Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
CNMM yaaa hidrallezde dedigim yere gidebildin miiiiii??? yoksa koye gittin donmedin mii cnmm ??
balli yumurtana basliyosundurr ??

gıdemedım canım annemdeydımmmm bu sefer dualarımız kagıt kalemle degıl kalpten olduuuu budun geldık dahaaa

basladım yumurtama 3 gundur ıcıyorum hadı bakalım hayırlısı sıfa olsunnnn

elıf fatıhım
bebegım tebrık ederım sende sonunda rabbımın hedıyesıne kavustun bızım ıcınde dua et yavrum

muck

ben kac gundur yoktum neden benı kımsecıkler merak etmedıııııııııııııııııııııı

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

gıdemedım canım annemdeydımmmm bu sefer dualarımız kagıt kalemle degıl kalpten olduuuu budun geldık dahaaa

basladım yumurtama 3 gundur ıcıyorum hadı bakalım hayırlısı sıfa olsunnnn

cnmm olsunnn yuruyus yaparsann aklinda olsun kopruyu gecince saga donunnn ilerii denize varan yere kadar yuruyunn orda dileklerini dileee biz ne istediysek olduu
benim isyerinden kanki ablam gitmis dilemis benim icinde bakalim sonucu goruciizzzzzzzz enn ikizindenn :))))))
muckssssss

yumurtan balin sifa olsunn insallahahhhhh cnmm benimm gobusunede ikiz olupp gelip konsun insallah cnmmm

iyi geceler bacılar ben yatanziiiiiiiiiiiiii öptüm sizi canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

buarada bende hısırellezimi yaptım rabbim cümlemizinkini kabull etsin amin....

ben kac gundur yoktum neden benı kımsecıkler merak etmedıııııııııııııııııııııı

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

cnmm dedin yaa koye gidiyorum anneme diyeee:)))) balla yumurtamida ordan alicam dedunnnn :))))

kizzz alinganlikta belirtiiiii kisssssss olmasin biseylerrrr:)))))) yerimm senii bennnnnnnnnn
ben soyledim cnmmm annesinde diyeee:)))

cnmm dedin yaa koye gidiyorum anneme diyeee:)))) balla yumurtamida ordan alicam dedunnnn :))))

kizzz alinganlikta belirtiiiii kisssssss olmasin biseylerrrr:)))))) yerimm senii bennnnnnnnnn
ben soyledim cnmmm annesinde diyeee:)))

ayyy yavrummm nerdeeeeeeee keskee olsaaaaaaa

muckssssssssssssss

ıyı geceler yavrularrrrrrrrrr

allahın rahmet ve bereketı hepınızın uzerune yagmur gıbı yagsınnnnnnnnnn

ayyy yavrummm nerdeeeeeeee keskee olsaaaaaaa

muckssssssssssssss

canimmmm cokkkkkkkk optummmmmmmmmuCKKKKKKKSSSS allaha emanettt yarin gorusmekk uzereeeee
yatrinda burda bank holiday yani hafta sonuna baglanan ptesi kafat tatiliiii kociss evdeeee:))))))))
bakalim girmeye calisirimm ama optum

allah hayirli zamanda bizim icin hayirli olan bebisleri versin insalahh cnmmm
mucxxxx

gunaydınnnnnnnnnnn bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

güzel anneler anne adayları ve aday adayları nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti benim kötüüüüü
misafir gelldi ve yumurtlma günü kaçtı kızlaarr çok ama çok kızdım, üzüldüm yaaa bu ayda boşa geçti üstelik eşimde bende artık bu yumurtladım yumurtlamadım işinden sıkılmaya başladık artık sınavımı bekliyorum kızlar ondan sonra tüp bebek

haaaa birde eltilerimin fırınımı eleştirmeleri üstüne cabası oldu kısaca hafta sonum hiç istediğim gibi geçmedii uzun bi süre dahaa eşimin tarafından kimseyle görüşmek istiyceğimi zannetmiyorum

perim yaz canım nobatım 16 haziran :95:

günaydın canım
kıs yumurtlama gününün öncesi ve sonraki günü değerlendirilmeli bilyorsun dımı.bide daha kırmızı kart gelemden kendini oyun dışı ilan ediyorsun temüllerde böyle bişey yokkk

yaa zaten cumartesiydi cumartesi eltiler pazarda kayınpederim geldi pazar eşimde burun kıvırdııı çok yorgundu bende üstüne gitmek istemedim koskoca bi ay bekle fooosss tamam cnım seni kırmayalım teamüllere uyalım kırmızıları bekleyelim iş ritüeline uysun bariii

kızlarrr c.tesi doktora gittik vee yumurtalarım gelişmiş allaha cok şükürr..
bugunden itibaren halvet verdii doktorum :)) ama gün aşırı demedi..dilediğinizz zaman rahat olun dedi
ama en az 4 defa olsun bu hafta dedi..inşallahh bebişimm bu ay gelir kızlar dua edinn..
sizlerde benm dualarımdasınızz..

günaydın bacılar ben geldiiiiim
exbattaşım hoşgeldinnn,çok sık uğramıyosun canım merak ediyorum seni

çok şükür canım yumoşlar taze taze,akşam halvetten sonra sabaha kadar kalkma,hayırlısıyla bu ay tutar inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…