- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.861
akşam yemeği listesi alalıımm..
messin listesi
1-mercimekli salata
2- soda
3- fıstıklı bitter çikolata elma çayı eşliğinde....
yaa birde annelerinize hediye alıyor musunuz? annemden çok kaynanam düşündürüyor beni hep :26::26:
BENIMM MONUMM
barbunya
pilav
mayonezli karides (haftaya hazirlik alakasiz :)))
yogurt-tursu
tatli valla kurabisss varrrr isteyeneee sutluu nescafe esliginde:)))
yatmadan sifa niyetine sogan suyu :))
bu arada cnmm hediye al muhakkakkkk ozlellikle kayinvalideneee (aliver bi hirka-kazak - gomlek o tarz biseyyy )kendi
anneciklerimiz nasilsa alsakta almasakta mutlu olurlar zatennn ikisinede 1 demette cicek aiver yanlarinaa tamamdir istee:)))
yuce rabbim bizede bebislerimizi hediye eder insallahhh bu anneler gununde:))
bende simdiden esime soylemeye basladimm bana ne alicukkkk diyeeeeee eeee nede olsaaa evin annesiyimmmm suann icinnn :)))))
aday ayadyiii :)))
cxanimm yumurtlarinn kipirdamaya baslamiss iste ondann o agrilarrrr
ama bence imkanin varsa doktora git yumurta takibini yaptir derimm cnmmm
buay sansa birakmaaa derimmm bennnnnnnnn
beimde gecen ayy 11. gunu baslamisti agrimaya 13. gun yumurtladimmmmmmm
ama ben doktora gidemiyroum burda sen ihmal etme git takip yaptir ve mutlaka catlatma ignesii ol derim ben sanaaa cnmmmmm
ilk ay kendisi catlasin diye bekliyo doktorlar ama sen birakma derim benn git catlatsinn:))) sonra dene evde cnmmm benimmm
tatatataaaaam biz geldik kızlar ama bizim karnımız açç
bi musait zamanı kollayabilsem alıcam birşeyler amaIş güç birde bugün geç geldik hamilelik işte Dünde erken gittim yattım şöle 2 saat
pek yok ama bende bu hamileleliğimde midem den rahatsızlandım gece zübeyde doğum evine gittik şurup yazdı yediklerine dikkat et dedi bende kahvaltı türü yedim dedim birşey yemedim miden rahatsızdır dedi küsman bunalmalar varmı yok dedim 7 haftalıktım o zaman 2 defa kustum 7. Haftama kadar onları söyledim...şurubu da yine öyle ağrım falan olduğunda içiyorum naneli iyi geliyor
ben bursadayım yaşım 20 geçen sene ocak ayında evlendim ve hemen hamile kalanlardan oldum başka iş hayatım ne olucak saçma sapan şeyler düşündüm sonra tam alıştım derken ne sancı vardı ne nişan geldi doktorumda randevu alamadım yoktu başka doktora aldım ve sabah gittik nts ye aldı ve kalp atışlarının olmadığını söyledi ne zaman öldü anlamadın mı dedi bende dün akşam iyi olmadığımı karnım taş gibiydi dedim ama aklıma böyle şeyler getirmedim doğum yaklaştığı zaman hareketleri azalır dediler die dedim doğuma az kaldı o yüzden heralde tabi ağlaya ağlaya konuşuyoruz. 4 -5 defa farklı ultrason yerlerinde baktılar bana bağırsaklarında sorun oldu dediler kağıtlada elime verdiler yazıyı ama kağıdı sonra ordan aldılar doğuma giderken o kağıdıda bi daha bulamdım 2 defa kordon dolanmıştı sunu sancı ile doğum yaptım çok kötü birşey allahım kiimseyi evlatla imtihan etmesin
bundada hamileliğim güzel geçiyor duaalar ediyorum bi liste yaptım kendime elimi karnıma koyup asr süresini okuyorum salavat okuyorum sayacım var parmağma takıyorum....düşük tehlikem yoktu ama yinede el mübdi c.c. Ismini karnıma koyup 99 defa okudum...birde bana bi hoca ümmü sübyan var dedi bana bi nazar duası verdi bi de ayrı birşey verdi onları takıyorum internettede görmüştüm 22 besmele 1 fatiha 1 nas vs.. O duaları çıkarttım onu üzerimde taşıyorum öyle :26: Inş. Bu bebeğimi kucağıma alırım
sabaktan beri bakıyodum kismecikler yoktu yazmadım şimdi de sadece ben varım.zaten haftasonları burda genelde sonesintiyle ben oluyorum :)
sabaktan beri bakıyodum kismecikler yoktu yazmadım şimdi de sadece ben varım.zaten haftasonları burda genelde sonesintiyle ben oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?