- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.941
nasılsınız bakem ben iyiyim ne yapimmmmmmmmmm aynı tas aynı hamam aynı rutinlikle hayat devam ediyoooooo :=)))
çok şükür herşey yolunda halam hala gelmedi ama kan testi yaptırmayacam bunda çok kararlıyım gebelik testi cts yapmıştım tek çizgiydi başkada yapmadım zaten hiiiiiiiiiiiiççççççççççççç gebelik belirtim yok sıfır yaniiiiiiiiii hiç yok hayırlsı benim halam rotar yaptı yine bu ay :=))))))))))))) :80:
hoşgeldin bojoum çalışıoz öle yaaaa
HALAM KALDIRIM YOSMASI OLDU İYİCEEEEEEEEE AŞİFTENİN NERDE SABAHLADIGI BELLİ DEGİLLLLLLLLL
ŞUBATTA DR GİTTİGİMDE PKO VAR AMA KİSTLERİN ÇOK BÜYÜK DEGİL O YÜZDEN İLAÇ FLN VERMEYECEGİM DEDİ 6 AY KORUNMASIZ HALVETTEN BEBİŞ OLMAZSA TEKRAR GELİRSİN BAKARIZ NE YAPACAGIMIZI KONUŞURUZ DEDİ TATLIMMMMMMMMM GALİBA KİSTLERDEN GECİKİYOOO DİYE DÜŞÜMÜYORUM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN YAAAAAAAAAA KEŞKE GECİKMESE AMA NE YAPALIMMMMMMMM NASİPPPPPPPPPPPPPPPPPP :)))))))))))))))))
alemsin canım yaaaa
doğru canım kistlerden olabilir gecikme,inş 6 ay geçmeden hamiş kalırsınnn Allahım gönlümüze göre versin.bende artık yeşil sahalara dönmek istiyorum ama adetim ne zaman gelcek belli değil
kızlar biiiz geldik sağlık ocağına gittik izlenim için bilgilerimizi verdik aç karnına gitmiştim oraya 55 kilo 5 gram çıktı yahuuu sağlık ocağında 15 haftalık falanken dinleniyo heralde kalp atışları öle bişey dedi çünkü kan tahlili yaptırdın mı dedi bu ay sonuna alabildim dedim randevuyu öle işteeee
kızlar biiiz geldik sağlık ocağına gittik izlenim için bilgilerimizi verdik aç karnına gitmiştim oraya 55 kilo 5 gram çıktı yahuuu sağlık ocağında 15 haftalık falanken dinleniyo heralde kalp atışları öle bişey dedi çünkü kan tahlili yaptırdın mı dedi bu ay sonuna alabildim dedim randevuyu öle işteeee
kanın düşük dedi yine senin diğerindede düşüktü çok kızmıştı kullanamıyordum en sonunda eşimi görmüş ona söylemiş eşine söyle bakkullansın falan oda eve gelip bana kızmıştı nie kullanmıyorsun sen bunları diekullanamıyorum dedim en sonun da küçük tüplerde olanından verdiler onu kullandım ama zaten 2 haftam vardı doğuma bunda sakın dedi yüzünden belli de kanın düşük olduğu falan
Vitooooooooooooo nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????????? Selam maestraaaaaaaaaaaaa
tamamdır canım senın yasın
Vitooooooooooooo nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????????? Selam maestraaaaaaaaaaaaa
günaydınn bitanişlerimmmmmmmmmmmmmm
Kızlar ben haftasonu az kalsın ölüyordum stres ve meraktannnnn
Bu yeni buldugum doktora gittim işte cumartesi,muaynede kese görünmedii.doktor bakıyor bakıyorr yokkkkk
bende kafamı kaldırdım artık bakıyorum boşşşşş
Allahh dedimmm noluyorrrr :26::26:
Dediki sen hamile oldgunu nerden anladın??
Bende kan testi yaptım bukdr cıkt ıfln dedim..
Oda tekrar yapalım dedi.Neyse yaptık götürdükk.tamam gebesin ama kese görünmüyor 5+5 sin görünmesi gerekiyo dedii.Ya hamilelik bozuldu yada dış gebelik ihtimali...
benim moral fln sıfır zaten..kötü düşünme diyo ama ...
Pazartesi yine gel kan testini tekrarlayalım dedi...
Sabah gittim verdim ama bana birde sorunn,tamam 2 katına cıkmıs dedi tekrar muayne etti..bende merakla bakıyorum tabii.
İlkten böyle birsey belirdi kayboldu,korktum doktordan azar iişitcem diye
Dedim Vallahi o kese içimden seviniyorummm:))
Birdaha baktı hehh sonunda gösterdi kendini dediii
Nası sevindim anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaaaaa saklanmış demek portakalın vitamini...neyse canım ya valla ne heyecandır..inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak annesi..
herkese stressiizzz günleerrr...
Periiiiiiiiii idiiiiiiiiiiiiii erdgn,candost17, vitaminc ,alooooooooooooooooo hatunlarrrrrrrrrr nirdesiniz yavvvvvvvvvvvvv alltamı kaldınızzzzzzzzzzzzzzzzz çok mu çalıştınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv halvet agır mı geldiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?