Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Kıslar benim belirtim yok diyorum ama 3 gündür sag kasıgımın üst tarafı ama kasık degil üst tarafında yani nasıl anlatayım karnıma dogru ki özellikle sag tarafta agrı oluyooo böylee degişik bi agrı dün ve ondan önceki gün daha yogundu agrı ama bugün yok tek degişikligim bu yani agrı bazen kendini çok hissettiriyooo bi fikri olan varmı ? Neden olabilir hamişlikle ilgisi varmıdır?

ADDDDDDDDDDDDDDDD kisimmm sen tahlil yapmadinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ??????

KAHVEEE ICEN VARmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?????
bana eslik edecekk kahve icici araniyorrrr:))))) ortadan sekerliyee turk kahvesiiiiiiii

AYYY SUYUM SABUNUM korktum bendeee amann amann sorun olmasinnnn ki kucuk sorunlarimiz illakii olucakkk ben hep dua ederkende oyle diyroum allahim hastalikta vericeksen careli olanini ver dermansiz dert vermeee dieeee
denemeye devammmm kusummmmm :))

amin canım.... yeter ki çaresiz dert olmasın doğru diyosun... inşallah basit bi şeydir... :44:

AYBICE HATUNUMM cnmmm biz senlee NOBATDAS olmusuzzz gulumm allah insallahhh hamisdas olmamizida nasipp etsinnn gulummm :)))) seninde bu hafta halvet haftasi calismalarinnnnn hadii bakalimmm hayirlisi olsunnn cnmmmm
bu haftada kocislerede vitamin hapii - superrr sofralarrrrr :)))))

cnmm 2. buldugum doktor prof. uroloji doktoru cnmmm o sorun yok diyosa yokturr diye dusunuyorum
insallahh hicbisey yok cnmmmm

bende onun sitesini inceliyorum canım şimdi senin vesilenle buldum... sağol... alerjik bi şeymiş belki basit bi tedaviyle düzelir ama ben bu hafta dr gitmeyi düşünüyorum yumurtam çatlıyor mu çatlamıyor mu diye... eşimi de ikna edip yeniden sperm analizi yaptırmasını sağlayabilirm ama 3 gün cinsel perhiz gerek ona da... :44: ama bu hafta halvet haftamız eee nolcek şimdi.... Allahım bi yol göster Rabbiiimmmmm...............

ayy pidilgam topiğimizin soğuk kanlı mantıklı anne adayı sende olmasan bizi kim sakinleştirecek kim aydınlatacaktı bilemiyoruum.
Canım benim nasılsın nasıl gidiyo bebiş çalışmaları

Bu arada bende kahvemi yaptım burda sana eşlik ediyorum canım

cnmmm ben fikrimi soylemek istiyorum yine dayanamayip :)))

bence esine hicbisey soyleme bu hafta denemelerini tammm gazz yapp cnmcmm halvet haftani guzelce degerlendirrr sonraki hafta gidersiniz doktora
okudugum prof dr urolog cocuk olmasinda engel bir durum yok yazmis adam cnm demekki yok
sen calismani yap sonraki hafta gidersiniz kocisinile doktoraaa derimmm bennnnnn cnmcmm tabii karar seninde bende dayanamadim cumle kurdum yineeee :)) kocisine hicbisey deme ama kafasini karistirma acabalarla bisey olsa zaten doktor tahlil sonucunda sizi urologa yollardi cnmcm
sen icini rahatlatmak icin haftaya git doktorA

bu haftaa katill bizeeeee halvett haftamizz hayirli ugurlu olsunnnnn :)))

MAYIS anneler gunu hediyelerimiz yuce rabbimden gelir belki bizeeeeee

muckssssss

ben biliyodum yine bu listede de adımın olmucanı ahanda bizi yine küstürdünüz Ben gidiyorum hıh

HAFZAK immm cnmm benimmm afiyet olsunnn kahvelerimizzzz :))) ben sogan kuru yaptim bu ay gecen ay hap ictim cok yumurta agrim oldu doktorla anca telde konusabildigim icin o kist olmus olabilir diye dusundu sanirsamm bu ay icme dedii bende icmedim hemen adetimle birlikte basladimmm sogan kurunu uygulamaya :))) ayy bizde cokk biliyoruz her haltii haaa :)))))))
sonra arastirdim ADACAYI oda yumurta icin ama adetin ilk gununden itibaren hergun 1 fincan 5 dak demleyip onu icmeye basladim yumurtlama olunca kesicem icmeyiiii
ee zaten hersabah 1 kasik tarcin-bal-corekotum varrrr

ee daha ne yapimmmmm :)))))) kociss diyokii cocuk anladi senle basina gelicekleriiii dunyaya gelmek istemiyooooo diyoooooooo (( ben cok titizim falan yaa cok biliyrumm herhaltii bide pinpirikliyim diyeeeee
dun dedimkii ayyy cnmm yaa bizimm beis olunca inslalahhh erkek olursa onun karii beni hic sevmicekk simdiden ona rusvet yatirimlari yapmam lazimmmmm ee ben aman arayayim iyi beslensinlerr sagliklari iyi olsunn falann filann diye asiri sevgiden karisirsam o gelin benden nefretibil vallaaa evet dedi kociss gelin beni severr ohhh ben hicbiseye karismam yaa dediiii bendee dedimmm bende gelinime her donem rusvet hediyeleri veririm napiiimm pirlanta mirlanta kandirirm artikk dedimmmmmm
ayy muhabbete bakkk ortada fol yokkkk (yumurta var ) :)))))) bizim muhabbete bakkkkk
:))))P

ben biliyodum yine bu listede de adımın olmucanı ahanda bizi yine küstürdünüz Ben gidiyorum hıh

KARAM GULUMM ayy valla yerimm ben senii yaaaaaa kustuk baciii :)))))) kizz senii listee basii yapmazmiyizz kizzzzzz:))))
canimm benimmmmmmmmm
ddur durr hemenn gelioooooooooooooo

bak buda senin VE GONCAN icinnnnn

KARAGUL

merhaba arkadaşlar nasılsınız bende size katılmak istedim neşeli ğüzül insanlarla ğüzel ğünler ğeçirmek istedim

Halay he bak ona dayanamayız biz oynamaya Ama bak hep beni ya unutuyorsunuz ya konuya dahil etmiyosunuz ya yazdıklarım arada kaynıo olmuyo böle üzülüyoruz biz sonra

merhaba arkadaşlar nasılsınız bende size katılmak istedim neşeli ğüzül insanlarla ğüzel ğünler ğeçirmek istedim

hoşgeldin tatlım gel katıl sohbet belejjjjjjjjjjjjjj yalnız bizim bi totemimiz var sohbete girenler avatarlarına istedikleri bebişlerin resimlerini koyyoo hadiii sende toteme katıl ve avatarını degiştir bebeişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

idilgamm güldürdün beni canım benim yaaa hayalleriniz gerçekleşir inşallah bir bir tabii gelinin seni sevmeme kısmı hariç
Sorma canım yaa hamile kalan eltim yumurtlama günü diye bişey vardır diye onu bile bilmiyo yaa allahım biz çok biliyoruzda tersmi tepiyo diyorum Anlamadım ben bu işten valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…