- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.921
Nasılsınız bakem ben iyiyim ne yapimmmmmmmmmm aynı tas aynı hamam aynı rutinlikle hayat devam ediyoooooo :=)))
çok şükür herşey yolunda halam hala gelmedi ama kan testi yaptırmayacam bunda çok kararlıyım gebelik testi cts yapmıştım tek çizgiydi başkada yapmadım zaten hiiiiiiiiiiiiççççççççççççç gebelik belirtim yok sıfır yaniiiiiiiiii hiç yok hayırlsı benim halam rotar yaptı yine bu ay :=))))))))))))) :80:[/QUOT
günaydın canım ben çok yorgunum şehir dışındaydık haftasonu gez gez her yerim ağrıyo
genelde gecikmeli geliosa yapma adoşum kan testi insanı yıpratıyo gerçektennn,ama yarın idrar testini tekrarla
hımmm anladım canım hayırlısı Rabbim ol derse olur sen merak etme.evet kırmızıları bekleyeleim aslında beklemeylimmyaa zaten cumartesiydi cumartesi eltiler pazarda kayınpederim geldi pazar eşimde burun kıvırdııı çok yorgundu bende üstüne gitmek istemedim koskoca bi ay bekle fooossstamam cnım seni kırmayalım teamüllere uyalım kırmızıları bekleyelim iş ritüeline uysun bariii
hoş geldin şekerümgünaydın bacılar ben geldiiiiim
ayyy iyi maşaallahh kuzum.benim doktorum bu ay takip yapmıyorkızlarrr c.tesi doktora gittik vee yumurtalarım gelişmiş allaha cok şükürr..
bugunden itibaren halvet verdii doktorum :)) ama gün aşırı demedi..dilediğinizz zaman rahat olun dedi
ama en az 4 defa olsun bu hafta dedi..inşallahh bebişimm bu ay gelir kızlar dua edinn..
sizlerde benm dualarımdasınızz..
günaydınn kızlllaarrr keyifler yerindedir umarım
Nasılsınız bakem ben iyiyim ne yapimmmmmmmmmm aynı tas aynı hamam aynı rutinlikle hayat devam ediyoooooo :=)))
çok şükür herşey yolunda halam hala gelmedi ama kan testi yaptırmayacam bunda çok kararlıyım gebelik testi cts yapmıştım tek çizgiydi başkada yapmadım zaten hiiiiiiiiiiiiççççççççççççç gebelik belirtim yok sıfır yaniiiiiiiiii hiç yok hayırlsı benim halam rotar yaptı yine bu ay :=))))))))))))) :80:[/QUOT
günaydın canım ben çok yorgunum şehir dışındaydık haftasonu gez gez her yerim ağrıyo
genelde gecikmeli geliosa yapma adoşum kan testi insanı yıpratıyo gerçektennn,ama yarın idrar testini tekrarla
GÜNAYDIN CANIMMMM GENELDE GECİKMEZ AMA GEÇEN AYDA 8 GÜN GECİKMİŞTİM O YÜZDEN UMURSAMIYORUM ZATEN GEBELİK OLSAYDI BELİRTİLERİM OLURDU NE BİLİM UYKUM OLURDU,ACIKIRDIM,HALSİZ OLURDUM VS VS YANİ AMA HİÇBİRİ YOK EN UFAK Bİ FARKEDİLEN DEGİŞİKLİGİM YOK KISLARRRRRRRR :=):)
kızlarrr c.tesi doktora gittik vee yumurtalarım gelişmiş allaha cok şükürr..
Bugunden itibaren halvet verdii doktorum :)) ama gün aşırı demedi..dilediğinizz zaman rahat olun dedi
ama en az 4 defa olsun bu hafta dedi..inşallahh bebişimm bu ay gelir kızlar dua edinn..
Sizlerde benm dualarımdasınızz..
ben çok yorgunum aybicem akşam olsada yatsaaakkkk
GÜNAYDIN CANIMMMM GENELDE GECİKMEZ AMA GEÇEN AYDA 8 GÜN GECİKMİŞTİM O YÜZDEN UMURSAMIYORUM ZATEN GEBELİK OLSAYDI BELİRTİLERİM OLURDU NE BİLİM UYKUM OLURDU,ACIKIRDIM,HALSİZ OLURDUM VS VS YANİ AMA HİÇBİRİ YOK EN UFAK Bİ FARKEDİLEN DEGİŞİKLİGİM YOK KISLARRRRRRRR :=):)
hayırlısı olsun canım bazen belirti vermeyebiliomuş belli olmaz yine de
hayırlısı olsun canım bazen belirti vermeyebiliomuş belli olmaz yine de
EVET BAZEN ERKEN BELİRTİ VERMEYEBİLİYOMUŞ YANİ 8-9 HAFTADA BELİRTİLERİN OLDUGU DA OLUYOMUŞ AMA NE BİLİM YA İÇİMDE HİÇ ÖYLE Bİ HİS YOK BU AY ÇOK HASTAYDIM BİDE VERİMLİ DEGİLDİM :=)=))))):80:TABİİ HERŞEY KADER KISMET BİRAZ DHA BEKLEYECEM EGER ADET OLMAZSAM DR GİDECEM YİNE NEDEN HALAM GECİKİYOO DİYEEEE :=)))
güüünaaayyyyddoşşşşş
Nabıyonuz be yaaa ??
geleni yapıyozzzzzzzzzz bea kaçan kurtiliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yavrımmmmmmmmmmmmmm nirdesin sen yaaaaaaaaa??????????????????
o yüzden kaçıyom işte be yaa
Yawrım işler çok yoğun,müdürümüz değişti falan filan.
Yeni haber var mı,nedir?sende yok mu bişiiler bebişim
hoşgeldin bojoum çalışıoz öle yaaaagüüünaaayyyyddoşşşşş
nabıyonuz be yaaa ??
EVET BAZEN ERKEN BELİRTİ VERMEYEBİLİYOMUŞ YANİ 8-9 HAFTADA BELİRTİLERİN OLDUGU DA OLUYOMUŞ AMA NE BİLİM YA İÇİMDE HİÇ ÖYLE Bİ HİS YOK BU AY ÇOK HASTAYDIM BİDE VERİMLİ DEGİLDİM :=)=))))):80:TABİİ HERŞEY KADER KISMET BİRAZ DHA BEKLEYECEM EGER ADET OLMAZSAM DR GİDECEM YİNE NEDEN HALAM GECİKİYOO DİYEEEE :=)))
kısmet canım dediğin gibi,ama baktır mutlaka halan nerelerde takılıyo her ay her ay
günaydın herkese...var mı güzel haberler?
hoşgeldin bojoum çalışıoz öle yaaaa
kısmet canım dediğin gibi,ama baktır mutlaka halan nerelerde takılıyo her ay her ay
HALAM KALDIRIM YOSMASI OLDU İYİCEEEEEEEEE AŞİFTENİN NERDE SABAHLADIGI BELLİ DEGİLLLLLLLLL
ŞUBATTA DR GİTTİGİMDE PKO VAR AMA KİSTLERİN ÇOK BÜYÜK DEGİL O YÜZDEN İLAÇ FLN VERMEYECEGİM DEDİ 6 AY KORUNMASIZ HALVETTEN BEBİŞ OLMAZSA TEKRAR GELİRSİN BAKARIZ NE YAPACAGIMIZI KONUŞURUZ DEDİ TATLIMMMMMMMMM GALİBA KİSTLERDEN GECİKİYOOO DİYE DÜŞÜMÜYORUM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN YAAAAAAAAAA KEŞKE GECİKMESE AMA NE YAPALIMMMMMMMM NASİPPPPPPPPPPPPPPPPPP :)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?