- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.961
günaydınn bitanişlerimmmmmmmmmmmmmm
Kızlar ben haftasonu az kalsın ölüyordum stres ve meraktannnnn
Bu yeni buldugum doktora gittim işte cumartesi,muaynede kese görünmedii.doktor bakıyor bakıyorr yokkkkk
bende kafamı kaldırdım artık bakıyorum boşşşşş
Allahh dedimmm noluyorrrr :26::26:
Dediki sen hamile oldgunu nerden anladın??
Bende kan testi yaptım bukdr cıkt ıfln dedim..
Oda tekrar yapalım dedi.Neyse yaptık götürdükk.tamam gebesin ama kese görünmüyor 5+5 sin görünmesi gerekiyo dedii.Ya hamilelik bozuldu yada dış gebelik ihtimali...
benim moral fln sıfır zaten..kötü düşünme diyo ama ...
Pazartesi yine gel kan testini tekrarlayalım dedi...
Sabah gittim verdim ama bana birde sorunn,tamam 2 katına cıkmıs dedi tekrar muayne etti..bende merakla bakıyorum tabii.
İlkten böyle birsey belirdi kayboldu,korktum doktordan azar iişitcem diye
Dedim Vallahi o kese içimden seviniyorummm:))
Birdaha baktı hehh sonunda gösterdi kendini dediii
Nası sevindim anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin adına sevindim vitamin
kızlar ya yemek yedik ne zaman yoğurt yesem iyice baygınlaşıyorum uyumak istiyorum süt zaten içemiyorum zar zor ay ben napim ya iş yerindeyim şuan yine yoksa da yoğurt süt içmem lazım gelişiyor şuanda sonuçta bebişim ama benim çoook uykum var bir sürüde işim var çok esniyorum
ee bana eeee uyuyalım da büyüyelim
PERIMMMM cokk merak ettimm senii yaaaaaaa
ohh simdii gordum rahat rahat gidebilirimmm :)))
nerdesinnn cnmmmmmm cokk merak ettimm ciddennn yaaaa
GUNAYDINNNN KISLARRRRRRRR
GUNUMUZ aydinn haftamiz boll bebislii olsunnnnnnn halvetlerrr baslasinnnnnnnnnnnnnnn
benim kocis tatill bugunnnnn :)) ondann giremiyorummm cokkk cnmcmmlarrr ama sizi ozledimmm
ayy VITAMINIMMMMM odum patladii okurkennnnn sonucc iyi aman allaha sukur cnmmmmmmmm
MUCKSSSSSSSSSSSSSSS herkeseeeee
Canım benim yerim seni yaa, haklısın merakta bıraktım ama başımıza bisürü şey geldii. Cuma günü en son buraya yazdıktan sonra bi baktım kapı çaldı eşim geldi, parmağı kocaman sarılı nerdeyse bi parmağını kaybediyormuş iş yerinde Allah korumuş. Ona koşuşturduk, kurban olduğum elini kullanamıyordu ağrısı vardı benim meleğimin oturdum ağladım onu öyle görünce, kılına zarar gelse içim yanıyor. Bana da belli etmiyor üzmemek için canım benimm. O halde bu ay kaçış yok halvet tam gaz devam diyorNeyse şimdi daha iyi.
Bende sabah hormon testlerimi yaptırdım adetin 3. günü Pazara denk geldiğinden yaptıramadım 4. gün yaptırdım bi sorun olmaz umarımm.
Sizler naptınız kızlar özledim sizleriiii,
Vitoşummm bebişko göstermiş kendini yaramazz çok sevindim canımmmm
Hepinize mis kokulu öpücükelrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım benim yerim seni yaa, haklısın merakta bıraktım ama başımıza bisürü şey geldii. Cuma günü en son buraya yazdıktan sonra bi baktım kapı çaldı eşim geldi, parmağı kocaman sarılı nerdeyse bi parmağını kaybediyormuş iş yerinde Allah korumuş. Ona koşuşturduk, kurban olduğum elini kullanamıyordu ağrısı vardı benim meleğimin oturdum ağladım onu öyle görünce, kılına zarar gelse içim yanıyor. Bana da belli etmiyor üzmemek için canım benimm. O halde bu ay kaçış yok halvet tam gaz devam diyorNeyse şimdi daha iyi.
Bende sabah hormon testlerimi yaptırdım adetin 3. günü Pazara denk geldiğinden yaptıramadım 4. gün yaptırdım bi sorun olmaz umarımm.
Sizler naptınız kızlar özledim sizleriiii,
Vitoşummm bebişko göstermiş kendini yaramazz çok sevindim canımmmm
Hepinize mis kokulu öpücükelrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selamlar herkesee....
nasılsınız bakalım?
yeni hamişimiz var sanırım...elif_fatihim tebrik ederim seni canım... darısı bizlere inşallahhh....
kızlar size bi sorum var... :44:
benim yumurtlama günüm ne zaman yaa.... siteler hep başka başka yazıyo...
bal-tarçın-çörekotunun bugün 12. günü fakat az bişe kaldı bitireyim onu diyorum sanırım bi zararı olmaz... :44:
h.sonu misafirlerim vardı yatılı... bugün gittiler... inşallah kritik günleri kaçırmamışımdır.... :18: sat 25 nisan dı....
Canımmmm bitir kürünü bişicik olmaz az kaldıysa. 28 günde bir adet görüyosan bugün yarın önemli günler sonrasında da devamm kaçırmamışsındır kuzumm rahat ollllselamlar herkesee....
nasılsınız bakalım?
yeni hamişimiz var sanırım...elif_fatihim tebrik ederim seni canım... darısı bizlere inşallahhh....
bal-tarçın-çörekotunun bugün 12. günü fakat az bişe kaldı bitireyim onu diyorum sanırım bi zararı olmaz... :44:
h.sonu misafirlerim vardı yatılı... bugün gittiler... inşallah kritik günleri kaçırmamışımdır.... :18: sat 25 nisan dı....
Canım benim çok teşekkürlerrr bende seni özledimmmçok geçmiş olsun bitanem yaaaa Allah korumuş gerçektende.senin ilginle sevginle hemen iyileşir kocişin canımmm Rabbim mutluluğunuzu bozmasınnnn
özledim bende seni periiimmm kaybolma ortalıktan böyle
canım çok geçmiş olsun... Rabbim korumuş gerçektende... o halde bile rahat duramıyosunuz demek...alemsin perim yaa...
canımmm özledim seniiiiiii nasılsıınnnnn???ben gün sayıyorum adetim gelsin bi an önce diye
mrb canım kaç günde bi adet görüyosun,büyük ihtimalle kaçırmamışsındır yumoşları akşam hemen başlayın çalışmalara
Canımmmm bitir kürünü bişicik olmaz az kaldıysa. 28 günde bir adet görüyosan bugün yarın önemli günler sonrasında da devamm kaçırmamışsındır kuzumm rahat ollll
inşallah canım...
Canımmmm bitir kürünü bişicik olmaz az kaldıysa. 28 günde bir adet görüyosan bugün yarın önemli günler sonrasında da devamm kaçırmamışsındır kuzumm rahat ollll
Canım benim çok teşekkürlerrr bende seni özledimmmbaşladı mı kuzum sende çalışmalarrr bu ay hemencecik gelecek bebişin hayırlısıyla öyle hissediyorummmmmm
saol canım benimmmm, iviiit durmuyor yaramaz kocişşş
selamlar herkesee....
nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?