Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Nasılsınız bakem ben iyiyim ne yapimmmmmmmmmm aynı tas aynı hamam aynı rutinlikle hayat devam ediyoooooo :=)))
çok şükür herşey yolunda halam hala gelmedi ama kan testi yaptırmayacam bunda çok kararlıyım gebelik testi cts yapmıştım tek çizgiydi başkada yapmadım zaten hiiiiiiiiiiiiççççççççççççç gebelik belirtim yok sıfır yaniiiiiiiiii hiç yok hayırlsı benim halam rotar yaptı yine bu ay :=))))))))))))) :80:

hımmm anladım canım hayırlısı Rabbim ol derse olur sen merak etme.evet kırmızıları bekleyeleim aslında beklemeylimm
günaydın bacılar ben geldiiiiim
hoş geldin şekerüm
ayyy iyi maşaallahh kuzum.benim doktorum bu ay takip yapmıyor sadece günleri söyledi ama zaten gün hesaplamıyorum
günaydınn kızlllaarrr keyifler yerindedir umarım

günaydınnn ışılımmm ben idare edrim sen nasılsın

inşallah canım aynen öle rahat olun

geleni yapıyozzzzzzzzzz bea kaçan kurtiliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yavrımmmmmmmmmmmmmm nirdesin sen yaaaaaaaaa??????????????????

o yüzden kaçıyom işte be yaa
yawrım işler çok yoğun,müdürümüz değişti falan filan.
yeni haber var mı,nedir?sende yok mu bişiiler bebişim

o yüzden kaçıyom işte be yaa
Yawrım işler çok yoğun,müdürümüz değişti falan filan.
Yeni haber var mı,nedir?sende yok mu bişiiler bebişim

aynen yaaaaaaa ,iş çok ama yapasım hiçççççççç yok:=)

canım beklemdyim halam gelmediii işte 3 gün gecti ama belirtim hiç yok gebelige dair bekleyecem biras daaha sonrası allah kerim bakalım geçen ayda gecikmiişti halam 8 gün o yüzden rutine bagladık yaniii gecikmede

güüünaaayyyyddoşşşşş
nabıyonuz be yaaa ??
hoşgeldin bojoum çalışıoz öle yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…