Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
CANIMMMM BENIMMMM gecmisss olsunnnnn cnmcmmm cokk merakk ettimm amaa ( msn im kapalida olsa ordan bilgilendir benii valla ciddi ciddi korktummm
neysekii parmisleee gecmiss nazarinizz cnmmmm
oku kendinize hep cnmmm benimmmmmmmmuuccXXXXXXXXX

oyy canım benimmm tahmin ettim merak ettiğinii kuzuşkomm. Hadi bu hafta senden iyi bi performans bekliyorum. Ya şu hormon testlerini adetin 4. günü yaptırdım bi sorun olurmu ki?

bugün sizlere soru sorasım geldiii....

eşimin spermiogram testinde bişey var bilmediğim... :44:v

pozitif çıkmış negatif olması gerekiyormuş... :18:v

adı: AGLÜTİNASYON :44::44::44:

bunu ne olduğunu bilen var mı acaba?

sperm sayısı 54,4..

hareketliliği % 80

normal morfoloji 74 çıkmış...

nasıl kızlar değerler sizce?

oyy canım benimmm tahmin ettim merak ettiğinii kuzuşkomm. Hadi bu hafta senden iyi bi performans bekliyorum. Ya şu hormon testlerini adetin 4. günü yaptırdım bi sorun olurmu ki?

yokyokk cnmm 3 yada 4 oluyoo bendede oyle olmustu sormustum doktora ordan iyi biliyorum problem yokk cnmm hadi hayirli sonuclar olsun insallahhhhh
benim yine sol yumurt calismaya basladiii yaaa hep bu soll calisiyoo her ayy bu nedenkii yahuu daha once muayene olmustum sagdada problem yok soldada dendii ama yazik ya ne bu solyumurtun cektigi hep calis calis
oluyomukiii oyle biseyy acabaa??

canım adete kadar koruncaz biz sonra çalışmalar ama daha adet olmadımmm
CANIMMM benimm bendee senii ozledimm hem merak ediyorum arada girin gosterin kendinizii :))) cnmmm sende hemen sogan kurune baslasana adetini hemen duzenlesinnn hemde icini temizlesinn cnmmm ????
aslında iyi olur canımda bi kere denemiştim midem kaldırmadı malesef

canım yanlış bilgi vermek istemem ama aglütinasyonun kelime anlamı çökme.yani bazen erkeklerde vücut sperme karşı kendi bağışıklık sistemini harekete geçiriyo,spermlerle bağışıklık sistemi elemanları birleşip çökme yapabiliyo.ama en doğru bilgiyi doktorun verecektir canım

canimm goggladn yazdim bu sonuc geldi ama ??

Öncelikle geçmiş olsun

Aglütinasyon sperm hücrelerinin kümeleşmesidir. Bu genellikle alerjik bir olay sonucu oluşur ve antikor antijen reaksiyonu sonucu kümeleşme meydana gelir. Kümeleşmiş ve hareketi kısıtlanmış spermler döllenme yapamazlar.
Bunu gidermek için özel metodlarla sperm yıkamaları yapılmaktadır. Bazı ilaçlar denenmektedir.

agltinasyon hk,

nasıl yani çökme canım? :18: anlamadım ben... :44:

Son düzenleme:

ben bunu bilmiyodum... eşimin üroloğa gitmesi gerek hemen... inşallah önemli bi sorun değildir... tühh yaaa...

Periiiiiiiiii geçmiş olsun canım amann önemli yerlerine bişey olmasında gerisi mühimmmmmmmmmm degilllllllllllll :=)))))))))))))

perim listenin ilk başında ben varım ama benim halam hala gelmedi çok bi rotar yaptı yosmaaa cts günü test yapmıştım tek çizgi çıktıydı kan testi yapmıycm çünkü geçen ayda 8 gün gecikmiştim ve hamişlige dair hiç belirtim yok o yüzden ben beklemedyim tatlım haber vereyim dedimmmmmmmmmmmmmmmm :80:

zillim benimmm bencede spermleri sağolsun kocişlerinnn, ayyy hadi inş bu bebiş gecikmesidiirr

canım bişey olmuyor galiba bende iki ay önce 4. gün gidebilmiştim doktorda sormamştı kaçıncı gün düye regliyim deyince hemen tahlile yollamıştı beni.

eşinede geçmiş olsun canımcım

hee vallaa ödüm koptuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ağlıcaktımm oracıkta doktor moktor tanımadann vallaaaaaaaaaaaaa

Perimmm kızzzzgeçmiş olsun çiceğim böceğimm
şeker senin kociş o elle biraz pasif kalır sen onu bastırr güç sende yaıvrımm
Evir çevir döndür

Suvesabunummm üzme sakın kendini canım benimmm, onunda çaresi var bakkk inş bian önce hallolurr

vitoşummm küçük vitoşşş ceeee yapmış sana,inşallah başka yaramazlık yapmaz sağlıkla gelir annesinin kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…