Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
böyle bir günde temizlik yapılır mııııı :26: Ayrıca riskli deme küsmesinler canım, verimli verimli...
Canim pazar annemler gelcek 15 gunlugune temizlemen lazim. Verimli dedikce gelmio farkli bi mantikla yaklasiyorum bu ay. Hani bazi insanlar hamile kalmak istemez tek gecede hamile kalir ya. Istemiyomus gibi yapiyorum bu ay
canım senin nobat nezamn

canim benim gercekten nobat yani 3 aydir gelmio. Benim kendimce sezdigim kadariyla 19-25 nisan arasi. Malesef kesinlij yok o yuzden bu hafta komple dolu. Tam gun belli degil yani

Çok geçmiş olsun, neyseki birşey olmamış bebeğine
Moralini yüksek tut, stres herşeye zarar gerçekten..

Alpellammmm inanmıyorummmm ellerim titredi okurkennnnnnnn zaten sinirliydimmm daha da sinirlendimmmm nası böyle bi hata yaparlaaarrrrrr, hadi üzüntüdenn Allah korusun gerçekten bişe olsaydıııııı nası bu kadar büyük bi travma yaşatırlar bir anneye. İnanamıyorum yaaaaaaa. Resmen ooh çektim msgın sonunu okuyuncaaa umarım hemen toparlanabilmişsindir canımm. Mesajını okurken üzüntü ve sevinci bir arada yaşadımmm ooofffffffffffffffffffffffffffff çok şükür bin şükürrr

ahh be cnmmmcmm bak goruyomusun bosubosuna uzdunn kendinide bebisinideee

amann olsunn allaha sukur duruyo ya icindeeeee amannnnn cnmmm
kalk dusunu alll soyleeeee rahatlat kendini valla tahmin ediyorum omrunun yarisi gitmistir ama boyle yapmaa ne diyoruz hep allaha inaniyoruz ve kadreee
allah guzel seyler yasatsin hepimizeee deee kii inanclisin diyosunnnnn gerisini takma kafanaaaa
bebisin baksana sekillenmeye bilee baslamissssss
bak bakalim babasina mi benziyo sana miiii

canimm benimm allaha bin sukurrrr iyi haberlerin hep devam etsinn

Gecmis olsun canim. Guvenmedigin yerlerde olma muayne. Benimde basuma gelmisti. Hastanede kese gorunuyodu kendi doktorum goremiodu. Bana dusmus dedi. Hastanede bakti doktor kese var tamam duzgun degildi kesem ama giruodu. Ultrason aletinin kalitesinden sanirim

ayyy alpella okurken bi tuhaf oldum canım ayyyyyyyyyyy çok şükürrrrrrrrrrrrrrr nazar degmesin çok dinleme kendini canım bebegini strese sokmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa annesine süprüz yapıyooo sıpa :=)

CANIMMM senin neden sinirin bozulduuu??????????????
kim sinirlendirdi seniiii gidelim topikce alalim ifadesiniii bakimmmmmmmmm:))))

slm kızlar içinizde eşi spermiyogram yaptıran varmı doktorum morfoloji düşük ama önemli değil o kadar demişti şimdi bi arkadaşla görüştüm onun sonuçları bizimkinden yüksekmiş doktor onlara varikosel ameliyatı demiş off moralman çökmüş durumdayım

Kızlar gittim görüşmeye. Okul sahibi gelip pişkin pişkin yeni bir grup açıldığını 12 tane 0-2 yaş bebeklerin olduğunu ve resmen bakıcılık yapmamı teklif etti. Onlara ingilizce öğretecekmişim. Böyle bişi olabilirmii çocuk daha türkçeyi konuşamazken. Altlarını felan değişmemi artı servisle evlerine giderken onlarla serviste olmamı istedi. En son şöforle ben kalıcakmışım elin adamı beni eve bırakacakmış. Hiçbir mesleği küçümsemiyorum ama ben iyi bir ingilizce öğretmeni olabilmek için 6 sene üni okudum 1 sene master yaptım çocuk psikolojisi eğitimi aldım. Günde 11 saat ufacık bebeklere bakmanın bedeli olarakta çok küstahca bi fiyat verdi. Tabiki kabul etmedim. Ne parayı ne mesleği küçümsüyorum yanlış anlaşılmasın, bebeklere aşığım ama bu haksızlık. Sonuç olarak kabul etmeyip paşa paşa evime geldim. Mutluyum. Bu arada gelirken de test aldımm Bişimi tutup yapıcam bi. Çıkmicak biliyorum ama test sapıklığı işte

Son düzenleme:

yok artık çüşşşşşşşşşşş olmadı ana rahmine düştügü gün çocuklara ing.ögretsinler valla millet sapıtmış gayriii bacımmm bu ne yaaaaaaaaaaa iyi yapmışın anam boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa keyfine bak bebişini büyüt sen ihtiyacın yoksa hiç kasma kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ihtiyacım olmasa bende çalışmam ama ne yaparsın kahpe felek :=) hayat şartlarıııııııııııııı :=) stresss yapma zuzuuuuuuuuuuu:=)

kızlar merhaba,

bende aranıza katılmak istiyorum mümkünse.
Enerjinize bayıldımm

hoşgeldinnnnnnnnn kısss gel gel bacım burda enerji bol mavra bol geyik boll halvet bolll kürler bol yok yok yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :=) evet anlat kendini bacım kaç yıllık velisin kaçıncı denemen kaçıncı bebek kaçıncı koca dermişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm:=)

maşallah canımm Allah'a emanet olun ikinizde
ne büyük korku yaşattılar sana yaaa bu insanların kobayımıyız biz yaa bizim üstümüzden mi mesleklerini öğrenecekler bu arada da insanlara neler yaşattıklarının farkındadırlar inş.

Kızlarrrrrr bu vücut ısısı mevzusu hakkında bilgi sahibi olan var mı? Gebeyken kaç olmalı. Ben az önce ölçtüm 36.7 çıktı. Yüksek değil mi biraz? :26:

Keske beklesen adetuni canim daha kesin olurdu. Simdi yapacaksin cikmicak erkenmi yaptim varmiydi yikmuydu daha cok yorcaksin kafani

Kızlar merhaba,

Bende aranıza katılmak istiyorum mümkünse.
Enerjinize bayıldımm
Tabikiii mümkün canımmmmm seve seveeeeeeeee, hoşgeldiinnnnnnn bat ne zaman canım listeye ekliym seni dee

Aynen canımmm hakkımda hayırlısııı, şaşırmışlar yaaa.

HAFZAKKKKKKKKKKKK hoşgeldin kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım morfolojisi kaç eşinin tek tek değil de bütün değerlerde düşüklük varsa ameliyat bir ihtimal öneriliyor
benim eşimde ameliyat oldu ama sonuç alamadık ameliyattan illada gerekirse mikrocerrahi yöntemiyle olsun kesinlikle diğerlerinden sonuç almanız şans meselesi olur.

Teşekkkürler
Bol destek , bağlılık ve pozitiflik dolu burası.

Kendime dönersem.28 yaşındayım 7 yıllık evliyim.İlk bebeğim için ağustostan beri denemeler yapıyoruz.
Satım 1 Nisan Batım ise 3 Mayıs.Yumurtlama testleri ile gün takibi yaparak destek almayı denedim ve başarısız oldum.
Dün doktora gittim ve doktorum klomen ile denemeyi önerdi.Yumurtlalıklarımda herhangi bir sorun yok.Süreyi kısaltmak ve şansı arttırmak için verdiğini söyledi.Yarından itibaren kullanmaya başlayacağım.:44:

hoşşbulduuuuuuuuuuuukkkkkk canım beniiimmm
işin için üzülme okadar okumuş kendine yatırım yapmışsın daha iyi işler bulabilirsin elbettekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…