- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.881
melabaaaaa...ben mayıs kırmızı kartını gördüüüm..zaten umutlu değildim bu ay..
İdilgaaaa havamıza nazar değdirdin,sağanak yağış başladı...
KIZLAR adacayini adetin 1. gunu baslayip yumurtlayincaya kadar gunde 1-2 fincan iciyorsunuzzz hamileler icmiyor .
bayaaa arastirdim saracoglundanda dinledim burdaki topiklerdede okudum yumurtlama bitip denemeler bitince birakiyosunuz icmeyii
demleme seklii kaynaamis haldeki suya 1 tutam atip bardagin uzerini kapa 5 dak bekle demlensin sonra suzun icinnn
MUCKSSS gunun bilgisidirr:))
Merhaba canlarım nasılsınız görüşmeyeli? 2 gündür giremiyordum sohbetlerinize katılamadım.
Ya kızlar bi sorunum var benim: ben cuma günü doktora gittim bebeğimin 5 haftalık göründüğünü söyledi. Ona kafamı takmıyorum da tsh hormonu yüksek çıktı, doktorum da genel cerraha görünmemi söyledi. Genel cerrah da bi ilaç verdi günde 1 kez kullanacakmışım. Ama kafam çok karışık, hamilelikte ilaç kullanmak zararlı değil mi? Biliyosunuz doktorlardan birinin uygun gördüğünü diğeri reddedebiliyo. Ben ne yapacam şimdi :44: Araştırıyorum ama.... Kullanmamamın vereceği zarar,kullanmamın vereceği zarardan daha az olurmuş. Ama ben ikna olmadım. Hamilelikten 1 ayönce dahiliyeye gitmiştim, o doktor da bu kadar yükselmede ilaca gerek yok demişti.. offf offff :44:
cnmm bence 3. bir doktora gitt enn iyisi kimse kadin dogumcu ona git tahlillerinide gotur baksin bu arada bitkiselll biseyler bakalim sana hem tsh ini dengeleyeecek hem hamileligini etkilemeyecek bir bitki sebze...
ama enn iyisi 3. doktor :)
Canımmm her zamanki gibi yetiştin imdadıma sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
Ben de başka doktora hatta üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. İlacı veren doktor "bu ilacı kullanmazsan bebeğin beyin gelişiminde çok az da olsa gerilik görülebilir" dedi. İşte kafamı karıştıran da bu. Bebeğim için hangisi doğru bilmiyorum..
Bu arada tesadüf bu ya, bi kanalda ibrahim saraçoğlu tam benim sorunumu açıkladı, dereotu tsh tiroid hormonunu dengeliyormuş.
Neyse biraz daha araştırayım...:105:
canım bunun ne gıbı faydası var kolaymı hamıle bırakıyo
ben 3 kere klomen bıde basarısız bı asılamam olduu...
artık ne yapcam bılmıyroum kurlerı denıycem o yuzden sorudmm:44:
4cnmm simdiye kadar hic kur yapmadiysan sogan kurunden baslamani tavsiye ederim klomenden sonra kist falan olustuysa temizler tumm rahmini sonrasinda incir-havuc kuruu buda klomen etkisi yumurtlamani buyumesini ve catlamasini saglayan bisey
bunlari cnmm goggladan gir saracogluna ordan videolarina gir direk agzindan dinleyerek uygula derim ben fikir olarakk
adacayida yumurta gelisimi icinn adetin ilk gununden yumurtlayana kadar yapiyousn yumurtalari buyultuyo sonra kesiyosun icmiyosunnnn
birde ben hem genel saglik hem yumurta icin yien hersaba bal-corekotu-tarcin karisimi yapip onu yutuyorum onuda tavsiye ederim cnmmm
kolay gelsinn
bizim topikte bunlarin hepsi var cnm
Merhaba canlarım nasılsınız görüşmeyeli? 2 gündür giremiyordum sohbetlerinize katılamadım.
Ya kızlar bi sorunum var benim: ben cuma günü doktora gittim bebeğimin 5 haftalık göründüğünü söyledi. Ona kafamı takmıyorum da tsh hormonu yüksek çıktı, doktorum da genel cerraha görünmemi söyledi. Genel cerrah da bi ilaç verdi günde 1 kez kullanacakmışım. Ama kafam çok karışık, hamilelikte ilaç kullanmak zararlı değil mi? Biliyosunuz doktorlardan birinin uygun gördüğünü diğeri reddedebiliyo. Ben ne yapacam şimdi :44: Araştırıyorum ama.... Kullanmamamın vereceği zarar,kullanmamın vereceği zarardan daha az olurmuş. Ama ben ikna olmadım. Hamilelikten 1 ayönce dahiliyeye gitmiştim, o doktor da bu kadar yükselmede ilaca gerek yok demişti.. offf offff :44:
CAKSIR OTU KOKU
Çakşır otu : 2 metreye kadar uzayan , sarı renkde çiçekler açann otsu bir bitkidir...
içerisinde tanen,reçine,nişasta,alkoloit,saponin ve uçucu yağ bulunur..
Faydaları : cinsel gücü ve isteği arttırıcı , etkili bir afrodizyakdır...Aynı zamanda sperm sayısını ve hızını arttırıcı etkilere sahiptir..Kasları kuvvetlendirir,kas ağrılarına iyi gelir..
Astım ve bronşite faydalıdır..
Çakşır otu ve kökü nasıl kullanılır ? : çakşır otu kökü krutulup toz haline getirildikden sonra bal ile karıştırılıp macun yapılarak kullanılır...1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır otu kökü olacak şekilde katılarak çay şeklinde de içilebilir...düzenli kullanıldığında olumlu etki gösterir...
Çakşır otunun Zararları Çakşır otunun erkek ve dişi olmak üzere iki çeşidi vardır. Doğru olanın kullanımı önemlidir. Yanlış kullanım depresyona yol açabilir. Miktarı, zamanı, ne sürede ve nasıl kullanılacağı önerilerine dikkat edilmesi gerekir.
Çakşır otunun Kullanımı
Çakşır macunun hazırlanışı; Çakşır kökünün tozu, günde 1 defa bal ile karıştırılıp yenilmelidir. Bir seferden çok kullanılmamalıdır ve kahvaltılardan yada hafif yemeklerden sonra alınması gerekir. Her gün düzenli olarak bir ay boyunca kullanılmalıdır. Kadınlar Çakşır otunun dişi olanını, Erkekler ise Çakşırın erkeğini kullanmalıdır. Çakşır kökünün saf, temiz olması gerekmektedir, içerisinde herhangi farklı bir karışım olmamalı. Önerilenin üzerinde kullanılmamalıdır.
Çakşır otu çayı hazırlanışı; 1bardak suyun içerisine 1 tatlı kaşığı kadar Çakşır otunun köküyle birlikte konularak hazırlanan çayı düzenli kullandığınız sürece fayda sağlar.
4
Sagol canim deniycem evet kist var. Bende dun otcuya gittim kist icin kafisim aldim icinde azar azar adacayi limon kabugu aslan pencesi ve bi kactane daha otvar sabah aksam iciyom cok aci ilac gibi sogan kolay hamile kalmayida sagl
canım ıst da hangarda caksır suyu satılıyormus o cok faydalıı bır arkadasın degerlerı tup bebege bıle yetmıyordu caksır suyuylan sperm sayısı normale donduuuu bebıslerı olacakkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?