Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
meraba ben de katildim size:) bu ay ümitle beklerken bugun adet oldum ve hemen onumuzdeki ayin planini yapmaya basladim. Insallah nisan ayi sonunda guzel haberler aliriz benim tahmini batim 2 mayis. cok duzenli diildirde kendisi:)

hoşgeldin canımm aramıza.bu topiğin kuralıdır periciğimin ifadesiyle bat yok nobat:))))) nobatın 2 mayıs

meraba ben de katildim size:) bu ay ümitle beklerken bugun adet oldum ve hemen onumuzdeki ayin planini yapmaya basladim. ınsallah nisan ayi sonunda guzel haberler aliriz benim tahmini batim 2 mayis. Cok duzenli diildirde kendisi:)

hoşgeldin nobattaşım. Ben de bugün adet gördüm ve hemen planlara başladım. Inşallah önümüzdeki aya hepimiz...

meraba ben de katildim size:) bu ay ümitle beklerken bugun adet oldum ve hemen onumuzdeki ayin planini yapmaya basladim. Insallah nisan ayi sonunda guzel haberler aliriz benim tahmini batim 2 mayis. cok duzenli diildirde kendisi:)

Al benden de o kadar
Bugün oldum ben de 7 nisan bekliyordum ama erken oldu her zamanki gibi, yani 1 kere de geciksin azcık heyecan olsun yine bebiş olmasa da dişimi kırıcam vallahi
Benim de tahmini bat 1 veya 2 mayıs listeye eklerseniz sevinirim, hepimiz için hayırlısı inşallah

Bende diğer topikte sizi aryorumm yaaaa
Hayırlı olsun kızlar yeni topiğiniz inşallah alpellanın ki gibi sizin listenizde aşağıya doğru uzunnnn bi liste olur hamişli tabii

bu arada annem bana rüyaa görmüşş olacak ama biraz daha sürer demiş ablam söleedii
annemin rüyaları hep çıkar üniversitedeykende ben ağlardım kaldım diye o ağlama kızım ben rüya gördüm geçeceksin derdi geçerdim o derece yanii o yüzden bu rüya haberi beni çok mutlu etti sizinle paylaşayım dedim :)))

Bennnnnnnnn geldimmmmmmmmmmm :))

sporumu yaptimm simdi cilt bakimi ve yemek zamaniiiiiiiii

CILT BAKIMI TARIFIIIII :

KIZLAR peelinginizi tuz ile yapinnn ozellikle burun uzeri super sonuc veriyoooo biraz kahve telvesi ekleyebilirsiniz tuzla ovun super

ardindannnn

1 YUMURTA

sarisini ve beyazini ayirin

beyazini kopuk kopuk cirpin yuzunuze bir guzel surun oylee 20 dakkk gerim gerimmmm gerilicek yuzunuzzzzz

yikayinnn

sonrasinda Yumurtanin sarisina - bal-zeytinyag-1;2 damla limon - az yogurt (ama suzzsuz tarafinsan -varsa kaymak)

surunnn yarim saat bekleyin yikayinnnnnn

iste budurrrrrrrrrrrrrrr yumusacik ciltttttt

BEN BASLARR KUSLARRR :))

ben çıktımmmmmmmmmmmmm öptümmmmmmmmmmmm siziiiiiiiiiii anne adayları ve anne aday adaylarııı.yawwfffffffff ben çıkıyorum millet doluşmaya başladı ne şansızmışım

CANIMMMMMMMM hosgeldinnnn hadi hayir olsunnnn anneninn ruyasiii insallahhh gobusunde bebis dolsunn bu ayyy cnmmmm
senin kurler ne alemde bittimiiiiiii
durumlar nedir yimirtlaman tamamiii deenmelerin halvetlerinn oldumuuuu ?????????????

canimmmm benimmm ozlemisizzz

ben çıktımmmmmmmmmmmmm öptümmmmmmmmmmmm siziiiiiiiiiii anne adayları ve anne aday adaylarııı.yawwfffffffff ben çıkıyorum millet doluşmaya başladı ne şansızmışım

nereyee yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ??????

cnmcmm cilt bakimi tarfifini al eve gidincede yappp :))) yarinda sonuclarini bildirr bizeeee
mucksssssssss

sanirim mesainn bittiiiiiiiiii :))))

gec cikayim de mudure sabahda gec gelirimmmm calismaya doyamiyorummm tutmayinnn beniii uleynnnnnnnnnnnnnnn calisasim varrrrrrrrrrrrrr de:)))

aybice hatunn sende kendine bi bebis resmi belirle istediginn onu koy avatarina TOTEM imizz bu yahuuuuu

mucksssssssssssss sana kocamannnn

tmm inşşş yaparım.

buranın müdürü benim dermişimmmmmmzaten öğleden sonra iice coştuummmm ben çıkıyorum bu defa kesin herkes bürosunu kapadı ben hala çalışıyorum modunda:))))))))) yılın personeli seçilecemmmmmmmm

tarifler süper... Hamamda önce buhar odasına giriyorsun, sonra kahveyle bütün vücuda peeling yapıyorlar... Sonuç, yumuşacıkkkk. Ben de bu akşam deneyeceğim tarifleri. Teşekkürler.

bende canım yaa bende sizin harektinizi heycanınızı özlemişim valla

adetim dün bitti tabii bi deneme oldu ama bu bebek için değildi :)
eşimin kürleri bitkisel destekler aynen devam canım hayırlısı ile inş.
Hormon tahlilim temiz çıktı yarın çektirebilirsem rahim filmi çektirecem bakalım çektirebilirsem tabi
bende şeye başladım süt ile maydanoz buharına yumoşlarım yumuşasın diyee

canimm ya dun topikte bir yazi vardii rahim filmiyle ilgiliiiiii COK ONERILMIYO diyeee

kurlerin yeni bitti bekle bence be cnmcmm hemen cektirmeeeeeeeeee

tabiki benimki fikir ama ben bekle derimmmmmm bak herseylerin de temiz duzgun cikmisss

senin denemye baslayali ne kadar olmustu yas kacti cnmcm ?

ZEYTIN cann cekirdeginleee mutlu mutluuu oturuyosunnn dimiiiiiiii i :)))

ayy ne guzell allah insallah hepimize yasatsinnn bu mutluluguuuuuuuuu

bosbos oturma sakinn dua ett bizee cnmcm :))

pericim naptın işyeriyle görüştün mü ?

pidilgam biz 1.5 yıldır korunmuyoruz ama öle yumurtalama dönemi hesabıda hiç yapmadık yani çok verimli çalışamadık hiç olursa olur modundaydık 2 ay öncesine kadar zaten eşim 1 yıllık evliydik varikoselden ameliyat oldu ama sonuç ortada hiç işe yaramadı ameliyat inş. bu bitkisel destekler işe yarar

25 yaşındayım canım
yaa bilmiyorum kii ya tüplerde tıkanıklık filan varsaaa o tahlillerde, ultrasyonda gözükmüyor ama bende kararsızım açıkçası
ne yazmışlardı canım topikte yaptıran biri bi rahatsızlık mı yaşadı ?

tatlım benım burcum ASLAN :)

HAFZAKKKK mesaj gonderdim sanaa mesaj kutunaa bakkkkkk

optummmmmmmmucksssss:))))

PERIII is gorusmesine gittti sonucu gelince yazicak bakalimmm :)

kızlar başıma neler geldi bilmiyosunuz.. lekelenme ve ağrıdan dolayı içim rahat etmedi gittim bizim burda ufak bir poliklinik var muayene oldum hem karından hem vajinal dr kese boş hiç bir canlı kalıntı yok dedi bebek ölmüş yani çok kötü oldum kendim de gördüm ekranda bomboş kocaman bir kese.. sonra kendi dr.dan rica minnet muayene randevusu aldım acil gittim yattım masaya %1 bile umudum yoktu bir baktık bebek orda kalp atışı var bir problem yokmuş hatta sata göre 6+2 ama ultrasona göre 7+1 iyice sinirlerim boşaldı ağladım şu an her şey normalmiş maşallah nazar değmesin ama çektiğimi bi ben bilirim

ALPELLAA MM naislin sana bi suru sey yazdim ama okudunmu bilmiyorummm

nedir son durummm gittinmi doktora falann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…