- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.901
CNMM yaaa hidrallezde dedigim yere gidebildin miiiiii??? yoksa koye gittin donmedin mii cnmm ??
balli yumurtana basliyosundurr ??
gıdemedım canım annemdeydımmmm bu sefer dualarımız kagıt kalemle degıl kalpten olduuuu budun geldık dahaaa
basladım yumurtama 3 gundur ıcıyorum hadı bakalım hayırlısı sıfa olsunnnn
ben kac gundur yoktum neden benı kımsecıkler merak etmedıııııııııııııııııııııı
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
cnmm dedin yaa koye gidiyorum anneme diyeee:)))) balla yumurtamida ordan alicam dedunnnn :))))
kizzz alinganlikta belirtiiiii kisssssss olmasin biseylerrrr:)))))) yerimm senii bennnnnnnnnn
ben soyledim cnmmm annesinde diyeee:)))
ayyy yavrummm nerdeeeeeeee keskee olsaaaaaaa
muckssssssssssssss
elıf fatıhım
bebegım tebrık ederım sende sonunda rabbımın hedıyesıne kavustun bızım ıcınde dua et yavrum
muck
güzel anneler anne adayları ve aday adayları nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti benim kötüüüüü
misafir gelldi ve yumurtlma günü kaçtı kızlaarrçok ama çok kızdım, üzüldüm yaaa bu ayda boşa geçti üstelik eşimde bende artık bu yumurtladım yumurtlamadım işinden sıkılmaya başladık artık sınavımı bekliyorum kızlar ondan sonra tüp bebek
haaaa birde eltilerimin fırınımı eleştirmeleri üstüne cabası oldu kısaca hafta sonum hiç istediğim gibi geçmediiuzun bi süre dahaa eşimin tarafından kimseyle görüşmek istiyceğimi zannetmiyorum
perim yaz canım nobatım 16 haziran :95:
günaydın canım
kıs yumurtlama gününün öncesi ve sonraki günü değerlendirilmeli bilyorsun dımı.bide daha kırmızı kart gelemden kendini oyun dışı ilan ediyorsun temüllerde böyle bişey yokkk
exbattaşım hoşgeldinnn,çok sık uğramıyosun canım merak ediyorum senigünaydın bacılar ben geldiiiiim
kızlarrr c.tesi doktora gittik vee yumurtalarım gelişmiş allaha cok şükürr..
bugunden itibaren halvet verdii doktorum :)) ama gün aşırı demedi..dilediğinizz zaman rahat olun dedi
ama en az 4 defa olsun bu hafta dedi..inşallahh bebişimm bu ay gelir kızlar dua edinn..
sizlerde benm dualarımdasınızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?