Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

saklanbaç mı oynamış cünyır pitamin
canım benim çok sevindim senin adına, maşaallah maşaalaah

GUNAYDINNNN KISLARRRRRRRR

GUNUMUZ aydinn haftamiz boll bebislii olsunnnnnnn halvetlerrr baslasinnnnnnnnnnnnnnn

benim kocis tatill bugunnnnn :)) ondann giremiyorummm cokkk cnmcmmlarrr ama sizi ozledimmm

ayy VITAMINIMMMMM odum patladii okurkennnnn sonucc iyi aman allaha sukur cnmmmmmmmm

MUCKSSSSSSSSSSSSSSS herkeseeeee

senin adına sevindim vitamin
kızlar ya yemek yedik ne zaman yoğurt yesem iyice baygınlaşıyorum uyumak istiyorum süt zaten içemiyorum zar zor ay ben napim ya iş yerindeyim şuan yine yoksa da yoğurt süt içmem lazım gelişiyor şuanda sonuçta bebişim ama benim çoook uykum var bir sürüde işim var çok esniyorum

ee bana eeee uyuyalım da büyüyelim

PERIMMMM cokk merak ettimm senii yaaaaaaa
ohh simdii gordum rahat rahat gidebilirimmm :)))
nerdesinnn cnmmmmmm cokk merak ettimm ciddennn yaaaa

cnmmm aksam eve gittikten sonra icc ozellikle uyumadan once ayran ic uyu cnmmm
ise giderken yaniann boll peynir al cnmmm gunduz is yerinde peynir-kasar peyniri atistirr aksam eve gidince 1 kasee yogurdunu yee evde oturuken hepp ayran iccc ve uyumadan once ayrannnnn enn onemlii faydaliii halii :)
blenderda 1 muzu cevirttirrr uzerine ilik sutude dokk karistirr ohh mis gibi muzlu sut yap ic cnmmmmmmm

her aksam dondurmada ye cnmm , dondurmaninda sutu cokkk mumkunse sadee dondurma ye

Selam güzel anne adayları.Listemizin son halini yayınlayacak olan varsa görelim bakalım,kaç bebişimiz var?Sıra kimlerde?İnşallah bu ay hepimizin yüzü güler,bebiş haberleri patlama yapar burdan hayırlısı ile paylaşırız...

Selam güzel anne adayları.Listemizin son halini yayınlayacak olan varsa görelim bakalım,kaç bebişimiz var?Sıra kimlerde?İnşallah bu ay hepimizin yüzü güler,bebiş haberleri patlama yapar burdan hayırlısı ile paylaşırız...

PERIMMMM cokk merak ettimm senii yaaaaaaa
ohh simdii gordum rahat rahat gidebilirimmm :)))
nerdesinnn cnmmmmmm cokk merak ettimm ciddennn yaaaa

Canım benim yerim seni yaa, haklısın merakta bıraktım ama başımıza bisürü şey geldii. Cuma günü en son buraya yazdıktan sonra bi baktım kapı çaldı eşim geldi, parmağı kocaman sarılı nerdeyse bi parmağını kaybediyormuş iş yerinde Allah korumuş. Ona koşuşturduk, kurban olduğum elini kullanamıyordu ağrısı vardı benim meleğimin oturdum ağladım onu öyle görünce, kılına zarar gelse içim yanıyor. Bana da belli etmiyor üzmemek için canım benimm. O halde bu ay kaçış yok halvet tam gaz devam diyor Neyse şimdi daha iyi.

Bende sabah hormon testlerimi yaptırdım adetin 3. günü Pazara denk geldiğinden yaptıramadım 4. gün yaptırdım bi sorun olmaz umarımm.

Sizler naptınız kızlar özledim sizleriiii,

Vitoşummm bebişko göstermiş kendini yaramazz çok sevindim canımmmm

Hepinize mis kokulu öpücükelrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canımmm özledim seniiiiiii nasılsıınnnnn???ben gün sayıyorum adetim gelsin bi an önce diye

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

Sonesinti Hamileee

aserenhan Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Candost17 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Hurr Hamileee

elif_fatihim Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs

07belinAy NOBAT 4 Mayıs

Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs

meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs

sevval17 NOBAT:12 Mayıs

feryal_efe NOBAT: 15 Mayıs

Viole NOBAT: 18 Mayıs

jonguil NOBAT:19 Mayıs

Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

İdilga NOBAT: 23 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

Perisoko NOBAT: 27 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

papilo NOBAT: 28 Mayıs

eylemsevcan NOBAT: 30 Mayıs

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

Tatlicadi55 NOBAT: 1 Haziran

eerdgn NOBAT: 2 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

selamlar herkesee....

nasılsınız bakalım?

yeni hamişimiz var sanırım... elif_fatihim tebrik ederim seni canım... darısı bizlere inşallahhh....

kızlar size bi sorum var... :44:

benim yumurtlama günüm ne zaman yaa.... siteler hep başka başka yazıyo...

bal-tarçın-çörekotunun bugün 12. günü fakat az bişe kaldı bitireyim onu diyorum sanırım bi zararı olmaz... :44:

h.sonu misafirlerim vardı yatılı... bugün gittiler... inşallah kritik günleri kaçırmamışımdır.... :18: sat 25 nisan dı....

çok geçmiş olsun bitanem yaaaa Allah korumuş gerçektende.senin ilginle sevginle hemen iyileşir kocişin canımmm Rabbim mutluluğunuzu bozmasınnnn

özledim bende seni periiimmm kaybolma ortalıktan böyle

canım çok geçmiş olsun... Rabbim korumuş gerçektende... o halde bile rahat duramıyosunuz demek... alemsin perim yaa...

Son düzenleme:

mrb canım kaç günde bi adet görüyosun,büyük ihtimalle kaçırmamışsındır yumoşları akşam hemen başlayın çalışmalara

Canımmmm bitir kürünü bişicik olmaz az kaldıysa. 28 günde bir adet görüyosan bugün yarın önemli günler sonrasında da devamm kaçırmamışsındır kuzumm rahat ollll
çok geçmiş olsun bitanem yaaaa Allah korumuş gerçektende.senin ilginle sevginle hemen iyileşir kocişin canımmm Rabbim mutluluğunuzu bozmasınnnn

özledim bende seni periiimmm kaybolma ortalıktan böyle
Canım benim çok teşekkürlerrr bende seni özledimmm başladı mı kuzum sende çalışmalarrr bu ay hemencecik gelecek bebişin hayırlısıyla öyle hissediyorummmmmm
canım çok geçmiş olsun... Rabbim korumuş gerçektende... o halde bile rahat duramıyosunuz demek... alemsin perim yaa...

saol canım benimmmm, iviiit durmuyor yaramaz kocişşş

canımmm özledim seniiiiiii nasılsıınnnnn???ben gün sayıyorum adetim gelsin bi an önce diye

CANIMMM benimm bendee senii ozledimm hem merak ediyorum arada girin gosterin kendinizii :))) cnmmm sende hemen sogan kurune baslasana adetini hemen duzenlesinnn hemde icini temizlesinn cnmmm ????

mrb canım kaç günde bi adet görüyosun,büyük ihtimalle kaçırmamışsındır yumoşları akşam hemen başlayın çalışmalara

canım 28 günde bi adet oluyordum fakat artık 31 günde adet oluyorum, uzadıkça uzadı anlayacağın... :44: doğru diyosun akşam mesaiye başlamak lazım...

Canımmmm bitir kürünü bişicik olmaz az kaldıysa. 28 günde bir adet görüyosan bugün yarın önemli günler sonrasında da devamm kaçırmamışsındır kuzumm rahat ollll

inşallah canım...

CANIMMMM BENIMMMM gecmisss olsunnnnn cnmcmmm cokk merakk ettimm amaa ( msn im kapalida olsa ordan bilgilendir benii valla ciddi ciddi korktummm
neysekii parmisleee gecmiss nazarinizz cnmmmm
oku kendinize hep cnmmm benimmmmmmmmuuccXXXXXXXXX

CNMMM sen bala tarcina devamm :)) bu gece calissssmalara baslaaa hafta sonuna kadar
bizimde halvet haftamizzz :))
durmak yokk calismaya devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…