Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hayırlısı olsun addciiimm gerçii ilk haftalarda herkes belirti yaşayacak diye bişeyde yok

inşallah hiiiiçç gelmez halangiil

kızlar biiiz geldik sağlık ocağına gittik izlenim için bilgilerimizi verdik aç karnına gitmiştim oraya 55 kilo 5 gram çıktı yahuuu sağlık ocağında 15 haftalık falanken dinleniyo heralde kalp atışları öle bişey dedi çünkü kan tahlili yaptırdın mı dedi bu ay sonuna alabildim dedim randevuyu öle işteeee

hadi meaşallahhh karagüllün tomurcugunaaaaaaaaaaaaa meaşallah canım hiçbirşey için korkma allaha sıgın gerisi gelirrrrrrrrr kalp atışınıda duyarsan inş.dogum sonrası ıngaaaaaaaaaaaaaaa seslerinide duyarsınnnnnnnnn tomurcugunun inş.canımmmmmmm

Periiiiiiiiii idiiiiiiiiiiiiii erdgn,candost17, vitaminc ,alooooooooooooooooo hatunlarrrrrrrrrr nirdesiniz yavvvvvvvvvvvvv alltamı kaldınızzzzzzzzzzzzzzzzz çok mu çalıştınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv halvet agır mı geldiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????

evet tatlım doğru demişler sağlık ocağında bebiş 3,5 aylık olduktan sonra dinleriz nerde hissederiz bizde artık dedi bana hemşirem
kan tahlilimde vardı elimde benim tekrarlamadı olmasaydı yapcaktı hemen tahlilimide not aldı sadece

kanın düşük dedi yine senin diğerindede düşüktü çok kızmıştı kullanamıyordum en sonunda eşimi görmüş ona söylemiş eşine söyle bakkullansın falan oda eve gelip bana kızmıştı nie kullanmıyorsun sen bunları die kullanamıyorum dedim en sonun da küçük tüplerde olanından verdiler onu kullandım ama zaten 2 haftam vardı doğuma bunda sakın dedi yüzünden belli de kanın düşük olduğu falan

iç tatlım iç ihmal etme zorla artık neyapcaksın başka çare yok. kuru kara üzüm falan ye oda çok etki yapıyormuş arkadaşım elinden düşürmezdi hamileyken

MAŞLLAH CANIIIMM ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN MİNİĞİNİN KALP ATIŞINIDA DUYARSIN CANIM İNŞALLAH SIKINTI ETMEE

merhabaaa, nasılsınıızz kızlar..hamileler iyi okuduğum kadarıyla. şimdi de başka telaşlar var tabii..hiç bitmiyor ki...

ben halvet çalışmalarına ara verdiğim ve iş tepeme çıktığı için uzak kaldım sizlerden

ısılcım inşallah adetin tez zamanda düzene girer...

öptüm herkesi

günaydınn bitanişlerimmmmmmmmmmmmmm

Kızlar ben haftasonu az kalsın ölüyordum stres ve meraktannnnn
Bu yeni buldugum doktora gittim işte cumartesi,muaynede kese görünmedii.doktor bakıyor bakıyorr yokkkkk
bende kafamı kaldırdım artık bakıyorum boşşşşş
Allahh dedimmm noluyorrrr :26::26:

Dediki sen hamile oldgunu nerden anladın??
Bende kan testi yaptım bukdr cıkt ıfln dedim..
Oda tekrar yapalım dedi.Neyse yaptık götürdükk.tamam gebesin ama kese görünmüyor 5+5 sin görünmesi gerekiyo dedii.Ya hamilelik bozuldu yada dış gebelik ihtimali...
benim moral fln sıfır zaten..kötü düşünme diyo ama ...
Pazartesi yine gel kan testini tekrarlayalım dedi...
Sabah gittim verdim ama bana birde sorunn,tamam 2 katına cıkmıs dedi tekrar muayne etti..bende merakla bakıyorum tabii.
İlkten böyle birsey belirdi kayboldu,korktum doktordan azar iişitcem diye
Dedim Vallahi o kese içimden seviniyorummm:))

Birdaha baktı hehh sonunda gösterdi kendini dediii
Nası sevindim anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Vitooooooooooooo nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????????? Selam maestraaaaaaaaaaaaa

sagol cnm sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gelmemiş hala kırmızıılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy sen umutlanmıysnda inşş birseyler vardır kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ama dediğin gibi antibiyotik fena etkiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaaaa saklanmış demek portakalın vitamini...neyse canım ya valla ne heyecandır..inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak annesi..

herkese stressiizzz günleerrr...

Ben burdayım geldim

Kızlar kaç gündür kendi derdime düştüm bugün yine doktora gittim. Haftasonu yazmıştım ama tekrar kısaca bahsedeyim. Tiroid hormonum yüksek çıktı,doktor ilaca başlamalısın dedi. Ama ben gebelikte ilaç kullanımı acaba zararlı mı olur diye araştırayım dedim. İlaç kullanmamak bebeğin fiziksel ve zihinsel gelişimi için olumsuz etki yaratıyormuş.
Sizin de aklınızda bulunsun arkadaşlar gebelikte hormon dengesi çok önemliymiş, doktorunuz bu testleri istemeyi ihmal etmesin.
Eeee sizler nasılsınız görüşmeyeli? Burası haftaiçi olmasına rağmen bugün durgun gibi. Neden acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…