunmuşum hayata herşeye rağmen içecek suyum yiyecek ekmeğim varmış demekki gelmişim dünyaya
herşey allahtan sen gönlünü ferah tut herşey yolunda gidecek inşallah bukez

KIZLARRRRRRRRRRRR Gunaydinnnnnnn

sanirsammm oralarda havalar cokk guzel artikkk kimsecikler olmadiginaa goreeeeeee ( burda hava buzzzzzzzzzzzzzz (

Hizir(as)amcamizinnnn tumm dileklerimizi okuyuppppp gerceklestirmesiiiiiiiiiiiiiii umidiyleeeee opuyorummm herkesiiii
mucksssss

Hangi Bitki Çayının Ne Faydası Var ?

Ihlamur, zencefil, papatya, rezene, kuşburnu, yeşilçey ve tüm meyve çayları gebelik döneminizde, sizin için çok faydalıdır. Bu yüzden gebeliğiniz boyunca bitki çaylarını günde iki fincana kadar tüketebilirsiniz.

Gebelikte Ihlamur :Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, grip ve soğuk algınlığına karşı sizi korur. Ihlamurun ödem çözücü etkisi olduğundan, böbreklerinizi yormadan vücudunuzda biriken ödemi indirir.

Gebelikte Papatya Çayı :Sindiriminiz kolaylaştırarak, sizi ruhsal açıdan rahatlatır. Sakinleştirici etkisi bulunur. Uykusuzluk probleminiz varsa, papatya çayı iyi gelecektir.

Gebelikte Rezene Çayı:Bağırsaklarınızda gaz oluşmasını engelleyip, sizi rahatlatır ve sindiriminize zardımcı olur. İştahsızlık probleminize iyi gelir. Ayrıca emzirme döneminizde de süt veriminiz artırır.

Gebelikte Zencefil Çayı :Bulantılarınızı önler, şişkinlik hissinizi azaltır, hazımsızlığı düzeltir.

Gebelikte Kuşburnu Çayı :C Vitamini açısından oldukça zengin bir bitkidir. Hastalıklarınızda vücudunuzdaki genel direnci sağlar. Ayrıca ödem söktürücü özelliği bulunmaktadır.

Gebelikte Yeşilçay :Yeşilçaydaki kafein, siyah çaya oranla daha az olduğundan tercih sebebiniz olmalıdır. Kan dolaşımınızı düzenleyici, soğuk algınlığına karşı koruyucudur.

Gebelikte Adaçayı :Bu dönemde rahim kaslarınızı uyarıcı ektisi bulunduğundan, gebeliğinizin son dönemlerinde adaçayı tüketmemelisiniz.

Keten Tohumu :Omega 3 açısından zengin olmasına rağmen kanama riskinizi artırır. Bu nedenle gebeliğiniz boyunca tüketmemeye özen gösterin.

Gebelikte Ahududu : C vitamini ve organik asitleri içeren bir çok hastalığa iyi gelir, ancak doğum kasılmalarınızı başlatıcı etkisi bulunduğundan gebeliğinizin son dönemlerinde tüketmenizi önermiyoruz.

Gebelikte Sinameki Çayı :Kuvvetli müshil görevi görür, bağırsaklarınızdaki vitamin, mineral emiliminizi azalttığından gebeliğiniz süresince tüketmeyiniz.

Fesleğen, biberiye, yaban mersini, sarı kanturan, melisa yaprağı, aloe vera, karahindiba gibi bitki çaylarını da, hamilelik döneminizde içmeniz erken doğum, kana ve düşük riskinizi artırır. Bu nedenle tüketmenizi önermiyoruz.

sabaktan beri bakıyodum kismecikler yoktu yazmadım şimdi de sadece ben varım.zaten haftasonları burda genelde sonesintiyle ben oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…