- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.001
sağolun arkadaşlar. inşallah önemli bişey değildir......
CANIMM BAK DOKTORLAR SITESINE GIRDIMMM BASKA SEY BULDUMMMM
hocam semen analizinde ileri hareketli % 11 ileri olmayan doğrusal hareket % 41 Hareketsiz % 17 digeri değer %32 ayrıca her alanda 4-5 lökosit ve yer yer( +) POZİTİF aglitinasyon görülmesi çocuk sahibi olmamı engeller mi
CEVAPPPP
Cevap : Hayır, bu değerler doğal yolla çocuk olması için yeterli. Endişe etmeyin. Ama olmuyorsa, başka yönlerden araştırılması gerekir.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Üreme Sağlığı Teşhis ve Tedavi, Araştırma ve Uygulama Merkezi Randevu için: 0312 4373121 doktoraydos@gmail.com ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ
--------------------------------------------------------------------------------
21 Ağustos 2011 Pazar , 03:49 tarihinde
CANIMMMMM UROLAGA GOREE SORUN YOKKKKKKKKKKKKK
CANIMM BAK DOKTORLAR SITESINE GIRDIMMM BASKA SEY BULDUMMMM
hocam semen analizinde ileri hareketli % 11 ileri olmayan doğrusal hareket % 41 Hareketsiz % 17 digeri değer %32 ayrıca her alanda 4-5 lökosit ve yer yer( +) POZİTİF aglitinasyon görülmesi çocuk sahibi olmamı engeller mi
CEVAPPPP
Cevap : Hayır, bu değerler doğal yolla çocuk olması için yeterli. Endişe etmeyin. Ama olmuyorsa, başka yönlerden araştırılması gerekir.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Üreme Sağlığı Teşhis ve Tedavi, Araştırma ve Uygulama Merkezi Randevu için: 0312 4373121 doktoraydos@gmail.com ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ
--------------------------------------------------------------------------------
21 Ağustos 2011 Pazar , 03:49 tarihinde
CANIMMMMM UROLAGA GOREE SORUN YOKKKKKKKKKKKKK
idilgacım ben bu sonuçları tel de kadın doğum dr na sorarak öğrenmiştim... benim hormon tahlillerimle beraber...
dr sorun yok demişti... ikinizinde testi güzel demişti...
sonrasında hastaneye gidince sonuçları çıktı olarak aldım geçen gün...
bi tek bu kafamı kurcalıyo... :44:
ilgin için sağol canım.....
Kıslar benim belirtim yok diyorum ama 3 gündür sag kasıgımın üst tarafı ama kasık degil üst tarafında yani nasıl anlatayım karnıma dogru ki özellikle sag tarafta agrı oluyooo böylee degişik bi agrı dün ve ondan önceki gün daha yogundu agrı ama bugün yok tek degişikligim bu yani agrı bazen kendini çok hissettiriyooo bi fikri olan varmı ? Neden olabilir hamişlikle ilgisi varmıdır?
adddddddddddddddd kisimmm sen tahlil yapmadinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ??????
KAHVEEE ICEN VARmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?????
bana eslik edecekk kahve icici araniyorrrr:))))) ortadan sekerliyee turk kahvesiiiiiiii
AYYY SUYUM SABUNUM korktum bendeee amann amann sorun olmasinnnn ki kucuk sorunlarimiz illakii olucakkk ben hep dua ederkende oyle diyroum allahim hastalikta vericeksen careli olanini ver dermansiz dert vermeee dieeee
denemeye devammmm kusummmmm :))
amin canım.... yeter ki çaresiz dert olmasın doğru diyosun... inşallah basit bi şeydir... :44:
cnmm 2. buldugum doktor prof. uroloji doktoru cnmmm o sorun yok diyosa yokturr diye dusunuyorum
insallahh hicbisey yok cnmmmm
kahveee ıcen varmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?????
Bana eslik edecekk kahve icici araniyorrrr:))))) ortadan sekerliyee turk kahvesiiiiiiii
ayyy suyum sabunum korktum bendeee amann amann sorun olmasinnnn ki kucuk sorunlarimiz illakii olucakkk ben hep dua ederkende oyle diyroum allahim hastalikta vericeksen careli olanini ver dermansiz dert vermeee dieeee
denemeye devammmm kusummmmm :))
bende onun sitesini inceliyorum canım şimdi senin vesilenle buldum... sağol... alerjik bi şeymiş belki basit bi tedaviyle düzelir ama ben bu hafta dr gitmeyi düşünüyorum yumurtam çatlıyor mu çatlamıyor mu diye... eşimi de ikna edip yeniden sperm analizi yaptırmasını sağlayabilirm ama 3 gün cinsel perhiz gerek ona da... :44: ama bu hafta halvet haftamız eee nolcek şimdi.... Allahım bi yol göster Rabbiiimmmmm...............
[sıze=2]göbüşüne kelebeği konan annelerimiz [/sıze]
alpellaaa hamileee
Aycaece hamileee
Elmadas hamileee
Factorb hamileee
Zeytinnn hamileee
Derinsuberfu hamileee
Sonesinti hamileee
Aserenhan hamileee
Kapnax hamileee
Gizz86 hamileee
Candost17 hamileee
Vitaminc hamileee
Hurr hamileee
Elif_fatihim hamileee
ümitle kelebeğini bekleyen anne adaylarımız
addd83 nobat: 4 mayıs
07belinay nobat 4 mayıs
berceste_ nobat: 5 mayıs
meessttrraa nobat: 8 mayıs
sevval17 nobat:12 mayıs
feryal_efe nobat: 15 mayıs
viole nobat: 18 mayıs
jonguil nobat:19 mayıs
bojou: Bat(asıca): 20 mayıs
mehmetderya nobat: 21 mayıs
enderfts nobat: 22 mayıs
idilga nobat: 23 mayıs
aybice nobat: 23 mayıs
suvesabun nobat 24 mayıs
perisoko nobat: 27 mayıs
beyazz_35 nobat: 28 mayıs
papilo nobat: 28 mayıs
eylemsevcan nobat: 30 mayıs
gulgun45 nobat: 1 haziran
tatlicadi55 nobat: 1 haziran
eerdgn nobat: 2 haziran
deragun nobat: 5 haziran
hafzak nobat: 16 haziran
[sıze=3]
slogan: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!![/sıze]
ayy pidilgam topiğimizin soğuk kanlı mantıklı anne adayı sende olmasan bizi kim sakinleştirecek kim aydınlatacaktı bilemiyoruum.
Canım benim nasılsın nasıl gidiyo bebiş çalışmaları
Bu arada bende kahvemi yaptım burda sana eşlik ediyorum canım
ben biliyodum yine bu listede de adımın olmucanı ahanda bizi yine küstürdünüzBen gidiyorum hıh
merhaba arkadaşlar nasılsınız bende size katılmak istedim neşeli ğüzül insanlarla ğüzel ğünler ğeçirmek istedim
hafzak immm cnmm benimmm afiyet olsunnn kahvelerimizzzz :))) ben sogan kuru yaptim bu ay gecen ay hap ictim cok yumurta agrim oldu doktorla anca telde konusabildigim icin o kist olmus olabilir diye dusundu sanirsamm bu ay icme dedii bende icmedim hemen adetimle birlikte basladimmm sogan kurunu uygulamaya :))) ayy bizde cokk biliyoruz her haltii haaa :)))))))
sonra arastirdim adacayı oda yumurta icin ama adetin ilk gununden itibaren hergun 1 fincan 5 dak demleyip onu icmeye basladim yumurtlama olunca kesicem icmeyiiii
ee zaten hersabah 1 kasik tarcin-bal-corekotum varrrr
ee daha ne yapimmmmm :)))))) kociss diyokii cocuk anladi senle basina gelicekleriiii dunyaya gelmek istemiyooooo diyoooooooo(( ben cok titizim falan yaa cok biliyrumm herhaltii bide pinpirikliyim diyeeeee
dun dedimkii ayyy cnmm yaa bizimm beis olunca inslalahhh erkek olursa onun karii beni hic sevmicekk simdiden ona rusvet yatirimlari yapmam lazimmmmm ee ben aman arayayim iyi beslensinlerr sagliklari iyi olsunn falann filann diye asiri sevgiden karisirsam o gelin benden nefretibil vallaaa evet dedi kociss gelin beni severr ohhh ben hicbiseye karismam yaa dediiii bendee dedimmm bende gelinime her donem rusvet hediyeleri veririm napiiimm pirlanta mirlanta kandirirm artikk dedimmmmmm
ayy muhabbete bakkk ortada fol yokkkk (yumurta var ) :)))))) bizim muhabbete bakkkkk
:))))p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?