- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.981
CNMMM sen bala tarcina devamm :)) bu gece calissssmalara baslaaa hafta sonuna kadar
bizimde halvet haftamizzz :))
durmak yokk calismaya devamm
CANIMMMM BENIMMMM gecmisss olsunnnnn cnmcmmm cokk merakk ettimm amaa( msn im kapalida olsa ordan bilgilendir benii valla ciddi ciddi korktummm
neysekii parmisleee gecmiss nazarinizz cnmmmm
oku kendinize hep cnmmm benimmmmmmmmuuccXXXXXXXXX
oyy canım benimmm tahmin ettim merak ettiğinii kuzuşkomm. Hadi bu hafta senden iyi bi performans bekliyorum. Ya şu hormon testlerini adetin 4. günü yaptırdım bi sorun olurmu ki?
canım adete kadar koruncaz biz sonra çalışmalar ama daha adet olmadımmmCanımmmm bitir kürünü bişicik olmaz az kaldıysa. 28 günde bir adet görüyosan bugün yarın önemli günler sonrasında da devamm kaçırmamışsındır kuzumm rahat ollll
Canım benim çok teşekkürlerrr bende seni özledimmmbaşladı mı kuzum sende çalışmalarrr bu ay hemencecik gelecek bebişin hayırlısıyla öyle hissediyorummmmmm
saol canım benimmmm, iviiit durmuyor yaramaz kocişşş
aslında iyi olur canımda bi kere denemiştim midem kaldırmadı malesefCANIMMM benimm bendee senii ozledimm hem merak ediyorum arada girin gosterin kendinizii :))) cnmmm sende hemen sogan kurune baslasana adetini hemen duzenlesinnn hemde icini temizlesinn cnmmm ????
bugün sizlere soru sorasım geldiii....
eşimin spermiogram testinde bişey var bilmediğim... :44:v
pozitif çıkmış negatif olması gerekiyormuş... :18:v
adı: AGLÜTİNASYON :44::44::44:
bunu ne olduğunu bilen var mı acaba?
sperm sayısı 54,4..
hareketliliği % 80
normal morfoloji 74 çıkmış...
nasıl kızlar değerler sizce?
bugün sizlere soru sorasım geldiii....
eşimin spermiogram testinde bişey var bilmediğim... :44:v
pozitif çıkmış negatif olması gerekiyormuş... :18:v
adı: AGLÜTİNASYON :44::44::44:
bunu ne olduğunu bilen var mı acaba?
sperm sayısı 54,4..
hareketliliği % 80
normal morfoloji 74 çıkmış...
nasıl kızlar değerler sizce?
canım adete kadar koruncaz biz sonra çalışmalar ama daha adet olmadımmm
aslında iyi olur canımda bi kere denemiştim midem kaldırmadı malesef
canım yanlış bilgi vermek istemem ama aglütinasyonun kelime anlamı çökme.yani bazen erkeklerde vücut sperme karşı kendi bağışıklık sistemini harekete geçiriyo,spermlerle bağışıklık sistemi elemanları birleşip çökme yapabiliyo.ama en doğru bilgiyi doktorun verecektir canım
canimm goggladn yazdim bu sonuc geldi ama ??
kopyala yapistir yaptimmmmm cozumsuz deill ama sanirim bir tedavi gerektiriyoo
Öncelikle geçmiş olsun
Aglütinasyon sperm hücrelerinin kümeleşmesidir. Bu genellikle alerjik bir olay sonucu oluşur ve antikor antijen reaksiyonu sonucu kümeleşme meydana gelir. Kümeleşmiş ve hareketi kısıtlanmış spermler döllenme yapamazlar.
Bunu gidermek için özel metodlarla sperm yıkamaları yapılmaktadır. Bazı ilaçlar denenmektedir.
http://www.revir.com/v01/pages/p15/1094/193927.shtml
[agltinasyon hk,
Öncelikle geçmiş olsun
Aglütinasyon sperm hücrelerinin kümeleşmesidir. Bu genellikle alerjik bir olay sonucu oluşur ve antikor antijen reaksiyonu sonucu kümeleşme meydana gelir. Kümeleşmiş ve hareketi kısıtlanmış spermler döllenme yapamazlar.
Bunu gidermek için özel metodlarla sperm yıkamaları yapılmaktadır. Bazı ilaçlar denenmektedir.
agltinasyon hk,
kopyala yapistir yaptimmmmm cozumsuz deill ama sanirim bir tedavi gerektiriyoo
Öncelikle geçmiş olsun
agltinasyon hk,
[agltinasyon hk,
tamam canım çok sağol... inşallah önemli bi sorun değildir... dr da çok uzak yaa.... offf......
Periiiiiiiiii geçmiş olsun canım amann önemli yerlerine bişey olmasında gerisi mühimmmmmmmmmm degilllllllllllll :=)))))))))))))
perim listenin ilk başında ben varım ama benim halam hala gelmedi çok bi rotar yaptı yosmaaa cts günü test yapmıştım tek çizgi çıktıydı kan testi yapmıycm çünkü geçen ayda 8 gün gecikmiştim ve hamişlige dair hiç belirtim yok o yüzden ben beklemedyim tatlım haber vereyim dedimmmmmmmmmmmmmmmm :80:
oyy canım benimmm tahmin ettim merak ettiğinii kuzuşkomm. Hadi bu hafta senden iyi bi performans bekliyorum. Ya şu hormon testlerini adetin 4. günü yaptırdım bi sorun olurmu ki?
nasıl yani çökme canım? :18: anlamadım ben... :44:
tamam canım çok sağol... inşallah önemli bi sorun değildir... dr da çok uzak yaa.... offf......
CANIMM Careli olsunda onemi yokkkkkk careli olan herseyy hallolur cnmcmm
ya bu yazdigimida tam okumadan yapistirdim sonra uzuldum bu doktora solulmus soruya verilen cevapti
ki soru soran bayaninn 1 cocugu varmis ona goreee yanii cocuu olan bi aileeeee bak kadinin sorusunu tam yapistiriyorum CNM
KOPYALADIM
aglütinasyon hk,
sayın dr. merhaba, 30 yaşımızdayız eşim ve ben 3 yaşında bir oğlumuz var tedavisizce hamile kalarak dünyaya gelmiş. ama ikinci bebek 9 aydır korunmamaıza rağmen olmuyor. spermiogram yaptırdık. orda aglütinasyon(2+) yada (++) şeklinde bir durum var onun harici hepsi normalmiş. aglütinasyon ile hamöile kalmak imkansızmıdır. yada bunun ilaçlı bir tedavisimi vardır. ne yapmalıyız. ben size tam test sonucumuzu aşağıda göndereyim.
abstinens süresi :4 gün
volum(ml):1,1 ml
görünüş, kıvam: normal
ph :alkali,
lökosit (milyon/ml):0,1 ml,
diğer hücreler (milyon/ml): 0,1 ml,
likefaksiyon süresi: 10 dakika,
aglütinasyon : pozitif(2+) bunun anlamı nedir?,
konsantrasyonn:123.400.000/ml,
total konsantrasyon:135.740.000/1,1 ml,
motilite:-1.saat-,
progresif motility(+4,+3) :%47,7
, nonprog.motility(+2):%5,7,
immotility :%46,6 ,
velocity :16 mic/s,
kruger %8, who(3th) :%52.8,
hareketlilik (a+b+c):53,4%,
hızlı prog motility:35,3,
yavaş prog motilite:12,4%,
prog olmayan motilite 5,7%,
hareketsiz 46,6%,
morfoloji normal form who (4th) %17,6,
motil sperm kons 65,9 m/ml,
PMSC(a) 43,5 m/Ml
PMSC (b) 15,3 m/ml,
fonksiyonel sperm kons:21,
velocity 16 mic/s,
SMI 456,
total sperm 135,7m/ejac,
hareketli 72,5
prog.motil 64,7
fonksiyonel 23,1
viskozite normal
Cevaplayan Op. Dr. Ali Hatay
Cevap Tarihi 9 Eylül 2008 - 09:33
Öncelikle geçmiş olsun
Allah’tan sağlık, şifa ve afiyetler dilerim.
_____ Op.Dr.Ali Hatay _____
Suvesabunummm üzme sakın kendini canım benimmm, onunda çaresi var bakkk inş bian önce hallolurr
CANIMM Careli olsunda onemi yokkkkkk careli olan herseyy hallolur cnmcmm
ya bu yazdigimida tam okumadan yapistirdim sonra uzuldum bu doktora solulmus soruya verilen cevapti
ki soru soran bayaninn 1 cocugu varmis ona goreee yanii cocuu olan bi aileeeee bak kadinin sorusunu tam yapistiriyorum CNM
KOPYALADIM
aglütinasyon hk,
sayın dr. merhaba, 30 yaşımızdayız eşim ve ben 3 yaşında bir oğlumuz var tedavisizce hamile kalarak dünyaya gelmiş. ama ikinci bebek 9 aydır korunmamaıza rağmen olmuyor. spermiogram yaptırdık. orda aglütinasyon(2+) yada (++) şeklinde bir durum var onun harici hepsi normalmiş. aglütinasyon ile hamöile kalmak imkansızmıdır. yada bunun ilaçlı bir tedavisimi vardır. ne yapmalıyız. ben size tam test sonucumuzu aşağıda göndereyim.
abstinens süresi :4 gün
volum(ml):1,1 ml
görünüş, kıvam: normal
ph :alkali,
lökosit (milyon/ml):0,1 ml,
diğer hücreler (milyon/ml): 0,1 ml,
likefaksiyon süresi: 10 dakika,
aglütinasyon : pozitif(2+) bunun anlamı nedir?,
konsantrasyonn:123.400.000/ml,
total konsantrasyon:135.740.000/1,1 ml,
motilite:-1.saat-,
progresif motility(+4,+3) :%47,7
, nonprog.motility(+2):%5,7,
immotility :%46,6 ,
velocity :16 mic/s,
kruger %8, who(3th) :%52.8,
hareketlilik (a+b+c):53,4%,
hızlı prog motility:35,3,
yavaş prog motilite:12,4%,
prog olmayan motilite 5,7%,
hareketsiz 46,6%,
morfoloji normal form who (4th) %17,6,
motil sperm kons 65,9 m/ml,
PMSC(a) 43,5 m/Ml
PMSC (b) 15,3 m/ml,
fonksiyonel sperm kons:21,
velocity 16 mic/s,
SMI 456,
total sperm 135,7m/ejac,
hareketli 72,5
prog.motil 64,7
fonksiyonel 23,1
viskozite normal
Cevaplayan Op. Dr. Ali Hatay
Cevap Tarihi 9 Eylül 2008 - 09:33
Öncelikle geçmiş olsun
Allahtan sağlık, şifa ve afiyetler dilerim.
_____ Op.Dr.Ali Hatay _____
sağolun arkadaşlar. inşallah önemli bişey değildir......
günaydınn bitanişlerimmmmmmmmmmmmmm
Kızlar ben haftasonu az kalsın ölüyordum stres ve meraktannnnn
Bu yeni buldugum doktora gittim işte cumartesi,muaynede kese görünmedii.doktor bakıyor bakıyorr yokkkkk
bende kafamı kaldırdım artık bakıyorum boşşşşş
Allahh dedimmm noluyorrrr :26::26:
Dediki sen hamile oldgunu nerden anladın??
Bende kan testi yaptım bukdr cıkt ıfln dedim..
Oda tekrar yapalım dedi.Neyse yaptık götürdükk.tamam gebesin ama kese görünmüyor 5+5 sin görünmesi gerekiyo dedii.Ya hamilelik bozuldu yada dış gebelik ihtimali...
benim moral fln sıfır zaten..kötü düşünme diyo ama ...
Pazartesi yine gel kan testini tekrarlayalım dedi...
Sabah gittim verdim ama bana birde sorunn,tamam 2 katına cıkmıs dedi tekrar muayne etti..bende merakla bakıyorum tabii.
İlkten böyle birsey belirdi kayboldu,korktum doktordan azar iişitcem diye
Dedim Vallahi o kese içimden seviniyorummm:))
Birdaha baktı hehh sonunda gösterdi kendini dediii
Nası sevindim anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vitoşummm küçük vitoşşş ceeee yapmış sana,inşallah başka yaramazlık yapmaz sağlıkla gelir annesinin kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?